2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar sizin bebek hareketlerini karnınızın ne tarafında hissediyorusunuz .Ben sol tarfda göbek deliğinin az aşağısının yanında hissediyorum.Birde midem de bir baskı hissediyorum mideme doğru baskı hissediyorum.İnternete göre rahim göbek deliğine ulaştı yazıyor 19 haftada o zman göbek deliğinin üstündeki bebek değilmi şimdi.Ben bebek yukarı çıkıyor mideme baskı yapıyor diye düşünüyorudum ama sizce...Midesinde baskı hisseden varmı yada bebeği yukarda hisseden.SAĞLICAKLA KALIN..

teşekkürler canlarım ..

şu an evime daha yakın olduğu ve asiye hanım izinde olduğu için medıcıne hospitale gidiyorum aliya hanıma ama dr umuz gelince ona hemen görüncez tabi :)

teşekkürler canım benim,nasıl korkuyo insan o anı hiç unutmuycam heralde...allahım kimseye yaşatmasın bi anda kanlar içinde kaldım hamdolsun ki şimdi herşey düzeldi inş. düzelmiştir yani :Saruboceq:

Güzel şeyler düşün, güzelliklerle karşılaş. İsteklerimiz 3 kilitli kapı gibidir. 1. kilidin anahtarı Rabbimiz'e ettiğimiz dualarımızdır. 2. kilidin anahtarı; kapının ardındakini elde etmek için gösterdiğimiz azimdir. 3. kilidin anahtarı ise; nasip kısmettir. İki kilit doğru açılırsa, 3 kilidin anahtarı kendiliğinden elimizde belirir. ( Ahan da filozof olacağım sanırım...)

canım aynı durumdayız ınan... su cmesem agzım acayıp kuruyo dudaaklarım catlıyo... benımde ılk aklıma şeker geldı ama ıns hamılelıktendır yaaa

Vallahi ne yalan diyeyim benim de aklıma başka bir şey gelmiyor. Hamilelikten önce de çok su içer wc'ye sık çıkardım. Hamilelikte 2 katına çıktı hepsi. Şeker testi yaptırmamıştım. Açlık kan şekerim normal çıkmıştı bakalım bunda ne olcak? Korktuğumuz başımıza gelecekse rüyam gerçek olacak demektir. Randevu ile bebek doğurabiliriz Allah korusun.

teşekkürler canlarım ..

şu an evime daha yakın olduğu ve asiye hanım izinde olduğu için medıcıne hospitale gidiyorum aliya hanıma ama dr umuz gelince ona hemen görüncez tabi :)

canım nisanın 2. haftası gelecekmiş benim bir daha randevum mayısın ilk haftası sanırım gittiğimde gelmiş olur artık :))) detaylı ultrasonu falan orada mı yaptıracaksın?

CANIM BENİM,BEN GEÇEN CUMA SAĞLIK OCAĞINA KAYIT İÇİN GİTTİM, TAM ZAMANINDA GELMİŞSİN DİYİP AŞIMI YAPTILAR. KAYIT GEREKİYOR EVER, Bİ DE AŞI KARTI VERİYOLAR. ASLINDA HASTANELER BİLDİRİYOMUŞ SAĞLIK OCAKLARINA AMA, Bİ GİT İSTERSEN. kaydirigubbakcemile2

herkeslere tünaydın kıslar ben geldimm :)

HOŞGELDİN KUZUŞ,NASILSIN BAKİM

teşekkürler canlarım ..

CANIM ESKİ ADI NENEHATUN OLAN MEDİCİNE Mİ? BEN ORAYA GİDİORUM DA. KAYNARCA DA
boshayallersmile

Yasemeeen geçmiş olsun canımm atlattığına çok sevindim alahım bir daha yaşatmasın:Saruboceq:

midemde cok baskı hisediyorum özellikle yemekten sonra sanki ayağı midemde gibi ama bilmiyorum

günaydın cnm .oohh uyumakla ne de iyi etmişsin bizim yerimize de uyu vallahi.uykuya hasret kaldım üühühüh: gitme:

günaydın şeymacım maşallah gerçekten çok uyumuşssun bugün :)))

maşallah ee bebekler uyuyarak büyür sende bebişini büyütüyorsun sanırım :)

ayyy kılzar hıc somayın ama bu saattede kalkınca mal gıbı oluyorum ya kotu oluyo... gece fılm ızlıyodum gec kalmısım uyumaya... bu arada kızlar acı aşk dıye fılm varya kesınlıkle ızlemeyın hayatımda bukadar sacma bı turk fılmı gormedım bosuna zmana kaybııı

Kıslaaar bu cuma dan sonra TAM 9 GÜN YOKUM özleyin beni emi:)))))

hayırdır fıstıkım nıreye kayboluyonnnn??

midemde cok baskı hisediyorum özellikle yemekten sonra sanki ayağı midemde gibi ama bilmiyorum

ayni haftalarda olmamiza ragmen ben baski felan hissetmiyroum :)
hareket gibi seyler de cok yok,bazen pit pit birseyler oluyor,cok cok kucuk hisler....
herhalde cok hissiz bir insanim ya da benim bebis cok kibar rahatsiz etmiyor annesini....kaydirigubbakcemile2

http://fapi.com.tr/bayan_pijama/index.html
Kızlarbu pıjama takımını aldım kendıme nasıl sızce??? hem lohusalık hem hamıleyken kullanılıyo...

nereye gidiosuuuuunnnn :))))

Enee nereye gidiyon bizi bırakıp??

TEKİRDAĞ A :dance:4 aydır gitmiyorum kıslar hesapta sadece bu hafta
sonu gidip dönücektik ama eşim Dubai ye gidecek salı günü
ben orada kalıcam eşim dönücek istanbula sonra o gidecek gelicek
kısmetse öbür hafta sonu t.dağa gelip beni alacak yani tam 9 gün ediyo
kızlar çok özledim herkesiiii.Tekirdağımı sahilini evdekileri.Şimdi tek dileğim
şu amniyosentez sonucumu iyi bir şekilde alıp detaylıya girip bir de cuma günü aşımı vurulup öyle gideceğim inşallah mutluu haberler alırım veee çok güzel bir 9 günlük tatil yaparım.kaydirigubbakcemile2

ohhhhh ınsallah canım sonuclarını hayırlısıyla alıp guzellll bır tatıl yap hakettın bıdenemmm

Hayırlısıyla git, hayırlısıyla gel arkadaşım. Demet gibi bir gidip bir daha dönmemezlik yapma.
:gitme:

oohh oohh ne güzel çok kıskandıımm yaaa ben de izne çıkmak istiyorum ben de tatil yapmak istiyorum çalışmak istemiyorummm.... :çok üzgünüm:

git tadını çıkar canım... iyi gezmeler sana :)))

ohhhhh ınsallah canım sonuclarını hayırlısıyla alıp guzellll bır tatıl yap hakettın bıdenemmm

Hayırlısıyla git, hayırlısıyla gel arkadaşım. Demet gibi bir gidip bir daha dönmemezlik yapma.
:gitme:

aaaa dönmemezlik yapar mıyım hiç canım...
annemler de net yok sanırsam artık ama en yakın
arkadaşımda var girdikçe yazarım size eeeepten abersiz
bırakmam beyaaaa (trakyalı moduna geçtim bile benkaydirigubbakcemile3)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…