Dün aşımızı vurulduk. çığlığı hala kulağımda abo. Oneydi öyle.allahtan atesi faklan olmadı. Ama kolunukaldırmıyor hala. 4850 olmuş.1100 almış. Ama sütün eytmiyo artık. Her emzirmeden sonra mama veriyorum 50cc.git gide de azalırsa neyapacagım ya. Daha 2 aylık of.... Arkadasım fitil verme. Calpol al. Mor kutuda. 3 tl. Ondan 6 saatte bir 1 çay kaşıgı ver. Atesi olursa tabi
hayatım benimlide tıpkısının aynısıydı. 1. Cisi o ilaçların hepsini at hiçbirini kullanama. 2.si mama olarak aptamil conformil 1 var. Ona devam et. Ve sürekli her emzirmeen sonra en az 15 dakka sırıtını sıvazla. Ve 45 derecelik açıyı düşün o şekilde dik yatır. Bende ne ilaçlar kullandım coocuk daha kötü oldu. Hepsini kestim şimdi daha iyi. Toplanmıyo bile.arada birde sıcak su torbası koy poposunun altına. Allah yardımcın olsun
ay kızlar bu gün kızım sol gözü şişti. dün yıkamıştık mikrp mu kaptı ne şimdi kaynamış ılımış su ile siliyorum doktora da gidecektik ama randevuları doluymuş pazartesiye kaldı bakalım.
ya bu çocuk neden uyumuyor yaaaaaaaa gece 3 te kalktı 5 te kalktı 7 de de kalktı hala uyumadı 10dk yarım saat sonra uyanıyor oof bağıramıyorum kıyamıyorum ama sinirden öleceğim şimdi bacaklarımda uyuyor inşallah uyanmaz artık kahvaltı yapmayı akşamları yemek yemeği unuttum
Nagihan eşim öğretmen, sen diyorum heeyt diyosun 30 çocuk susuyor. ben buna kızım yeter diyorum daha cok ağlıyor diyorum. hangimizin işi kolay diye soruyorum?
gerçekten çok ağladıkları zaman bütün enerjimiz bitiyor. ben kahvaltı yaparken filan anakucağına koyuyorum orda sallıyorum
benim bebeğimde kolikli ne yapsam durmuyor hep ağlıyor insanın sinirleri bozuluyor artık.allahım kurtarsın.nurse,zinco,colinox,om-x denemediğimiz bir sab kaldı,diğerleri bi işe yaramadı.ve bebeğim altını değitirirken bile bas bas,bide sütüm kesildiği için mamaya devam ediyoruz,ama mamayı 2-3saate çıkaramıyorum,hep ağlıyopr,yarımsaatte bir mama emiyor,ne yapcam bilmiyorum.ne aYAKTA SALLANIYOR NE UYUYOPR....
arkadaşlar sizin bebeklerinizinde ağızları acıyormu benimkinin 4...5 gündür acıyor nbirazda o yüzden uyumuyor sürekli ağzını açıyor elini ssokuyor kaşıyor dr karbonatlı su yap sür dedi sonrada kazı diyor nasıl kazıyasyım ben zaten zor sürüyorum
Ayşe ne güzel anlatmışsın....çok güldüm :)Nagihan eşim öğretmen, sen diyorum heeyt diyosun 30 çocuk susuyor. ben buna kızım yeter diyorum daha cok ağlıyor diyorum. hangimizin işi kolay diye soruyorum?
gerçekten çok ağladıkları zaman bütün enerjimiz bitiyor. ben kahvaltı yaparken filan anakucağına koyuyorum orda sallıyorum
geçmiş olsun. niye banyo suyundan mikrop kapsın ki? inşallah böcek filan ısırmamıştır.
ılık çaylı pamukla da silebilirsin.şişliği alır diye biliyorum ama bebek ya tam emin değilim
dilek şu çörek otuyla kimyonu bi dene bakalım nasıl olacak
fazlaca kaynat.. kalanını sen iç hatta
ya su bile vermeyin bebeklere diye bas bas bağırıyolar...kimyon vs suyu içirdik deyince kıyameti kopartıyolar...kimyasal ilaç veriyolar bide el kadar yavrulara
canım bende senin gibiydim de doktorumuz colinox verdi damla. günde 4 sefer 5er damla yapıyorum. epey rahatlattı yavrumu. zaten doktor torunuma kullanıyoruz çok faydasını gördük diye verdi. yoksa ben de zinco,nurse harveys vb. herşeyi denemiştim. şimdi çok şükür. mamasına damlatıyorum. kakasını da yapmaya başladı rahatça. sallıyorum ayağımda uyuyor çok şükür
canım ağzı pamukçuk mu oldu?
sağlık ocağına göster yada dr numarası varsa ara damla veriyorlarmış
belki o yüzden uyuyamıyor içtiği sütten de tat almazlarmış pamukçuk olunca
Nagiş valla bazen ben belkliyorum kendi susuun diye. Almyoerum kucagıma. Drsnin kokunu biliyor dedi.emziğine nutelladan ecik değdiriyorum cop cop emip uyuyo hanım. şimdiden baslaık. Oy oyyyy. şimdiannemde. Sagdım süt içiyo hanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?