Günaydın kızlar, hepinize ve bal bebişlerinize güzel bir hafta diliyorum. Haftaya yağışlı ve kapalı bi havayla girdik ama olsun. :asigim:
Bu arada inanılmaz uykusuzum, hiç sebepsiz yere uyku tutmadı, ilk kez böyle oldu. :bbo: Gözlerimi kapatıyorum, bi açıyorum hala uyanığım.. :sm_confused: Diye diye saat gece 3'ü buldu.. Ve sabah 7 de kalkmak... Of ya! :uhm: Sersem gibiyim, akşam 6 olmaz şimdi ya. :1shok:
Öpüyorum hepinizi. Umarım herşey yolundadır güzeller.
gunaydin duygucum.benimde hafta sonum fena sayilmazdi.daha oncede yazmistim bende genital sigil rahatsizligi ortaya cikti.kafami tek mesgul eden sey o bu siralar.onun disinda bir derdim yok sukur...dua edin kizlar.dualariniza ihtiyacim var...tek dilegim biran once bu sigillerden kurtulmak...kıslar günaydın , nasılsınız bakalım hafta sonları nasıl geçti ben dünü güzel geçirdim ama uykusuzum , açık hava farklı bir ortam olunca yordu beni.
günaydın kızlar...opuyorumnanaktan
mutlu bir hafta dilerim herkese..
gülay merhaba canım.
nedense benim de bugün hiç iş yapasım yok!!!!boshayallersmile
Günaydın en güzel anneler, iyi bir hafta diliyorum hepimiz için. Nasılsınız bakalım?
Günayydııınnnnn.. guzel dıleklerın ıcın saoll bende herkese aynısını dılıyorum.. yogun bı haftasonu gecırdım cok yorgun hıssedıyorum kendımı temızlık fılan yaptım bıraztek pazar yetmıyor zaten ( yawrumu gormeme azz kaldı çarşamba ya randewumuzu alalımm :):ecrin_bebek:
Günaydıınn Tatlı Bal annecikler ve kuzularııı :)) Umarım herkes iyidir... Herkese süper muhteşem bir hafta diliyorum... Herşey yolunda gitsin sinirsiz stressiz çalışalım inş. hep beraber :)))
Lokumuuum hoşgeldin bitanem. Güzel dileklerin için çooook teşekkürler. Nasılsın, iyisindir inşallah?
herkese günaydın cook iyi bir hafta olması dileğiyle bütün kötülükler bu hafta biter ve stres olmadan devam eder
günaydın kızlar...... nasılıznı bugün? hepimiz için hayırlı bir hafta diliyorum....
Günaydın kızlar... bis iyiyiz çok şükür kızımla maşallah :)) sizler de iyisiniz inş. ve daha da iyi olursunuz ilerleyen saatlerde :)))
Sağol şekerim hoşbulduummm... Çok şükür iyiyim maşallah :))) sen nasılsın? bu arada sizin oğluşun ismi ne olacak Çiğdemcim çok merak ettim şimdi :)))
bu arada park yatağınız hayırlı olsun minnoş içinde mışıl mışıl uyusun :))) göremiyorum burdan şuan ama eminim çok güzeldir...