2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy özlemcim geçen gün eylül annelerine gittim selam yazdım kimse selam falan almıyor 7 kişi var çatır çatır konuşuyorlar birde yanlışlıkla bizim buraya gelen bir eylül annesi vardı ben de ona eylül annesisin sen oraya gidebilirsin falan demiştim gitmiş kızağız bişeyler soruyor kızı takan bile yok bir hoşgeldin bile dememişler bir onunla konuştum orada doğru topiği bulmana sevindim falan dedim okadar.Sonrada dedim ben çıkayım bari selamımı alan olmadı dedim yine tık yok yuhhh yaaa dedim biz olsak hemen hoşgeldin beş gittin ne kadaar sıcak bizim bura demi yaaaa....

Sağol canım inş. Hayırlısı ile o da doğumunu yapar onlarda uğraştılar 1,5 sene kadar ama sonunda Allah onların da yüzüne güldü çok üzmeden sıkmadan :):)

maşallah de canım :) hep öyle olsunnn

eylül annelerinde bi arkadaşım var , bana arada gel diyodu. Ama onu online görmediğim için hiç mesaj yazmadım .kaydirigubbakcemile3 Birde sevmediğim bi insan daha var orda, o yüzden pek gidesim yok kaydirigubbakcemile3

ben çıkayım canlar ders çalışmam lazım.. buraya takılınca çok kalıyorum :)) hepinzi öptümmm kısa sürede görüşmek üzere...

Hatta başka bi başlıkta arkadaşlarım var, hamile kalmaya uğraşıyolar.ınşallah onlarda en kısa sürede hamile kalırlar. ışte ben orda bebeğimin resmini paylaştım bi gün. sonradan ordan 2 kişi demesin mi xxx'cim ben bi tek sana resmini atarım , korkuyorum nazardan falan.Bende dedim madem nazardan korkuyosunuz o zaman hamileliğinizi de burada paylaşmayın, nazar değeriz.Hamile kalana kadar herşeylerini paylaşıyolardı.Ve orda hamile kalmaya çalışıpta henüz hamile kalamayanlar var, onlarda üzülmüşler, hani biz hamile değiliz ya biz nazar değeriz diye düşünmüşler. Valla dedim hiç takmayın, öyle insanlar ancak kendilerine nazar değer. Siz neden nazar değiceksiniz . Değil mi ?

berrakada dayanamadım ben de yazdım valla :))))ama çıkıyorum şimdi hiiiç sinirimi bozamam öyle insanlarla....

berrakada dayanamadım ben de yazdım valla :))))ama çıkıyorum şimdi hiiiç sinirimi bozamam öyle insanlarla....

Okudum canım, kaydirigubbakcemile3 güzel yazmışsın. Dediğin gibi öyle insanlar için bozmamak lazım sinirimizi. kaydirigubbakcemile3 Görüşürüz.opuyorumnanaktan

hayırlı olsun..
Allah guzel gunlerde giymeyi nasip etsin :)

teşekkurler canımmm

Şeymacım hoşgeldin... Senin de kızın olacak dimi?ismine karar verdiniz mi?

evet canım kızım olcak ınsallah... ismimizde zeynep canan... tabı sonradan degısmezse bıde cinsıyetımız:):)

Bende bu gÜn temİzlİk yaptım ama cok belİm aĞrıyo suan bİr daha yapmıcam İkİ hatada bİr evlerİ temİzlİyorum 2 kİŞİyİz zaten İye ama yİne de ne cabuk kİrlenİyo

bızde ıkı kısıyız benımde cok acayıp batıyo evım bıde kocman 170 metrekare... ıkı oda kullanıyoruz ama kocman heryer:):) bulasık yıkmaak bıle yoruyo ınsanı..

tatlımmmm cok sevndım... ogluş gelıyo oy masallah... saglıkla kucagına almak nasıp etsın Allahım ıns...

Tatlım gecmıs olsun... benımde arada kucuk kanamalarım oluyo tatlım... ama 5 aydayız artık o yuzen Rabbımın ıznıyle hıc bısey olmaz canım... korkma... bol bol dınlen ınsallah... bundan sonrada kendını hıc yorma...

hehe kızımız gelıyo ne guzel kesınlestı haaa cok sevndım canımmmm Insallah saglıkla kucagına alırsın kuzucunu... şimdı haftaya bende gıdıcem ya doktora korkmaya basladım canım ya... bebişde ne guzel ıyıymıs masallah n guzel ıcın rahatlamsıtır...

Herkes gitti, kimse kalmadıııı . ohaoldumsmile

ben burdayım amaaaa

Sagol seymacim gercekten derin bir oohh cektim 2 li test kadar stres vericiydi benim icin :)) cok sukur atlattik... Allah herkese hayirli guzel haberler getirmeyi nasip etsin :)

Kızlar , şimdi doktorum benden rubella istedi ya , kızamıkçıkmış yani , ben küçükken kızamık geçirmişim zaten. Anneme sordum da .kaydirigubbakcemile3 Kızamık geçirenlerin yapmasına gerek yok diye duymuştum bu testi.Doktora da cuma gitmiştim, o zaman daha anneme sormamıştım.O yüzden doktora da soramadım.Başka bu konuyu duyan var mı ?

Canim ben hic bilmiyorum hic arastirip okumadim. Ben de tum hastaliklari kucukken gecirdim diye biliyorum hatirlayabiliyorum da...

Hoş geldin Şeyma'cım .a.s. Nasılsınız bebişinle ?

iyiyiz tatlısım sizde ıyısinizdır umarım:) bızde babmız ucurtma yapmıstı cocuklarla ucuruyolardı onu ızledık bıarzcık:):) sıpacıklar nası kosuyolar... bırden keske kızım dogsada hemen buyuyup boyle ucurtmlar pesınde kossa dıye dusunmeye basladım:):) saglıkla dogarlar ıns hepsı...

İnşallah canım . Benimde gece 3 gibi telefonum çaldı , açtım ses yok, 5-6 defa daha aradı, eşim açtı diğerlerinde , yine ses yok.Numarada gizli.Telefonumu tamamen kapattım. kaydirigubbakcemile3 Geçenlerde telefon sapığı diye bi konu okumuştum, o geldi aklıma. Evlendiğimden beri hiç telefon sapığım olmamıştı. kaydirigubbakcemile3 :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…