2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar benim aldığım 13 tl ama biz tüp aldık şişe serum şırınga aldık bitenleri atmadık içine tekrar dolduracağız eşime dr arkadaşı demiş al öyle yap diye sizde alın eczaneden 3 tl neden birsürü para vereceksinizki

Herkes karma aşılarını yaptırmış
bende salı günü yaptırdım..dün gece acildeydik....oğlum dün akşama kadar baygın uyudu..nefes alamıyoru..annem eşimi çağırdı acile gittik

film ..kan ..kaka...çiş..tahlilleri yapıldı...çok şükğr temiz çıktı
şimdi açıldı gözü...
teyzeye agu hıgı diyodu dün sadece nefes aldı...gözünü dahi açamadı

geçmiş olsun yuse erkek çocuklar sıcağa gelemiyor havaleye allah korusun müsaitler çok korkuyorum ben allahım korusun meleklerimizi

maşallah sude ateşlenmedi ama hala ateşlene bilirmiki dün sabah aşı yaptırdım korkuyorum hala ateşlenir diye

(aşıdan önce) benim oğlum öyle bi (meme) emiyor ki. cok cok ederek..benimde iştahımı açıyo ..benim bile emesim geliyodu

Son düzenleme:
saolasın nagiş sizede geçmiş olsun
bende havaleden çok korkuyorum...sırf o yüzdenn adanaya taşındım..

dün acile havale geçiren bi çocuk geldi..bizim olduğumuz odaya aldılar ben oğlumu unuttum kıza bakmaktan..neyse iyi oldu kızcağız

bayramda alıştım kalabalığa annemlere kalabalıkta yemek yemeğe çay içmeye konuşmaya onlarla şimdi kendimi boşlukta hissediyorum onları çok özlüyorum

oğluşum uyusa da bende uyusam diye bakıyorum hep kocacığım isyan etcek yakında
ama gün boyu çok yoruluyom ev işi oğluş yemek bulaşık çamaşır ütü......ayyyyyyyyyyy işimiz ne zor
bende kalabalığı özlüyom burda kimsem yok yalnızız

gündüzleri uyumuyormu oğlun senin ailen nerde annesi yanında olanları çok kıskanıyorum annemlerle çok güzeldi bayramda annem bakıyordu oooooff

gündüzleri uyumuyormu oğlun senin ailen nerde annesi yanında olanları çok kıskanıyorum annemlerle çok güzeldi bayramda annem bakıyordu oooooff

belli olmuyo bazen çok güzel uyuyo bazene uyumuyo ayarı yok
annemler ıspartada bende oralıyım zaten iş dolayısıyla burdayız

ya kızlar biz bugün tartıldıkta ............
kilomuz 4.750......
boyumuz 60 cm......
sabahtan beri kafama takılıo......
sizin bebişler kaç kilo ya bnmki normal mi acaba die soruyoum.....
yanlış anlamayın yani.....
bnm gözümde hala ilk doğduğu gün gibi de.....

Bizim de bugün verem karma ve zatrre aşımız yapıldı.. paranox fitil verdim yarım (asında ben vermiycektim ma annem ve görümcem bir oldular verdiler, ben calpol vermekten yanaydım).. saat 1.30 da olduk aşıyı 5 gibi fitili verdik... 2 de uyudu, 5 te kalktı emdi... 5 te fitil verdik uyudu 7de kalktı emdi... daha hala uyuyor.. bu gece bana uyku yk heralde...

benim kızım 3.700 doğdu şimdi 5.800 olmuş boyumuz 57 orda bi yanlışlık var gibi geliyor bana iyi ölçmedi sanki daha fazla olması gerekiyor
hımmm...maasallah cnm kızına.....
bnm kızım 3.150 gr doğdu....
bi hafta sonra 3.000 kg düştü....
ilk 1 ay sadece 500 gr aldı.... doktor zayıf kalmış bu çocuk dedi....
o günden sonra takıntı oldu bnde işte....
bugün ölçüldük şükürler olsun biras toparlanmışız....

cnm bnde ateş düşürücü vardı...fitilde istedim doktor vermedi...
ateşi cıkması iiyiymiş öle dedi...
aşı etkisini gösterio demekmiş...
ama cok fazla cıkarsa ver dedi şurubu....
cok şükür şimdilik ateş yok...biz de bugün olduk aşımızı....
ama gece yatırmadan vericem şurubu...
maazallah gece ateşi fln cıkar farkedemem...tedbirli olmak lasım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…