2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Defnecim ne güzel canım havan değişmiş.

Kızın hayırlı olsun senin de tatlım sıvının azlığını dert etme o bebkle beraber büyür işallah

walla hayatım önce bir ağlıyorum sonra sakinleşip duaya başlıyorum Allahım beterinden sakla diye ve hep aklıma buaradaki arkadaşlar geliyor iyi ki varsınız

Ay bizde salak gibi eşimle annemle birbirimizi yiyoruz boşuna ağlıyorum ne gerek var yatıp kalkıp bebişler iyi diye şükretmemiz lazım

lütfen hayatım lütfen walla evet arasıra sinirimizi zıplatıyorlar ama onlar olmazsa düşünemiyorum bu streslere nasıl dayanırız

canım benim çok sağol içim rahatladı walla

ayyy canım amniyosentezden dolayı mı sıvı az kalıyormuş benimde
amniyosentezden sonra hiç bakılmadı bakalım yarın dr.randevumuz var
korkuyorum ben de sen böyle yazınca inşallah canım bişeycik olmaz
bebişine bol bol su iç doktorun bişi önermedi mi sıvı için.Bu arada kızını
da tebrik ederim:)))

ohhhh yarasın tatlısıma... bencede tatlısım 100de 100 pamuk olduktan sonra sorun yok bencede...bende vden gıycegı tum kıyafetlerı burda bı yer var ordan alcam... bdylar fala 2.5 tl.. ayyy ıcım gıttı sımdı yaaa ne guzel...

Gecmıs olsun canım benımmm... ınsllah bı problem yoktur... kıscende hayırllı olsun annesı Allah saglıkla kucagına almak nasıp etsın ıns...

oh ne güzel bizim yerimize de gez ben işteyim sadece camdan bakabilirim oda benim için şimdilik yeterli akşamda en fazla 10mt yürüyorum oda yolla evin arası
yani anlayacağın cezaevi modundayım
fırsat yaratın canlar gezmeye bir şekilde atın dışarı kendinizi dışarısı çok güzel valla havalar biraz daha iyi olsun akşam makşam dinlemiycm eşimle çıkıcam yürüyüşe:)))
eeee anne o da haklı bir anlamda aslında hevesleniyor ama beraber seçin olmaz mı?
ayy süper canım
güle güle giy aldıklarını bebişinde sağlıkla haberleri gelcek sende gidip en güzelinden cicilerini alıcaksın inşallahŞeniz
inşallah inşallah:Saruboceq:
bende amniyosentezi bekliyorum sonra kudurucam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hahaha aynenn:roflol::roflol::roflol::roflol:

yok canım amniyo öncesi de az demişti doktor.inşallah birşeycikler çıkmaz... guclubacismile
bende bol bol su içiyorum,ama benimle alakalı değil sanırım.bebeğin mesanesindeki kan akışına da dopplerle baktı doktor kan akışı varmış yani yapıyo ama neden az anlamadım.kendi çişinden mi utanıyo nedir kaydirigubbakcemile3
bu arada bugün eşimin doktoruna da gittik,eşime kilo vermen lazım dedi.döndü banada sizde verseniz iyi olur dedi. eşimde hamile değince hem doktor hem de hemşire güldü naniknanik :CüvCüv:

evet yaaa hiç gerek yok pahalı pahalı şeyler almaya 100 de 100 pamuk
olsun yeter ayyy kızlar valla bakarken siz geldiniz aklıma bizi toptan salsalar
öyle bir mağazaya (mağazada çokk büyükk) çıldırırız vallahi:roflol::roflol:

hep damardan girerler zaten simdi söylediklerine otur ağla diye yapıyolar merak etme benim ki arada sana da kızın böyle yapsa iyimmi diye söylüyo

m.m.rkt'ın ilk açılışı gibi dalarız anacımm :dance:

Çiğdemcim yağmalarız herhalde mağazayı:) Valla biz o gün pazardan bile aldık ne olucak nasıl olsa hepsi yıkanacak

senin bebiş tutyo çişini galiba 9 aydan sonra gelince yapıcak heralde:))))
şaka bir yana düzelir inşallah yavv eşinin doktoru eşine kilo verdirmek için
hani seninde vermen lazım demiştir:)))ama birasçık ayıptır söylemesi mors
olmuş:roflol::roflol:

hep damardan girerler zaten simdi söylediklerine otur ağla diye yapıyolar merak etme benim ki arada sana da kızın böyle yapsa iyimmi diye söylüyo

Sorma ya zaten o bilir ben dayanamam ondan yapıyor sonra da "tamam nasıl istersen hem benim hakkım yok zaten siz karar verin" diyo ben bitiyorum tabii

eşimin ailesinin aile doktoru zaten adam.eşimde dedi rahat adamdır aklındakini hemen söyler diye...ama biraz bozuldu tabee lülülülülülü

Kızlar acıktım ya 6da çıkıcam eve gitmem 7 nasıl dayanıcam şimdi yemek söylesem tam çıkışa gelir off offff

Kuzuşlar bu hamişlik konusunda;iki aileninde ilk torunu olacaktı.
Eşim, iki erkek kardeşler ve büyük olan da eşim. Sonra bi yaş büyük abim var, geçen yaz evlendi. Hamiş olduğumu öğrenince büyük sevinçle annişlere gittik.
Çok sevindiler,hele babiş sevinçten annemi sarmalamıştı. "Annem de bana niye sarılıyon, git damadına sarıl" demişti.... Güldük eğlendik filan, iki gün sonra abimle-eşi geldi bize.. Kızın kasıkları çok ağrıyodu, üzüldüm.. Dedim ki, gel canım seni doktora götürim (eve çok yakın diye) doktor dediki gebelik var mı ya da şüphesi.. "hayır" dedi. Anaaaaa doktor demez mi 8 haftalık hamilesin ki ben o zaman 6 haftalıktım. :CüvCüv::CüvCüv:
Herkes benim heyecanımdayken bi torun haberi daha.
Ama kızlar annem hamiş olduğumu duyunca eşyalara kadar hayaller kurmaya başladı. Ama abimin de bebişi olcağını öğrenince hayaller ikiye bölündü haliyle. bilmiyorumkismile
Düşünebiliyo musunuz aynı ayda iki torunu olcak bizimkilerim. Abimin erkek,benim kız.

Ve annişim daha 42 yaşında ve iki torun..Hem anneanne hem babaanne olcak hayırlısıyla
:sm_cool:

herkese selamlar kızlarrr :)
yaa benim sırtım sürekli ağrıyor bu sıralar.masamda otururken sürekli kıpırdanmaktan bi hal oluyorum
rahat bi pozisyonum yok sankiii..şekilden şekile giriyom ama valla sırtım öldürüyo.aradada popomun üstü içten kemiğim ağrıyooo ((((((( sizlerde böle şikayetler yokmu kızlarrr ya bi tek bendemi oluyo böleee ((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…