İnşallah canım . Benimde gece 3 gibi telefonum çaldı , açtım ses yok, 5-6 defa daha aradı, eşim açtı diğerlerinde , yine ses yok.Numarada gizli.Telefonumu tamamen kapattım. kaydirigubbakcemile3 Geçenlerde telefon sapığı diye bi konu okumuştum, o geldi aklıma. Evlendiğimden beri hiç telefon sapığım olmamıştı. kaydirigubbakcemile3 :roflol:
Arkadaşlar Merhaba,
Ben topiğe kayıt oldum ama aktif bir şekilde girip yazamıyorum umarım herkes güzel bir hamilelik dönemi geçiriyordur. Ben 18+4 haftadayım. 17. haftada amniyosentez ( AS)oldum sonucunu bu hafta sonu veya öbür hafta başında alacağım. AS olunca rahim hassaslaşıyormuş ogün bebeğimin hareketlerini hissettim sonraki günlerde bazen hissettim bazen hissetmedim şimdi 19. haftanın içindeyim dün ve bugünde hissetmedim bu normal midir ?yanihergün düzenli hissetmemek bu haftalarda olabilir mi ? insan evhamlanacak bazen illa bir şey buluyor ya ben de dünden beri buna takıldım, benim haftalarımda olan arkadaşlarda nasıl bilgi verirseniz sevinirim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.
Aramıza hoşgeldin şekerim. Burası görebileceğin en sıcak sohbet ve paylaşım yeridir.
Bebeğin hayırlara vesile olsun, Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah.
Amniyosentez hakkında birşey bildiğimi söyleyemem, ancak hareketler hakkında şu kadarını söyleyebilirim: Biz bebeğin her hareketini maalesef hissedemeyiz. Bazen bebekler yüzleri mesaneye dönük bir şekilde yatarlar, o zaman kıpırdasalar bile anlayamayabiliriz. Benim de başıma gelmişti, 1 gün boyunca hiç hissetmedim, acile gitmiştik. Doktor o zaman ultrasonda göstermişti. Bebek oynuyordu, "bunu hissediyor musun?" demişti doktor, ben de "hayır" demiştim.
Demek ki neymiş: her zaman hissedemiyormuşuz. En azından belirli bir süre kadar. Yarın da akşama kadar tık olmazsa, doktoruna başvurabilirsin; en azından için rahatlar.
Sağol Wil_Wild_Cat, cevabın için bu haftalarda böyle olabilir anladığım kadarı ile , şimdi senin mesajını okurken 1 sn kadar karnımda bir tık diye hareket hissettim, sanırım kızım benimle ama dediğin gibi galiba her hareketi bu haftalarda duymamız mümkün değil. Bu aslında benim 2. hamileliğim 5 yaşında bir kızım daha var ama unutmuşum bunları her hamilelik ayrı oluyor, kaç kere hamile de olsan her hafta insan duruma göre endişelere kapılabiliyor. Tekrar teşekkür cevabın için.
Arkadaşlar Merhaba,
Ben topiğe kayıt oldum ama aktif bir şekilde girip yazamıyorum umarım herkes güzel bir hamilelik dönemi geçiriyordur. Ben 18+4 haftadayım. 17. haftada amniyosentez ( AS)oldum sonucunu bu hafta sonu veya öbür hafta başında alacağım. AS olunca rahim hassaslaşıyormuş ogün bebeğimin hareketlerini hissettim sonraki günlerde bazen hissettim bazen hissetmedim şimdi 19. haftanın içindeyim dün ve bugünde hissetmedim bu normal midir ?yanihergün düzenli hissetmemek bu haftalarda olabilir mi ? insan evhamlanacak bazen illa bir şey buluyor ya ben de dünden beri buna takıldım, benim haftalarımda olan arkadaşlarda nasıl bilgi verirseniz sevinirim. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.
herkese iyi pazarlar arkadaşlar siz ve bebişleriniz iyisinizdir umarım
herkese iyi pazarlar arkadaşlar siz ve bebişleriniz iyisinizdir umarım
Herkeslere iyi pazarlar... İyi diyelim, iyi olalım. Bugün (kocamın acelesi işte, montaja gittiği bir adamın evinde görmüş de) apar topar bebek mağazasına gittik. Park yatak, içine alezli yatak, uyku seti aldık mavicik mavicik. Peşin ödeyince bir indirim yaptılar anlatamam. :bbo: Siz neler yaptınız bugün?
İnşallah canım . Benimde gece 3 gibi telefonum çaldı , açtım ses yok, 5-6 defa daha aradı, eşim açtı diğerlerinde , yine ses yok.Numarada gizli.Telefonumu tamamen kapattım. kaydirigubbakcemile3 Geçenlerde telefon sapığı diye bi konu okumuştum, o geldi aklıma. Evlendiğimden beri hiç telefon sapığım olmamıştı. kaydirigubbakcemile3 :roflol:
sanada ıyı pazarlar canım bızde bugun ev temızledık aılecek :) bugun esımınde dogum gunu ve ılk defa kutlayamadık bayag uzuldum 5 yıldır ben ona hep suprız dogm gunu yapardım buyıl kaldı.bızde cılekten safarı buyuyen besıkle 3lu gardrop aldım toplamda 1640tl tuttu babam aldı ona ayrı oda olcak ınsallah.bende yatagımın yanına ıstıyorum park yataklardan nekadara aldınız canım onların pıyasası nasıl bıde ısmı varmı bende mavıs alcam oglusuma:):dance:
Herkeslere iyi pazarlar... İyi diyelim, iyi olalım. Bugün (kocamın acelesi işte, montaja gittiği bir adamın evinde görmüş de) apar topar bebek mağazasına gittik. Park yatak, içine alezli yatak, uyku seti aldık mavicik mavicik. Peşin ödeyince bir indirim yaptılar anlatamam. :bbo: Siz neler yaptınız bugün?
hayırlı olsun canım ne güzel zevkli oluyor bebeğe bir şeyler bakmak almak biz daha pek bişey almadık ama yavaş yavaş almak lazım artık
hayırlı olsun canım ne güzel zevkli oluyor bebeğe bir şeyler bakmak almak biz daha pek bişey almadık ama yavaş yavaş almak lazım artık