Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim geçmiş olsun çok bende bugünlerde kötü şeyler yaşadım seni çok iyi anlıyorum ama moral çok önemli...lütfen çok dikkat et bu konuda allah izin verirse bebklerimizi sağlıklıca kucaklıycaz böyle düşün ve rahat ol..çok öpüyorum opuyorumnanaktan
Ay bizde salak gibi eşimle annemle birbirimizi yiyoruz boşuna ağlıyorum ne gerek var yatıp kalkıp bebişler iyi diye şükretmemiz lazım
cnm merhaba. benim en yakın arkadaşım hatta kardeşim diyebilirim o hamileliğinde serklaj oldu.en yakınım olarak onu biliyorum.kısa zamanlı bi anesteziyle yaptılar onunkini,anestezinin bebeğe hiçbi etkisi olmadı.sonrasında da 1 gece hastanede kaldı o.hatta bende refakatçi kaldım yanında.durumu o kdr iyiydiki bütün gece gülüşüp durduk sanki hastanede değilde,ewimizdeyiz gibi.
iiçini rahat tut,herhangi bir ağrı ve sızı hissetmedi benim arkadaşım normal yaşantısına da devam etti sonrasında.ama bazılarına yat diyebiliyormuş doktor.
ha buara da sonrasında dikişleri alındı ve dikişler alındıktan 3 gün sonra normal doğum yaptı arkadaşım.rahat ol cnm.
sl34 büyük geçmiş olsun canım :Saruboceq: Allah bebişlerimizi korusun...inşallah kazasız belasız hepimiz kucağımıza alacağız... :Saruboceq::Saruboceq:
bende doktora gittim kızlar.amniyo sıvısını yine az buldu doktor.takip edicez dedi.bebekle birlikte sıvıda aynı oranda artarsa sorun olmaz ama bebek büyür sıvı aynı kalırsa riskli dedi..ayyy Allah korusun...daha amniyosentez sonuçları da gelecek...gebelikten önce amniyosentezi gözümde büyütürdüm,şimdi ona bir de sıvı eklendi.keçileri kaçırmadan doğursak ne güzel olacak :)) bi de benim bebiş benim hesaplarıma göre 18+5 bugün ama doktor 17 dedi,geçen haftada ölçümlerin ortalaması 17 küsür çıktı.bebek büyümüyomu yoksa ben mi saymayı bilmiyorum anlamadımm...
bu arada bi cimcime daha geliyor kızlarrr kaydirigubbakcemile3 en sonunda hanımefendi bugün gösterdi...ben hep erkek diyordum,bi de benim erkek kedim vardı alışmışım oğlum demeye kızım lafı garip geliyo şimdilik ama ara ara kızımla konuşuyorum.alışmam lazım yoksa oğlum diye diye büyütücem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benim kızı da yazın ablalarıı ama isim daha belli değil bayanssulusmile
Selam kızlar ben geldim bir gezdim ki sormayın nerelere gittik kayınvaldemle
ayaklarım ağarmış vallahi ama hava da çok güzel fırsatı olan herkes dışarı çıkıp
bir turlasın vallahi kapanmayın evlere çok iyi geldi bana.Çıktım dışarı 12.5 tl ye eşofman altı aldım çok güzel gri-turkuaz hemen aldım valla cuk diye de oldu üstüme çok ta rahat.
Sonra bizim burada miniço var oraya girdik anam bayıldım yaaav çok güzel şeyler vaaar
çok tatlılarhem de çok ucuzz.Biz eşimle hep pahalı pahalı yerlere bakmışız yaav kalite farkı olamaz demi sonuçta hepsi 100 de 100 pamuk ve ne kadar giydirebilicm ki aldıklarımı
hemen küçücük kalacak.7.90 a takımlarmı dersiniz 6 tl ye tulumlar mı dersiniz hastane çıkışları birbirinden güzel 27 den 70 e kadar çeşit çeşi hem erkek bebişlere bulamıyoruz falan diyordum ya fikrimi değiştirdim süperşyler var ekek bebişlere de kulaklı kulaklı şapkalar askılı miniminnacık pantolonlar küçücük fermuarlı hırkalar bayıldım yaaav şu a.sentez sonum bir gelsin kimseler tutamaz beniii gidicem hem de bir gidişte hepsini toplayıp getiricem eve:)))))
sl34 büyük geçmiş olsun canım :Saruboceq: Allah bebişlerimizi korusun...inşallah kazasız belasız hepimiz kucağımıza alacağız... :Saruboceq::Saruboceq:
bende doktora gittim kızlar.amniyo sıvısını yine az buldu doktor.takip edicez dedi.bebekle birlikte sıvıda aynı oranda artarsa sorun olmaz ama bebek büyür sıvı aynı kalırsa riskli dedi..ayyy Allah korusun...daha amniyosentez sonuçları da gelecek...gebelikten önce amniyosentezi gözümde büyütürdüm,şimdi ona bir de sıvı eklendi.keçileri kaçırmadan doğursak ne güzel olacak :)) bi de benim bebiş benim hesaplarıma göre 18+5 bugün ama doktor 17 dedi,geçen haftada ölçümlerin ortalaması 17 küsür çıktı.bebek büyümüyomu yoksa ben mi saymayı bilmiyorum anlamadımm...
bu arada bi cimcime daha geliyor kızlarrr kaydirigubbakcemile3 en sonunda hanımefendi bugün gösterdi...ben hep erkek diyordum,bi de benim erkek kedim vardı alışmışım oğlum demeye kızım lafı garip geliyo şimdilik ama ara ara kızımla konuşuyorum.alışmam lazım yoksa oğlum diye diye büyütücem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benim kızı da yazın ablalarıı ama isim daha belli değil bayanssulusmile
fırsat yaratın canlar gezmeye bir şekilde atın dışarı kendinizi dışarısı çok güzel valla havalar biraz daha iyi olsun akşam makşam dinlemiycm eşimle çıkıcam yürüyüşe:)))oh ne güzel bizim yerimize de gez ben işteyim sadece camdan bakabilirim oda benim için şimdilik yeterli akşamda en fazla 10mt yürüyorum oda yolla evin arası
yani anlayacağın cezaevi modundayım
eeee anne o da haklı bir anlamda aslında hevesleniyor ama beraber seçin olmaz mı?Ya yine anneme dayanamadım ya tamam dedim yaptırıcam akşam da eşime söylerima rtık napıyım kadın heves etmiş "sen kızına heves ediyorsun sen de benim kızımsın ben de sana heves ediyorum"dedi içim fena oldu tamam dedim(perde istiyordu ya)
inşallah inşallah:Saruboceq:ayy süper canım
güle güle giy aldıklarını bebişinde sağlıkla haberleri gelcek sende gidip en güzelinden cicilerini alıcaksın inşallahŞeniz
bende amniyosentezi bekliyorum sonra kudurucam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayyy canım amniyosentezden dolayı mı sıvı az kalıyormuş benimde
amniyosentezden sonra hiç bakılmadı bakalım yarın dr.randevumuz var
korkuyorum ben de sen böyle yazınca inşallah canım bişeycik olmaz
bebişine bol bol su iç doktorun bişi önermedi mi sıvı için.Bu arada kızını
da tebrik ederim:)))
ohhhh yarasın tatlısıma... bencede tatlısım 100de 100 pamuk olduktan sonra sorun yok bencede...bende vden gıycegı tum kıyafetlerı burda bı yer var ordan alcam... bdylar fala 2.5 tl.. ayyy ıcım gıttı sımdı yaaa ne guzel...
Ya yine anneme dayanamadım ya tamam dedim yaptırıcam akşam da eşime söylerima rtık napıyım kadın heves etmiş "sen kızına heves ediyorsun sen de benim kızımsın ben de sana heves ediyorum"dedi içim fena oldu tamam dedim(perde istiyordu ya)
m.m.rkt'ın ilk açılışı gibi dalarız anacımm :dance:evet yaaa hiç gerek yok pahalı pahalı şeyler almaya 100 de 100 pamuk
olsun yeter ayyy kızlar valla bakarken siz geldiniz aklıma bizi toptan salsalar
öyle bir mağazaya (mağazada çokk büyükk) çıldırırız vallahi:roflol::roflol:
yok canım amniyo öncesi de az demişti doktor.inşallah birşeycikler çıkmaz... guclubacismile
bende bol bol su içiyorum,ama benimle alakalı değil sanırım.bebeğin mesanesindeki kan akışına da dopplerle baktı doktor kan akışı varmış yani yapıyo ama neden az anlamadım.kendi çişinden mi utanıyo nedir kaydirigubbakcemile3
bu arada bugün eşimin doktoruna da gittik,eşime kilo vermen lazım dedi.döndü banada sizde verseniz iyi olur dedi. eşimde hamile değince hem doktor hem de hemşire güldü naniknanik :CüvCüv:
hep damardan girerler zaten simdi söylediklerine otur ağla diye yapıyolar merak etme benim ki arada sana da kızın böyle yapsa iyimmi diye söylüyo
m.m.rkt'ın ilk açılışı gibi dalarız anacımm :dance:
Çiğdemcim yağmalarız herhalde mağazayı:) Valla biz o gün pazardan bile aldık ne olucak nasıl olsa hepsi yıkanacak
senin bebiş tutyo çişini galiba 9 aydan sonra gelince yapıcak heralde:))))
şaka bir yana düzelir inşallah yavv eşinin doktoru eşine kilo verdirmek için
hani seninde vermen lazım demiştir:)))ama birasçık ayıptır söylemesi mors
olmuş:roflol::roflol:
ya sen yanına cıbık alsan ii olur