Kuzuşlar bu hamişlik konusunda;iki aileninde ilk torunu olacaktı.
Eşim, iki erkek kardeşler ve büyük olan da eşim. Sonra bi yaş büyük abim var, geçen yaz evlendi. Hamiş olduğumu öğrenince büyük sevinçle annişlere gittik.
Çok sevindiler,hele babiş sevinçten annemi sarmalamıştı. "Annem de bana niye sarılıyon, git damadına sarıl" demişti.... Güldük eğlendik filan, iki gün sonra abimle-eşi geldi bize.. Kızın kasıkları çok ağrıyodu, üzüldüm.. Dedim ki, gel canım seni doktora götürim (eve çok yakın diye) doktor dediki gebelik var mı ya da şüphesi.. "hayır" dedi. Anaaaaa doktor demez mi 8 haftalık hamilesin ki ben o zaman 6 haftalıktım. :CüvCüv::CüvCüv:
Herkes benim heyecanımdayken bi torun haberi daha.
Ama kızlar annem hamiş olduğumu duyunca eşyalara kadar hayaller kurmaya başladı. Ama abimin de bebişi olcağını öğrenince hayaller ikiye bölündü haliyle. bilmiyorumkismile
Düşünebiliyo musunuz aynı ayda iki torunu olcak bizimkilerim. Abimin erkek,benim kız.
Ve annişim daha 42 yaşında ve iki torun..Hem anneanne hem babaanne olcak hayırlısıyla
:sm_cool:
Eşim, iki erkek kardeşler ve büyük olan da eşim. Sonra bi yaş büyük abim var, geçen yaz evlendi. Hamiş olduğumu öğrenince büyük sevinçle annişlere gittik.
Çok sevindiler,hele babiş sevinçten annemi sarmalamıştı. "Annem de bana niye sarılıyon, git damadına sarıl" demişti.... Güldük eğlendik filan, iki gün sonra abimle-eşi geldi bize.. Kızın kasıkları çok ağrıyodu, üzüldüm.. Dedim ki, gel canım seni doktora götürim (eve çok yakın diye) doktor dediki gebelik var mı ya da şüphesi.. "hayır" dedi. Anaaaaa doktor demez mi 8 haftalık hamilesin ki ben o zaman 6 haftalıktım. :CüvCüv::CüvCüv:
Ama kızlar annem hamiş olduğumu duyunca eşyalara kadar hayaller kurmaya başladı. Ama abimin de bebişi olcağını öğrenince hayaller ikiye bölündü haliyle. bilmiyorumkismile
Düşünebiliyo musunuz aynı ayda iki torunu olcak bizimkilerim. Abimin erkek,benim kız.
Ve annişim daha 42 yaşında ve iki torun..Hem anneanne hem babaanne olcak hayırlısıyla
herkese selamlar kızlarrr :)
yaa benim sırtım sürekli ağrıyor bu sıralar.masamda otururken sürekli kıpırdanmaktan bi hal oluyorum
rahat bi pozisyonum yok sankiii..şekilden şekile giriyom ama valla sırtım öldürüyo.aradada popomun üstü içten kemiğim ağrıyooo((((((( sizlerde böle şikayetler yokmu kızlarrr ya bi tek bendemi oluyo böleee ((((((
Kızlar acıktım ya 6da çıkıcam eve gitmem 7 nasıl dayanıcam şimdi yemek söylesem tam çıkışa gelir off offff
herkese selamlar kızlarrr :)
yaa benim sırtım sürekli ağrıyor bu sıralar.masamda otururken sürekli kıpırdanmaktan bi hal oluyorum
rahat bi pozisyonum yok sankiii..şekilden şekile giriyom ama valla sırtım öldürüyo.aradada popomun üstü içten kemiğim ağrıyooo((((((( sizlerde böle şikayetler yokmu kızlarrr ya bi tek bendemi oluyo böleee ((((((
Canım benim hep ağırdığı için alışkınım ben ama bu haftalarda normalmiş
Canım benim sırtım da dahil bütün kemiklerim ağrıyor 2 gündür daha bir şiddetli
ben kalsiyum ekskliğinden olduğunu tahmin ediyorum.Yarın doktoruma söyleyeceğim
sende sor canım...
ne güzel değişik bişiy olmalı birden ben bile mutlu oldum
ayyy ne kadar güzzeellliki bebiş birden cıvıl cıvıl olacak
annenlerin evi yaşıtlar yane aralarında sadece hafta farkı olacak ne güsselll:dance:
hepinizi tebrik ederim,valla annen sevinçten çıldırmıştır kesinn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Aynı durum bizdede mevcut cnm :) yani abimlerinde bebişi olcak.hemde nerdeyse aynı haftalardayız diyebilirm..benimde her iki taraftan ilk olcak diye seviniyodum ama bizim gelinde aynı sizinki gibi hamişliğinden bi habermiş bi kaç ay..regli gecikmiş anlamamış.sağlık ocağına gitmiş reglim gelmiyo bi sorun mu var diye ordakiler gebelik testi yapalım demiş.bizimki gülmüş yok ya demiş gebe değilimdir biz beklemiyoz filan demiş..ama tabi sonuş pozitif...aynı benim annemde aynı zamanlarda iki kez torun sahibi olcak.ve ben ankarada gurbetteyim.annemler izmirdeler.şimdi kandın banamı gelcek gelinemi gitcek kara kara düşünüyoz.çünkü gelininde annesi hasta ve uzakta..bizimkilerinde erkekmiş benimkide erkek :)) hayırlısı ile doğsunlarda gerisi önemli değil artık...
Ay çok sıkıldım bugün eve gitsem artık. Bu arada annemden bana bulaştı kızıma hırka örüyorum gitsem de örsem bütün gece örüyorum valla 1 tanede annesinden olsun bari
bizimkiler fabrika gibi çalışıyor valla babannem kayınvalidem kendi annem eşimin halası herkes bişiler örüyor aslında hiç gerek yok okadar neler var hazır ama alsılar heveslerini ben hepsini giydirmye çalışırım.Bu arada ben de bir battaniye ördüm hazır gibi oldu çokk güzel beyaz sarı simli boncuk ve kurdalelerle işleyecektim eşim olmaz dedi mavi olacakmış illa iyi peki dedim bende bir de annesinden bir yelek olsun oğluşuma su yeşili bir yelek örüyorum:)))
Benim örgüm düzgündür canım ama öyle birinin kes arttır filan demesi lazım bekarken annem der ben örerdim şimdi de kola yakaya filan gelince anneme sorucam artık...Güle güle giysinler işallah çiğdemcim benim annemin adı da çiğdem sen de ona benziyorsan senin örgüler de süperdirrrrr:sm_cool:
Kızlar bizim mesainin de son dakikaları ben de malum bu kadar su içtikten sonra wcyi ziyaret edip çıkıyım öptüm sizi
Çok gÜzelmİŞ anneme ÖrneĞİ gÖstercem :)