2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hoşbuldum tatlım. ben pek iyi sayılmam..
biraz kötüyüm kafa dağıtıyım diye geldim buraya ama faydası olmuyor
bi selam vermeden edemedim merakta kalmayın istedim.

dusunmemeye calıs canım... bosverrr.... sen gel burda kafa dagıtalımmm

selam arkadaşlar
as cnm hoşgeldin
neden üzgünsün ya çok merak ettim tabi herkesle paylaşmak istemeyebilirsin inş önemli bişey değildir cnm halledersin

sağol cnm evet onlar küçüklülk halleri şu an pc de yok cnm resim ama eşin telefonunda çok var yarın attırayım da yenilerini koyayım hemen
şeymacım zeynep ilk dişini 6.aylıkken çıkarmıştı 2.de 15-20 gün sonra geldi bi daha tık yok,bunlar peşpeşe çıktı hepsi 10.aydan beri
her bebekte farklı oluyor cnm
mesela zeyneple aynı zaman doğan ve hiç dişi olmayan bebişlerde var

dusunmemeye calıs canım... bosverrr.... sen gel burda kafa dagıtalımmm

sana özelden msj atıcam şimdi tatlım burda yazılı kalsın istemiyorum. merak edip soran olursa sen de özelden 2 kelime yazarsın. zaten zoruma gidiyor yaşadıklarım.burda da iyice ayyuka çıksın istemiorum. ama bekar anne oluyorum yakın zamanda..

canım benim kıyamam sana yaa
cnm hamileisn diye hassassındır eminim bence bi süre kafanı dinle tatlım
bebeinden başka hiç bişey düşünmeden onu kolların aldığını falan düşün büyüdüğünü falan
başka herşeyin boş olduğunu göreceksin
sonra d,ğer meseleleri tekrar düşünürsün cnm sakin kafayla:1hug:

evet tatlısım senden baska damla varmıkıneee??? bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

Bilmiyorum ki ,kaydirigubbakcemile3 bi tane daha damla görmüştüm sanki, belki de başka topikteydi. Aldıkça ekliyorum cicileri, cinsiyet belli değilken hiç pembe almamıştım, belli olunca pembe almaya başladım . kaydirigubbakcemile3:lepi:

tamam tatlım yazda... yanı ne yasadınız bılmıyorum ama canım boyle bı kararı vermek kolay mı?? saglım kafayla dusun bıdaha...

saol canım benim..
hamileyim hassasım ve bu yaşadıklarım bu zamanla ilgili. en son yapılması gereken şeydi.normal zamanda hazmedilmeyecek bir şeye bu halde maruz kaldım. bebeğimi geleceğini şuan herşeyden çok düşünüyorum zaten. şeyma size özelden özet geçer halimi.
bu yaşadığım hadise ile bebeğimi kaybedecektim az daha. düşünüelcek bi tarafı kalmadı yani

canım benim ya
offf ne zor bi dur um
neler olduğunu tam bilmeden yorum yapmak da istemiyorum hakkında hayırlısı olsun cnm rabbim sana bağışlasın bebğini

Üzülme demekle olmuyo ama elimizden de burda sana moral vermekten başka birşey gelmiyo canım . bilmiyorumkismile İnşallah düzelir sorunun bi an önce. :Saruboceq:

Üzülme demekle olmuyo ama elimizden de burda sana moral vermekten başka birşey gelmiyo canım . bilmiyorumkismile İnşallah düzelir sorunun bi an önce. :Saruboceq:

tşk ederim canım benim. inan sanal manal ama bu topicin arkadaşlığımızın öyle desteği oluyr ki.. bi sürü hamiş kadın dayanışmasını yanında hissediyor insan. umarım bundan sonra hakkımızda iyi şeyler olur kızımla..

berrakadacım seninle geçen günde konuşmuştuk bende devlet hastanesinde düşünüyorum doğumu allah izn verirse seninde öyleydi dimi canım

geçmiş olsun ben yeni evlendiğimde 7 yıl önce hamile kalmıştım hemen eşimle evliliğimiz doğru düzgün oturmamıştı aiilelerde tartışma konusu oluyordu o zaman düşük yapmıştım 6sene sonra şimdi tekrar hamileyim istiyorduk ama olmuyordu eşim bu defa çok üstüme düşüyor evliliğe şans vermek gerek hemen herşey oturmuyor bazu şeylerin düzelmesi için zaman gerekiyor:teselli:

neyse ben şimdi çıkmak zorundayım hanımlar. zaten günlerdir uykusuzum.özelden msj atarsanız cevaplarım geldiğimde. hepinizi öpüyorum.dua edin olur mu bundan sonramız iyi olsun kızımla..

berrakadacım seninle geçen günde konuşmuştuk bende devlet hastanesinde düşünüyorum doğumu allah izn verirse seninde öyleydi dimi canım

Büyük ihtimal devlette olucak benimde canım. Ama yine de belli olmaz. Devlet hastanesini gidip araştırmam lazım, ayrı oda yoksa ben öyle herkesin içinde doğum sancısı falan çekemem valla. :roflol:

neyse ben şimdi çıkmak zorundayım hanımlar. zaten günlerdir uykusuzum.özelden msj atarsanız cevaplarım geldiğimde. hepinizi öpüyorum.dua edin olur mu bundan sonramız iyi olsun kızımla..
iyi geceler cnm,hakkınızda hayırlısı olsun inş,dualarım seizinle cnm
kendine ve meleğine iyi bak
Büyük ihtimal devlette olucak benimde canım. Ama yine de belli olmaz. Devlet hastanesini gidip araştırmam lazım, ayrı oda yoksa ben öyle herkesin içinde doğum sancısı falan çekemem valla. :roflol:

cnm bildiğim kadarıyla öyle özel oda yok bi odada 4-5 yatak var yada daha fazla
ben kzkımda gitmiştim ama sezeryan oldum ben hiç hatırlamıyorum bile odayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…