• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 aralık bebiş anneleri gelin listeye:)

bak birgün geçmiş bile eğerr gelmezse yarında hemen sağlık ocağında sabah erkenden test yaptır
inşallah bebeişinnn konmuştur göbüşünee:CüvCüv:

İnşallah canım çok sağol sende sağlıcakla al bebişini kucağına inşallah. Bakalım bu gece olurmusum gibi geliyor çünkü belim çok ağrıyor adet olacakmışım gibi agrım var.

bebeği görmeleri için çok erken diyorlar zaten üstten bakılınca kese nokta kadar görünüyor. Alttan baktılarda öyle keseyi gördüler ama içinde bebeği göremedikleri için beklememiz lazım diyorlar offf ya :(( ne yapcam
of gerçekten nası geçicek şimdi zaman bekle bekleyebilrisen
Aslında 27 günde bir oluyorum hiç gecikmez normalde bugun 28. gün bakalım kırmızılar gelmezse.....
ay hayırlısyla gelmez inşallah
bak işte olacak yaa tamda not etmediğinn ay bebek gelmişşş ,benimde öyle tam sprial taktırmayıı düşündğümm ay hamile kaldımm ve sadecee 1 kere olmuştuu korunmasızz bizimm ve kesinn benn hastalanınca taktırmayıı düşünüyordumm
hatta sağlıkk ocağıyla gittim konuştumm regl olunca gelin dedilerrr ama bebek geldiii dövecem onuu doğsunn bir totosunaaa totosuna

kıyabilirsen tabi annesi totosuna vurmaya

benim tüp bebek canım o yüzden başından beri hep takip ilk transferin 6. günü idrar testi yaptım çook silik ikinci çizgi çıktı sonra transferin 7 ve dokuzuncu günü kan testi yaptırdım bunlar dayanamadığım için yaptırdığım esas doktorun yaptır dediği gün yarın bakalım değerlerim artıcak mı inşallah artar

ya pandam sata göre 5 haftalık doktora göre 6 haftalıksa yani nası olcak o erken döllenme bile olsa olmaz ayyy benimde kafam karıştı arayıp sorsana için rahat etmicek yoksa senin

walla bilmiorum ki nedr anlamadım:S

kızlar merhaba bende bu gün gittim dr. ultrason çekildim dış gebelik tehlikem vardı allaha şükür dış gebelik yokmuş ama kese falanda görülmedi doktor geç döllenme olmuş olabilir dedi
canım çok sevindim ne kadar endişelerin vardı oh çok şükür çok sevindimmm gözümüz aydın

akrepp canimmm cok sevindimmm:lepi:
ilk pitpitlari sen duydun demi böylelikle :lepi:
ahhh darisi basimiza insallah,bende yarin gidicem insallah duyabilirimm
senin kac haftalikti canim?

kizlar bu arada bende bugün ilk defa bir posta bulanti atlattim :sinifsinif:
ama nasil sevindim anlatamam,deli miyim ne kaydirigubbakcemile3

neyse ya artık beklicem dier kontrol günüme kadr 6 ya da 5 haftalık bebşim benimle ya kaydirigubbakcemile5
doğru haklısın seninle ya önemli olan o
kizlar bu arada bende bugün ilk defa bir posta bulanti atlattim :sinifsinif:
ama nasil sevindim anlatamam,deli miyim ne kaydirigubbakcemile3

ay niye deli olasın annesin canım benim anne o özlemlede yaşamak istediğin duyguları yaşayınca seviniyorsun ne var bunda tadını çıkar

doğru haklısın seninle ya önemli olan o

ay niye deli olasın annesin canım benim anne o özlemlede yaşamak istediğin duyguları yaşayınca seviniyorsun ne var bunda tadını çıkar

tesekkür ederim canim :kedi:
simdiye kadar midemi üsütsem bile kolay kolay mide bulantisi yasamazdim..
basta bi afalladim ama minigim kendini hissettirdi diye sevincten dört köse oldum resmen kaydirigubbakcemile3
gercektende canim yaa 3 sene boyunca bunu istemistim,sükürler olsun :Saruboceq::1rolleyes:

kizlarr pardon,ilk pitpitlari ALABAMA arkadasimiz duymustu degil mi?
yoksa yaniliyor muyum????
listede yok ama CADIARZU

kizlarr pardon,ilk pitpitlari ALABAMA arkadasimiz duymustu degil mi?
yoksa yaniliyor muyum????
listede yok ama CADIARZU

nedemek bu? ben herzaman ilgileniyorum bana msj atın diye herzaman yazıyorum.sizi takip ediyorum...şimdi ilk sizden duydum arkadaş gelip yazdımı?

nedemek bu? ben herzaman ilgileniyorum bana msj atın diye herzaman yazıyorum.sizi takip ediyorum...şimdi ilk sizden duydum arkadaş gelip yazdımı?

canim ne demek bu diye sert cikmissin ama sana bisey demedim ki ben!!
öyle miydi degil miydi diye kizlara sordum,zira ben öyle hatirladim..
akrepi tebrik edince ilk sen oldun diye aklima geldi..

arkadaşlarım önemli olaylarınızı hamilelikle ilgili bana özel msj atın...
hemen eklerim listeye. sayfa aralarında gözümden kaçabiliyo.
teşekkürler.

canim ne demek bu diye sert cikmissin ama sana bisey demedim ki ben!!
öyle miydi degil miydi diye kizlara sordum,zira ben öyle hatirladim..
akrepi tebrik edince ilk sen oldun diye aklima geldi..

ben gerçekten hamile olmasam bile listemle sizlerle çok ilgiliyim...
sanki ben ilgilenmiyomuş gibi algıladım.
lütfen bana aksızlık yapmayın arkadaşlar hep burdayım takipteyim.
öyle olmasa burayı hiç açmazdım.

alsanaalsanasmile kızlar boş tartışmayın...yanlış anlaşılma olmuş
azizcim o zaten seni kasdederek sölemedi tatlım senin listeyi çok güzel yaptığından şüphemiz bile yok o sadece sordu

Back