- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
walla artık feriştahı gelse kaldıramaz beni yattığım yerden
kızlar selam biz geldik dün sabah bir ağrıyla doktora gittim iyi ki gitmişim gitmesem bir süre sonra doğum başlardı dedi doktor bir sürü ilaç filan serklaj yapcaz deyip yatırdılar bu defa da enfeksiyon var serklaj yapamayız dediler kımıldamadan yattım Allahtan sabaha ilerleme durmuştu ve progesteron iğnesi verdiler sabah akşam bu arada 3 tane de hap cumaya kadar bekliycez o zamana kültür sonucum çıkacak ve duruma göre serklaj olacam
bizden kim serklaj olmuştu kolay bir işlem miydi diye sorcam ama hatırlamıyorum sonrasında da mı yatmam gerekecek
kızlar selam biz geldik dün sabah bir ağrıyla doktora gittim iyi ki gitmişim gitmesem bir süre sonra doğum başlardı dedi doktor bir sürü ilaç filan serklaj yapcaz deyip yatırdılar bu defa da enfeksiyon var serklaj yapamayız dediler kımıldamadan yattım Allahtan sabaha ilerleme durmuştu ve progesteron iğnesi verdiler sabah akşam bu arada 3 tane de hap cumaya kadar bekliycez o zamana kültür sonucum çıkacak ve duruma göre serklaj olacam
cok gecmıs olsun bıtanem... uzme kendını bak yetısmıssınız... bebiş bırakmamıs annesını... sen devamlı yatıyomusun tatllım normaldee calısıyomusun yoksa... benım halamın gelını olmustu serklaj 4 aylıkken falan hemde 9. aya kadar hep yatmıstı... aman dıyım canım dıkkat et hep ıstırahat et dınlen...
geçmiş olsun cnm benim dikkat et kendine
canım ya çok geçmiş olsun
Allah yardımcınız olsun
inşallah bu zor günlerinin mukafatı olarak sağlıkla alacaksın meleğini kucağına
serklaj olanda ben canziyi biliyorum tatlım
ama bi arkadaşım daha oldu benim anestezi altında oluyormuşsun yarım saat kadar ancak sürüyor dedi sonrasında hafif sancılar ama çok zor olmadığını söledi
Allah ım kısa zamanda şifa versin inşallah
bizden kim serklaj olmuştu kolay bir işlem miydi diye sorcam ama hatırlamıyorum sonrasında da mı yatmam gerekecek
Canım şimdi okudum çok geçmiş olsun gözünü seviyim yat arkadaşım hep de dua et biz de ediyoruz sana Allah'ın izniyle bir şey olmıycak. Sen de bebişe söyle en azından 10 hafta daha dayansın
canım ne gibi bir belirtin vardıda gittin doktora
Geçmiş olsun canım. İnşallah düzelirsin en kısa sürede.Allah yardımcın olsun. :Saruboceq:
tek duamız o canım sağlıkla kucağımıza almak
doktor işlemi anlattı da acaba faydası olur mu durdurmaya diye merak ediyorum yani walla aslında 40 hafta diye dua ediyordum ama şimdi 15 hazirana kadar dayanalım diye dua ediyorum
walla canım bizde kim inatçı kim kimi bırakmıyor bilemiyorum o çıkacam diye inat ediyor biz daha erken diye çalışıyordum ama raporluyum şimdi bu gidişle de doğuma kadar yatmaca görünüyor gerçi sağlıkla doğsun da sorun değil yatarım
Selam kızlar ben geldim bir gezdim ki sormayın nerelere gittik kayınvaldemle
ayaklarım ağarmış vallahi ama hava da çok güzel fırsatı olan herkes dışarı çıkıp
bir turlasın vallahi kapanmayın evlere çok iyi geldi bana.Çıktım dışarı 12.5 tl ye eşofman altı aldım çok güzel gri-turkuaz hemen aldım valla cuk diye de oldu üstüme çok ta rahat.
Sonra bizim burada miniço var oraya girdik anam bayıldım yaaav çok güzel şeyler vaaar
çok tatlılarhem de çok ucuzz.Biz eşimle hep pahalı pahalı yerlere bakmışız yaav kalite farkı olamaz demi sonuçta hepsi 100 de 100 pamuk ve ne kadar giydirebilicm ki aldıklarımı
hemen küçücük kalacak.7.90 a takımlarmı dersiniz 6 tl ye tulumlar mı dersiniz hastane çıkışları birbirinden güzel 27 den 70 e kadar çeşit çeşi hem erkek bebişlere bulamıyoruz falan diyordum ya fikrimi değiştirdim süperşyler var ekek bebişlere de kulaklı kulaklı şapkalar askılı miniminnacık pantolonlar küçücük fermuarlı hırkalar bayıldım yaaav şu a.sentez sonum bir gelsin kimseler tutamaz beniii gidicem hem de bir gidişte hepsini toplayıp getiricem eve:)))))
Selam kızlar ben geldim bir gezdim ki sormayın nerelere gittik kayınvaldemle
ayaklarım ağarmış vallahi ama hava da çok güzel fırsatı olan herkes dışarı çıkıp
bir turlasın vallahi kapanmayın evlere çok iyi geldi bana.Çıktım dışarı 12.5 tl ye eşofman altı aldım çok güzel gri-turkuaz hemen aldım valla cuk diye de oldu üstüme çok ta rahat.
Sonra bizim burada miniço var oraya girdik anam bayıldım yaaav çok güzel şeyler vaaar
çok tatlılarhem de çok ucuzz.Biz eşimle hep pahalı pahalı yerlere bakmışız yaav kalite farkı olamaz demi sonuçta hepsi 100 de 100 pamuk ve ne kadar giydirebilicm ki aldıklarımı
hemen küçücük kalacak.7.90 a takımlarmı dersiniz 6 tl ye tulumlar mı dersiniz hastane çıkışları birbirinden güzel 27 den 70 e kadar çeşit çeşi hem erkek bebişlere bulamıyoruz falan diyordum ya fikrimi değiştirdim süperşyler var ekek bebişlere de kulaklı kulaklı şapkalar askılı miniminnacık pantolonlar küçücük fermuarlı hırkalar bayıldım yaaav şu a.sentez sonum bir gelsin kimseler tutamaz beniii gidicem hem de bir gidişte hepsini toplayıp getiricem eve:)))))
bende amniyosentezi bekliyorum sonra kudurucam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Selam kızlar ben geldim bir gezdim ki sormayın nerelere gittik kayınvaldemle