2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben evlendikten sonra çalışmadım hep evdeydim yani rahatım yerindeydi:))))
Bir de bir yemek yiyordum almak istiyorum ya kilo yedikçe yiyordum bir de yemeklerin
ardından aburcubur çokkk yiyordum kafama koymuştum yani alıcaktım.sonra bir baktım ki yavaştan yavaştan gidiyorum şükürler olsun çok memnununm halimden tekrar o kiloya dönmek istemiyorum yani:)))))

Ne güzel işte daha öyle çok çok almazsın bence hamileliğinin sonuna kadar.
Ben de hamileliğimde verdiğim kiloları yeni yeni toparlıyorum...

BEnde baktm şimdi foto eklenmiş ama bn yorum yapamıorm sacede bakabiliorm üzüldm

İnşallah canım o günleride sayıcaz. bak daha dün 8 hafta diyorduk şimddi bebişlerimiz 20 haftalık oldu. çok güzellllllllllllll............:CüvCüv:

ayy evet yaa maşallah maşallah diyelim canım... Allah sonunu da görmeyi nasip etsin :))) :CüvCüv: opuyorumnanaktan

bende almadım canım hatta 5 kg verdim ama doktor herşey güzel dedi
demekki sağlıklı kilon buymuş dedi
aynen bende ilk evlenmez 3 ayda çılgın gibi kg aldım herkes ilk zamanlar hamile sanıyodu benikaydirigubbakcemile3

rica ederiz şekerim:))
ayrıcada çok teşekkür ederimm iltifatına:kedi:

BEnde baktm şimdi foto eklenmiş ama bn yorum yapamıorm sacede bakabiliorm üzüldm

niye canım arkadaş olarakta ekledim seni:)

Özlem ya sen gelmicen mi face deki gruba SENSİZZZ OLMAAASSSS:gitme:

canoo benim face im gok kiiiii olsada iş yerinde yasaklı eve girince de zaten biliyorsunuz hal kalmıyor pc başına oturmaya... kocişte karşı tabi biraz bu olaylara... daha evlenirken anlaşmıştık... pek bir ihtimal de yok sanırsam ama gelebilmem için :)))

kaydirigubbakcemile3 benim de kot bedenim 26'ydı. Haliyle 26 beden bulunmuyordu, 27 de popişimden düşüyordu mafoldumben . 34 beden bulmak için İstanbul'u karış karış gezmez zorundaydım. Şimdi benim kavun, karpuz oldu iyi mi? :kedi:

Belki aynı günde doğururuz belli mi olur?? 2'li ve 3'lü testte 1 hafta önden gidiyorduk. Şimdi yarın hastaneye gideceğim, muayene ve rapor için (malum uçağa binebilirim). Bebeğin maaşallahı var, yine annelik işte, hiçbir zaman tam beslendiğinden emin olamıyorum. Düşünsenize çocuğun ağzına sürekli birşeyler tıkıştıran annelerden olabilirim akannehir

Çiğdem sana özel msj attıııımm bi baksanaa (defne olan çiğdem) :)))

ben yemeğe gidiyorum canlarrr
öpüyorum sizi
görüşürüz birazdannn

Geldim yemekten bende, sana da afiyet olsun cancan. kaydirigubbakcemile5

kızlar merhaba bizde geldik oğluşumla :)

Hoşgeldik, bebikini de öpüyom. opuyorumnanaktan

ooo herkes bomba gibi maşallah:))))) oku oku bitmediii.

Eskisinden daha hızlı ilerliyo sayfalar, kaynaşma olayı güzel oldu valla
vereliniortak
tünaydın kızlar nasılsın?ben mamaya gıdıyorum sonra gorusurus

Afiyet olsun, bebikine yarasın inş. :Saruboceq:

Canım benim sağol, sende iyisindir inş. halsizlik normal, hepimizde oluyo opuyorumnanaktan

Ayy cancan gözün aydın, insnaın hastaneden güzel haberlerle, gülerek çıkması çok güzel gerçekten. :CüvCüv:

eşim gün sayıyor şu kadar gün kaldı oğluşumun gelmesine diye. çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin...

Süper bi duygu gerçekten ya, Allahım isteyen herkese nasip eder inş. :Saruboceq:

Anladım canım.Ama öyle grupta çok çok vakit geçirecek değiliz yani ora sadece fotoğraf koyup altına yorum yazmalık yani vakit harcanacak biyer değil.Ama neyse sen adres te alamıyormussun zaten:)))
Ben facebook olmadan yapamam 240 tane arkadaşım var hepsi lise ünversiteden.
Eşim geçen dedi kim onlar bakalım oturup tek tek bana açıklayacaksın dedi ben de tmm dedim:)))) ama hepsi de samimi olduğum insanlar öyle çok çok herkeside eklemiyorum oraya.Ama işte erkekler böyle kızıyorlar hemen herşeye(((
Ama facebook benim memleketimle olan tek iletişim ağım((((Tekirdağdan bütün haberleri ben oradan alıyorm kociş yasaklarsa küserim ona((((((

Kızlar ben çıkıyorum, yarın da doktora gideceğim, inşallah olumlu rapor verir de annemi ziyaret edebilirim. Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın. Hepinizi öpüyorum.

Genç anne oluyosun işte ne güzel. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet genc anne olcam... kızım yarın buyuyunce yandan ablası gıbı durcam ne guelll:) ama annemle benı kardes zannedenlere sınır oluyodum o ayrı tabı:)

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 daha önce farketmedin mi canım benim hatta ben en küçüktüm sıramı sana vernişim falan dedim ya sana :)))

ya hatırlıyorum tatlım ama 119-120 hamıle kadın var dıyodum bu rekoru kesın bırı elımden almsıtır ama ......

Benim kocam benden 5 ay küçük, çaktırmayın. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 benim 5 yaş avr... ama ben memnunum erkegın bıraz buyuk olmasından...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…