2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah canım . Benimde gece 3 gibi telefonum çaldı , açtım ses yok, 5-6 defa daha aradı, eşim açtı diğerlerinde , yine ses yok.Numarada gizli.Telefonumu tamamen kapattım. kaydirigubbakcemile3 Geçenlerde telefon sapığı diye bi konu okumuştum, o geldi aklıma. Evlendiğimden beri hiç telefon sapığım olmamıştı. kaydirigubbakcemile3 :roflol:

hehe:):)gecenın 3u hemde uykusu kacmıs bı sapık..:) benımd buraya geldıkten 3 ay sonra falandı herhal eşim okulda oluyoken bırı arıyodu ozelden devamlı goruscez falan dıyodu... bende kardesımdır falan dıye dusunuyodum sever bana ole saka yapmayı... ana bı ogrendım kardesım degıl hemen teli ozele kapattım bıdıya arayan soran olmadı... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 salak bunu yapan ınsanlar ya neyınden zevk alıyolarsa...:)

Arkadaşlar Merhaba,

Ben topiğe kayıt oldum ama aktif bir şekilde girip yazamıyorum umarım herkes güzel bir hamilelik dönemi geçiriyordur. Ben 18+4 haftadayım. 17. haftada amniyosentez ( AS)oldum sonucunu bu hafta sonu veya öbür hafta başında alacağım. AS olunca rahim hassaslaşıyormuş ogün bebeğimin hareketlerini hissettim sonraki günlerde bazen hissettim bazen hissetmedim şimdi 19. haftanın içindeyim dün ve bugünde hissetmedim bu normal midir ?yanihergün düzenli hissetmemek bu haftalarda olabilir mi ? insan evhamlanacak bazen illa bir şey buluyor ya ben de dünden beri buna takıldım, benim haftalarımda olan arkadaşlarda nasıl bilgi verirseniz sevinirim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.

Arkadaşlar Merhaba,

Ben topiğe kayıt oldum ama aktif bir şekilde girip yazamıyorum umarım herkes güzel bir hamilelik dönemi geçiriyordur. Ben 18+4 haftadayım. 17. haftada amniyosentez ( AS)oldum sonucunu bu hafta sonu veya öbür hafta başında alacağım. AS olunca rahim hassaslaşıyormuş ogün bebeğimin hareketlerini hissettim sonraki günlerde bazen hissettim bazen hissetmedim şimdi 19. haftanın içindeyim dün ve bugünde hissetmedim bu normal midir ?yanihergün düzenli hissetmemek bu haftalarda olabilir mi ? insan evhamlanacak bazen illa bir şey buluyor ya ben de dünden beri buna takıldım, benim haftalarımda olan arkadaşlarda nasıl bilgi verirseniz sevinirim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.

Aramıza hoşgeldin şekerim. Burası görebileceğin en sıcak sohbet ve paylaşım yeridir.
Bebeğin hayırlara vesile olsun, Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah.
Amniyosentez hakkında birşey bildiğimi söyleyemem, ancak hareketler hakkında şu kadarını söyleyebilirim: Biz bebeğin her hareketini maalesef hissedemeyiz. Bazen bebekler yüzleri mesaneye dönük bir şekilde yatarlar, o zaman kıpırdasalar bile anlayamayabiliriz. Benim de başıma gelmişti, 1 gün boyunca hiç hissetmedim, acile gitmiştik. Doktor o zaman ultrasonda göstermişti. Bebek oynuyordu, "bunu hissediyor musun?" demişti doktor, ben de "hayır" demiştim.
Demek ki neymiş: her zaman hissedemiyormuşuz. En azından belirli bir süre kadar. Yarın da akşama kadar tık olmazsa, doktoruna başvurabilirsin; en azından için rahatlar.

Aramıza hoşgeldin şekerim. Burası görebileceğin en sıcak sohbet ve paylaşım yeridir.
Bebeğin hayırlara vesile olsun, Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah.
Amniyosentez hakkında birşey bildiğimi söyleyemem, ancak hareketler hakkında şu kadarını söyleyebilirim: Biz bebeğin her hareketini maalesef hissedemeyiz. Bazen bebekler yüzleri mesaneye dönük bir şekilde yatarlar, o zaman kıpırdasalar bile anlayamayabiliriz. Benim de başıma gelmişti, 1 gün boyunca hiç hissetmedim, acile gitmiştik. Doktor o zaman ultrasonda göstermişti. Bebek oynuyordu, "bunu hissediyor musun?" demişti doktor, ben de "hayır" demiştim.
Demek ki neymiş: her zaman hissedemiyormuşuz. En azından belirli bir süre kadar. Yarın da akşama kadar tık olmazsa, doktoruna başvurabilirsin; en azından için rahatlar.

Sağol Wil_Wild_Cat, cevabın için bu haftalarda böyle olabilir anladığım kadarı ile , şimdi senin mesajını okurken 1 sn kadar karnımda bir tık diye hareket hissettim, sanırım kızım benimle ama dediğin gibi galiba her hareketi bu haftalarda duymamız mümkün değil. Bu aslında benim 2. hamileliğim 5 yaşında bir kızım daha var ama unutmuşum bunları her hamilelik ayrı oluyor, kaç kere hamile de olsan her hafta insan duruma göre endişelere kapılabiliyor. Tekrar teşekkür cevabın için.

Sağol Wil_Wild_Cat, cevabın için bu haftalarda böyle olabilir anladığım kadarı ile , şimdi senin mesajını okurken 1 sn kadar karnımda bir tık diye hareket hissettim, sanırım kızım benimle ama dediğin gibi galiba her hareketi bu haftalarda duymamız mümkün değil. Bu aslında benim 2. hamileliğim 5 yaşında bir kızım daha var ama unutmuşum bunları her hamilelik ayrı oluyor, kaç kere hamile de olsan her hafta insan duruma göre endişelere kapılabiliyor. Tekrar teşekkür cevabın için.

Rica ederim canım. Kızın da varmış, bu ikinci kızın demek maşallah, Allah nazarlardan korusun :nazar: . Bana çiğdem diyebilirsin şekerim. Benim bebeğimin hareketleri ara sıra dışarılardan görünüyor, bazen de sabahın köründe uyandırıyor oğluşum :asigim: . İşimiz var bu minnoşla.
Ben de senin gibiyim, hemen korkarım bir şey mi oldu diye. Kaçıncı kez acile gittiğimizi bilemem, o kadar yani.
Yine de içim rahat, Allah'ıma emanet oğlum :asigim:

Arkadaşlar Merhaba,

hoşgeldin arkadaşım bende yeni katıldım siteye ben 20 haftalık hamişim ama 18. haftalarda oluyo öyle zaman zaman kıpırdayıp sonra sonra hareketsiz olması evet insan normal olarak çok endişeleniyor ama drum normal demişti 20.haftadan sonra başlarmış düzenli hareketlere benimde ikinci kızım allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş

merhaba güzel anneler iki gündür havalar çok güzeldi evde yoktum şuanda çok yorgunum sizlerde iyisinizdir inşallah hepinizi kocaman öptüm

Hoşgeldin canım. Ben ıstanbuldayken hep soğuktu. Hiç şansım yok vallahi...

herkese iyi pazarlar arkadaşlar siz ve bebişleriniz iyisinizdir umarım

Herkeslere iyi pazarlar... İyi diyelim, iyi olalım. Bugün (kocamın acelesi işte, montaja gittiği bir adamın evinde görmüş de) apar topar bebek mağazasına gittik. Park yatak, içine alezli yatak, uyku seti aldık mavicik mavicik. Peşin ödeyince bir indirim yaptılar anlatamam. :bbo: Siz neler yaptınız bugün?

Herkeslere iyi pazarlar... İyi diyelim, iyi olalım. Bugün (kocamın acelesi işte, montaja gittiği bir adamın evinde görmüş de) apar topar bebek mağazasına gittik. Park yatak, içine alezli yatak, uyku seti aldık mavicik mavicik. Peşin ödeyince bir indirim yaptılar anlatamam. :bbo: Siz neler yaptınız bugün?

sanada ıyı pazarlar canım bızde bugun ev temızledık aılecek :) bugun esımınde dogum gunu ve ılk defa kutlayamadık bayag uzuldum 5 yıldır ben ona hep suprız dogm gunu yapardım buyıl kaldı.bızde cılekten safarı buyuyen besıkle 3lu gardrop aldım toplamda 1640tl tuttu babam aldı ona ayrı oda olcak ınsallah.bende yatagımın yanına ıstıyorum park yataklardan nekadara aldınız canım onların pıyasası nasıl bıde ısmı varmı bende mavıs alcam oglusuma:):dance:

İnşallah canım . Benimde gece 3 gibi telefonum çaldı , açtım ses yok, 5-6 defa daha aradı, eşim açtı diğerlerinde , yine ses yok.Numarada gizli.Telefonumu tamamen kapattım. kaydirigubbakcemile3 Geçenlerde telefon sapığı diye bi konu okumuştum, o geldi aklıma. Evlendiğimden beri hiç telefon sapığım olmamıştı. kaydirigubbakcemile3 :roflol:

berrakada kilo konusunda bende senin gibiyim canım ama doktor bebiş sağlıklı dedi maaşallar bebişlerimize biz neden fazla kilo almıyoruz acabaolumunekankayizsmile

sanada ıyı pazarlar canım bızde bugun ev temızledık aılecek :) bugun esımınde dogum gunu ve ılk defa kutlayamadık bayag uzuldum 5 yıldır ben ona hep suprız dogm gunu yapardım buyıl kaldı.bızde cılekten safarı buyuyen besıkle 3lu gardrop aldım toplamda 1640tl tuttu babam aldı ona ayrı oda olcak ınsallah.bende yatagımın yanına ıstıyorum park yataklardan nekadara aldınız canım onların pıyasası nasıl bıde ısmı varmı bende mavıs alcam oglusuma:):dance:

Ay canım eşin iyi ki doğmuş, sen de üzülme bence. Zira sen ona hediyelerin en güzelini verdin.
Odanız hayırlı olsun canım benim. Bizim evimiz kendimize ait ama oda meselesi meşakkatli. Çünkü gömme dolap yapılacak. O yapılana kadar şifonyer ve park yatak kullanmayı uygun bulduk, beşiği hiçbir yere kaldıramayız. Kraft markası aldık parkyatağı. Linkten nasıl olduğuna bakabilirsin. Fiyatı 209liraydı. Laciverdini aldık biz.

oyunata504l.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:

hayırlı olsun canım ne güzel zevkli oluyor bebeğe bir şeyler bakmak almak biz daha pek bişey almadık ama yavaş yavaş almak lazım artık

arkadaşalr size bişey sormak istiyorum 20.2 günlük hamileyim 2 güne kadar bebeğin hareketleri çok netti ama dünden beri çok nadir hareket ediyormu etmiyormu onu bile anlayamıyorum normalmi acaba sizin bebişlerin hareketleri nasıl netti çok endişe içinde kaldım

hayırlı olsun canım ne güzel zevkli oluyor bebeğe bir şeyler bakmak almak biz daha pek bişey almadık ama yavaş yavaş almak lazım artık

Biz 6 ayı doldurmadan almak istemiyorduk ama eşim dayanamadı sanırım. Hatta bir keresinde nasıl kurduysa kafasında, k.validemle geziyoruz, aradı beni: " napıyorsunuz?" dedi. Ben de "hiiiç annemle geziyoruz" dedim. Yanlış anlamış benim esmer bomba "sakın bensiz bir şey almayın" dedi. :roflol: Ben de "sensiz nasıl alalım, araba lazım taşımak için, sen merak etme" dedim.
Bugün de bir anda çıktı fikir (ya da kurdu aklında, bize bugün söyledi), "kalkın gidip bakalım park yataklara" dedi. Gittik aldık ne yapalım. Heves ediyor adamcağız. Yalnız garip olan, bebek odasını boyamadık daha, sipariş verdik boya gelecek; yatağını aldık iyi mi kaydirigubbakcemile3

güle güle kullan canım kaça aldınız nereden birde hangi marka yazarsan sevinirim

hayırlı olsun arkadaşım hayırlı günlewrde kullansın bebeğin inşallah

X