hosgeldın canım nasılsınnnn:)
hoşbuldum tatlım. ben pek iyi sayılmam..
biraz kötüyüm kafa dağıtıyım diye geldim buraya ama faydası olmuyor
bi selam vermeden edemedim merakta kalmayın istedim.
damlacımmmm senın bebişin cicilerı ne guzel oyle...:)
selam arkadaşlar
Hangi Damla, ben miyim o ? kaydirigubbakcemile3
Hangi Damla, ben miyim o ? kaydirigubbakcemile3
Selam, hoş geldin. opuyorumnanaktan
as cnm hoşgeldinselam arkadaşlar
masallah canım yaaa:) tatlım zeynebın sımdıkı halını faceye koysana bı gorelım fıstıgı... bebklık resmı var sımdı baya degısmıstır herhalde...
caım bıde bebekler ilk dişini ne zman cıkarıyolar?? ben hıc bılmıyorum yaaa
dusunmemeye calıs canım... bosverrr.... sen gel burda kafa dagıtalımmm
sana özelden msj atıcam şimdi tatlım burda yazılı kalsın istemiyorum. merak edip soran olursa sen de özelden 2 kelime yazarsın. zaten zoruma gidiyor yaşadıklarım.burda da iyice ayyuka çıksın istemiorum. ama bekar anne oluyorum yakın zamanda..
evet tatlısım senden baska damla varmıkıneee??? bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
sana özelden msj atıcam şimdi tatlım burda yazılı kalsın istemiyorum. merak edip soran olursa sen de özelden 2 kelime yazarsın. zaten zoruma gidiyor yaşadıklarım.burda da iyice ayyuka çıksın istemiorum. ama bekar anne oluyorum yakın zamanda..
canım benim kıyamam sana yaa
cnm hamileisn diye hassassındır eminim bence bi süre kafanı dinle tatlım
bebeinden başka hiç bişey düşünmeden onu kolların aldığını falan düşün büyüdüğünü falan
başka herşeyin boş olduğunu göreceksin
sonra d,ğer meseleleri tekrar düşünürsün cnm sakin kafayla:1hug:
saol canım benim..
hamileyim hassasım ve bu yaşadıklarım bu zamanla ilgili. en son yapılması gereken şeydi.normal zamanda hazmedilmeyecek bir şeye bu halde maruz kaldım. bebeğimi geleceğini şuan herşeyden çok düşünüyorum zaten. şeyma size özelden özet geçer halimi.
bu yaşadığım hadise ile bebeğimi kaybedecektim az daha. düşünüelcek bi tarafı kalmadı yani
saol canım benim..
hamileyim hassasım ve bu yaşadıklarım bu zamanla ilgili. en son yapılması gereken şeydi.normal zamanda hazmedilmeyecek bir şeye bu halde maruz kaldım. bebeğimi geleceğini şuan herşeyden çok düşünüyorum zaten. şeyma size özelden özet geçer halimi.
bu yaşadığım hadise ile bebeğimi kaybedecektim az daha. düşünüelcek bi tarafı kalmadı yani
Üzülme demekle olmuyo ama elimizden de burda sana moral vermekten başka birşey gelmiyo canım . bilmiyorumkismile İnşallah düzelir sorunun bi an önce. :Saruboceq:
Üzülme demekle olmuyo ama elimizden de burda sana moral vermekten başka birşey gelmiyo canım . bilmiyorumkismile İnşallah düzelir sorunun bi an önce. :Saruboceq:
tşk ederim canım benim. inan sanal manal ama bu topicin arkadaşlığımızın öyle desteği oluyr ki.. bi sürü hamiş kadın dayanışmasını yanında hissediyor insan. umarım bundan sonra hakkımızda iyi şeyler olur kızımla..
berrakadacım seninle geçen günde konuşmuştuk bende devlet hastanesinde düşünüyorum doğumu allah izn verirse seninde öyleydi dimi canım
iyi geceler cnm,hakkınızda hayırlısı olsun inş,dualarım seizinle cnmneyse ben şimdi çıkmak zorundayım hanımlar. zaten günlerdir uykusuzum.özelden msj atarsanız cevaplarım geldiğimde. hepinizi öpüyorum.dua edin olur mu bundan sonramız iyi olsun kızımla..
Büyük ihtimal devlette olucak benimde canım. Ama yine de belli olmaz. Devlet hastanesini gidip araştırmam lazım, ayrı oda yoksa ben öyle herkesin içinde doğum sancısı falan çekemem valla. :roflol: