ben gerçekten hamile olmasam bile listemle sizlerle çok ilgiliyim...
sanki ben ilgilenmiyomuş gibi algıladım.
lütfen bana aksızlık yapmayın arkadaşlar hep burdayım takipteyim.
öyle olmasa burayı hiç açmazdım.
canim ben senin adini kullanarak,yada sana imali bir kelime dahi kullanmadim
aklimin ucundan bile gecmedin!
yine söylüyorum,akrep pitpitlari duydum diyince ilk duyan oymus gibi ilk sensin diye tepki verdim,ama dün yada önceki gün tam bilmiyorum,alabama arkadasimizi tebrik ettigimi hatirliyorum..öylemiydi degil miydi diye kizlara sordum!!
sana niye haksizlik yapayim,genel konusuyorsun ama tepkinin bana oldugunu düsünüyorum nedense..cünkü mesajimda sana dair bir kelime bile yokken bana cikistin durduk yere
tamam tatlışım üzme kendini olumunekankayizsmile Şeniz
alınganlık ettim işte kafamçokkarıştı
ya azize bişi sorucam sen bu tabloyu nerden aldın yani formatını
tamam tatlışım üzme kendini olumunekankayizsmile Şeniz
alınganlık ettim işte kafamçokkarıştı
sorun degil..
alinganliklar baslamis,bence sen bi kan testi yaptir yerimseniben :ecrin_bebek:
neyse arkadaslar,iyi aksamlar size,kendinize iyi bakin..
Kizlar galiba bende yavas yavas bu gruba girecegim ama ne bilim cok tedirginim. Galiba bu duyguyu suan hepimiz yasiyoruz. Acikcasi 8 yil sonra yani 2 gün önce evlenme yildönümüzde hamile oldugumu ögrendim. 11 tüp bebek, 6 asilama sonra bir sürü yardim üreme teknikleri denedik olmadi, olmadi, olmadi. Simdi kendim gebe kaldimUmarim hepimiz icin güzel paylasim dolu bir topik olur. Herkese bol sans :asigim:
Kizlar galiba bende yavas yavas bu gruba girecegim ama ne bilim cok tedirginim. Galiba bu duyguyu suan hepimiz yasiyoruz. Acikcasi 8 yil sonra yani 2 gün önce evlenme yildönümüzde hamile oldugumu ögrendim. 11 tüp bebek, 6 asilama sonra bir sürü yardim üreme teknikleri denedik olmadi, olmadi, olmadi. Simdi kendim gebe kaldimUmarim hepimiz icin güzel paylasim dolu bir topik olur. Herkese bol sans :asigim:
Liste diye birseyden bahsdiyorsunuz, bari ben girdigim topigi iyice bi gezeyim taniyayim sonra daha kolay olur benim icin zemuszemus
slm kızlar.. Ben de 4 haftalık hamileyim .. Ve buraya yeni üye oldum .. Azize sana özel msj yolladım ama umarım beni de listeye eklersin. Kızlar benim sat : 27 şubat ... Düne kadar hep 6 haftalık hamileyim zannediyordum ama dün doktora gittim ve embriyo kesesi 13.7 mm dedi.. Bu sebeple 3-4 haftalık hamileymişim. Bu arada ; gerçi ikinci bebişini bekleyenler var aramızda ama kendinizi çok yormayın .. Benden kahverengi leke geldi .. Ve bayağı korktum ... şimdi daha da dikkat ediyorum ... çok hareketliyimdir... E tabi bebeklerimiz de çok küçük olunca hamile olduğumuzu her an hissedemiyoruz... Amman dikkat...
kızlar sizi takipteyim yerimseniben
kizlar bu arada bende bugün ilk defa bir posta bulanti atlattim :sinifsinif:
ama nasil sevindim anlatamam,deli miyim ne kaydirigubbakcemile3
kızlar ben birazdan çıkıcam oğlumu okuldan almaya gidicem...
şimdiden hoşçakalın güzeller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?