- 7 Haziran 2009
- 1.880
- 94
kızkardeşim geldi ama yeğenim çok yaramaz yemekleri ben yaptım oyüzden inanın gelen giden ağırlamak daha zor bebek bakmakta bir şey yok
Senin kızkardeşin beni kanser etti canım zaten 40 yılda bir yaa o kadar gel insan bi yemek yapar gelenlere hizmet eder bari :umursamaz:aynen canım lohusayken sinirlerin bozulmazsa bir daha bozulmaz en çok gelen giden yıpratıyor insanı yardımcı olmak için kızkardeşim geldi allahtan oniki gün kalıp gitti kaynana gibi herşeye karıştı yemek falanda yapmadı
Bana artık her salise soruyorlar...düşün halimiyokmu sancın mancın hala diyenlere uyuz oluyorum yok işte olsa doğururdum herhalde sanki benim elimde off ya
Amin canım dur kıııs ağustos bitsin sıra sizede gelir merak etme yerimseniben sırada ferayeb,ben ve soho var daha soora defne25,berrakada,,,,,,,,,,,,,,, diye gidiyo zaten biz dourduk mu ekim anneleri bile dourur kaydirigubbakcemile3Gözün aydın.Hayırlı evlat eylesin rabbim bebişini.Bu topiği okuyunca insan bir garip oluyor.Maşallah artık tek tek doğuruyorsunuz.Darısı hayırlısıyla eylül analarının başınaolumunekankayizsmile