2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selamlar sevgiler.
Profildeki imzamızı nerden düzenlediğimizi bilen var mı acaba?

Bizim gelinde çalışmıyo zaten bi o yönden rahatım :lepi: ilk günlerden sonra kendi bakar diye ümit ediyorum.benimde kayınvalideler bakcak mecbur ama tabi insan yinede kendi annesini istiyo :kedi: özellikle ilk günler..benim annem uzakta ama sık sık gelir artık..

Neyse arkadaşlar ben çıkıyorum mesai bitti..hepinize iyi akşamlar.acıcık yürüyüş yapayım.belki belim için iyi olur :))[/QUOTE]

güle güle canım yürüyün valla çok iyi geliyor yürüyüş

herkese merhaba,

yeni katıldım aranıza çok uzun zamandır da takip ediyorum.Allah herkesin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

kızlar bu gün çarşıda baktım taçın bebek battaniyeleri peluş çok kalteli 50 tl hepinize öneririm ondan alıcam birde taçın bebek nevresim takımı 60 tl pahalımı sizce birde 1 nevresim almak yetermi

herkese merhaba,

yeni katıldım aranıza çok uzun zamandır da takip ediyorum.Allah herkesin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

hoşgeldin canıııııımopuyorumnanaktanbu saatlrde tenhalaşıyor buralar gündüz acayip muhabbet var:)))sayfaların en başında bir liste var baktın mı oraya hiç bir bak istersen sonra da bilgilerini buraya yaz hallisna başkan kaydedisn seni de...

kızlar bu gün çarşıda baktım taçın bebek battaniyeleri peluş çok kalteli 50 tl hepinize öneririm ondan alıcam birde taçın bebek nevresim takımı 60 tl pahalımı sizce birde 1 nevresim almak yetermi

ben hiç bilmiyorum fiyatları canım ama bakıcaz şu sonuçlarım bir gelsin de offf bu günde aramadılarmafoldumben

slm kızlar baya okudum ama yazmadım sabahtan beri alıntı da yapıştım gitti hepsi
tekrar yapamıycam üzgünüm çok yoruldum valla
zeynebin dişi çıkacak ha patladı ha patlayacak zorluyo yavrumu çok mızmız
eşim nöbetçi bu gece yalnızım yine
geçmişten bişey kalmadı aklımda yaa

off kızlar zeynep te düştü bugün ilk kez bu kadar kötü düştü aklım çıktı çok korktum valla
yürüteciyle geziyordu evde gülüyodu falan bi hızla geldi içeri girecekti yanıma eşik gibi bişey var oraya takıldı galiba anlayamadım bende düştüğünü gördüm o ve o sesii güm diye nasıl sert vurdu başını parkeye
yürüteçde üstüne tabi
hem kendi korktu hem canı yandı bay ağladı yavrum
içim gitti yaa

oyyy kuzum benım gecmıs olsun canımmm... ilk dısımı cıkıyo... cok zor oluyodu dıye hatırlıyorum ben dıs cıkarmayı.. ınsallah cıkar hemende ugrasmazsınız annesi...

Geçmiş olsun canımmm.Ay şu yürüteçlere uyuz oluyorum zaten. klava: Benim kuzenimde bigün takılıp düştü , hemde kapının ucundaki çıkıntıya çarpmıştı kafasını.Mosmor olmuştu. Çok kötü bişey ya. Çok üzgünüm çoook

oyyy kuzum benım gecmıs olsun canımmm... ilk dısımı cıkıyo... cok zor oluyodu dıye hatırlıyorum ben dıs cıkarmayı.. ınsallah cıkar hemende ugrasmazsınız annesi...
yok cnm ilk değil bu 7.olacak ama her seferin de aynı şey oluyo patlayana kadar perişan ediyo hem bebeği hemde bizi

sağol cnm ya
hiç böyle olmamıştı şimdiye kadar nasıl oldu hala anlayamadım
koymadan da olmuyo yürütece hep ayakta durmak istiyo off bindirmedim bugün daha yarın bakalım ne yapıcam

yok cnm ilk değil bu 7.olacak ama her seferin de aynı şey oluyo patlayana kadar perişan ediyo hem bebeği hemde bizi

masallah canım yaaa:) tatlım zeynebın sımdıkı halını faceye koysana bı gorelım fıstıgı... bebklık resmı var sımdı baya degısmıstır herhalde...
caım bıde bebekler ilk dişini ne zman cıkarıyolar?? ben hıc bılmıyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…