2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler kızlar nasılsınız sıpalar nasıl benimki zor bela uyudu bakalım nezaman kalkacak ben yatarım o kalkar artık gözleri kızardı uyumuyor daha doğrusu uyuyamıyor
sudenin ağzının içi acıyor çocuğum acısına uyanıyor elleri sürekli ağzında gözünde 3 gündür hemen uyanıyor ağzı çok acıyor
yarın dr gideceğiz bakalım ne diyecek özele gideceğiz devletteki dün bakmadı incelemdi

,
aleyna gaz çıkartmak dediğin
omzuna başını yaslayıp beline pış pış vurmak dimi
o bizim uyuma pozisyonumuz
bizimkiler ona alıştırdı...bayılıyo oğlum...öyle pişpışlayınca uyuyo

Kizlar benim bebegiminde gaz problemi vardi ozellikle aksam saatleri doktor bir ilac verdi ismi infacol kullandigim gunden bu yana bebegim inanilmaz sakin rahat gazini hemen emzirirp veya sagip sutumu verdigimde oturur pozizyona getirdigimde hafif sirtina vurdugumda hemencecik mucize sekidle cikartiyorum gulucuk atiyor cidden cok iyi geldi yagmura daha once masajalr cigliklar evde seferberlik yasiyorduk dunya varmis valla tavsiye ederim :)

Selam kızlar,benimde bebeğimde kırmızı isilikler olmuştu bende dalin kullanıyordum bıraktım,jansens baby kullanıyorum şimdi.Sabahları ıslak bir mendille,yada jansens baby sabunuyla sildim geçtiler.Doktora gösterdiğimde ya sıcaktan yada öpmekten olur dedi:))),merhem felan vermedi.
Biz 2. aşımızı olduk gitmeden yarım saat önce calpol verdim ve ateşimiz çıkmadı.Hemşire 4 saatte bir verebilirsin dedi ,ben birde yatmadan önce verdim ve geceyi rahat geçirdik.
Evet kızlar ya benimde bebeğim memede uyuyor gazını çıkartsam uyanıyor,bazen yatarak emerek uyutuyorum,illa çıkartmakmı gerekir??

bunu bende merak ediyorum bilen var mıııı ????

bebekten bebeğe değişir dedi bizim doktorumuz. kimi 4.ayda kimi 6.ayda bitermiş. istisna 1 yaşına kadar sürermiş. mesela bnm yan komşumun oğlu 1 yaşında çok ağlıyo gazdan dolayı. erkek çocuklar daha cektirirmiş.

ben uyusada gazını almadan yatağına koymuyorum sonra ağlayarak uyanıyor cünkü. uykuya daldıysa gazını çıkartmak için pışpışlarken uyanmıyor ki. bi derdi varsa uyanıyor.

Bu karı(seda sayan) biz türkçe bilmiyoz sanıyordamı türkçe konuşan Cengiz kurtoğlunun konuşmasını yine türkçeye çeviriyo
C.K- güvenlikte çalıştım..
S.S- güvenlikte çalıştım diyoo

C.K- bilmem naaptım
S.S- bilmem naaptım diyoooo

bir de kadın kafayı güzellikle bozmuş yuse bacağını göstermek için yapmadığı kalmadı gıcık olmak için izliyorum bire bir valla hahay

bir de kadın kafayı güzellikle bozmuş yuse bacağını göstermek için yapmadığı kalmadı gıcık olmak için izliyorum bire bir valla hahay

farkettim afilli :))
elbisenin altına bot süper durmuş.. biz daha yazlık ayakkabı giyiyoruz..kışlıklar çıkmadı daha..şaşırdım o yüzden

ben izlemedim sadece dinledim..
oyyy o karı o yaşta ftsık gibi..ben onun çeyrek yaşındayım..

allaaaam ne zaman eski formuma dönecemmmmm (

Alt katta 15 eylul annesi var..evlerini tadilat yapıyolar..makina sesleri
sanırım oğlumun hoşuna gitti..fön makinası sesi gibi..
sessiz sessiz duruyo ..keyfi yerinde..millet dayanamıyo halbuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…