geçmiş olsun canım allah birdaha göstermesin
benim kızımda havale geçirdi elleri ayakları buz gibi olmuştu kafası yanıyordu birde sürekli baygın gibi yatıyordu dr da elleri ayakları buz gibi olupta kafasındaki ısı yüksek olursa hemen getir demişti zaten o haldeyken çocuk seni bile hatırlamıyor devamlı sayıklıyor hastenede dr hemen banyoya almışlardı rabbim hiç bir bebeğe göstermesin
normal mi yaptın cnm sezeryan mı????
dr a gittik bugün kontrole oğlum 7kilo 2oogr olmuş boyuda 61 cm dr çok güzel dedi
yani bi ayda 1kilo 7oogr almış boyuda 5cm uzamış
Bebeğin nekadarlık güzelim kilosu çokmuş maşallah.Benim oğlumunda boyu 2 hafta önce yani tam 2 aylıkken aşıya gittiğimizde 61 cmdi ama kilosu 5200gr dı.
dr iyi dedi ama seninkini duyunca kıskandım valla.Tosuncuk maşallahh tü tü
kızım oldu cnm...bende 27 eylülde dogum yaptım bizimkide gülüyo ama ses cıkardıgında bakmıyor daha ufaklar ondan bence senınkının cınsıyetı ne cnm
sakın verme benım eltım denedi kızı hiç kılo alamadı aksine kılo verdı doktora sormuş doktorda cok kızmış nasıl verırsın dıye bence deneme
merhaba kızlar ben ekim annesiyim ama eylülde doğdu oğlum benim oğlum kabız olmuş bende 1 çay kaşığı zeytinyağı verdim bir süre sonra kaksını yaptı acaba vermekle iyi mi yaptım veren varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?