canım sen de benim gibi bizim topik dışına çıkıp başkalarına mı yardımcı olmaya çalıştın :))) bazı insanlar öyle... sen ne kadar yardımcı olmaya çalışsanda anlamazlar.. herkesde herşey aynı olmak zorunda mı değil... sen ben de böyle oldu kafana takıpta kendini üzme demek istemişsin boşver anlamayanlar derdine yansın sen üzülme sinirlerini de bozma boşuna ben de yaptım o hatayı daha da başka bir konuya yorum falan yapmadım :))) bir de çok merak ettim nereye yazdın onu :)))
Zor tabiii çok zor hemde keşke ben de rutin kontrolü beklesem.Düşünsene bebeğim dovn sendromlu mu değil mi bunun sonucunu bekliyorum ne kadar ürkütücü üzücü birşey ben inanıyorum diyorum ama bir yandan da hep bir korku var içimde.Eşimse çok emin hiç kötü birşey getirmiyor aklına..Bakalım perşembeye kadar telefon gelir gibi geliyor bana.Perşembe de detaylı usg ye girince herşey güzel olursa şayet çok büyük bir rahatlama olacak bende...
Kuzenine çok sevindim araları 4 ay olacak desene ne kadar güzel benim kızkardeşim hamileydi biliyorsun bizim de 3 ay olacaktı ama düştü ne yazık ki şimdi yine çalışmalardalarkaydirigubbakcemile3bakalım hayırlısı kuzenine söyle çok çok çok dikkat etsin valla bu günlerin riski hiçbirşeyle ölçülmüyor sallasın işi mişi:)))
ayyy özlemcim geçen gün eylül annelerine gittim selam yazdım kimse selam falan almıyor 7 kişi var çatır çatır konuşuyorlar birde yanlışlıkla bizim buraya gelen bir eylül annesi vardı ben de ona eylül annesisin sen oraya gidebilirsin falan demiştim gitmiş kızağız bişeyler soruyor kızı takan bile yok bir hoşgeldin bile dememişler bir onunla konuştum orada doğru topiği bulmana sevindim falan dedim okadar.Sonrada dedim ben çıkayım bari selamımı alan olmadı dedim yine tık yok yuhhh yaaa dedim biz olsak hemen hoşgeldin beş gittin ne kadaar sıcak bizim bura demi yaaaa....
ayyy özlemcim geçen gün eylül annelerine gittim selam yazdım kimse selam falan almıyor 7 kişi var çatır çatır konuşuyorlar birde yanlışlıkla bizim buraya gelen bir eylül annesi vardı ben de ona eylül annesisin sen oraya gidebilirsin falan demiştim gitmiş kızağız bişeyler soruyor kızı takan bile yok bir hoşgeldin bile dememişler bir onunla konuştum orada doğru topiği bulmana sevindim falan dedim okadar.Sonrada dedim ben çıkayım bari selamımı alan olmadı dedim yine tık yok yuhhh yaaa dedim biz olsak hemen hoşgeldin beş gittin ne kadaar sıcak bizim bura demi yaaaa....
ben çıkayım canlar ders çalışmam lazım.. buraya takılınca çok kalıyorum :)) hepinzi öptümmm kısa sürede görüşmek üzere...
berrakada dayanamadım ben de yazdım valla :))))ama çıkıyorum şimdi hiiiç sinirimi bozamam öyle insanlarla....
hayırlı olsun..
Allah guzel gunlerde giymeyi nasip etsin :)
Şeymacım hoşgeldin... Senin de kızın olacak dimi?ismine karar verdiniz mi?
Bende bu gÜn temİzlİk yaptım ama cok belİm aĞrıyo suan bİr daha yapmıcam İkİ hatada bİr evlerİ temİzlİyorum 2 kİŞİyİz zaten İye ama yİne de ne cabuk kİrlenİyo
kızlarr selammmmm
koşturmacalı bir gündü. okuyan yada hatırlayan varsa bugün doktordaydık ve bebişim cinsiyetini gösterdi. OĞLUŞUM olacakmış. 17 sindede ayrıntılı usg var hayırlısıyla oda güzel sonuçlanır inş. özlem ne yaptıı nasıl geçti acaba (soho)
başkan bizide erkeklere eklersin artıkyerimseniben
merhaba arkadaşlar
cuma günü yoğun kanamyla doktora gittim şu an azaldı iyice ve kahverengi renkte.çok korkuyorum düşük tehlikesi var tabi ki fakat bebeğimin hareketlerini hissediyorum...
hiç böyle şeyler yaşayıp bebğini kucaklayan duydunuz mu
çok duaya ihtiyacım var lütfen bişiler diyin
ayrıca sakın ilk üç ayı atlattım artık rahatım diye düşünmyin ve kendinize çok dikkat edin
canım senin de oğluşun hayırlı olsunn maşallah diyelim :)))
Merhabalar Kıslaarr... Herkese iyi bir pazar tatili dilerim.. umarım herkes evinde rahat rahat dinleniyordur...
beni düşünüp merak eden arkadaşlarıma çok teşekkür ederim :)))
kusura bakmayın dün azcık canım sıkkındı buraya girip yazamadım durumumuzu...
Dr a gittik ultrasonumuza girdik doktor en az 20 baktı bebeğe çok inceledi... çok şükür herhangi bir sorunumuz yok.... yalnız bebeğimin kalbinin sol tarafında ufak bir kireçlenme gördü dr...
Didemcimm seninle aynı kaderi paylaşıyoruzz :)))
ben soramadım o panikle neden olmuş nasıl düzelir diye ama dr bunu kafama takmamamı bunu sadece bilgimiz olsun diye söylediğini, hamilelerde görünen bişey oldğunu başka bir sorunumuz olmadığı takdirde önemsiz bir bulgu olduğunu ne bebeğiminin gelişimine ne de kalbinin çalışmasına herhangi bir manide bulunmayacağını söyledi.. bunlar için ileri tetkik önermiyoruz gereksiz dedi... diğer testlerinizin sonuçları zaten iyi çıkmış dedi... onun dışında çok şükür bebeğim de ben de sağlıklıyız... :)))
sonuçları bir de kendi doktoruma gösterdim... o da ufak birşey görmüşüz kalpte dedi onun için de size şunu söyleyebilirim bize gelen hamilelerin %40 ında görüyoruz bunu dedi... ama illaki ben neden olmuş öğrenmek istiyorum derseniz kendi isteiğinize göre amniyosentez yaptırabilirsiniz ben yaptırın demiyorum ama yapılabileceğini bilin... sizi bilgilendirmek zorundayız dedi... ben de hiç dinlemeden hayır yaptırmicam dedim...
sonra internetten araştırdım... normal gebelik geçiren bir çok annede görünen bişeymiş şuan içim çok rahat... Didem senin de rahat olsun :)))
öyle yani kızlar cinsiyetimiz de kesinleşti prensesimin olacağı doğrulandı... bu haftadan itibaren başlıyorum ciciler almaya :)))
Herkes gitti, kimse kalmadıııı . ohaoldumsmile
teşekkurler canımmm
evet canım kızım olcak ınsallah... ismimizde zeynep canan... tabı sonradan degısmezse bıde cinsıyetımız:):)
bızde ıkı kısıyız benımde cok acayıp batıyo evım bıde kocman 170 metrekare... ıkı oda kullanıyoruz ama kocman heryer:):) bulasık yıkmaak bıle yoruyo ınsanı..
tatlımmmm cok sevndım... ogluş gelıyo oy masallah... saglıkla kucagına almak nasıp etsın Allahım ıns...
Tatlım gecmıs olsun... benımde arada kucuk kanamalarım oluyo tatlım... ama 5 aydayız artık o yuzen Rabbımın ıznıyle hıc bısey olmaz canım... korkma... bol bol dınlen ınsallah... bundan sonrada kendını hıc yorma...
hehe kızımız gelıyo ne guzel kesınlestı haaa cok sevndım canımmmm Insallah saglıkla kucagına alırsın kuzucunu... şimdı haftaya bende gıdıcem ya doktora korkmaya basladım canım ya... bebişde ne guzel ıyıymıs masallah n guzel ıcın rahatlamsıtır...
ben burdayım amaaaa
iyi pazarlar güzel anneler ve tatlı bebişleri..opuyorumnanaktan
iyi pazarlar güzel anneler ve tatlı bebişleri..opuyorumnanaktan
Kızlar , şimdi doktorum benden rubella istedi ya , kızamıkçıkmış yani , ben küçükken kızamık geçirmişim zaten. Anneme sordum da .kaydirigubbakcemile3 Kızamık geçirenlerin yapmasına gerek yok diye duymuştum bu testi.Doktora da cuma gitmiştim, o zaman daha anneme sormamıştım.O yüzden doktora da soramadım.Başka bu konuyu duyan var mı ?
Hoş geldin Şeyma'cım .a.s. Nasılsınız bebişinle ?
iyiyiz tatlısım sizde ıyısinizdır umarım:) bızde babmız ucurtma yapmıstı cocuklarla ucuruyolardı onu ızledık bıarzcık:):) sıpacıklar nası kosuyolar... bırden keske kızım dogsada hemen buyuyup boyle ucurtmlar pesınde kossa dıye dusunmeye basladım:):) saglıkla dogarlar ıns hepsı...