kızlar bu ugunde takılanlar falan oglan tarafının kendı serefıdır... elınde varda yapmıyosa yanı bılemıyorum... ama soylede dusunuyorum keske hersey altın gıbı olsa... kolayca alınabılse... Allahım herkeze mutluluk versın huzur versın... Altın okadarda onemlı degıl benım ıcn.. bızler eşlerımızle mutlu olalımda kocısler alır bıze... dıgrlerı bı yerde dısardalar demi... yanlıs mı dusunuyorum...
Arıyorum açmıyor ağlıycam sinirden ya annem bana küstü ben kocama küstüm kocam bana küs. Eve servisle gidicem servisten beni kim alacak bilmiyorum hamileyim yine kabız oldum şişkinliğim var ve kendimi çokk kötü hissediyorum
Arıyorum açmıyor ağlıycam sinirden ya annem bana küstü ben kocama küstüm kocam bana küs. Eve servisle gidicem servisten beni kim alacak bilmiyorum hamileyim yine kabız oldum şişkinliğim var ve kendimi çokk kötü hissediyorum
masallah dıyelım canım nazar degmesın:):) benımkılerde oyle anlattıgın gıbıler canım Allah onlardan razı olsun... kendı oz kızları gıbıyım hıc ayırt etmedıler benı... hatta kayınvalıdem dıye konusurken utanııyorum kendı oz annem gıbı hıc bır farkı yok benım ıcın ınannın olmaz oyle demeyın benım ıcın oyleler... kendı annemden babamdan ayırt edemıyorum... hrseyımı konusurum paylasırım... dedıgın gıbı canım banada oyle suprızler yapmak ıcın kosturmustu kayınpedrım faln... o yuzden cok sevıyorum onları:)
kızlar bu ugunde takılanlar falan oglan tarafının kendı serefıdır... elınde varda yapmıyosa yanı bılemıyorum... ama soylede dusunuyorum keske hersey altın gıbı olsa... kolayca alınabılse... Allahım herkeze mutluluk versın huzur versın... Altın okadarda onemlı degıl benım ıcn.. bızler eşlerımızle mutlu olalımda kocısler alır bıze... dıgrlerı bı yerde dısardalar demi... yanlıs mı dusunuyorum...
merak etme baban alır anneler babalara sölemez kızlarınla olan kavgayı merak etme
Bizim düğün kalabalık değildi. Takılar azıcıktı. Zaten evimizin tüm eşyalarını yarı yarıya yaptık. Evin içi de dahil.Düğünde takılan nakit paraları düğün salonuna verdik, yetmedi , cebimizdekileri kattık. Kendi ailemin tarafından bilezik mi istersin yoksa eşya mı alalım dediler. Bende eşya istedim. Çünkü daha ödediğimiz taksitlerimiz vardı. Yatak odası yemek odasını onlara aldırdım.Beyaz eşyaları eşimin babası aldı, ama 2-3 taksidini biz ödedik. Şİmdi elimizde sadece 3 tane bilezik kaldı. Başkada bişeyimiz yok. Evin çatısı da akıyo, bu yaza muhakkak yaptırmamız lazım. Boyalar da kalktı duvardaki. Neyseki mobilyalarda sorun yok. Eşim istediğim herşeyi alır, hiç bi zaman almam demez, çok seviyorum O'nu. bilmiyorumkismile Böyle işte. :)
Ben hiç sevmem kayınvalidemi zaten biliyorsunuz yaptıklarını ama nişanlıyken çok severdim takılara gelince hepsi gitti çünkü kayınvalidemin çarşıda aldıklarını takıları bile biz ödedik. Şimdi görümcem evlenecek ama aaa ayıp olurmuş herşei yapmamız lazımmış sanki bana ayıp değildi. Eşime de gelince yazıklar olsun ona bugün beni çok üzdü tüm sinirim o yüzdennnnnnnnnnnnnn
Allah onları başımızdan eksik etmesin. Annemi kaybettikten sonra tek yoldaşım o oldu. K.pederim desen, öz babamdan daha çok sever beni. Ben de aile konusunda çok şanssızım. Ama Allah çektiklerime karşılık eşimi ve ailesini bahşetti. Allah onlardan bin kez razı olsun.
Doğru söylüyosun Şeymacım.. Eşimle çok şükür mutluyuz... Kayınvalidemle ve kayın pederimle de ciddi bir sorunumuz yok bizde mutluluğumuz için para konusunu hiç açmıyoruz onlarla sağolsun herşeyimi sağlıyor kocam zaten...
Herşey sırayla oluyor canım benim. Ben de eşimin ailesiyle oturuyorum. Birden yapamadık hiçbir şeyi. Herşeyin en iyisini, en pahalısını aldık ama bedeli ağır oldu, k.validem 50 yaşında hala çalışıyor, k.pederim de hala emekli olmadı; nasıl olsun ki? Eşim de çalışıp maaşının 3'te 2'sini taksite yatırıyor. 3 koldan çalışıp eşyalarımızın taksitlerini ödüyorlar. Allah'tan beyaz eşyaları nişanlıyken aldık, evlenene kadar taksitleri bitti. Benim eşim cimridir. Aldı mı en iyisini alır ama yıllarca dayanmasını bekler.
hehe bende oyleyım canım aldım mı en ıyısı olsun ısterım kı yıllarca dayansın... ama en guzelıde bu... gıysılerımızı marka alıyoruz ama ıyı gıdıyo dayanıyo mesela... bende oyle sevıyorum...
amın canım amın senı okdar ıı anlıyorum kı.. aıle konusunda falan bana neden annenın yanında degılde kaynınnanın yanında dogum yapıyosun dıye soruyolar mesela ama ben kayınvalıdemlerın yanında daha rahatım... napıyım:):) bızım su anda hıc bı esyamız yok bıtek yatak odamız var... esya alcaz daha yanı dusnun ama benım umrumda degıl ınanın bunlar.. hersey olur belkı bu yıl olmaz ama gelecek yıl muhakkak olur yanı... benım boyle benı seven bı eşim var maasımız var cok sukur herseyı alabılcek gucteyız ıstesek şu anda eeee ozman dert etcek ne var...
amın canım amın senı okdar ıı anlıyorum kı.. aıle konusunda falan bana neden annenın yanında degılde kaynınnanın yanında dogum yapıyosun dıye soruyolar mesela ama ben kayınvalıdemlerın yanında daha rahatım... napıyım:):) bızım su anda hıc bı esyamız yok bıtek yatak odamız var... esya alcaz daha yanı dusnun ama benım umrumda degıl ınanın bunlar.. hersey olur belkı bu yıl olmaz ama gelecek yıl muhakkak olur yanı... benım boyle benı seven bı eşim var maasımız var cok sukur herseyı alabılcek gucteyız ıstesek şu anda eeee ozman dert etcek ne var...
canım gerckten eşlerımızle aramız ıyı olsun sevgı muhabbet olsun bosverrrr gerısnı ınan bunları dusunmek kayınvalıdene zarar vermıyokı sen dusunuyosun sen uzuluyosun... Allah basımızdan eşlerımızı eksık etmesın... dıger kerkez bı noktadan sonra dısarda... ınan tatlım annem kayınvalıdem devamlı dıyolar bebge cok bısey alma bız varız alırız falan... ama dedıgım gıbı benım kımseden bı beklentım yok allaha sukur alabılcek durumdayız ınan kendı annemden bıl bı beklentım yok... ddıgım gıbı aileler yaparsa kendı şerefleri.... bide yabancıy yapmıyolar kendı evlatlarına yapıyolar sonucta:):)