• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende suan kucagımda sallıoyorum. kahvaltıyı yeni yapacagım kısmet. dün ful uyudu.tabi önceki gün sabah 6ya jadar uyumayınca. bugün 12de kendine geldi. bende tabi.işe baslayana kadar düzelsin diye dua ediyorum.sen yardımet bize yarabbim.ahanda uyudu :1::nazar:

benim kızım da gündüzleri hiç uyumuyordu.internette dolaştım,blogları forumları okudum ve bir kitap aldım. boş kaldığım her dakika okudum, eşime yüksek sesle okuttum. ve uygulamaya başladım. çok sabır gerektiriyor. ama uyutuyorum.
. adını yazayım, belki denemek istersin. bebeklerin tek ihtiyacı olan rutine alışmak. 3 gün ile 1 hafta arasında yeni bir alışkanlık kazanıyorlarmış. ben artık hiç sallamyorum ve uyuyor. bazen 1 saate uyutuyorum,bazen 20dk ya. bazen de koyar koymaz yatağına.

tracy hogg ; bebek bakım sorunlarına mucizevi çözümler

Selam kızlar umarım bebeişler ve sizler iyisinizdir.

Bizde iyiyiz çok şükür uykumuzda yavaş yavaş düzene girmeye başladı.
Ama benim moralim bozuk şu bir iki gündür.
Çünkü bebeğimin yüyündeki lekelr gittikçe çoğaldı çoğaldı kualak memesine ve kullaklarının arkasına kadar hatta saçlarına kadar ulatı..
Bugün sağlık ocağına görtüdük,orada sıra beklerken bi dr geldi yanımaza ve -bu çocuğu çok öpmüşsünüz ondan böyel olmuş- dedi,başında alnında ve kualkalrında da var dedik ama adam duymazdan geldi.neyse kendi dokotorumuzda alerji olmuş dedi nedenini sorduğumda da bana çok ilginç bir cevap verdi-Herşeyden oabilir- iyide ne demek bu şimdi ???
Bir haftada çocuğun yüzü mahfoldu yaaa :(((

Böyle bi sorun yaşayan var mı?? ne yapsak hastaneye mi gitsek acaba ???

Çünkü bebeğimin yüyündeki lekelr gittikçe çoğaldı çoğaldı kualak memesine ve kullaklarının arkasına kadar hatta saçlarına kadar ulatı..
Bugün sağlık ocağına görtüdük,orada sıra beklerken bi dr geldi yanımaza ve -bu çocuğu çok öpmüşsünüz ondan böyel olmuş- dedi,başında alnında ve kualkalrında da var dedik ama adam duymazdan geldi.neyse kendi dokotorumuzda alerji olmuş dedi nedenini sorduğumda da bana çok ilginç bir cevap verdi-Herşeyden oabilir- iyide ne demek bu şimdi ???

sütünden damlatmayı denedin mi?

kızılcık merhaba canım

Hiç dert etme bende senın gibiydim benim kızımda da cıktı ve hala devam edıyor.Moralım ılk zamanlar cok bozulmustu.Doktorunun dedıgı dogru alerji olmus.Bende ılk basta ınanmamıstım sonra domates,süt ve yumurta yedıgın zaman cıkar dedı onları yemeyı bıraktım.Kan ve ıdrar testı bıle yaptırmıstım uc ayrı doktora 2 ayrı hastaneye götürdüm bu yüzden senın kendın takıp etmen lazım mesela benım kızımı fazla kalın gıydırdıgım zaman asırı cogalmaya basladı doktorun bır tanesı 25 derecede evın sıcaklıgını tut ve cok gıydırme dedı gercekten denedım ve azaldı.Sonra ben sampuanı degıstırdım sebamede gectım onunda cok yararı oldu.Süreklı yaptıgın seylerı dene mutlaka kızına ıyı gelmeyen bısey vardır.Üstelık ter bezlerı ıyı calısmadıgı ıcınde oluyormus

Son düzenleme:
Allahım bana sabır ver ..son 30 dk..
dikkat ettim....2 gecedir tam 2 ye kadar ağlıyo
dün saat 12,38 de başladı
nolur bugün ağlamasın

şuan melekler gibi bana bakıp güllümsüyo..az sonra içindeki şeytan çıkacak :47:

mrb benim bebeğimin yüzüde öyle kızarıklıklar var ve çok sert dr egzama dedi krem sürünce geçmişti tekrarlaı bi daha dr a götürcem öyle görünce yüzünü moralim bozuluyo
bende şampuanı değiştirdim sebamed aldım çamaşırlarını da sabun tozu ile yıkamaya karar verdim zaten hep ütülüyorum
ama yediklerime hiç dikkat etmemiştim arkadaş yazmış ya bi de onu gözlemliyim

halısın dolunayda işte sağıpta sugibi boz bulanık sütü görünce sinilerim bozuluyor.bid egelen giden aaa bune biçim süt bizimki sapsarıydı diyince iyice kahroluyorum.ulen ebe olduk ama sağılmış sütte görmedikki. 4 yıl boşa okumuşum.yakacagım yenidoğan kitaplarını.ölmüş bebeğe kalp masajı yapıp canlandırdık ama benim kzıın ne gazını nede uykusuluğunu hakedemedim.kader

evet haklısın ama aldırma ne dıyeyım sen o laflara..bende bebegım emerken takıp edıyorum once bıraz sulu gıbı rengı pek beyaz olmuyo o gelıyor sonra sonra ise beyaz oluyor tamamen ..benımde hıc sarı oolmadı sutum..

kızlaer slm nasılsınız
bende memlekete yüzünü görmek istemediğim kaygananın yanına gidiyorum malesef annemlere gitmek için gün sayacağım ayrı yerlerede oldukları için kayganalarda kalıp bayramın 2 ci günü annemlere gidebileceğim neyse
ben çantalarımı hazırladım ama bu kızın benden çok eşyası var aman allahım napacağım bizim 1 bavul kızın sudenin 2 bavul otobüsle gideceğiz malesef kocacım arabayı satacak zaman buldu durdu da şimdi 2 araba değiştireceğiz nasıl gideceğiz biz yaaaaaaaaa kış olduğundan doluyor bavullar

Back