2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar k.validem geldi, çıkıyorum ben. Kendinize iyi bakın..

yÜZSÜZ KOCAM ARADI HıÇ BıR ŞEY OLMAMIŞ GıBı ay adamı öldürücem manşetlere çıkıcaz ya zevzek zevzek konuşuyor yok kızı nasılmış?

bak ne iyi kadın iyi lafın üzerine geldii eee

Evet gerçekten iyi kadınmış... Benim kayınvalidemde iydir ama etliye sütlüye karışmaz rahatımdır istediğim yere giderim gelirim kimse ağzını açmaz... Şimdi de gezmeye İzmir'e gittiler... Dün konuştuk keşke siz de gelseydiniz dedi... Ama ben bu halde yolculuk yapamam ki...

canım benımm olumunekankayizsmile

yÜZSÜZ KOCAM ARADI HİÇ BİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ ay adamı öldürücem manşetlere çıkıcaz ya zevzek zevzek konuşuyor yok kızı nasılmış?

Serdemcim bak ne güzel arayı yumuşatmaya çalışıyor işte sana ne yaptı bu adam çok özel olmayacaksa bu kadar sinirlenmişsin..

kızlar selam biz geldik dün sabah bir ağrıyla doktora gittim iyi ki gitmişim gitmesem bir süre sonra doğum başlardı dedi doktor bir sürü ilaç filan serklaj yapcaz deyip yatırdılar bu defa da enfeksiyon var serklaj yapamayız dediler kımıldamadan yattım Allahtan sabaha ilerleme durmuştu ve progesteron iğnesi verdiler sabah akşam bu arada 3 tane de hap cumaya kadar bekliycez o zamana kültür sonucum çıkacak ve duruma göre serklaj olacam

bizden kim serklaj olmuştu kolay bir işlem miydi diye sorcam ama hatırlamıyorum sonrasında da mı yatmam gerekecek

Serdemcim bak ne güzel arayı yumuşatmaya çalışıyor işte sana ne yaptı bu adam çok özel olmayacaksa bu kadar sinirlenmişsin..

Ya ne özeli çok basit sabah onu uyandırdım diye ki işe gitsin diye kaldırdım kavga etmeye başladım sonra aradım hala uyuyor bir de bana bağrındı yüzüme tel. kapattı vs kaç saat ağlattı beni geçen gece de zaten "sen ne iş yapıyorsun ki" demişti ben de onunla konuşmama kararı almıştım ama aradı ben de "senden nefret ediyorum" dedim o da güldü" ozaman neden benden hamilesin" diye zevzek ya aklı sıra beni yumuşatacak

Gerçekten kaygısız bir kocan varmış... Sende onun gibi davran bence hiçbir şey için üzme kendini boşveeeeer...

gecmıs olsun canım benım... Allah sıfalar versın ıns... sıpacık durmuyo yerınde suna bak ılla erkenden gelcem dıyo... ınsallah canım cumaya kadar gecerde serklaja gerek falan kalmaz... hemencecık ıyılesırsınız ıns...

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3nası guldurdun benı canım yaaaa... neden ozman benden hamılemısın dedı... nerden akıllarına gelırkı boyle seyler...

canım çok sağol dün kabus gibiydi ağlamaktan içim dışıma çıktı doktor gösterdi gerçekten çok az kalmış açılmasına biraz geç kalsam yapacak hiçbişey kalmayacaktı

Ya o küsse varya takla atsam barışmaz ama ben küsünce nereden buluyor bir şeyler diyo beni güldürüyor ya sinir oluyorum kendime de ona da zaten evlenmeye de böyle ikna etti beni :asigim:

canım çok sağol dün kabus gibiydi ağlamaktan içim dışıma çıktı doktor gösterdi gerçekten çok az kalmış açılmasına biraz geç kalsam yapacak hiçbişey kalmayacaktı

cok gecmıs olsun bıtanem... uzme kendını bak yetısmıssınız... bebiş bırakmamıs annesını... sen devamlı yatıyomusun tatllım normaldee calısıyomusun yoksa... benım halamın gelını olmustu serklaj 4 aylıkken falan hemde 9. aya kadar hep yatmıstı... aman dıyım canım dıkkat et hep ıstırahat et dınlen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…