• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sadooo ahanda agliyorummm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:sadooooooo:62::62::62::62::62::62:
:5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:gel artik daa inat etme yauu,, canim cim sadomm bizim ne sucumuz var? madem kirginsin kirgin olduklarinla konusma ama bizi sensiz birakma sadoo yauu:=(((((:5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:

merhaba arkadaslar kimseye kirgin veya kizgin degilim facebooktan gruptan ciktim evet :) ..eskiye dondum eskiden facebookmu vardi :):) neyse hepinizi seviyorum arzu edenlere burdayiz veya arada msne gelirim gitmedim bir yerekonusuruz gorusuruz hepiniz cok kiymetlisiniz benim icin sagolun kizlar teskkurler kendinize iyi bakin gruptaki kizlarada benden slm edin ...

Son düzenleme:
peki saadetçim, sen nerde olmak istiyorsan ordan görüşürüz ama ben şu yarışmayla ilgili olduğunu düşündüm ve gruptaki arkadaşlarla paylaştım düşüncemi umarım yanlış birşey yapmamışımdır bu arada kızın gerçekten çok güzel maşallah oy vermeyi çok istedim ama beceremedim bulamadım beğen butonunu

Son düzenleme:
peki saadetçim, sen nerde olmak istiyorsan ordan görüşürüz ama ben şu yarışmayla ilgili olduğunu düşündüm ve gruptaki arkadaşlarla paylaştım düşüncemi umarım yanlış birşey yapmamışımdır bu arada kızın gerçekten çok güzel maşallah oy vermeyi çok istedim ama beceremedim bulamadım beğen butonunu

aaaa facede bebişlerimi yarıştırıyonuzz....
bnm prensesimde yarışsın....
bn istek yolladım facede onay beklio....

hiç korkma açık hava alması iyidir kapalı alanda daha çok mikrop var...
biz hemen çıkardık dışarı
hem hiç çıkarmazsan daha çabuk hasta olur evde tutup birden dışarı çıktığınızda havayı kaldıramaz bünyesi arada çıkart korkma...

O günü hatırlıyorum Gönülüm :)) Birlikte çıkmıştık "Rüzgar"lı ve "Güneş"li bir gündü :)

Bu arada ben de ne zamandır girmiyordum. Merak ettim he Sadoşki noliyo?

arkadaşlar ne güzel sizler bebeklerinizi dışarı çıkarabiliyorsunuz,benim bebeğim kolik ve 81 günlük ve hala koliği geçmedi.dışarı çıkamıyoruz çığlık çığlığahep eve dönüyorum hemen.evde bile hiç bir iş yaptırmıyor,lavaboya bile gidemiyorum,altını değişiyorum elimi yıkamaya gidiyorum gelene kadar ağlamaktan morarmış hemen.kolikli bebek çok zor allah düşmanımın başına vermesin,gündüz uykuda uyumuyorki azcık dinleneyim,hep ağlıyor,yumruklarını sıkıyor hep,hep kucakta ama kucakta bile ağlıyor,ne zaman bitecek bu kolik,ne zaman bebeğim gülmeye başlayacak,ne zaman oyunlar oynayacak,artık sağlığımda bozuldu,sürekli ağlıyor kaskatı kesiliyor,yapmadığımız kalmadı,doktor kolik geçince rahatlayacaksınız diyor...

canim bunun yagmurla ilgisi yok guzel yada cirkin herkesin bebegi herkese guzel ..o yarisma ilede ilgisi yok aslinda yani turkiyede yapilan bir yarismanin bize bir yararida yoktu biz katildikki kazanirsakta hediyeyi bir eylul annesine gondeririz turkiye adresi oldugu icin dedik deidk dedik ama bu kadar harcadigim zamana degmedi gordumki .. yani begenilmek bgenilmemek degil hic begenilmeseydi keske kismede begenmeseydi kimseye kirilmadim gucenmedim yanlizca burdan devam edip basa sardim grup bilincinden ciktim :) :)

arkadaşlar ne güzel sizler bebeklerinizi dışarı çıkarabiliyorsunuz,benim bebeğim kolik ve 81 günlük ve hala koliği geçmedi.dışarı çıkamıyoruz çığlık çığlığahep eve dönüyorum hemen.evde bile hiç bir iş yaptırmıyor,lavaboya bile gidemiyorum,altını değişiyorum elimi yıkamaya gidiyorum gelene kadar ağlamaktan morarmış hemen.kolikli bebek çok zor allah düşmanımın başına vermesin,gündüz uykuda uyumuyorki azcık dinleneyim,hep ağlıyor,yumruklarını sıkıyor hep,hep kucakta ama kucakta bile ağlıyor,ne zaman bitecek bu kolik,ne zaman bebeğim gülmeye başlayacak,ne zaman oyunlar oynayacak,artık sağlığımda bozuldu,sürekli ağlıyor kaskatı kesiliyor,yapmadığımız kalmadı,doktor kolik geçince rahatlayacaksınız diyor...

cnm allah yardımcın olsun.....
elden bişi gelmeyince daha zordur eminim....
3 aydan sonra gecio diolar...inş sennki de öle olr...

canım benim ya inşallah en kısa zamanda atlatırsınız eminim çok zordur Allah yardım etsin

Back