2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar, hepinize ve bal bebişlerinize güzel bir hafta diliyorum. Haftaya yağışlı ve kapalı bi havayla girdik ama olsun. :asigim:
Bu arada inanılmaz uykusuzum, hiç sebepsiz yere uyku tutmadı, ilk kez böyle oldu. :bbo: Gözlerimi kapatıyorum, bi açıyorum hala uyanığım.. :sm_confused: Diye diye saat gece 3'ü buldu.. Ve sabah 7 de kalkmak... Of ya! :uhm: Sersem gibiyim, akşam 6 olmaz şimdi ya. :1shok:

Öpüyorum hepinizi. Umarım herşey yolundadır güzeller.
:kahve:

gunaydin canim.guzel dileklerin icin sagol..neden uyuyamadin acaba? belki onemsiz de olsa aklina birsey takilmistir.oyuzden uyuyamamissindir.

kıslar günaydın , nasılsınız bakalım hafta sonları nasıl geçti ben dünü güzel geçirdim ama uykusuzum , açık hava farklı bir ortam olunca yordu beni.
gunaydin duygucum.benimde hafta sonum fena sayilmazdi.daha oncede yazmistim bende genital sigil rahatsizligi ortaya cikti.kafami tek mesgul eden sey o bu siralar.onun disinda bir derdim yok sukur...dua edin kizlar.dualariniza ihtiyacim var...tek dilegim biran once bu sigillerden kurtulmak...

günaydın herkese :ecrin_bebek:
uzun zamandır giremedim forma arkadaşlar
hallinisa arkadaşım gelişmelerim 2li test yapıldı sonuçlar iyi ve dr 3lüye gerek yok dedi
bebeşimiz erkek
ve isim olarak da yiğit kağan düşünüyoruz ilk sayfadaki güncellemelerimi yaparsan sevinirim özelden mesaj atamıyorum malesef
lütfen beni duyyyyyyyyyy :kedi:

günaydııın güzel anneciklerr....nasılsınız bakalımmm?biz oğluşumla iyiz çok şükür..çok güzel bi hafa sonu geçirdik.babişle bol bol gezdik.havada süperdi tadını çıkardık..dün akşam misafirlerimiz wardı biraz yorulduk ama olsun..bugün ilk iş günü..benim hiiiiiç çalışasım yook..inş.hemen akşam oluuuurr:1no2:

günaydın kızlar...opuyorumnanaktan
mutlu bir hafta dilerim herkese..
gülay merhaba canım.
nedense benim de bugün hiç iş yapasım yok!!!!boshayallersmile

günaydın kızlar...opuyorumnanaktan
mutlu bir hafta dilerim herkese..
gülay merhaba canım.
nedense benim de bugün hiç iş yapasım yok!!!!boshayallersmile

pazartesi çok normal walla:bbo:bi de hamileliğin verdiği bi esneklik war:CüvCüv:
biz bu gidişle ağustosa kadar yatıştayız şekerimm:roflol:

Günaydın en güzel anneler, iyi bir hafta diliyorum hepimiz için. Nasılsınız bakalım?

Günaydın en güzel anneler, iyi bir hafta diliyorum hepimiz için. Nasılsınız bakalım?

Günayydııınnnnn.. guzel dıleklerın ıcın saoll bende herkese aynısını dılıyorum.. yogun bı haftasonu gecırdım cok yorgun hıssedıyorum kendımı temızlık fılan yaptım bıraz:KK43: tek pazar yetmıyor zaten:KK43:( yawrumu gormeme azz kaldı çarşamba ya randewumuzu alalımm :):ecrin_bebek:

Günaydıınn Tatlı Bal annecikler ve kuzularııı :)) Umarım herkes iyidir... Herkese süper muhteşem bir hafta diliyorum... Herşey yolunda gitsin sinirsiz stressiz çalışalım inş. hep beraber :)))

Günayydııınnnnn.. guzel dıleklerın ıcın saoll bende herkese aynısını dılıyorum.. yogun bı haftasonu gecırdım cok yorgun hıssedıyorum kendımı temızlık fılan yaptım bıraz:KK43: tek pazar yetmıyor zaten:KK43:( yawrumu gormeme azz kaldı çarşamba ya randewumuzu alalımm :):ecrin_bebek:

Amaniin, insan bebişkosunu görünce dünyayı unutuyor :asigim: . Bu halde iş yapmak, normal halimizden 3 katı daha çok yoruyor bizi, seni çok iyi anlıyorum şekerim.
Benim kuzumu görmeme 2,5 hafta var daha mafoldumben . O içimde kıpırdasa da görememek çok üzücü.
Dün kocam tutturdu park yatak bakalım diye. Bakmaya gittik k.validem, k.pederim falan aldık döndük iyi mi? Eşim montaj yapmaya gittiği bir evde bebek odasında görmüş pembesini (adamcık yeni doğmuş bebeğine bakıcı tutacakmış odasına kamera taktrıyormuş o yüzden), biz de aldık, park yatak, kendinden alezli normal yatak bir de uyku seti. Peşin alınca amma da indirim yaptılar. Keşke herkesin durumu iyi olsa da peşin alabilse.

Günaydıınn Tatlı Bal annecikler ve kuzularııı :)) Umarım herkes iyidir... Herkese süper muhteşem bir hafta diliyorum... Herşey yolunda gitsin sinirsiz stressiz çalışalım inş. hep beraber :)))

Lokumuuum hoşgeldin bitanem. Güzel dileklerin için çooook teşekkürler. Nasılsın, iyisindir inşallah?

herkese günaydın cook iyi bir hafta olması dileğiyle bütün kötülükler bu hafta biter ve stres olmadan devam eder

günaydın kızlar...... nasılıznı bugün? hepimiz için hayırlı bir hafta diliyorum....

Lokumuuum hoşgeldin bitanem. Güzel dileklerin için çooook teşekkürler. Nasılsın, iyisindir inşallah?

Sağol şekerim hoşbulduummm... Çok şükür iyiyim maşallah :))) sen nasılsın? bu arada sizin oğluşun ismi ne olacak Çiğdemcim çok merak ettim şimdi :)))

bu arada park yatağınız hayırlı olsun minnoş içinde mışıl mışıl uyusun :))) göremiyorum burdan şuan ama eminim çok güzeldir...

herkese günaydın cook iyi bir hafta olması dileğiyle bütün kötülükler bu hafta biter ve stres olmadan devam eder

günaydın kızlar...... nasılıznı bugün? hepimiz için hayırlı bir hafta diliyorum....

Günaydın kızlar... bis iyiyiz çok şükür kızımla maşallah :)) sizler de iyisiniz inş. ve daha da iyi olursunuz ilerleyen saatlerde :)))

Günaydın herkese... Hallisna merhaba ben özelden mesaj atamadığım için burdan yazmak zorunda kaldım. Ağustos annelerine benide eklersen memnun olurum.

Nick : teonur
Sat : 14.11.2009
D.T : 21.08.2010
ılk Kilo : 69
ısmi : Daha belli değil
Güncel Bilgi : 3'lü test yapıldı

Şimdiden teşekkürler...

Günaydın kızlar... bis iyiyiz çok şükür kızımla maşallah :)) sizler de iyisiniz inş. ve daha da iyi olursunuz ilerleyen saatlerde :)))

inşallah cok daha iyi oluruz bu gün biraz gerginim ya bunu gün içinde halletmem gerekir yoksa kızımda gergin olur annem gibi oldum herşey sizin için derdi inanmazdım :KK43:

Sağol şekerim hoşbulduummm... Çok şükür iyiyim maşallah :))) sen nasılsın? bu arada sizin oğluşun ismi ne olacak Çiğdemcim çok merak ettim şimdi :)))

bu arada park yatağınız hayırlı olsun minnoş içinde mışıl mışıl uyusun :))) göremiyorum burdan şuan ama eminim çok güzeldir...

İyim canımcım teşekkür ederim, evet büyükleri almaya başlıyoruz yavaş yavaş, gömme dolap yaptırma sevdasıyla oda alamadık ama olsun, zaten beşiği koyacak kömürlük de yok apartmanda. Zeka küpü müteahhitimiz kat kaloriferine uyumlu yapmış binayı, bir de doğalgaz sistemine. Baca deliğimiz bile yok, sen düşün gerisini. Her neyse...

Oğluşumuzun ismini daha düşünmedik. Yani ben düşündüm de eşim düşünmedi. 7. ayın sonuna kadar dillendirmedim ona. Ama size söyleyeyim, oğluşumun adının Murat olmasını istiyorum ben; lütfen kayıtlara geçmesin. Özel bir sebebi yok, k.pederimin adı oluyor. Kendisi öz babamdan daha yakındır bana. Henüz onun da heberi yok, ama onun ilk ve son torunu olacak sanıyorum; çünkü biz yapmazsak 2.yi başka kardeş olmadığı için ilk ve son olacak. Neyse bakalım gelen günler neler gösterir...

Link yolladım, isteyen bakabilir park yatağa.

http://www.kraftbaby.com/productDet...how=details&imageId=8496&alter=001005#picture

Günaydın kızlar nasılsınız.Güzel sağlıklı bol bebiş hareketli bir hafta diliyorum.Ben hissetmeye başladım hareketleri ama çok aşırı değil genelde yemekten sonra küçük kıpırdanışlar bazen fark etmiyorum bile ama normal heralde 2 haftaya kadar daha netleşir hareketler demi.

ne hayırlı gelinsin :) ben hiç k.validemin yada annemin adı koymayı düşünmedim gerçi onlarda istemiyorlar ama yine de koymazdım

X