teşekkürler canım benim,nasıl korkuyo insan o anı hiç unutmuycam heralde...allahım kimseye yaşatmasın bi anda kanlar içinde kaldım hamdolsun ki şimdi herşey düzeldi inş. düzelmiştir yani :Saruboceq:
canım aynı durumdayız ınan... su cmesem agzım acayıp kuruyo dudaaklarım catlıyo... benımde ılk aklıma şeker geldı ama ıns hamılelıktendır yaaa
teşekkürler canlarım ..
şu an evime daha yakın olduğu ve asiye hanım izinde olduğu için medıcıne hospitale gidiyorum aliya hanıma ama dr umuz gelince ona hemen görüncez tabi :)
günaydın kızlar,bizde birazdan doktora gidicez hareketlensin diye tıkınıyorum deminden beri...bazıları da tekmeleriyle huzur vermiyo şimdiden bizimki de tekmeliyo mu anlamıyorum iyisi mi sağlam bi tekme atsa rahatlıcam guclubacismile kaydirigubbakcemile3
sağlık ocağına kayıt yaptırmamız gerekli mi?? CADIARZU
herkeslere tünaydın kıslar ben geldimm :)
teşekkürler canlarım ..
şu an evime daha yakın olduğu ve asiye hanım izinde olduğu için medıcıne hospitale gidiyorum aliya hanıma ama dr umuz gelince ona hemen görüncez tabi :)
merhaba kızlar sizin bebek hareketlerini karnınızın ne tarafında hissediyorusunuz .ben sol tarfda göbek deliğinin az aşağısının yanında hissediyorum.birde midem de bir baskı hissediyorum mideme doğru baskı hissediyorum.internete göre rahim göbek deliğine ulaştı yazıyor 19 haftada o zman göbek deliğinin üstündeki bebek değilmi şimdi.ben bebek yukarı çıkıyor mideme baskı yapıyor diye düşünüyorudum ama sizce...midesinde baskı hisseden varmı yada bebeği yukarda hisseden.sağlıcakla kalın..
Kıslaaar bu cuma dan sonra TAM 9 GÜN YOKUM özleyin beni emi:)))))
günaydın cnm .oohh uyumakla ne de iyi etmişsin bizim yerimize de uyu vallahi.uykuya hasret kaldım üühühüh: gitme:
günaydın şeymacım maşallah gerçekten çok uyumuşssun bugün :)))
maşallah ee bebekler uyuyarak büyür sende bebişini büyütüyorsun sanırım :)
midemde cok baskı hisediyorum özellikle yemekten sonra sanki ayağı midemde gibi ama bilmiyorum
nereye gidiosuuuuunnnn :))))
Enee nereye gidiyon bizi bırakıp??
ayyy kılzar hıc somayın ama bu saattede kalkınca mal gıbı oluyorum ya kotu oluyo... gece fılm ızlıyodum gec kalmısım uyumaya... bu arada kızlar acı aşk dıye fılm varya kesınlıkle ızlemeyın hayatımda bukadar sacma bı turk fılmı gormedım bosuna zmana kaybııı
hayırdır fıstıkım nıreye kayboluyonnnn??
TEKİRDAĞ A :dance:4 aydır gitmiyorum kıslar hesapta sadece bu hafta
sonu gidip dönücektik ama eşim Dubai ye gidecek salı günü
ben orada kalıcam eşim dönücek istanbula sonra o gidecek gelicek
kısmetse öbür hafta sonu t.dağa gelip beni alacak yani tam 9 gün ediyo
kızlar çok özledim herkesiiii.Tekirdağımı sahilini evdekileri.Şimdi tek dileğim
şu amniyosentez sonucumu iyi bir şekilde alıp detaylıya girip bir de cuma günü aşımı vurulup öyle gideceğim inşallah mutluu haberler alırım veee çok güzel bir 9 günlük tatil yaparım.kaydirigubbakcemile2
Kızlarbu pıjama takımını aldım kendıme nasıl sızce??? hem lohusalık hem hamıleyken kullanılıyo...
şu amniyosentez sonucumu iyi bir şekilde alıp detaylıya girip bir de cuma günü aşımı vurulup öyle gideceğim inşallah mutluu haberler alırım veee çok güzel bir 9 günlük tatil yaparım.kaydirigubbakcemile2
hangisini aldın?
sayfada bir suru model var...
ohhhhh ınsallah canım sonuclarını hayırlısıyla alıp guzellll bır tatıl yap hakettın bıdenemmm
Hayırlısıyla git, hayırlısıyla gel arkadaşım. Demet gibi bir gidip bir daha dönmemezlik yapma. :gitme: