- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
çok geçmiş olsun defneciğim...Kıslar günaydıııın:gitme:ben yine kötü bir gece geçirdim
ya ne olacak benim bu halim heryerim ağrıyor 2 gecedir
çok daha kötü oldumafoldumbenBebişin tekmeleri de cabası
hiç doğru düzgün uyuyamıyorummafoldumben
Ya kızlar moralim bozuk sabah eşimle kavga ettik sinir etti beni sonra tel. açtım abuk subuk konuşuyor yok kapt yok ne var filan diye sinir etti 2-3 kere yüzüme kapattı canım çok sıkıldı akşam yine dayanamayıp barışıcam sinir oluyorum kendime ne kadar anlayışsın ya bebeğini bile düşünmeden beni bu kadar üzüyor. Sinirlenince ne dediğini de bilmiyor anlıycağınız çok moralim bozuldu
Günaydııınn Kıslaar... Herkes çok iyidir.. Muhteşemdir... Bomba gibidir inş. :)))
Günaydınn anneciklerrrrrr....
ben eleviti bıraktım gibi bişiy hergün içmiyorum bişiy olurmu ? herkes içiyormu günlük
günaydınn kızlarrrrrrr!!!opuyorumnanaktan
benim göbişşş bu ay fırladıı vallaa memişlerim de aldı başını gitti ön tarafın maşşallahı var!!!ohaoldumsmile
Kıslar günaydıııın:gitme:ben yine kötü bir gece geçirdim
günaydınn kızlarrrrrrr!!!opuyorumnanaktan
benim göbişşş bu ay fırladıı vallaa memişlerim de aldı başını gitti ön tarafın maşşallahı var!!!ohaoldumsmile
Kıslar günaydıııın:gitme:ben yine kötü bir gece geçirdim
günaydın herkese nasılsınız bakalım
biz bebişimle iyyiz çok şükür şimdi kahvaltımızıda yapıcaz
ben dün sağlık ocağına kaydımı yaptırmak için gittim birde aşımı olup geldim
ama hala kolumda bi ağrı var yaa bi dahaki doz bir ay sonra
Günaydın kızlar... Didemcim üzme kendini, bırak ne hali varsa görsün. Benimki de hamileyim diye çekiyor kaprisimi. Eskiden de kavganın sorumlusu kim olursa olsun yaklaşmıyordum, kendi geliyordu. Haklı olup olmaması da önemli değildi. Bir keresinde nişanlıyken bir küstük, bir inat yaptık 1 hafta hiç konuşmadık. Telefon açık, konuşmuyoruz ama. Yani çok gerekmedikçe. Acil ihtiyaç, yemek ve 2 saatte bir telefon kendi kendine kapanır, anca o zaman 2 kelime çıkıyordu. İnat işte. Yine kendi geldi barışmaya.
Sen de kendi haline bırak kocanı. Hemen affedersen, bunu sana sürekli yapar. O kanepede beli bir ağrısın da görsün gününü.
Günaydın lokumuuummm :asigim:
Canım hoşgeldin, ne zamandır yoksun. Nasılsın?
Bana da yazmıştı doktor eleviti. Onun yüzünden hap içemez oldum. Ne elevit ne de başka birşey. Gitmiyor boğazımdan aşağı. Elevit vitamin ve demir takviyesi. Yerine koyabiliyorsan bir sorun olacağını sanmıyorum.
Ya kızlar ben hiç nezle grip falan olmadan öksürüyorum. Dolmuş genzim. Dün sırtım ağrıyordu, soğuk yedik sanırım. Ihlamur, limon filan yapsam iyi gelir mi ki?? bilmiyorumkismile
cok ağrılımı bende bu ay içinde yaptırcam cok korkuyorum herkes cok ağrıyo diyo akannehir
günaydın kızlar,bizde birazdan doktora gidicez hareketlensin diye tıkınıyorum deminden beri...bazıları da tekmeleriyle huzur vermiyo şimdiden bizimki de tekmeliyo mu anlamıyorum iyisi mi sağlam bi tekme atsa rahatlıcam guclubacismile kaydirigubbakcemile3
sağlık ocağına kayıt yaptırmamız gerekli mi?? CADIARZU
gunaydddınnnn..bnde aynı dertten muzdarıp gobek neysede. memelerı neyapıcamı nereye sıgrdrcamı bılmıyorum daha 5 ay warr bunlar dahada buyurse gıyecek bulamıycaz :)) omuzlarımda agrıyor walla :sm_confused::dance:
çok geçmiş olsun defneciğim...
ilk hamileliğim böyleydi benim bilirim çok zor.
Allah yardımcın olsun.:teselli:
Günaydııınnn arkadaşımmm :)) benim de öyle göbeğim öle çok fazla yok ama göğüslerim maşallahh :))
günaydıın çiğdemciimmmm... Allah yardımcın olsun ne diyebilirim ki(( stres yapıyorsun ondan olabilir... az daha rahat bırak kendini çok düşünmemeye çalış...
Günaydın canım... :))) kaç beden oldular seninkiler :))))
Kıyamam kuşuuumm, ben de hiç uyuyamıyorum. 1-3-5-7 nöbeti gibi wc'ye gitmeler, kocamın horlaması, bebeğin tekmesi mahvolduk mafoldumben . Sürekli açım, sürekli 100 numaraya gidesim geliyor, gece kalkıp su içmezsem dudaklarım anında çatlıyor... Şeker mi var ben de? Nisan'ın 15'inde şeker yüklemesi ve 2. doz tetenoz aşısı var da bir şey çıkar diye korkuyorum.
Rüyama girmiş hatta, şeker hastalarının bebeklerini belirli bir tarihte sezaryenle alıyorlar ya, benimkini de alıp küveze koymuşlar. Karnıma bakıyorum boydan boya dikişli. Hayırdır inşallah dedim.
evet yaa wc için de kalkıyorum bir de dönerken falan şiddetli derece de ağrıyor heryerim bu yüzden de uyanıyorum sabah uyanırken kalkıyorum ama heryerim dökülüyor bakalım yarın doktoruma söyleyeceğim ben süt falan içemiyorum zatenayranla falan almaya çalışıyorum kalsiyumu ama o da yetmiyor mu ne kalsiyum içeren bişiler versin içen var mı kalsiyum ilacı aranızda?