2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canıım gözün aydın geçmişi şimdi okudum,güzel haberlerle başladın haftaya,darısı başımıza inşallah

Bu arada kızlar acele edin 1 ayda teslim ediyorlar 1-2 ayda da ancak kokusu çıkıyormuş eğer hazır almayacaksanız moilyeyı.
Bu arada özlemcim sınavın nasıl geçti

canım bende hissetmiyorum,her akşam çikolata da yiyorum,sırtüstü de yatıyorum,bebeişimi de seviyorum ama ııh benim oğlan tembel çıktı,sıkma canını bi kaç güne kalmaz bizde hissederiz:)

canıım gözün aydın geçmişi şimdi okudum,güzel haberlerle başladın haftaya,darısı başımıza inşallah

Gerçekten de öyle, bebelerimizle ufacık güzel bi haber bile günümüzü ışıldatıyo resmen. Darısı tüm annişlerin başına. İnşallah böle devam eder de sağlıkla alırız kucağımıza :Saruboceq:

canım hayırlı olsun güle güle kullansın prensesin..

Çok sağol canım işallah hepsi güle oynaya sağlıkla büyürler:)

Ay amin canım tüm yüreğimle amin hem de. Tek düşüncem o oldu valla dünya yansa umurumda değil yeterki o 1 tekme atsınvereliniortak

Bu arada kızlar acele edin 1 ayda teslim ediyorlar 1-2 ayda da ancak kokusu çıkıyormuş eğer hazır almayacaksanız moilyeyı.
Bu arada özlemcim sınavın nasıl geçti

çok saol canım ilgilendiğin için... iyi diyeyim iyi olsun orta karardı.. 2 günde 7 dersten sınava girdim... kimisi beklediğim gibi iyi kimisi kötü geçti... ama ne yapiimm şu sıra onun için üzemem daraltamam kendimi :)))

dün kızıma ciciler aldım... hastane çıkışı olarak kullanılabilecek 5li bir takım ve battaniye aldım... sonra bir çift çoook güzel pembe rugan önünde kurdelası olan ayakkabı aldım biliyorum çok erken ama çok beğendim napiim... Allah sağlıkla bebeğimi doğurmayı nasip ederse 1. olmasada 2. bayramında giydiririm kızıma :))) Allahım neler var neler... hele bir büyüsün süsleyip süsleyip gezmeye götürcem kızımıı :)))

Ya ne erkeni 2010 aralık enneleri bile çıkmış piayasaya. Artık 6. aya dayandık. Ya ben de dün kptum babaanem kadın yazık çıkmış bir şeyler almış bebeğe içlerinden 1 i de alıştırma kilodu. Doğdu da çişini söyliycek ama çoook duygulandım

eheheheh kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 olsun canım alınmış alınmıştır... koy kenara ileridi nasılsa lazım olacak :)))

bende de öyle hastahane cıkısı bataniye yok ama 5-6 cift ayakkabısı var :)

canım bende hissetmiyorum,her akşam çikolata da yiyorum,sırtüstü de yatıyorum,bebeişimi de seviyorum ama ııh benim oğlan tembel çıktı,sıkma canını bi kaç güne kalmaz bizde hissederiz:)

bılmıyorum cnm takmayım dıyorum ama endışelenıyorum..gecen haftarda hıssetmıstım tekme atmıyordu ama en azında yawas sakın kımıldıyordu ıcımden bıseyler oluyordu yanı. sımdı anlayamadım..beklıyorujmm 22 . haftaya kadar normalmışş daha kuvvetlı hıssetmek istıyorum bende artık ( bnde dıyorum ya cok uykucu olucak bnm kızım yada cok akıllı yada bılmıyorummirmirmirmir

Günaydın arkadaşlar. C.tesi günü detaylı taramaya gitmiştik. herşey yolunca dr. hiçbir anornallik yok dedi. Oğlumu da götürmüştük dr.a .Dr ege'ye bayıldı. kızımın yüzü de abisine benzeyecekmiş. çok sevindim. inşallah gözleri de abisi gibi boncuk boncuk olur. tabi sağlıklı olsun en önemlisi o.

didemcim oda takımı almanıza çok sevindim.bizde erken almıştık. teslimatı falan 1 ayı buluyor. sonra içini yerleştmek de zaman alıyor. yavaş yavaş tamamlarsın herşeyini.

bizim çok birşeye ihtiyacımız yok kıyafet ve diğer malzemelerde. egenin oda takımı kardeşine kalacak. egeye arabalı oda takımı alıcaz. yazık 2.ler hep böyle oluyor. kıyafet konsunda da nerdeyse fazlamız var. 5 ay önce eltimin kızı oldu. tüm kıyafetleri bize geldi. egenin de küçülenleri olunca fazlalık bile oldu. :)

ben sadece hastanede giymesi için bir takım alıcam. bir de penye battaniye. egeninkiler hep mavi. yazık kızıma o kadar da olmasın. bir pembe battaniyesi olsun :)

Canım korkma sakın. ben oğlumda 25. hafta yaşadım o durumu. dr.lar 28. haftadan önce düzbeli bir hareket beklmeyein dediler. daha küçükler ve sadece sert hareketlerini hissedebiliyoruz.

Yoktur canım rahat ol sen bizden 3 hafta geridesin çok normal içini ferah tut sen. Neden kötüydü haftasonu işallah önemli bir şey yoktur

ınsallah canm oyle yapmaya calsıyorum.gecen haftalarda hıssetmıstım ama sımdı ses soluk cıkmayınca meraklanıyor ınsan..aksama kadar ıste zaten hıssetmıyorum ama ewe gıdıp uzanınca kıpırdıyordu. 2 gundr onuda net duyamadım hayırlısı bakalım. ultrsonda kıpır kıpırrdı gecen hafta . haftasonu esımın sayesınddee kotuydu.dusuncesız dawransılarda bulunuyor yardım edip destek olcagı yerde sınırmı bozdu( su zor gunlerdefisfisfis

kızlar merabaaaaa :) biz geldik:)
Kötü bir haftanın ardından oğluşumu görmek çok iyi geldi:)

Kocaman olmuş oğlum teyzeleriiiii :)
Hala 1 hafta önde gitmeye devam ediyoruz:) 398 gram olmuş oğlum :)
Bi ağzını açtı sanki 3 gündür uyumamış gibi kapanamadı ağzı öyle uzun esnedi ki küçük dilini gördük:)
Elleri ayakları hiç durmuyodu:)
Elleri hep yüzünde ve baş parmak ağzında:)
Ayaklarıda hep havadaydı nerdeyse yüzüne değecek gibi duruyodu :)
Maşallah nazar değmesin yavruma..
Çok şükür herşey yolunda 10 gün sonrasına randevu aldk detaylı usg için..
Ayrıca 3kg almışım dr kızdı
Kalsuyum verdi vitamine devam dedi ama 1 gün kalsuyum 1 gün vitamin al dedi. Gün aşırı sırayla yani:)
Bunun dışında kan ve diş hapıma devam dedi.

Offf çok rahatım ve çok aç :) kahvaltımı yapamadm hala öpüyorum hepinizi

kızlar günaydın harika güneşli bir güne uyanıp kahvaltımızı yaptık veeeeeee biz de geldik pazar günüm pek iç açıcı değildi akşam ağrım vardı am bugüne iyi başladık oğluşum daha yukarda duruyor bu da beni çok mutlu ediyor umarım hep öyle yukarda yatar aşağılara inince ikimizin başına da iş açıyor

Aman Aslı'cım inmesin aşağılara iyi olmaıza çok sevindim.

Didemcim senin de detaylın iyi geçmiş çok mutlu oldum sen tabii tecrübelisin bizden daha net anlamışsındır ben heyecandan kızıma bakamadım bile doğru düzgün daha 12 gün var offf şeker yüklemem de var o dün. Korkuyorum. Ayrıca herhalde artık aşı ol der bana da daha dur diyor hep aman napalım sağlıklı olsun da kızım. Bu arada tekmeler sertleşti geçen sabah uyandırdı beni bir baktım üstüne yatıyorum herhalde rahatsızlandı nazlı kızım.

Bu arada kızlar biz eşimle korkudan aylardır hiç 1 şey yapmıyoruz. Risk yok ama eşim tırsıyor siz ne durumdasınız valla ben helal olsun dedim kocişeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…