bak birgün geçmiş bile eğerr gelmezse yarında hemen sağlık ocağında sabah erkenden test yaptır
inşallah bebeişinnn konmuştur göbüşünee:CüvCüv:
of gerçekten nası geçicek şimdi zaman bekle bekleyebilrisenbebeği görmeleri için çok erken diyorlar zaten üstten bakılınca kese nokta kadar görünüyor. Alttan baktılarda öyle keseyi gördüler ama içinde bebeği göremedikleri için beklememiz lazım diyorlar offf ya( ne yapcam
ay hayırlısyla gelmez inşallahAslında 27 günde bir oluyorum hiç gecikmez normalde bugun 28. gün bakalım kırmızılar gelmezse.....
bak işte olacak yaa tamda not etmediğinn ay bebek gelmişşş ,benimde öyle tam sprial taktırmayıı düşündğümm ay hamile kaldımm ve sadecee 1 kere olmuştuu korunmasızz bizimm ve kesinn benn hastalanınca taktırmayıı düşünüyordumm
hatta sağlıkk ocağıyla gittim konuştumm regl olunca gelin dedilerrr ama bebek geldiii dövecem onuu doğsunn bir totosunaaa totosuna
benim tüp bebek canım o yüzden başından beri hep takip ilk transferin 6. günü idrar testi yaptım çook silik ikinci çizgi çıktı sonra transferin 7 ve dokuzuncu günü kan testi yaptırdım bunlar dayanamadığım için yaptırdığım esas doktorun yaptır dediği gün yarın bakalım değerlerim artıcak mı inşallah artar
ya pandam sata göre 5 haftalık doktora göre 6 haftalıksa yani nası olcak o erken döllenme bile olsa olmaz ayyy benimde kafam karıştı arayıp sorsana için rahat etmicek yoksa senin
walla bilmiorum ki nedr anlamadım:S
canım çok sevindim ne kadar endişelerin vardı oh çok şükür çok sevindimmm gözümüz aydınkızlar merhaba bende bu gün gittim dr. ultrason çekildim dış gebelik tehlikem vardı allaha şükür dış gebelik yokmuş ama kese falanda görülmedi doktor geç döllenme olmuş olabilir dedi
bu belirsizlik yer insanı walla
doğru haklısın seninle ya önemli olan oneyse ya artık beklicem dier kontrol günüme kadr 6 ya da 5 haftalık bebşim benimle ya kaydirigubbakcemile5
kizlar bu arada bende bugün ilk defa bir posta bulanti atlattim :sinifsinif:
ama nasil sevindim anlatamam,deli miyim ne kaydirigubbakcemile3
kizlar bu arada bende bugün ilk defa bir posta bulanti atlattim :sinifsinif:
ama nasil sevindim anlatamam,deli miyim ne kaydirigubbakcemile3
doğru haklısın seninle ya önemli olan o
ay niye deli olasın annesin canım benim anne o özlemlede yaşamak istediğin duyguları yaşayınca seviniyorsun ne var bunda tadını çıkar
hahah sanirim bendede olsa bende senin gibi sevinirim ama tik yok
canimm olur belkide,bekle bakalim yerimseniben
rengim atti birden,bi tuhaf oldum,yutkunamadim bile..cok pis bisey..insallah cok fazla olupta yormaz kafamçokkarıştı
kizlarr pardon,ilk pitpitlari ALABAMA arkadasimiz duymustu degil mi?
yoksa yaniliyor muyum????
listede yok ama CADIARZU
nedemek bu? ben herzaman ilgileniyorum bana msj atın diye herzaman yazıyorum.sizi takip ediyorum...şimdi ilk sizden duydum arkadaş gelip yazdımı?
canim ne demek bu diye sert cikmissin ama sana bisey demedim ki ben!!
öyle miydi degil miydi diye kizlara sordum,zira ben öyle hatirladim..
akrepi tebrik edince ilk sen oldun diye aklima geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?