- 23 Ekim 2008
- 1.998
- 1
damlaa selam söylee bizdendeee
kız napıosun nerelerdesin bi burda bi face desin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
damlaa selam söylee bizdendeee
kız napıosun nerelerdesin bi burda bi face desin :)
ikiside açıkkk takılıyorummmmm
:)
ay kızların profillerinde bebişlerinin resimlerini gördükçe nasıl içim gidiyor anlatamam boshayallersmile
ben de kızımı istiyorum bana ne bana ne :umursamaz:
merhabalar..
ben beklenen doğum tarihim olan 2ağustosta doktoruma gittim, dediği gibi aç olarak.. açıklık yoktu ama suyun azaldığını söyleyip yatırdı beni, sonra suni sancı yedim 8saat kadar, düşükten başlayıp yükselen dozlarda:) ve biryandan sürekli nst'ye bağlıydım.. açıklık ancak 1-2parmak oldu, sancı da olmadı... nöb.dr. sabah 5te gelip nst sonuçlarını da çok düz buldu (bebeğin kalp atışlarını) sabaha risk olabilir filan diyerek sezeryana aldı.. en azından şimdilik pek detaylı yazamıyorum fazla ama kısacası 3ağustos 5:20de tostosum dünyaya geldi hamdolsun.. şimdi hafif bir sarılığı var ve bol emzirme ile geçecek türdenmiş inş.. ona uğraşıyoruz..
gerçekten yaşanmadan anlaşılamayacak kadar olağanüstü bir mucize.. böylesi bir mucizeye vesile kılınmak muazzam bir şeref ve şükrü eda edilemeyesi bir nimet! her anı izlenesi bir tefekkür eseri.......
ve özellikle ilk anlar çok büyülü, çok yoğun duygusal anlar yaşıyorsunuz, sezeryana rağmen böyle hissettim, annemin demesine göre normal doğumdaki bebeğin bedenden tam olarak çıkmasından sonraki rahatlık hissi öylesi bir güzellikte imiş ki defalarca kez yaşamak istenirmiş..inş bundan sonra hayrlısı ile normal yapabilirim.. zira burada da açıklamıştım ne kadar normal istediğimi.. lakin risk misk dediler ve biyerden sonra güvenmek zorunda kalıyorsunuz.. inş. gereksiz bir erken müdahele olmamıştır..herşeyin hayrlısı..Rabbim sizlere de hayrlı doğumlar ve bebiş büyütmeye başlamaklar nasip etsin
Ben geldim canlarim nasılsınız bakim?
Aynı durumdayım canım yrn gidices inşallah bende dicem en fazla bu hafta da bekleyelim yine gelmezse suniyi versin olmadı ameliyat dahada riske atamam yani.Bende çok ağladım bugün artık psikolojim bozuldu karnıma konuşarak ben senle küstüm gelmiyorsun die konuşmaya başladım artık o derece...Selam Kızlar ben geldim
hala doğuramadım... çok mutsuzum.. bugün kontrolüm vardı dr bebek hala kanala inmemiş dedi... hafta sonuna kadar bekletebiliriz ancak daha fazla risk alamayız dedi... bu hafta da gelmez önümüzdeki hafta suni sancı ile doğumu başlatacak çok canım sıkıldı ağladım çok
Canım senin yine sat 13 ağustos o zama kadar ne kadarda olsa umudun var ama benim işte günümde geçti off sanki bana bu hafta gelcek gibi geliyo mantık olarak ama kalbimden geçmiyo ümidi kestim diye mi nedir.aaa özlem çok merak ettim seni kız.off yaa cnm ağlama yaa benim de çok moralim
bozuluyor biliyor musun yaa hurma falan da hikaye hiçbişi olmuyor yürüyor musun hiç
uzun uzun yürüyüşler yap yapabilirsen tabiii.
hiçaçılman yokmuymuş rahimde yumuşama vs.benim 2 cm olsa da sanırım rahim ağzında
yumuşama falan bişey yok o yüzdne bu şekilde sancı versem de işe yaramaz demişti.
cumaya kadar açılmam lazım.sezolacakları korkutmak istemiyorum ama akşam bi sez.izledim çok korktum yaa ben kesinlikle normal doğum istiyorum dedim ama dedikçe
de uzaklaşıyorum sanki normalden...
Off canım çok sıkkın bilmiyorum çok bunaldım artık zaten hep evde hep evde,artık kolumu kaldırcak halmde yok gerçi dışarıda çıkamıyorum yollarda doururum die ama bişi olacaı yok biraz önce hüngür hüngür ağladım biranda boşaldı eşim eve uğramıştı yandık senle bebek gelince sıkıldım ben evden çıkamıyorum dicekmişim.
Ayy ne salak ya ben sanki dışarı çıkmadıım için ağlıyorum bunaldım artık bilmiyorum anlamıyorum diyorum bana dedii şeye bak.Hep ona salak diyorum yaa adamcıım bi bilse sinirleniyorum işte herşeye herkese.
Annem apartman arasını siliyo bana diyoki eşim "belli senin anneni neden çaırdıın iş yapsın die" lafa bak yaa sanki ben illede gel dedim de sanki kalk temizlik yap diyorum kadına kendi yapıyor ben nası cıkayım catı arasına sleyim orayı trabzanda yok düşeyim istiyor
Off canım çok sıkkın bilmiyorum çok bunaldım artık zaten hep evde hep evde,artık kolumu kaldırcak halmde yok gerçi dışarıda çıkamıyorum yollarda doururum die ama bişi olacaı yok biraz önce hüngür hüngür ağladım biranda boşaldı eşim eve uğramıştı yandık senle bebek gelince sıkıldım ben evden çıkamıyorum dicekmişim.
Ayy ne salak ya ben sanki dışarı çıkmadıım için ağlıyorum bunaldım artık bilmiyorum anlamıyorum diyorum bana dedii şeye bak.Hep ona salak diyorum yaa adamcıım bi bilse sinirleniyorum işte herşeye herkese.
Annem apartman arasını siliyo bana diyoki eşim "belli senin anneni neden çaırdıın iş yapsın die" lafa bak yaa sanki ben illede gel dedim de sanki kalk temizlik yap diyorum kadına kendi yapıyor ben nası cıkayım catı arasına sleyim orayı trabzanda yok düşeyim istiyor
Kızlar angelnrcn msj atmış bebişi olmuşta fırsat bulup girememiş yazamamış iyilermiş....
beni merak eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim gelen giden hiç bitmedi
o yüzden giremedim