Sağol canım benim, gerçekten de çok rahatladım. Aldıklarını da güle güle kullanın inşallah canımcım. Ben henüz bişi almadım, ama alma heyecanı var fena halde. Bakalım artıkŞeniz
Sağol cancan, her ultasondan sonra daha bi rahatlımış hissediyorum kendimi gerçekten. :lepi:
Günaydın canım, sana da bebikine de iyi haftalar. :ecrin_bebek:
gunaydınn kızlarrr..nasılsınzı . hersey yolundadır ınsallah.. ben kotu bı haftasonu gecırdım mutlu degılım canım sıkılıyor( bebegımıde hıssedemıyorumm. tekme fılan atmıyor hhenuzz (( ınsallah bı sorun yoktur..
Bu arada kızlar acele edin 1 ayda teslim ediyorlar 1-2 ayda da ancak kokusu çıkıyormuş eğer hazır almayacaksanız moilyeyı.
Bu arada özlemcim sınavın nasıl geçti
canıım gözün aydın geçmişi şimdi okudum,güzel haberlerle başladın haftaya,darısı başımıza inşallah
canım hayırlı olsun güle güle kullansın prensesin..
Gerçekten de öyle, bebelerimizle ufacık güzel bi haber bile günümüzü ışıldatıyo resmen. Darısı tüm annişlerin başına. İnşallah böle devam eder de sağlıkla alırız kucağımıza :Saruboceq:
Bu arada kızlar acele edin 1 ayda teslim ediyorlar 1-2 ayda da ancak kokusu çıkıyormuş eğer hazır almayacaksanız moilyeyı.
Bu arada özlemcim sınavın nasıl geçti
çok saol canım ilgilendiğin için... iyi diyeyim iyi olsun orta karardı.. 2 günde 7 dersten sınava girdim... kimisi beklediğim gibi iyi kimisi kötü geçti... ama ne yapiimm şu sıra onun için üzemem daraltamam kendimi :)))
dün kızıma ciciler aldım... hastane çıkışı olarak kullanılabilecek 5li bir takım ve battaniye aldım... sonra bir çift çoook güzel pembe rugan önünde kurdelası olan ayakkabı aldım biliyorum çok erken ama çok beğendim napiim... Allah sağlıkla bebeğimi doğurmayı nasip ederse 1. olmasada 2. bayramında giydiririm kızıma :))) Allahım neler var neler... hele bir büyüsün süsleyip süsleyip gezmeye götürcem kızımıı :)))
Ya ne erkeni 2010 aralık enneleri bile çıkmış piayasaya. Artık 6. aya dayandık. Ya ben de dün kptum babaanem kadın yazık çıkmış bir şeyler almış bebeğe içlerinden 1 i de alıştırma kilodu. Doğdu da çişini söyliycek ama çoook duygulandım
çok saol canım ilgilendiğin için... iyi diyeyim iyi olsun orta karardı.. 2 günde 7 dersten sınava girdim... kimisi beklediğim gibi iyi kimisi kötü geçti... ama ne yapiimm şu sıra onun için üzemem daraltamam kendimi :)))
dün kızıma ciciler aldım... hastane çıkışı olarak kullanılabilecek 5li bir takım ve battaniye aldım... sonra bir çift çoook güzel pembe rugan önünde kurdelası olan ayakkabı aldım biliyorum çok erken ama çok beğendim napiim... Allah sağlıkla bebeğimi doğurmayı nasip ederse 1. olmasada 2. bayramında giydiririm kızıma :))) Allahım neler var neler... hele bir büyüsün süsleyip süsleyip gezmeye götürcem kızımıı :)))
canım bende hissetmiyorum,her akşam çikolata da yiyorum,sırtüstü de yatıyorum,bebeişimi de seviyorum ama ııh benim oğlan tembel çıktı,sıkma canını bi kaç güne kalmaz bizde hissederiz:)
bılmıyorum cnm takmayım dıyorum ama endışelenıyorum..gecen haftarda hıssetmıstım tekme atmıyordu ama en azında yawas sakın kımıldıyordu ıcımden bıseyler oluyordu yanı. sımdı anlayamadım..beklıyorujmm 22 . haftaya kadar normalmışş daha kuvvetlı hıssetmek istıyorum bende artık( bnde dıyorum ya cok uykucu olucak bnm kızım yada cok akıllı yada bılmıyorummirmirmirmir
Yoktur canım rahat ol sen bizden 3 hafta geridesin çok normal içini ferah tut sen. Neden kötüydü haftasonu işallah önemli bir şey yoktur