Geldim kızlarrrrrr. Funda'yı ziyarete gitmiştim. Bebişi çoooook güzel maşallah. . 3200 kg. doğmuş. Boyunu unuttum. kaydirigubbakcemile3 Sabah 10:30 da sancısı varmış hafiften , kendimi iyi hissetmiyorum deyip hastaneye gitmiş. Doktor kontrol etmiş. Doğum başlamış.Hafiften suni sancı da vermişler.Epiduralsiz doğurmuş. opuyorumnanaktan
Ay bi de ne oldu, gittik annemlerle doğum yapanların katına, sonra bi odada ebe hemşire seslendi bana, biraz bekleticem sizi, haberim var geliyorum dedi. Ben de odasını sorucaktım Funda'nın, bekledik, geldi kız.Dedi ki sizi şöyle alalım, ama henüz odanız hazır değil. kaydirigubbakcemile3 Kıza dedim ben doğurmıycam ki . kaydirigubbakcemile3 Kız da dedi aaaa ben Hakkı Bey'in hastası sandım sizi karnınızı görünce. Suni sancıyla birini doğurtucakmışta bugün. kaydirigubbakcemile3 Yok dedim ben o değilim. Sonra Funda'nın odasını sordum, gösterdi.kaydirigubbakcemile3 Ay çok komikti ya.Tamam desem doğurtucaklardı beni .kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
maşallah kuzucuğa :)
tatlım sende bi alemsin sesini çıkartmasaydın yaa aradan çıkartırdı işte seni:sm_cool: