2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kio belasını hiç sorma cnm zaten.....
bugün anladım bnm için artık kızım......
ne yaparsa yapsın artk umurumda diil...
o bnim hissetiklerimi umursuyomu....

günaydın kızlar hiç iyi değilim bende,bu stres yeni başlıyor galiba.Eşimle tartıştık beni hiç anlamıyor.Çok üzgünüm kadınlık yapmıyormuşum.Sabah geç kalktımda.BEn bütün gece bebekle uğraşıyorum ama hiç kale almıyor.Kendisi horul horul uyurken ben ayakta geziyorum.Sabah 1 saat uyudum diye mızlıyor. Tüm işleir o yapıyormuş çok sinirlerimi bozdu. İş yerinde çalışmaya başlamadım işi o yapıyor ev temizlik yemek hepsi bende.Elini sürmüyor. Onu bırak bide azar işitiyorum. GEçen gün ben mutfakta yemek yapıyorken bebek uyanmış ağlamaya başlamış. Ta salondan bana bağırıyor.Gittim bi sürü azar işittim.Neymiş bi bebeğe bakamıyormuşum.Herşeyi ondan bekliyormuşum falan filan.Off off. Nefret ettim hayatımdan.ÇEkip gitmek geliyor içimden.Neolacak bu ezik halimiz.

sen de bendensin........
bi kaç gün onunla konuşma ama tavırda yapma ......işe yarıo kırgın olduğunu bilsin.....
gelip tıpış tıpış özür dilicek....
bnmki öle yaptı

şu erkek milleini anlamıyorum ya Allahtanda mı korkmuyo bunlar sende onu gece kaldır çok ağlıyo bez ver ıslak mendil ver bepanten ver yardım et falan de o zaman görsün bakalım gece kalkınca nasıl oluyo ay böyle oldu mu nefret ediyorum şu erkeklerden eşim bana öyle dediği zaman gece uyandırıyorum şunu ver bunu ver diyorum o zman uykusu bölünüyo ya anlıyo hemde kızıyo :))) ne var canım yaparken iyi de bakarken mi kötü herkes sorumluluğunu bilecek baba olmak kolay değil biraz anlayış benim eşimde bikaç gündür sessiz tavırlı sanki ama hiç umursamıyorum o bana tavırlıysa bende ona öyle yapıyorum yada konuşmuyorum alıyorum bebeğimi yatıyorum çok ta umrumda aslanlar gibi annelerimiz var arkamızda sağolsunlar kimseye muhtaç değiliz...

kocalar ne anlayissiz olmus ya allah yardimciniz olsun ..benimki iyiymis demekki halima sukrediyim benimki gece kalkiyo yemek yapmiyorum yapiyo tek sorun eli pratik degil alt dgeistirme yarim saa suruyo sutumus agiyorum gece bazen veriyor ustu bais sut oluyor bebeign sinirleniyorum beceriksiz..

Kizlar birazdan esim gelecek ve disari cikicaz ve ben cok stressliyim sabahtan beri toparlanamiyorum ya cocuk durmazsa uyumazsa huyu tutarsa diye dusunup duruyorum zaten 2 aydir eve kapandim bu gidisle bi alti ay daha cikamicam bu stres yuzunden yari yoldan donmesem bari :26:

biz dogumdan bir hafta sonra markete gimeye basladikevde tikili kalmam zaten tamamen yagmur disarda hep uyuyor zaten tum bebekler disarda temiz hacada uyur eger sicak havayi beklersem burda yilin 11 ayi soguk 1 y anca cikrim disari arabama atiyorum her yere gidiyorum..

yagmur sabahan bu yana mizmiz yine icmiyo yemiyo oturmaya calisiyo ya cok yordu beni yine ...

ay sorma saadet ya elini tutmaya gelmiyo benimkinin hemen ayaklansın istiyo kaldırmayıncada basıyo çığlığı e oturmak için erken değil mi ki utanmasa baakmıcak 3 aylık olduğuna kalkıp koşmak isticek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…