• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 aralık bebiş anneleri gelin listeye:)

dün tam 6.haftama girdim akşamüsü işyerinde biraz ıslaklık hissettim wc ye gittiğimde çamaşırımda lekelenme yoktu ama peçetede koyu sarı-kahverengi bir akıntı gördüm..iş çıkışı eşime bahsededince duramadı tabi hemen doktorumuzun çalıştğı hasteneye götürdü..neyseki doktorumuz ordaydı..dün sabahta kan ve idrar tahlilleri için hastenede olduğum içim sekreteri tanıdı doktorun çok yoğun olduğunu ama 5 dk içeri alacağını söyledi..daha içerde hasta varken içerde ultrasyon ile bakmak için adılar beni..pazartesi kesemizi görmüştük dün bebişimizin kalbinin attığını gördük :) çok özel bir andı..doktorum kesenin çok düzgün olduğunu herşeyin yolunda olduğunu kanama görünmediğini söyledi ama bana kahverengi akıntı düşük belirtisidir dedi 5 gün vurdurmam için progynex iğne ve günde 3 tane progestan verdi..hemen iğneyi vurdurttu ama benim akıntım bir kereye mahsustu ve başka olmadı..bir şikayetim yok ve ultrasyonda kanama görmedi..iğneyi vurdurma ve ilaçları kullanma konusunda kararsız kaldım....

dün tam 6.haftama girdim akşamüsü işyerinde biraz ıslaklık hissettim wc ye gittiğimde çamaşırımda lekelenme yoktu ama peçetede koyu sarı-kahverengi bir akıntı gördüm..iş çıkışı eşime bahsededince duramadı tabi hemen doktorumuzun çalıştğı hasteneye götürdü..neyseki doktorumuz ordaydı..dün sabahta kan ve idrar tahlilleri için hastenede olduğum içim sekreteri tanıdı doktorun çok yoğun olduğunu ama 5 dk içeri alacağını söyledi..daha içerde hasta varken içerde ultrasyon ile bakmak için adılar beni..pazartesi kesemizi görmüştük dün bebişimizin kalbinin attığını gördük :) çok özel bir andı..doktorum kesenin çok düzgün olduğunu herşeyin yolunda olduğunu kanama görünmediğini söyledi ama bana kahverengi akıntı düşük belirtisidir dedi 5 gün vurdurmam için progynex iğne ve günde 3 tane progestan verdi..hemen iğneyi vurdurttu ama benim akıntım bir kereye mahsustu ve başka olmadı..bir şikayetim yok ve ultrasyonda kanama görmedi..iğneyi vurdurma ve ilaçları kullanma konusunda kararsız kaldım....

canim dr tel acip sor...sanirim verdigi ilaclar dusugu engellemek icin...sanirim tehlikesi yok bu ilaclarin yani kullanabiilirsin...bak ben mecburen antibiyotik kullanacagim dusunsene...canim uzuulme

azizee sinirlerimm hopladıııııııı

sapığınn birii öncee kendinii bayann diye tanıtmışşş yok hamile kaldımm sonra bebeişii düşürümm diyee uzun uzunn yazışmışş bayanlarlaaa sonradaa bugünn o yazıştığıı topiklere aklaa alınmayacakkk küfürlerr etmişş yaaaaa
Neysee bende şikayetimii yaptımm inşallah onuu bugünnn yok sileceklerr

kızlar ya biri vardı ya o mu acaba bu sapık oda her yere girip düşürdüm falan yazıyoya eğer ismini biliyomusun canım

kızlar ya 3 hafta falan sonra görümcemin bebeği olucak bende bebek şekeri falan yapıp satıyorum...ona hediye yapiim dedim...sepet kapı süsü ve bi şeker konsepti tasarlasık sevimli bir mantar içine minik çikolata kaplı badem tülle kaplı tabi o mantarın üstünde de kelebek var
o kadar güzel şeyler varkı bu halimle bide kapalı çarşıda gezmedik yer bırakmadım...allah bizede o günleri görmeyi nasip etsin eğer becerebilirsem resmini koyucam

inşallah canım yaa kasıklarımdada sancı oluo ara ara bilmiorumkii heveslenmek istemiorum kırmızılar gelcek gibi hissediorum sankiii:çok üzgünüm:

canım belirtiler aynı oluyo zaten, hemen ümidini kaybetme. Ama olmadıysa da üzme kendini, ne kadar stres yaparsan hamile kalma olasılığın o kadar düşer. Nasıl olur bilmiyorum ama biraz relax ol opuyorumnanaktan

ama bana doktor 7 araliktan bir gün bile gecikmemeli dedi,o güne kadar oldu oldu,olmadi direk sezeryan dedi,ama ben istemiyorum sezeryan:sinifsinif:

bu kadar kesin nasıl konuşabiliyolar anlamıyorum, sonuçta bebekler henüz çok küçük, son aylarda olsan anlarım da bu kadar erkenden tarih vermesi biraz tuhaf olmuş :umursamaz:

kızlar ya 3 hafta falan sonra görümcemin bebeği olucak bende bebek şekeri falan yapıp satıyorum...ona hediye yapiim dedim...sepet kapı süsü ve bi şeker konsepti tasarlasık sevimli bir mantar içine minik çikolata kaplı badem tülle kaplı tabi o mantarın üstünde de kelebek var
o kadar güzel şeyler varkı bu halimle bide kapalı çarşıda gezmedik yer bırakmadım...allah bizede o günleri görmeyi nasip etsin eğer becerebilirsem resmini koyucam

bekleriz valla resimlerini.... merak ettim

kizlar bugun biraz moralim bozuk...Hani 20 lik yas disim agriyor demistim ya dun..yutkunamiyordum bu sabah uyandigimda ve hemen dis hekimine gittim..ve bana bogazimin disimden dolayi iltihap oldugunu dogal olarak disimde iltihap oldugunu soyledi ve mutlaka antibiyotik kullanman gerekiyor dedi..ben asla kullanmayacagimi cunku bebegime zarar verecegini soyledim..o da bana asil kullanmazsan disindeki iltihap,antibiyotikten daha fazla zarar verir bebegine dedi.ve doktoruma hangi antibiyotigi almam gerektigini sormami istedi....esim yoktu yanimda..doktorumda bugun izinliymis...neyse esim yarin baska bir dis hekimine goturecek beni..bugunku dis hekimi sanki yeni mezun gibi geldi bana...ama yine de dogru soyledigini internetten arastirarak anlamis oldum..gercekten disteki iltihap cok tehlikeliymis ama ote yandan 3 ay bitmeden herhangi bir ilac kullanmak da riskliymis napicam ben...inanin artik takmaktan hasta olucam....ben bir tane gecen ay cektirmistim...ama bu 20 lik hic hesapta yoktu..hamilelik nedeni ile ortaya cikmis..napicam ben simdi...icsem bir turlu icmesem bir turlu..Allah'im yardimcim olsun yol gostersin insallah....dis hekimine bir de hamileler icin olan antibiyotik var mi dedim..hayir yok burada dedi..ama hatirladigim kadari ile tr de vardi ...neyse caniskolar seviyorum sizi ...dua edin benim icin bi zarar olmasin insallah..

canım özelden mesaj atamadım kapatmışsın özel mesaj almayı
canım unutmaki bebeğin önce Allaha sonra doktorlara emanet eğer rabbim bişey olmasını isterse değil 5 haftalık son haftanda bile bişey olur sen doktoruna güven ve antibiyotik kullanman gerekirse kullan sonuçta onlar bilirler internet herşeyin en kötüsünü anlatıyo ben 5 ay düşük hapları bile kullandım mide bulantısı hapları serumlar bi ton şey çok şükür ki atlattım
düşünsene ben 5 aylıktım kanamam olduğunda ve bebeğim 600 gr dı ya ölseydi diye kendi kendimi yemiştim sen bol bol dua et doktoruna güven bak bu çok önemlii
Allah a emanet olun olumunekankayizsmile

Back