- 30 Mart 2008
- 7.686
- 12
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slmlaaar nasılsınız zeynep sultan nassı mehmet beyler :))slm kızlarr
Slmlaaar nasılsınız zeynep sultan nassı mehmet beyler :))
İnşallah ben olurum Allah ım :Saruboceq:ay yoruldummmm
1 saat 20 dakka yuruduk ama bende hal kalmadı
iyi geceler herkese,bakalim bu gece kimler doguracak :ecrin_bebek:
Off bende yrn gidicem inşallah açılma maçılma bişiler olurda beklediime değer...iyi geceler cnmmm
sabah kontrol var acaba dr bişi der mi yada sancı çıkar mı
beklyoruz hala napalımiyiyiz cnm ne olsun
zeynep annemle oynuyo şimdi bende size bi bakayım dedim
sen naıslsın?
Oyyy zemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanKızlar hepınıze merhaba, bugün duru'mun nüfus cüzdanı çıktı. Ayy ınanılmaz guzel bır duygu ya, bakıp bakıp duruyorum. Oyy kuzumu yerım ya..
İnşallah ben olurum Allah ım :Saruboceq:
Off bende yrn gidicem inşallah açılma maçılma bişiler olurda beklediime değer...
beklyoruz hala napalım
Oyyy zemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Kızlar hepınıze merhaba, bugün duru'mun nüfus cüzdanı çıktı. Ayy ınanılmaz guzel bır duygu ya, bakıp bakıp duruyorum. Oyy kuzumu yerım ya..
Aynen canım bu arada bizim için sürekli suyunun kontrolü önemliymş.Bakalım yrn konuşucam drla cuma da gelmezse versin suniyi napiim açılmassada alsın sezeryana.Bu arada hurma ve zemzeme başladım ve annem alternatif tıp kitabından bişi bulmuş aktardan balla karıştırıp yiyiomuşun doumu başlatıyomuş yrn da ona başlıcam işe yarasa hemen sende yaparsın :))selam kızlar yatmadan bir bakayım sizlere dedim :)) Peliiinnn ben bıktım her sorana bekliyoruz demekten artıkkk aman yaa yiter yaa :))) bugün çok üzdüm kendimi ama yeter artık üzülmicem herşeyin hayırlısı olsun ne yapalım dimi ama
benim bırak açılmayıı bebek doğum kanalına bile girmemiş hoş belki girince zaten otomatik açılacak orasını da bilmiyorum ama neyse işte hiiç pozitif bi belirti yok... dr ancak cuma cumartesiye kadar bekleyebiliriz dedi.... pazartesi suni sancı yolları taştan bana ama karar verdim epidural yaptırıcam bakalım çarşamba tekrar kontrlüm var o zaman konuşuruz dedi dr ama şimdilik amacım bu en azından açılma falan olmazsa boşa sancı çekmemiş olurum ve pazartesi meleğim kollarımda olur :)))
hoşgeldin laluz yok sanırım ben de pek bakamadım geçmişe ama yok bildiğim
kadarıyla
defne sen hala doğurmadınmı canım
belirtiler vardı ya ondan sordum