2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benimki artık belli oluyo gibi bende dar giyiyorum göbişim gözüksün diye cünkü belli olunca cokk mutlu oluyorum kızım burda herkes bilsin istiyorum

Kızlar ben biraz işlere bakıyım yemekten sonra 1 gibi gelirim öptüm sizi

günaydın herkese nasılsınız bakalım
biz bebişimle iyyiz çok şükür şimdi kahvaltımızıda yapıcaz
ben dün sağlık ocağına kaydımı yaptırmak için gittim birde aşımı olup geldim
ama hala kolumda bi ağrı var yaa bi dahaki doz bir ay sonra

çok geçmiş olsun defneciğim...
ilk hamileliğim böyleydi benim bilirim çok zor.
Allah yardımcın olsun.:teselli:

Günaydın kızlar... Didemcim üzme kendini, bırak ne hali varsa görsün. Benimki de hamileyim diye çekiyor kaprisimi. Eskiden de kavganın sorumlusu kim olursa olsun yaklaşmıyordum, kendi geliyordu. Haklı olup olmaması da önemli değildi. Bir keresinde nişanlıyken bir küstük, bir inat yaptık 1 hafta hiç konuşmadık. Telefon açık, konuşmuyoruz ama. Yani çok gerekmedikçe. Acil ihtiyaç, yemek ve 2 saatte bir telefon kendi kendine kapanır, anca o zaman 2 kelime çıkıyordu. İnat işte. Yine kendi geldi barışmaya.
Sen de kendi haline bırak kocanı. Hemen affedersen, bunu sana sürekli yapar. O kanepede beli bir ağrısın da görsün gününü.

Günaydııınn Kıslaar... Herkes çok iyidir.. Muhteşemdir... Bomba gibidir inş. :)))

Günaydın lokumuuummm :asigim:

Günaydınn anneciklerrrrrr....

Canım hoşgeldin, ne zamandır yoksun. Nasılsın?

ben eleviti bıraktım gibi bişiy hergün içmiyorum bişiy olurmu ? herkes içiyormu günlük

Bana da yazmıştı doktor eleviti. Onun yüzünden hap içemez oldum. Ne elevit ne de başka birşey. Gitmiyor boğazımdan aşağı. Elevit vitamin ve demir takviyesi. Yerine koyabiliyorsan bir sorun olacağını sanmıyorum.

Ya kızlar ben hiç nezle grip falan olmadan öksürüyorum. Dolmuş genzim. Dün sırtım ağrıyordu, soğuk yedik sanırım. Ihlamur, limon filan yapsam iyi gelir mi ki?? bilmiyorumkismile

günaydın kızlar,bizde birazdan doktora gidicez hareketlensin diye tıkınıyorum deminden beri...bazıları da tekmeleriyle huzur vermiyo şimdiden bizimki de tekmeliyo mu anlamıyorum iyisi mi sağlam bi tekme atsa rahatlıcam guclubacismile kaydirigubbakcemile3

sağlık ocağına kayıt yaptırmamız gerekli mi?? CADIARZU

günaydınn kızlarrrrrrr!!!opuyorumnanaktan
benim göbişşş bu ay fırladıı vallaa memişlerim de aldı başını gitti ön tarafın maşşallahı var!!!ohaoldumsmile

Günaydııınnn arkadaşımmm :)) benim de öyle göbeğim öle çok fazla yok ama göğüslerim maşallahh :))

günaydıın çiğdemciimmmm... Allah yardımcın olsun ne diyebilirim ki (( stres yapıyorsun ondan olabilir... az daha rahat bırak kendini çok düşünmemeye çalış...

günaydınn kızlarrrrrrr!!!opuyorumnanaktan
benim göbişşş bu ay fırladıı vallaa memişlerim de aldı başını gitti ön tarafın maşşallahı var!!!ohaoldumsmile

gunaydddınnnn..bnde aynı dertten muzdarıp gobek neysede. memelerı neyapıcamı nereye sıgrdrcamı bılmıyorum daha 5 ay warr bunlar dahada buyurse gıyecek bulamıycaz :)) omuzlarımda agrıyor walla :sm_confused::dance:

Son düzenleme:
sağlık ocağına kayıt yaptırın aşı zamanı arayıp çağırıyolar..
aşı biraz ağrılı ama olacak o kadar..

Kıyamam kuşuuumm, ben de hiç uyuyamıyorum. 1-3-5-7 nöbeti gibi wc'ye gitmeler, kocamın horlaması, bebeğin tekmesi mahvolduk mafoldumben . Sürekli açım, sürekli 100 numaraya gidesim geliyor, gece kalkıp su içmezsem dudaklarım anında çatlıyor... Şeker mi var ben de? Nisan'ın 15'inde şeker yüklemesi ve 2. doz tetenoz aşısı var da bir şey çıkar diye korkuyorum.
Rüyama girmiş hatta, şeker hastalarının bebeklerini belirli bir tarihte sezaryenle alıyorlar ya, benimkini de alıp küveze koymuşlar. Karnıma bakıyorum boydan boya dikişli. Hayırdır inşallah dedim.

Günaydın meralcim geçmiş olsun... geçer tez zamanda merak etme o da kalmaz :)))

Günaydıın şekeriimm :)) iç tabi iyi gelir genzin açılır bal ye... biliyorsun doğal antibiyotik... :))

cok ağrılımı bende bu ay içinde yaptırcam cok korkuyorum herkes cok ağrıyo diyo akannehir

benim hiç ağrımadı :)))

Günaydın canım.. kayıt yaptırmanı öneririm... her türlü faydalanabiliyorsun çünkü sağlık ocağından :)

Günaydın canım... :))) kaç beden oldular seninkiler :))))

bu arada yarın 9 da randewuu aldumm.. gorus gunumuz kızlarr.. 20 hafta oluyor yarın. hangı test yapılcak acaba cok merak edıyorumm..bebegım buyudumu acaba kac gram oldu?. ınsallah herrsey yolundadır.. onu cok merak edıyorum özledımm kucagıma bıan once almak ıcın sabırsızlanıyorumm:))

çok geçmiş olsun defneciğim...
ilk hamileliğim böyleydi benim bilirim çok zor.
Allah yardımcın olsun.:teselli:

sağolun kızlar benimki stresten değil ya çok kötü oluyorum kemiklerim birbirine geçmiş gibi kalsiyum eksikliğinden oluyor muhtemelen doktoruma söyleyeceğim yarın.Bütün kemikleri ağrır mı insanın yaa gün içinde daha iyi oluyorum da gece berbatmafoldumben

Günaydın canım... :))) kaç beden oldular seninkiler :))))

bedenmı ay bılmıyorum walla:)) eskıden 85 takardım hamıle olmadan once.şımdı eledım camasırlarımı bıtanesını kullanıyorum 90 desteksız. ama ewe gıder gıtmez cıkarıyorum sıkıyor baya(( neyapıcam bılemıyorum((zaten bı gecmısı war buyuktu yerı.

evet yaa wc için de kalkıyorum bir de dönerken falan şiddetli derece de ağrıyor heryerim bu yüzden de uyanıyorum sabah uyanırken kalkıyorum ama heryerim dökülüyor bakalım yarın doktoruma söyleyeceğim ben süt falan içemiyorum zatenayranla falan almaya çalışıyorum kalsiyumu ama o da yetmiyor mu ne kalsiyum içeren bişiler versin içen var mı kalsiyum ilacı aranızda?

Kalsiyum İçeren Besinler

Sütteki kalsiyum miktarı fazladır. Süt kalsiyum içeren gıdalardan ilk akla geleni olsa da, süt ve süt ürünleri o kadar çok işlemden geçmişlerdir ki, vücuda verebilecekleri zarar faydalarından çok olabilir. Vücudumuza gereksiz katkı maddelerini sokmadan sağlığımızı destekleyen daha iyi ve daha uygun kalsiyum kaynakları da vardır.

Kalsiyum Kaynakları: Kalsiyum içeren yiyecekler soya fasulyesi, soyadan yapılan bir tür peynir, fıstık, ceviz, lahana, brokoli, sardalye ve alabalıktır.

Diğer kalsiyum içeren besinler içeren ise koyu yeşil yapraklı sebzeler, kurutulmuş meyveler, tatlı badem ve kuru baklagillerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…