ilk kullandığımız kremi sürünce geçmişti kremi bırakınca tekrarladı garip bişey
bugün gittiğiminiz dr başka krem verdi bakalım sonuç ne olacak
diğer arkadaş da aynı kremi kullanıyomuş inş. ii olacaklar
evet sıcak ortamda daha çok gözüküyolar
ben kremi 3 gün kullandım geçti. 1 hafta hiç bişey yoktu. iki gündür kırmızı noktalar oldu ama mustela stelaker kullanıyorum aslında nemlendirici formatında bişey. gün içinde nemlendiriyorum ekzama halini almadı tekrar ama zaman ne gösterir bilemiyorum. zaten bu ekzama konakla aynı şey ama sadece yüzde ya da vücutta oluşuyor. banyo sonrası hafifce temizleyip nemlendirmek önemli.
selamlar,
birşey soracağım sizlere. bana özelden de mesaj gönderebilirsiniz.
benim karnımdaki kahverengi çizgi kalıcı oldu ve hatta göbek deliğim de kahverengi olarak kaldı. sizlerde drum nedir, bunu doktora soran varsa cevabı benimle de paylaşabilir mi lütfen.
selamlar,
birşey soracağım sizlere. bana özelden de mesaj gönderebilirsiniz.
benim karnımdaki kahverengi çizgi kalıcı oldu ve hatta göbek deliğim de kahverengi olarak kaldı. sizlerde drum nedir, bunu doktora soran varsa cevabı benimle de paylaşabilir mi lütfen.
Mrb arkadaslar ölüyorum. Kızım rekorunu kırdı dün akşam en son 9da uyandı saat sabahın 8.5da aglayarak artık uyuttum.bi bebek 11 saat dayanırmı ne mama yedi ne meme. Agladı durdu. Dogumgününe gitmiştik nazarmı ettim cocuguma yaaa. Okadarcok agladıki artıkbend eagladım.ac ac uyudu.sabahtan beri 2 saattte bir zorla uyandıurıp emziriyorum baygın uyuyor resmen.sabır sabır catlayacagım birgün.gece bi bagırdın aglama diye bu sefer daha cok agladı. Kendimi öldüresim geldi. Bide su kılıçgünümü ne zıkkımsa o film denk geldi bebeği vurdular ya.psikolojim altüst oldu. Bian eylülü kaybettim sandım. Kucagımdan bırakamadım daha cok agladım. Allahım benim işe baslamam lazım. Yoksa sıyıracagım
Mrb arkadaslar ölüyorum. Kızım rekorunu kırdı dün akşam en son 9da uyandı saat sabahın 8.5da aglayarak artık uyuttum.bi bebek 11 saat dayanırmı ne mama yedi ne meme. Agladı durdu. Dogumgününe gitmiştik nazarmı ettim cocuguma yaaa. Okadarcok agladıki artıkbend eagladım.ac ac uyudu.sabahtan beri 2 saattte bir zorla uyandıurıp emziriyorum baygın uyuyor resmen.sabır sabır catlayacagım birgün.gece bi bagırdın aglama diye bu sefer daha cok agladı. Kendimi öldüresim geldi. Bide su kılıçgünümü ne zıkkımsa o film denk geldi bebeği vurdular ya.psikolojim altüst oldu. Bian eylülü kaybettim sandım. Kucagımdan bırakamadım daha cok agladım. Allahım benim işe baslamam lazım. Yoksa sıyıracagım
nazara ben de iananıyorum bayramda nazar değicek kuzulara
mrb kızlar
yüzündeki kızarıklardan dolayı dr götürdüm paşamı ve ikinci bi dr da egzamamız olduğunu onayladı
yine krem verdi yan etkisi daha az olan bi krem inş. kontrol altına alabiliriz vücuduna yayılmasından korkuyorum
yüzünü zeytinyağı ile nemli tut dedi
çamaşırlarını iyice durula yumuşatıcı kullanma dedi
pamuklu kıyefetler giydir yünlü şeylerden uzak dur dedi
yüzünü sabunla yıkama iyice kurutur cildini dedi
Allah başka dert vermesin çok şükür Allah a
saatli yedriyorum zaten yani kendi acıkınca uyanıyordu tabi uyursa. dr götürdüm normal dedi bazı bebekler uykuyu sevmez dedi. ama su halini görseniz memeyi bulamıyor agzına ben tıkıyorum. bu arada gittim kızıma oyun halısını aldım.önce bi şaşırdı baktı. sonra elleri değipte sesleri duyunca yılışmaya basladı.ve uyuya kaldı. okadar yorgunki gülmeye hali yok.Tiny Love Tiny Love Prenses Tekmele Oyna Prenses | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
annem bakacak bozocugum.ç çok şükür o var. ama oda bazen panik oluyo genzine falan kaçınca. insallah sorunsuz gecer . annem benden iyi bakıyo yalan yok. gecen sbaha kadar kucagında evi gezdirdi. ilk torun ya yasıda 50.fıkırdıyorlarlar beraber :>
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?