• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hıçkırık olunca limon veriomusunuz? ben veriorum ancak o da kusmayı arttırabiliomuş birde pişik yapabiliormuş. ph ı uygun değil die. zaten şu kusma olayını bitiremedik. süt halinde kusuyor boşa gidiyor gibi:(

ben hıçkırık tuttuğu zaman emziriyorum bi iki defa çekince hemen geçiyor.kesin çözüm.limondan daha iyidir cnm dene bence

kızlaer slm nasılsınız
bende memlekete yüzünü görmek istemediğim kaygananın yanına gidiyorum malesef annemlere gitmek için gün sayacağım ayrı yerlerede oldukları için kayganalarda kalıp bayramın 2 ci günü annemlere gidebileceğim neyse
ben çantalarımı hazırladım ama bu kızın benden çok eşyası var aman allahım napacağım bizim 1 bavul kızın sudenin 2 bavul otobüsle gideceğiz malesef kocacım arabayı satacak zaman buldu durdu da şimdi 2 araba değiştireceğiz nasıl gideceğiz biz yaaaaaaaaa kış olduğundan doluyor bavullar

Özendim vallahi.Biz değil otobüsle o kadar yolu,arabamızla 1,5 saatlik yolu nasıl gideceğiz diye kara kara düşünüyoruz.Bizim kız otobüste nasıl zaptedilir bilemiyorum???Bir emzir,bir ayağa kalk dolaş şeklinde oluruz herhalde!Kucakta asla durmuyor ki oturunca,ancak gezince duruyor o da keyfi yerindeyse.Var bizim genlerde bi bozukluk!İnsanın iki çocuğu da böyle olur mu ya?Tatlı böcekler!

hıçkırık olunca limon veriomusunuz? ben veriorum ancak o da kusmayı arttırabiliomuş birde pişik yapabiliormuş. ph ı uygun değil die. zaten şu kusma olayını bitiremedik. süt halinde kusuyor boşa gidiyor gibi:(

ben bir kaşık ılık suya bi damla limon atıyodum hemen kesiyodu.ama artık hıçkırmıyor pk.
bu arada öğünlerşn dışında emzirmek ,memede uyutmak filan bebeği ilerde atıştırmacı çocuk yaparmış

bizde otobüsle 5 saatlik yolculuk yapıcaz bakalım nasıl geçicek
şimdi arabada uyuyor ama 5 saat ne yapar çok merak ediyorum

motor sesinden kendine gelebliceğini hiç sanmıyorum. uyumasa bile mayışık olur.sonra dagittiğiniz yerde sana kök söktürür. kendimden biliyorum. aç bırakmamaya gayret et. saatli ver yolculukta. yoksa uykulu halle beki açlığını bile belli edemez

mrb kızlar
yüzündeki kızarıklardan dolayı dr götürdüm paşamı ve ikinci bi dr da egzamamız olduğunu onayladı :14:
yine krem verdi yan etkisi daha az olan bi krem inş. kontrol altına alabiliriz vücuduna yayılmasından korkuyorum
yüzünü zeytinyağı ile nemli tut dedi
çamaşırlarını iyice durula yumuşatıcı kullanma dedi
pamuklu kıyefetler giydir yünlü şeylerden uzak dur dedi
yüzünü sabunla yıkama iyice kurutur cildini dedi
Allah başka dert vermesin çok şükür Allah a

bnck benim bebeğimde de ekzama vardı hipkort diye bi krem verdi doktor. 3-4 gün kullanmazsan geçmez dedi. 3 gün kullandım 4 gün ağır gelir diye ve geçti.1 hafta sonra isilik benzeri kırmızı noktacıklar şimdi her akşam mustelanın stelakerını kullanıyor sabaha siliyor nemlendirici kremini sürüyorum. banyo için de mustelanın yenidoğan şampuanını aldım sabun içeriği olmadığı için geçecek inş. geçmiş olsun canım....

rrodin canım llilypie yapımını sormuşsun. lilypie sitesinden bebeğinin doğum tarihini yazıp baby kısmına tıklıyosun sırayla şekil seçiyor eklemek istediğin bilgileri giriyorsun işlemleri srayla yapıp tamamlıyorsun. yanlışlık ya da eksik olursa geri gidip yapabiliyorsun en son birsürü uzantı çıkıyor o uzantılardan
http ile vaşlayıp png ile biten bu uzantıyı kopyalayıp kullanıcı panelinden profil bilgilerin kısmında en altta çizelge nin yanındaki kutucuğa yapıştırıp değişiklikleri kaydediyosun. mesazlarının altında yaptığın çizelge çıkıyor. kolaygelsin.

bnck benim bebeğimde de ekzama vardı hipkort diye bi krem verdi doktor. 3-4 gün kullanmazsan geçmez dedi. 3 gün kullandım 4 gün ağır gelir diye ve geçti.1 hafta sonra isilik benzeri kırmızı noktacıklar şimdi her akşam mustelanın stelakerını kullanıyor sabaha siliyor nemlendirici kremini sürüyorum. banyo için de mustelanın yenidoğan şampuanını aldım sabun içeriği olmadığı için geçecek inş. geçmiş olsun canım....

saol cnm sanada geçmiş olsun
bizede aynı kremi verdi inş. bizimde geçer
sebamed şampuan kullanıyodum
senin dediğin daha mı ii geliyo onu alayım
nemlendirici kremi dr mu verdi sen mi aldın
bize nemlendirmek için zeytinyağı sür dedi

motor sesinden kendine gelebliceğini hiç sanmıyorum. uyumasa bile mayışık olur.sonra dagittiğiniz yerde sana kök söktürür. kendimden biliyorum. aç bırakmamaya gayret et. saatli ver yolculukta. yoksa uykulu halle beki açlığını bile belli edemez

gideceğimiz yerler hep kalabalık olucak huyuda değişcek yandımmm
2 saatte bir emiyor bi çıkmadan emmse yolda 1-2 kez emer eğer bide gece gidersek daha iyi olur uyur diye düşünüyorum zaten kucakta uyumaya bayılıyor

ben netten araştırıp almıştım doktora sormak için yanımda götürmüştüm. daha gösteremeden doktor bu ürünü alın benzer sorunu olanlarda çok işe yarıyor dedi. biz zaten aldık diyince de güldü. ben önce cilt doktorunun verdiği kremi kullandım 3. gün bitince stelakera başladım gece ytmadan önce sürüyor ertesi sabak kaynamış ılımış suyla önce gözlerini sonra yüzünü siliyorum ardından bazen zeytin yağı sürüyorum. banyosunuda bu ürüün şampuanıyla yaptırıp nemlendirici kremi var onu sürüyorum. cildi kuru gelirse yine krem sürüyorum. stelaker sadece yatmadan önce günde bir. cild apısını düzeltme konak ve benzeri cilt problerini düzeltme etkisi varmış

bebeklerle yolculuk yapması çok zor
biz memeleketten buraya gelirken çok zorlandım
uçakta dahi emzirdim zaten uçmak benim için hiç hoş değil bi de beyfendi durmayınca mecbur kaldık
kendi araban olacak rahat rahat gideceksin istediğin zamanda emzirirsin sorun olmaz ama arabamız yoook işte:43:

ben netten araştırıp almıştım doktora sormak için yanımda götürmüştüm. daha gösteremeden doktor bu ürünü alın benzer sorunu olanlarda çok işe yarıyor dedi. biz zaten aldık diyince de güldü. ben önce cilt doktorunun verdiği kremi kullandım 3. gün bitince stelakera başladım gece ytmadan önce sürüyor ertesi sabak kaynamış ılımış suyla önce gözlerini sonra yüzünü siliyorum ardından bazen zeytin yağı sürüyorum. banyosunuda bu ürüün şampuanıyla yaptırıp nemlendirici kremi var onu sürüyorum. cildi kuru gelirse yine krem sürüyorum. stelaker sadece yatmadan önce günde bir. cild apısını düzeltme konak ve benzeri cilt problerini düzeltme etkisi varmış

saol çok rahatladım bende alayım o üründen çünkü cildi acayip kuru pul pul oldu
inş. bi an önce hallolur bu sorun yavrum kaşınıyo heralde sürtünüp duruyo bana gaz çıkartırken

bebeklerle yolculuk yapması çok zor
biz memeleketten buraya gelirken çok zorlandım
uçakta dahi emzirdim zaten uçmak benim için hiç hoş değil bi de beyfendi durmayınca mecbur kaldık
kendi araban olacak rahat rahat gideceksin istediğin zamanda emzirirsin sorun olmaz ama arabamız yoook işte:43:

bizde de araba yok mecbur
senin oğlun kısa mesafelerde nasıl arabada

mrb kızlar
yüzündeki kızarıklardan dolayı dr götürdüm paşamı ve ikinci bi dr da egzamamız olduğunu onayladı :14:
yine krem verdi yan etkisi daha az olan bi krem inş. kontrol altına alabiliriz vücuduna yayılmasından korkuyorum
yüzünü zeytinyağı ile nemli tut dedi
çamaşırlarını iyice durula yumuşatıcı kullanma dedi
pamuklu kıyefetler giydir yünlü şeylerden uzak dur dedi
yüzünü sabunla yıkama iyice kurutur cildini dedi
Allah başka dert vermesin çok şükür Allah a

canım benım bebegımde egzama olustu.yuzunde kizariklik vardi.normal diye dusundum.gecen gece vucudu biraz soguk gibi gelince usuyor herhalde diye kat kat giydirdim.gece emzirmeye kalktigimda bi de ne goreyim yuzu kipkirmizi.los isikta fark ettim.isigi acinca inanamadim yuzu kipkirmizi kabuklasmisti.cok kotuydu.ertesi gun doktora gittim yani dun.egzama dedi.krem verdi.hic iyilesek gibi gorunmuyo.cok agir.insallah gecer cok uzuluyorum.

canim senin bebeginde egzemaymis.peki siz bu durumu atlattiniz mi.kremler ise yaradimi.ne kadar zamandir krem kullaniyorsun.iyilesme sureci ne kadardir onu merak ediyorum.

canım benım bebegımde egzama olustu.yuzunde kizariklik vardi.normal diye dusundum.gecen gece vucudu biraz soguk gibi gelince usuyor herhalde diye kat kat giydirdim.gece emzirmeye kalktigimda bi de ne goreyim yuzu kipkirmizi.los isikta fark ettim.isigi acinca inanamadim yuzu kipkirmizi kabuklasmisti.cok kotuydu.ertesi gun doktora gittim yani dun.egzama dedi.krem verdi.hic iyilesek gibi gorunmuyo.cok agir.insallah gecer cok uzuluyorum.

ilk kullandığımız kremi sürünce geçmişti kremi bırakınca tekrarladı garip bişey
bugün gittiğiminiz dr başka krem verdi bakalım sonuç ne olacak
diğer arkadaş da aynı kremi kullanıyomuş inş. ii olacaklar
evet sıcak ortamda daha çok gözüküyolar

Back