2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canımcım
evet azcık yoğunum ay sonu malum birde yanımdaki işten çıkıcak devir işlemleri falan
öle yani
sen nasılsın canımm

valla iyi çok şükür. ama sırtım fena tutuk kolumu kaldıramıyorum nefes aldıkça batıyoorrr. heyecanla ilk tepikleri ve 15 nisanda ayrıntılı usg yi bekliyorumm.

sağol canımcım
nasılsın bayanssulusmile

bilirim zor olur ayrı kalması ben de ne kadar kızsamda sinirlensemde kıyamam ama belli de etmem... ki inat kocam o da aynı benim gibidir... uyusuun başkanı :)) o yüzden hiç acımam dediğin gibi nerede yatıyorsa yatsın... ben canımı sokakta mı buldum... birazda onlar kıymet bilsin yaa... ayy diyecek çok şeyim varda diyemiyomm burda... kaydirigubbakcemile3

ayy herkes aynı ya. evliliklerde sadece isimler değişiyor kızlar yaşananlar hep aynı. herkesin çinde fırtınalar kopuyor. bir bakmışsınn büyük aşk. bir bakıyorsunn ne aşkı nefret. vsvs takmayın yaa bebişlerimiz var Allaha hamdolsun

Gurbetcim çok geçmiş olsun... bu aralar olabiliyormuş böyle şeyler ama ben daha çok düşük tansiyonla karşılaşırsınız diye okumuştum... şaşırdım seninkinin yüksek çıktığını okuyunca... inş. bir daha olmaz canım...

İnş.olmaz canım benim, neyseki bugün çok iyiyim. Sağol. Sen de iyisin dir inşallah :Saruboceq:

Günaydınn anneciklerrrrrr....

Günaydın canımcım kaydirigubbakcemile2

İnş.olmaz canım benim, neyseki bugün çok iyiyim. Sağol. Sen de iyisin dir inşallah :Saruboceq:
Günaydın canımcım kaydirigubbakcemile2

çok şükür canım bugünkü halime.. hamileliğe artık sonunda alıştım sanırım ben de vücudum da :))) sorun çıkarmıyoruzz :)))

bir de bişi sorcam sütü ne zaman içsek daha iyi olur... ben şimdi vitamin ve kalsiyum ilacımı içtim hemen süt içsem onların etkilerine zararı olur mu yoksa her zaman yarar mı? :)))

okyunca hem üzüldüöhem sevindim sadece benimki değilmiş hepsi aynı
bizde akşam barıştık
hep aynı muhabbetsen eskiden yemek yapıyodun onu yapıyodun bunu yapıyordun simdi hiçbirşey yapmıyorsun gecen evi süpür bile dedi cok zoruma gitti bende salya sümük ağladım sonra hafta sonu temziledim niye yaptın cocuga bişiy olacak ben sana o zaman sorucam diyo bi öyle bi böyle ne desen boş anlamak cok zor onları

çok şükür canım bugünkü halime.. hamileliğe artık sonunda alıştım sanırım ben de vücudum da :))) sorun çıkarmıyoruzz :)))

bir de bişi sorcam sütü ne zaman içsek daha iyi olur... ben şimdi vitamin ve kalsiyum ilacımı içtim hemen süt içsem onların etkilerine zararı olur mu yoksa her zaman yarar mı? :)))

canım bende demir ilacıyla vitamin kullanıyorum.sütüde sabah kalkınca ve akşanm yatmadan içiyorum.Demir ilacını sütten 1 saat sonra,vitaminide gece yatmadan önce al dedi doktor.Vitamin(elevit)iştah açtığından gece yatmadan içilmesi daha uygun dedi. ööle yapıyorum bende.

canım bende demir ilacıyla vitamin kullanıyorum.sütüde sabah kalkınca ve akşanm yatmadan içiyorum.Demir ilacını sütten 1 saat sonra,vitaminide gece yatmadan önce al dedi doktor.Vitamin(elevit)iştah açtığından gece yatmadan içilmesi daha uygun dedi. ööle yapıyorum bende.

ben şimdi içsem faydası kaçmaz dimi :)))) sabah içmiştim demir ilacımı aç karna 2,5 saat falan oluyor.. :)))

Ya kızlar ben hiç süt içemiyorum midem bulanıyor sabah peydir öğlen akşam da 1er kase yoğurt yiyoprum ay ne biliyim sizce kalsiyumu takviye ediyor mudur?

Ya kızlar ben hiç süt içemiyorum midem bulanıyor sabah peydir öğlen akşam da 1er kase yoğurt yiyoprum ay ne biliyim sizce kalsiyumu takviye ediyor mudur?

ben de bazen unutuyoruumm.. aklıma geldikçe içmeye çalışıyorum.. inş. ediyordur canım... bir yerlerimiz ağrımaya başlayınca anlayacağız artık onu... :)) ağrıyorsa yetmiyor demek ki dicez :))

ayyy Didemm sen 23. haftandasıınn anaamm 10-13 gün sonra senin normal hesaba göre 6. ayın mı dolmuş olacak aman yarabbiii çok şükür bugünleri görebildik burada 20. haftalara geldik hala inanamıyorum :))) diğer topiklerde gördüğümde çok garibime giderdiii :) bize de nasip oldu çok şükür :))

ben eleviti bıraktım gibi bişiy hergün içmiyorum bişiy olurmu ? herkes içiyormu günlük

ben sağlıkocağı bana verene kadar elevit içiyordum canım.. kendi doktorum eğer elevit kilo yapıyorsa bırak yapmyorsada bir gün iç bir içme demişti... bir zararı yok demek ki...

ben eleviti bıraktım gibi bişiy hergün içmiyorum bişiy olurmu ? herkes içiyormu günlük

Valla canım ben elevit değil megadyn kullanıyorum onu da aksatmadım hiç bence vitaminini aksatma vücudun halsiz kalmasın

ayyy Didemm sen 23. haftandasıınn anaamm 10-13 gün sonra senin normal hesaba göre 6. ayın mı dolmuş olacak aman yarabbiii çok şükür bugünleri görebildik burada 20. haftalara geldik hala inanamıyorum :))) diğer topiklerde gördüğümde çok garibime giderdiii :) bize de nasip oldu çok şükür :))

Valla canım şaka gibi dün haberi okudum 5,5 aylık bebek doğmuş yaşatmaya çalışıyorlarmış yani artık bizim kuzuların akranları bile doğuyor. Ay düşündükçe tuhaf oluyorum hayırlısıyla 3 ay daha en azından dursa diye dua ediyorum hep. Tabii benim hedefim 13temmuz 37-0 oluyor...

ben ilk 3 ay hergün içtim.şimdi 2 3 günde bir iç dedi doktor bende ömle yapıyorum.acaba elevitin bebeğe ne faydası var bende onu çok merak ediyorum gittiğimde dr.a sorcam

Bu arada yanımda sürahi getirdim artık çok su içicem zaten 2 lt yi buluyordum. Bu haftalar idrar yollarına dikkat hızlar erken doğuma bile sebep oluyor aman çok çk su için

günaydın kızlar..... ya yinemi ya bu bulantılarım ne zman geçecek bilmiyorum mahvoldum sabah sabah....
malesef bende süt içemiyorum ama ayran içiyorum hergün.umarım faydası olur...
ya kızlar göbüşleriniz ne alemde benimki ikiz olmasına rağmen millet acaba hamilemi değilmi die bakıo yani belli belirsiz...

ben ilk 3 ay hergün içtim.şimdi 2 3 günde bir iç dedi doktor bende ömle yapıyorum.acaba elevitin bebeğe ne faydası var bende onu çok merak ediyorum gittiğimde dr.a sorcam

Canım tabii doktorun ne dediyse onu yap benim bildiğim bebeğe değil sana faydalı

günaydın kızlar..... ya yinemi ya bu bulantılarım ne zman geçecek bilmiyorum mahvoldum sabah sabah....
malesef bende süt içemiyorum ama ayran içiyorum hergün.umarım faydası olur...
ya kızlar göbüşleriniz ne alemde benimki ikiz olmasına rağmen millet acaba hamilemi değilmi die bakıo yani belli belirsiz...

Canım ya ben de geçen gün mobilya bakarken kadın bana bebeğiniz doğdumu dedi eşim de sinir oldu ne bilsin kadın çok yokki karnım. Ama o genetikmiş canım karnının yapısıyla alakalıymış. Boşver iyi olsunlar da büyümesin göbiş

Canım benim, ben en son anne sütü içmişim. Sütten nefret ediyorum. Ama onun yerine peynir, yoğurt tüketiyorum. İnş.etkisi oluyordur. bilmiyorumkismile

günaydınn kızlarrrrrrr!!!opuyorumnanaktan
benim göbişşş bu ay fırladıı vallaa memişlerim de aldı başını gitti ön tarafın maşşallahı var!!!ohaoldumsmile

Kıslar günaydıııın:gitme:ben yine kötü bir gece geçirdim
ya ne olacak benim bu halim heryerim ağrıyor 2 gecedir
çok daha kötü oldumafoldumbenBebişin tekmeleri de cabası
hiç doğru düzgün uyuyamıyorummafoldumben

X