merhaba eylül anaları bakıyorumda herkeste bir sorun ama bunlar gelip geçici sorunlar rabbim başka sorun versin
benim kuzumiki elini birden ağzına sokmaya çalışıyortabi midesi bulanıyor ve elleri sürekli buz gibi eldivende takamıyoruz eldiveni ıslatıyor acaba dişletrimi kaşınıyor ablası 5 aylıkken çıkarmıştı dişlerini eyvah birde diş çıkarırken ateşti salyaydı çocuklar çok huzursuz oluyor diş çıkarırken :84:
ya kızlar bnmkızım ttokken bile elini emio öyle bi iştahlı emioki şaşırıp kalıyoum.......
ama emziği kabul etmiio hanımefendi......
nese şey sorucaktım kızımın kafasında böle pütürlü pütürlü bişiler var konakmıymış neymiş öle bişi dediler......
o nası gececek yaa bilsi olan varmı???
sizde de oldu mu???:26:
saolasın nagiş sizede geçmiş olsungeçmiş olsun yuse erkek çocuklar sıcağa gelemiyor havaleye allah korusun müsaitler çok korkuyorum ben allahım korusun meleklerimizi
maşallah sude ateşlenmedi ama hala ateşlene bilirmiki dün sabah aşı yaptırdım korkuyorum hala ateşlenir diye
bayramda alıştım kalabalığa annemlere kalabalıkta yemek yemeğe çay içmeye konuşmaya onlarla şimdi kendimi boşlukta hissediyorum onları çok özlüyorum
oğluşum uyusa da bende uyusam diye bakıyorum hep kocacığım isyan etcek yakında
ama gün boyu çok yoruluyom ev işi oğluş yemek bulaşık çamaşır ütü......ayyyyyyyyyyy işimiz ne zor
bende kalabalığı özlüyom burda kimsem yok yalnızız
gündüzleri uyumuyormu oğlun senin ailen nerde annesi yanında olanları çok kıskanıyorum annemlerle çok güzeldi bayramda annem bakıyordu oooooff
hımmm...maasallah cnm kızına.....benim kızım 3.700 doğdu şimdi 5.800 olmuş boyumuz 57 orda bi yanlışlık var gibi geliyor bana iyi ölçmedi sanki daha fazla olması gerekiyor
cnm bnde ateş düşürücü vardı...fitilde istedim doktor vermedi...Bizim de bugün verem karma ve zatrre aşımız yapıldı.. paranox fitil verdim yarım (asında ben vermiycektim ma annem ve görümcem bir oldular verdiler, ben calpol vermekten yanaydım).. saat 1.30 da olduk aşıyı 5 gibi fitili verdik... 2 de uyudu, 5 te kalktı emdi... 5 te fitil verdik uyudu 7de kalktı emdi... daha hala uyuyor.. bu gece bana uyku yk heralde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?