• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 aralık bebiş anneleri gelin listeye:)

gittik canım, dediğim gibi SAT a göre 6.haftadayım ama doktoruma göre 5 bilmiyorumkismile Doktorum ya geç döllenme yada gelişim geriliği var dedi, umarım geç döllenmedir :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Üzülme tatlim insallah gec döllenmedir..olumunekankayizsmile

Arkadaşlar hepinize saglıklı bir hamilelik diliyorum inşallah hayırlısıyla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza hepiniz. Benimde adetim bugun ama henüz bir şey yok dün akşam dayanamayıp test yaptım ama negatif çıktı. Sizin dualarınız kabul olur benim için de dua edinde ben de aranıza katılabileyim. Uzun zamandır sizi takip ediyorum. Üzücü haberler alanlarınızda var onlara da sabır diliyorum. Dün testim negatif çıksa da benim hala ümidim var. Geçen gebeliğimde adetim 4 gün geçtikten sonra yapmıştım pozitif çıkmıştı ama kısmet olmadı doğurmak. 8 haftalıkken kalp atışlarını duyamadığımız için aldırmak zorunda kalmıştım. Umarım siz böyle üzücü şeyler yaşamazsınız.

inşallah bu sefer bebişinn üzmez gelir annesiii,benimde adetime 1 gün kalaa kıpkırmızıı çıktıı canımm günümü 2 gün geçtikten sonrada kanda çıktıı
inşallah bugün gelmezde yarın kanda baktırırsınn

gizemlii demek transferinn 6ncı günü bile çıkabilliyomuşşşş çizgii
amaa bizlerde nedense tamm gününüü beklemekk lazımmmmm çıkması içinnn

gittik canım, dediğim gibi SAT a göre 6.haftadayım ama doktoruma göre 5 bilmiyorumkismile Doktorum ya geç döllenme yada gelişim geriliği var dedi, umarım geç döllenmedir :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

:Saruboceq::Saruboceq:ay inşallah geç döllenmedir bu doktorlarda pat diye söylüyorlar varya tam sopalıklarrr:oklava:yenii taze anneyii üzmekde neymişş
inşallah 2 hafta sonra birşeycik olmaz
demekkii yumurtlama zamnından bayağı sonra hamile kalmış olabilirsinn bebek küçük gözüktüğüne göre
acaba adete yakınmıı hamile kaldınn biliyormusunnn

Biri bana dönüş yapsın ya lütfen
Benim Sat: 7 Mart yani 5 haftalık hamileyim. Kesemi dün alttan muayene edilerek gördüm ama bebeği göremediklerini söylüyorlar. Tüm belirtiler var. Ayrıca sol yumurtalıkta kist de çıktı dr. bunun nolmal olduğunu bebeğin bu kiste ihtiyacı olduğu için var olduğunu belirtti. Açıkcası hamilelik değilde beni bu kist mahvetti ağrı çok çekiyorum sizlerde de bu tarz bir sorun yaşayan var mı ?
Ayrıca benim mide bulantım yok canım bişey istemiyor yani aşerme filan olmadı hiç bunlar normal mi ?

Kafayı yicem :(

gizemlii demek transferinn 6ncı günü bile çıkabilliyomuşşşş çizgii
amaa bizlerde nedense tamm gününüü beklemekk lazımmmmm çıkması içinnn

evet canım ama nası böle belli belirsiz ilk olarak acaba bi tek benmi görüyorum dedim inanamadım falan ama acayip belli belirsiz yani

tabi daha önce onu bile görmediğim için bana çift çizgi görmüşüm gibi sevinç yaşattı
ama bak pazartesi değerim 136 ydı ama bu sabah yaptım ikinci çizgi yine tam çıkmadı

Kızlar hersese selam;
Benim Sat: 7 Mart yani 5 haftalık hamileyim. Kesemi dün alttan muayene edilerek gördüm ama bebeği göremediklerini söylüyorlar. Tüm belirtiler var. Ayrıca sol yumurtalıkta kist de çıktı dr. bunun nolmal olduğunu bebeğin bu kiste ihtiyacı olduğu için var olduğunu belirtti. Açıkcası hamilelik değilde beni bu kist mahvetti ağrı çok çekiyorum sizlerde de bu tarz bir sorun yaşayan var mı ?
Ayrıca benim mide bulantım yok canım bişey istemiyor yani aşerme filan olmadı hiç bunlar normal mi ?

Kızlar kafayı yicem :(

canım doktorun sorun yok diyosa takma kafana, çok olmasa da zaman zaman ağrım oluyo benimde, çoğu zaman hiçbişey yemek istemiyorum, şimdiye kadar canım özel bişey istemedi, sabah bulantılarım var ama onlar kronik hamile olmadan önce de vardı onlar:) Zaten asıl aşerme dönemi 6 haftada başlıyomuş, ondan sonra yavaş yavaş bulantılar başlarmış. Üstelik bu durumu yaşamayan çok sayıda kadın var, keşke benim de olmasa bulantılarım, bence çok şanslısın :)

Kızlar hersese selam;

Kızlar kafayı yicem :(

ilk önce bebişin hayırlıı olsunn sağ salimm kucağımıza alalımmm ,
bende bir sorun olmadığıı için birşey diyemeyeceğim kist içinnn çok geçmiş olsunnnn
aslında benim 2 kızımdaa ağlayacak kadar olurumm mide bulantılarından amaa bunda şimdili,k tık yok bendede

inşallah bu sefer bebişinn üzmez gelir annesiii,benimde adetime 1 gün kalaa kıpkırmızıı çıktıı canımm günümü 2 gün geçtikten sonrada kanda çıktıı
inşallah bugün gelmezde yarın kanda baktırırsınn

Çok sağol canım iyi dileklerin için ama sanırım bu ayda yok bişey baksana sende adetine bir gün kala yapmışsın testi çıkmış benim ki negatifti dün yaptığımda:(((

canım bebeği görmeleri gerekiyorda görmemişler mi boş gebelik mi acaba ne dediler tam olarak neden şüpheleniyorlar

evet canım ama nası böle belli belirsiz ilk olarak acaba bi tek benmi görüyorum dedim inanamadım falan ama acayip belli belirsiz yani

tabi daha önce onu bile görmediğim için bana çift çizgi görmüşüm gibi sevinç yaşattı
ama bak pazartesi değerim 136 ydı ama bu sabah yaptım ikinci çizgi yine tam çıkmadı

senin regl günün tam nezaman anladığım kadarıyla daha varrr

canım doktorun sorun yok diyosa takma kafana, çok olmasa da zaman zaman ağrım oluyo benimde, çoğu zaman hiçbişey yemek istemiyorum, şimdiye kadar canım özel bişey istemedi, sabah bulantılarım var ama onlar kronik hamile olmadan önce de vardı onlar:) Zaten asıl aşerme dönemi 6 haftada başlıyomuş, ondan sonra yavaş yavaş bulantılar başlarmış. Üstelik bu durumu yaşamayan çok sayıda kadın var, keşke benim de olmasa bulantılarım, bence çok şanslısın :)

ilk önce bebişin hayırlıı olsunn sağ salimm kucağımıza alalımmm ,
bende bir sorun olmadığıı için birşey diyemeyeceğim kist içinnn çok geçmiş olsunnnn
aslında benim 2 kızımdaa ağlayacak kadar olurumm mide bulantılarından amaa bunda şimdili,k tık yok bendede

Çok teşekkür ederim kızlar ilk hamilelik olduğu için çok heyecanlı ve sabırsızım.
bu arada bende listede yer almak istiyorum ne yapmam lazım bilgilerimi yazsam siz iletebilir misiniz ?

:Saruboceq::Saruboceq:ay inşallah geç döllenmedir bu doktorlarda pat diye söylüyorlar varya tam sopalıklarrr:oklava:yenii taze anneyii üzmekde neymişş
inşallah 2 hafta sonra birşeycik olmaz
demekkii yumurtlama zamnından bayağı sonra hamile kalmış olabilirsinn bebek küçük gözüktüğüne göre
acaba adete yakınmıı hamile kaldınn biliyormusunnn

hiç bilmiyorum canım, son 2 yılın tüm adet takvimi var, bi tek geçen ayı işaretlemeyi unutmuşum, zaten unutkanımdır, tam adet zamanımı da hatırlamıyorum, ama 28 şubat değil, eminim artık da ama 1 haftalık fark da olmaz. Zamanla bebek açığı yakalayabiliyomuş, hatta önüne bile geçebiliyomuş ama ben bi kalp atışlarını duysaydım, orda olduğunu bilseydim içim rahatlayacaktı. :ecrin_bebek:

bugün 11ncii günündesin ozamnnn
ama bebek olmasaa kantestinde neden çıksınnn
idrar testlerii olan bebeğide yok çıkartıyoo bazılarıı

canım bebeği görmeleri gerekiyorda görmemişler mi boş gebelik mi acaba ne dediler tam olarak neden şüpheleniyorlar

bebeği görmeleri için çok erken diyorlar zaten üstten bakılınca kese nokta kadar görünüyor. Alttan baktılarda öyle keseyi gördüler ama içinde bebeği göremedikleri için beklememiz lazım diyorlar offf ya :(( ne yapcam

Çok sağol canım iyi dileklerin için ama sanırım bu ayda yok bişey baksana sende adetine bir gün kala yapmışsın testi çıkmış benim ki negatifti dün yaptığımda:(((

her ay adetin uzarmıydıı buda çok önemlii belkii burdan kafan karışabilir ama 28 günde oluyorsannn kesin hamilesindirr çünküüü idrar testleri kesin sonuç vermezz

hiç bilmiyorum canım, son 2 yılın tüm adet takvimi var, bi tek geçen ayı işaretlemeyi unutmuşum, zaten unutkanımdır, tam adet zamanımı da hatırlamıyorum, ama 28 şubat değil, eminim artık da ama 1 haftalık fark da olmaz. Zamanla bebek açığı yakalayabiliyomuş, hatta önüne bile geçebiliyomuş ama ben bi kalp atışlarını duysaydım, orda olduğunu bilseydim içim rahatlayacaktı. :ecrin_bebek:

bak işte olacak yaa tamda not etmediğinn ay bebek gelmişşş ,benimde öyle tam sprial taktırmayıı düşündğümm ay hamile kaldımm ve sadecee 1 kere olmuştuu korunmasızz bizimm ve kesinn benn hastalanınca taktırmayıı düşünüyordumm
hatta sağlıkk ocağıyla gittim konuştumm regl olunca gelin dedilerrr ama bebek geldiii dövecem onuu doğsunn bir totosunaaa totosuna

Aslında 27 günde bir oluyorum hiç gecikmez normalde bugun 28. gün bakalım kırmızılar gelmezse.....

bak birgün geçmiş bile eğerr gelmezse yarında hemen sağlık ocağında sabah erkenden test yaptır
inşallah bebeişinnn konmuştur göbüşünee:CüvCüv:

Back