- 18 Ocak 2010
- 5.910
- 0
Kuzuşlar bu hamişlik konusunda;iki aileninde ilk torunu olacaktı.
Eşim, iki erkek kardeşler ve büyük olan da eşim. Sonra bi yaş büyük abim var, geçen yaz evlendi. Hamiş olduğumu öğrenince büyük sevinçle annişlere gittik.
Çok sevindiler,hele babiş sevinçten annemi sarmalamıştı. "Annem de bana niye sarılıyon, git damadına sarıl" demişti.... Güldük eğlendik filan, iki gün sonra abimle-eşi geldi bize.. Kızın kasıkları çok ağrıyodu, üzüldüm.. Dedim ki, gel canım seni doktora götürim (eve çok yakın diye) doktor dediki gebelik var mı ya da şüphesi.. "hayır" dedi. Anaaaaa doktor demez mi 8 haftalık hamilesin ki ben o zaman 6 haftalıktım. :CüvCüv::CüvCüv:
Herkes benim heyecanımdayken bi torun haberi daha.
Ama kızlar annem hamiş olduğumu duyunca eşyalara kadar hayaller kurmaya başladı. Ama abimin de bebişi olcağını öğrenince hayaller ikiye bölündü haliyle. bilmiyorumkismile
Düşünebiliyo musunuz aynı ayda iki torunu olcak bizimkilerim. Abimin erkek,benim kız.
Ve annişim daha 42 yaşında ve iki torun..Hem anneanne hem babaanne olcak hayırlısıyla
:sm_cool:
ayyy ne kadar güzzeellliki bebiş birden cıvıl cıvıl olacak
annenlerin evi yaşıtlar yane aralarında sadece hafta farkı olacak ne güsselll:dance: