arkadaşalr size bişey sormak istiyorum 20.2 günlük hamileyim 2 güne kadar bebeğin hareketleri çok netti ama dünden beri çok nadir hareket ediyormu etmiyormu onu bile anlayamıyorum normalmi acaba sizin bebişlerin hareketleri nasıl netti çok endişe içinde kaldım
güle güle kullan canım kaça aldınız nereden birde hangi marka yazarsan sevinirim
hayırlı olsun arkadaşım hayırlı günlewrde kullansın bebeğin inşallah
Herkeslere iyi pazarlar... İyi diyelim, iyi olalım. Bugün (kocamın acelesi işte, montaja gittiği bir adamın evinde görmüş de) apar topar bebek mağazasına gittik. Park yatak, içine alezli yatak, uyku seti aldık mavicik mavicik. Peşin ödeyince bir indirim yaptılar anlatamam. :bbo: Siz neler yaptınız bugün?
biraz önce yanlış arkadaşa yazmışım güle güle kullan canım bende yakında alıcam park yatak araştırıyoruz eşimle hem ana kucağı hem mama sandalyesi olarak kullanılan bi ürün var ondan aldık chicodan chico magic mama sandalyesi peşinde yalnız yüzde on yaptılar indirim alıcaksan tavsiye ederim güzel bişi
ben başlarda çokaceleciydim hemen herşeyi almak istiyordum ama önce ilk düşük tehdidi sonrasında geçen haftaki erken doğum tehdidi şimdi korkuyorum bişey almaya ama alan arkadaşlara çok özeniyorum Allah iyi günlerde kullanmayı nasib etsin inşallah biz 15 hazirana kadar büyük alışveriş yapmama kararı aldık
teşekkür ederim canım cevabın için bende çok endişe etmeye başladım 2 güne kadar benimkide kıpır kıpırdı ama şimdi tık yok yarına kadar bekleyebilirim umarım
Benimki ciddi ciddi tekme atıyor. Eskiden acırdı, şimdi yeri genişledikçe bağırsakları yukarı mı itiyor nedir, acımıyor; bir şeyler dışarı itiliyor. Bazen o kadar şiddetli oluyor ki acıdan değil ani hareketten iki büklüm oluyorum. Sabahın 6'sında uyandım dün, artık sen düşün.
Yukarıda başka bir arkadaşın da endişesi hakkında yazmıştım. Aynı şeyi sana da tavsiye ederim. Yarın öğleden sonraya kadar bekle. Baktın ses yok, gidersin.
teşekkür ederim canım cevabın için bende çok endişe etmeye başladım 2 güne kadar benimkide kıpır kıpırdı ama şimdi tık yok yarına kadar bekleyebilirim umarım
arka sıradakileri çok seviyorum,çok güzel aherketler bunları da
ama şimdi tv de ay tutulması var onu da izlemek istiyorum en yapıcam benn
azcık ondan azcuk bundan bişey anlamıycam galiba
arka sıradakilerin tekrarı oluyo onu izleirm artık dimi yaa
neyse arkadaşlar kimse kalmadı herhalde sitede bana cevap verecek ben çıkıyorum herkese iyi akşaşlar
cnm bence hareket ediyordur ama sen anlamıyorsun
bi kaç kere şunu dene bakalım tatlı bişeyler ye çikolata falan uzan şöyle biraz bakalım tekmeleyecek mi
böyle daha kolay hissedersin hareketleriyerimseniben
canım senin de oğluşun hayırlı olsunn maşallah diyelim :)))
Merhabalar Kıslaarr... Herkese iyi bir pazar tatili dilerim.. umarım herkes evinde rahat rahat dinleniyordur...
beni düşünüp merak eden arkadaşlarıma çok teşekkür ederim :)))
kusura bakmayın dün azcık canım sıkkındı buraya girip yazamadım durumumuzu...
Dr a gittik ultrasonumuza girdik doktor en az 20 baktı bebeğe çok inceledi... çok şükür herhangi bir sorunumuz yok.... yalnız bebeğimin kalbinin sol tarafında ufak bir kireçlenme gördü dr...
Didemcimm seninle aynı kaderi paylaşıyoruzz :)))
ben soramadım o panikle neden olmuş nasıl düzelir diye ama dr bunu kafama takmamamı bunu sadece bilgimiz olsun diye söylediğini, hamilelerde görünen bişey oldğunu başka bir sorunumuz olmadığı takdirde önemsiz bir bulgu olduğunu ne bebeğiminin gelişimine ne de kalbinin çalışmasına herhangi bir manide bulunmayacağını söyledi.. bunlar için ileri tetkik önermiyoruz gereksiz dedi... diğer testlerinizin sonuçları zaten iyi çıkmış dedi... onun dışında çok şükür bebeğim de ben de sağlıklıyız... :)))
sonuçları bir de kendi doktoruma gösterdim... o da ufak birşey görmüşüz kalpte dedi onun için de size şunu söyleyebilirim bize gelen hamilelerin %40 ında görüyoruz bunu dedi... ama illaki ben neden olmuş öğrenmek istiyorum derseniz kendi isteiğinize göre amniyosentez yaptırabilirsiniz ben yaptırın demiyorum ama yapılabileceğini bilin... sizi bilgilendirmek zorundayız dedi... ben de hiç dinlemeden hayır yaptırmicam dedim...
sonra internetten araştırdım... normal gebelik geçiren bir çok annede görünen bişeymiş şuan içim çok rahat... Didem senin de rahat olsun :)))
öyle yani kızlar cinsiyetimiz de kesinleşti prensesimin olacağı doğrulandı... bu haftadan itibaren başlıyorum ciciler almaya :)))