2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

mama vermiyodun ama iyi kilo almış. sütünün azalıdığını nerden anladın?

Son düzenleme:

ben anlayamadım nasıl yatırcağımızı? biraz daha ayrıntılı anlatırmsın? belki benimkinde de işe yarar

geçmiş olsun. niye banyo suyundan mikrop kapsın ki? inşallah böcek filan ısırmamıştır.
ılık çaylı pamukla da silebilirsin.şişliği alır diye biliyorum ama bebek ya tam emin değilim

Nagihan eşim öğretmen, sen diyorum heeyt diyosun 30 çocuk susuyor. ben buna kızım yeter diyorum daha cok ağlıyor diyorum. hangimizin işi kolay diye soruyorum?
gerçekten çok ağladıkları zaman bütün enerjimiz bitiyor. ben kahvaltı yaparken filan anakucağına koyuyorum orda sallıyorum

bende arabayı gezdiriyorum evin içinde mutfağa odaya geziyoruz ben ana kucağı almadım sevmiyorum

Emzirirken normlade kursagından ses gelir memeyi bırakıp uyuya kalırdı. şimdi arannıyo deli gibi sonrada basıyo çığlığı. Yetmiyo süt of off... 45 derece dediğim sey hayatım. Altına belinden basına kadarki olan kısma bi yastıkla yükselt. Bası daha yüksekte olacak. Nerdeyse 1.5 karıs falan. O zaman benimki kusmayı kesti. Yoksa yedikten yarım saat sonra su gibi kusuyordu. Dr mide suyunu kaçırıyor dedi. Yüksekte yatır dedi. Biraz komik oluyor ama işe yaradı

Nagiş valla bazen ben belkliyorum kendi susuun diye. Almyoerum kucagıma. Drsnin kokunu biliyor dedi.emziğine nutelladan ecik değdiriyorum cop cop emip uyuyo hanım. şimdiden baslaık. Oy oyyyy. şimdiannemde. Sagdım süt içiyo hanım

aslında kolik ne bilyomusunuz çocuğu düzensiz beslemek...:) benimki de aynen öyleydi ..bii gün akşama kadar bağardı...bağırdıkça emziriyodum ya da mama veriyodum heralde açlıktan yapıyo diye.... 5 dakka sonra yine başlıyodu...doktoru aradık...çocuğu temiz havaya çıkarın ve kesinlikle 3 saatten önce ağzına 1 damla bişey sokmayın dedi..öle yaptık..sonra bu 3 saat kuralını daha da sıkı uygulamaya başladık..yani bi şekilde oyalayarak 3 saatten önce kesinlikle bişey vermedik...öylelikle o bağarma nöbetleri kayboldu..tabi ki ağlama mızmızlanma oluyo ama o deli gibi kendini yırtarcasına bağırma olmuyo..sık sık beslemek mahvediyo onları...ona dikkat etmek lazım..

canım ağzı pamukçuk mu oldu?
sağlık ocağına göster yada dr numarası varsa ara damla veriyorlarmış
belki o yüzden uyuyamıyor içtiği sütten de tat almazlarmış pamukçuk olunca

slm kızlar bızde dun gıtmıstık doktorumuza kalca ultrasonu için ıyı cıktı bı sorunumuz yok muş.. ayrıca oglum 10 gunde 250 gr daha almış...boyumuzda 3 cm uzamıs... bu cocuk uzun boylu olcak heralde her goren oyle dıyo MASALLAH....

Aayrıca dun bende doktoruma gıtmıstım kontrol ıçin 40 ın cıkınca gel demışti..muayene ettı hersey cok ıyı dedı..ve rahım agzı kanser testı için parca aldı bı hafta sonra bellı olcak.. sizden yaptıran var mı aranızda...

Ayşe ne güzel anlatmışsın....çok güldüm :)

geçmiş olsun. niye banyo suyundan mikrop kapsın ki? inşallah böcek filan ısırmamıştır.
ılık çaylı pamukla da silebilirsin.şişliği alır diye biliyorum ama bebek ya tam emin değilim

Büyük ihtimal konjunktivit olmuştur,yani gözü mikrop kapmış.Doktora görün,bizde de oldu,damla kullandık.Ancak bu genelde çapaklanma ve akıntı da yapar,sadece şişlik mi var?

Nasıl hazırlıyorduk kimyonla çörekotunu yazar mısın? Ben de dün çörekotu yağı damlatmayı düşündüm ağzına ama cesaret edemedim.Dediğin gibi herşey modernleştikçe doğal çözümlere karşı oldu insanlar.İlaç firmaları para kazanacak değil mi ama???

Sağol canım,hemen alacağım dediğin ilacı da,yeter ki çare olsun,kimyasal ama ne yapalım,kısa süre kullanılacak.Ayrıca doğal çözümler de deniyorum.

kızlar bebekleriniz göbeğinin üstüne yatırın..
göbeğin altına bi yastık gbi bişey koyun ..çok rahat ediyolar..

oğlum ağlıyodu...annem oğlumu aldı kucağına.. susmadı
aşşağı doğru çevirdi yüzünü sustu..

annem diyoki
oğlum senin buranda düğmemi var? çevirince susuyosun

canım ağzı pamukçuk mu oldu?
sağlık ocağına göster yada dr numarası varsa ara damla veriyorlarmış
belki o yüzden uyuyamıyor içtiği sütten de tat almazlarmış pamukçuk olunca

dr dedim karbonatlı su yap ağzına sür dedi sonrada kazı diyor süremiyorum ki kazısam elleri sürekli ağzında şişmiş damakları pamukcuk nasıl bilmiyorum ama bembeyaz ağzının içi

bende bekliyorum almıyorum ama dayanamıyorum ona ağzını büzüp ağlıyor içim eriyor
babası eçele batırıyor ama yok salla beni diyor acayip bişey yaaaaaa
bende yastık diktim beşiğine şimdi ona yatırdım bide arabasına diktim rahat yatsın diye
babası makam koltuğu gibi olmuş diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…