slm kızlar nasılsınız uzun süredir takip edemiyorum bil bozuktu özledim sizleri kızlar bişey sorucam benim kızın bıngıldağı erken kapanıyo gibi daha doğrusu doğduğunda çokta açık değildi varm ıaranızda bebeği böyle olan bilgisi olan varsa hemen cevap yazabilirmi merak ediyorum internette bı konuyla ilgili hiç iyi şeyler okumadım gerçi doktora gttiğimizde kontrolde bişey demedi bende sormadım dün komşum farketti şimdide içime kurt düştü inşallah bişey yoktur
nasıl anladın cnm kapandığını?? ben bıngıldağının tam yerini bile bulamıyorum.. hem kapanmasının ne gibi bi zararı olabilirki?? benim bildiğim kadarıyla 2 yaşına kadar anca sertleşirmiş bıngıldak. belki doku oluşuyodur.
slm kızlar nasılsınız uzun süredir takip edemiyorum bil bozuktu özledim sizleri kızlar bişey sorucam benim kızın bıngıldağı erken kapanıyo gibi daha doğrusu doğduğunda çokta açık değildi varm ıaranızda bebeği böyle olan bilgisi olan varsa hemen cevap yazabilirmi merak ediyorum internette bı konuyla ilgili hiç iyi şeyler okumadım gerçi doktora gttiğimizde kontrolde bişey demedi bende sormadım dün komşum farketti şimdide içime kurt düştü inşallah bişey yoktur
merhaba sevgili arkadaslarim (yoldaslarim) sizlerle guzel bir 9ay attalttik bu yolda erken dogum yapan dostlarimizda oldu yavrularini kucaklayamadan kaybedende oldu ama su gercekki hep birlikteydik en son buraya 29,08 gelmisim ve bakiyorum cok sey degismsi sizleri cani gonulden kutluyorum ve selam ediyorum,benimde yasadim olumsuzluklarda beni yalniz birakmadiniz icin TESEKKUR EDERIM; oglusum olacak derken kizim oldu simdik tam 2ay9gunluk, 2010 eylul annelerini ve bebeklerini yurekten opuyorum encokta bu sitede emegi gecen canim arkadasim lila ya tesekkur ederim, iyiki varsiniz iyiki sizlerleyim, saygi ve sevgilerimle esen kalin,,,kismet:=)
erken kapanması iyi bişety değil.bi dra götürhayatım.buarada bizimki dün 12de uyansı sabah 6 da tyattı.önceki gün gene öyle.anlaşılan uykuyu sevmiyo.şimi gögsümde uyuyo ama. geceye enerji kazanıyor.need ben sag gögüşten 70 soldan 100 falan cıkıyo.8 10 dakka sagıyorum herbirini
Şimdi beğenmedim butonunu tıklıycam olmıycakKızın hayırlı olsun Kısmet. Benim de 28 Ağustos'ta ikinci kızım dünyaya geldi.Kız annesi olmak güzeldir arkadaşım,keyfini sür.Erkek anneleri lütfen bozulmak yok. Oğluşlarınızı da kokluyorum,onlar da bize damat olacaklar ileride.
Benim kızımın da doğduktan sonraki ilk kontrolünde doktoru bıngıldağı bayağı kapalı,anne karnında iyi beslenmiş,gelişmiş,bol kalsiyum almış demişti.Ama sen yine de danış doktoruna.
kızlarrrr uzun zamandır buraya girmemiştim hepinizi öpüyorum
Şimdi beğenmedim butonunu tıklıycam olmıycak
:95: :84: Küstüm konuşmuyorum senle butonu yokki onu seçeyim dilekcim
senin fıstık benim yakışıklıma aşık olursa görürsün ozaman oğlan analarını beğenmemeyi..almam bak kızını oğluma :92:
medela kullanıyruom ben hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?