prekizlar dogum sonrasi senduromuna girmissiniz birazcik
eslerinizede hak verin ilk zamanlar onlara bebek gibi ilkkimiz olarak davrandik simdi ikinci plana dusmeyi kaldiramiyorlar onlarda hakkli ama emin olun hersey gecici helede kiloooo yemin ederimki ben 31kg almisdim hamileligimde hic diyet yapmadan 1yil demeden hepsi gitti sakin kg stress yapmayin bebeklerinizin suanki halinin tadini cikarin zaman cok cabuk geciyor eslerinizide evide kafaniza takmayin siz nasil olursaniz bebeginizde oyle oluyor
bebeklerinizle bol sutlu nice guzel gunlereeeeeee
günaydın kızlar hiç iyi değilim bende,bu stres yeni başlıyor galiba.Eşimle tartıştık beni hiç anlamıyor.Çok üzgünüm kadınlık yapmıyormuşum.Sabah geç kalktımda.BEn bütün gece bebekle uğraşıyorum ama hiç kale almıyor.Kendisi horul horul uyurken ben ayakta geziyorum.Sabah 1 saat uyudum diye mızlıyor. Tüm işleir o yapıyormuş çok sinirlerimi bozdu. İş yerinde çalışmaya başlamadım işi o yapıyor ev temizlik yemek hepsi bende.Elini sürmüyor. Onu bırak bide azar işitiyorum. GEçen gün ben mutfakta yemek yapıyorken bebek uyanmış ağlamaya başlamış. Ta salondan bana bağırıyor.Gittim bi sürü azar işittim.Neymiş bi bebeğe bakamıyormuşum.Herşeyi ondan bekliyormuşum falan filan.Off off. Nefret ettim hayatımdan.ÇEkip gitmek geliyor içimden.Neolacak bu ezik halimiz.
günaydın kızlar hiç iyi değilim bende,bu stres yeni başlıyor galiba.Eşimle tartıştık beni hiç anlamıyor.Çok üzgünüm kadınlık yapmıyormuşum.Sabah geç kalktımda.BEn bütün gece bebekle uğraşıyorum ama hiç kale almıyor.Kendisi horul horul uyurken ben ayakta geziyorum.Sabah 1 saat uyudum diye mızlıyor. Tüm işleir o yapıyormuş çok sinirlerimi bozdu. İş yerinde çalışmaya başlamadım işi o yapıyor ev temizlik yemek hepsi bende.Elini sürmüyor. Onu bırak bide azar işitiyorum. GEçen gün ben mutfakta yemek yapıyorken bebek uyanmış ağlamaya başlamış. Ta salondan bana bağırıyor.Gittim bi sürü azar işittim.Neymiş bi bebeğe bakamıyormuşum.Herşeyi ondan bekliyormuşum falan filan.Off off. Nefret ettim hayatımdan.ÇEkip gitmek geliyor içimden.Neolacak bu ezik halimiz.
yagmur sabahan bu yana mizmiz yine icmiyo yemiyo oturmaya calisiyo ya cok yordu beni yine ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?