günaydinnnnn hatunlarrrrrrrrrr a.s.
oh kalabaliklaşmişiz ne güzel :) ayse ve bozon gelmiş a.s. bi arkadas daha gelmiş hoşgelmiş a.s.
hemen gecmisten basliyim :))
pinarim gezgin hatunum :) ay benim cadi kizim büyümüşte lunaparklarami gidermiş :))) anasi kizindan daha merakli gibi geldi bana ama neyseee rüyalarinda hayra ciksin inşaAllah..bilinçaltinda bişeyden etkilenmişindir muhtemelen..yorma kafani cok fazla..ama bak bi hayri dokunmus kocan el atmiş duruma :))) çakal hatun he :))))
Sorma bacım ya bayılıyorum ben lunaparka. Bıraksan orda yaşarım. Defne'de bana çekmiş. Deli gibi bi ona bi buna koşturuyoruz. Aynı ben gibi korkusu da yok. Neye bindirsen zevkle çığlık atıyor zilli kaydirigubbakcemile3
Evet ya kocişe de bana da yaradı bu durum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
gunaydın arkadaşlar!
yine uykusuz bir gecenin ardından işyerindeyim.
Pınar'cım dünde çok yoğunmuşsun. Sana da kolay gelsin canım.
Sağolasın canım sana da kolay gelsin a.s.
Pınarcım tuğba cım teşekkürler.
Pınar canım selin daha iyi allaha şükür ishali kalmadı.tek sorun sabah kahvaltı yapmak istemiyor varsa yoksa annemin yağtığı yeşil zeytinlerden yicek.inanın kızlar önüne 1 kase koysam hepsini yicek.tabi çekirdek çıkar kabuklarını soy bizim minik ağzına atsın:) kızlar dün işelr yoğundu yazamadım uyku tulumundan bahsetnmişssiniz nasıl bişey aldınız bende almak istiyorum geçen sene aldığım kısalmış
Aman canım çok sevindim daha iyi olmasına. Maşallah kuzuma a.s.
Bizimki de yeşil zeytin, turşu hasta öyle şeylere yerimseniben
Bozon cnaım saolasınn.evet ishal mahvediyor.ya 1 dakika içinde 6 kere bez değiştirdim nasıl bişey bu valla ilginç.kızlar bide selin ishalden dolayı poposu ciğer gibi yaralar oldu.hangi kremi aldıysak fayda etmedi.dr gösterdim dr acilen vazelin sürüyorsunuz yarım saate geçiyor dedi.güldüm içimden ben ne kremler sabunlar denedim geçmedi vazelin napsınki diye.ama inanılmaz bişey yarım saatte ne pişik kaldı ne yara:)) böyle sorunu olana tavsiye derim.
Aaaa bak bu iyi bi bilgi oldu canım ya. Sağolasın a.s.
selam kızlar nasılsınız hem hastayım hemde çok yoğun umarım herkes iyidir geçmişe bakacak kadar vaktim yok
Selam Banu'cum geçmiş olsun canım ya Allah kolaylık versin a.s.
efendim bize gelince ayni tas ayni hamam sayiliriz..serra dagitiyor anasi topluyor..serra dagitiyor anasi topluyor..günlerimiz sabah 6.30da kalk..süt içir yat..9da kalk kahvalti ver..serra uyuyup uyaniyor o arada..ondan sonra aksam 20ye kadar o dagitiyor ben topluyorum :) 20de ikimizde düşüyoruz artik :)))
ama bu düzen iyi oluyor..18den sonra serra epey yorulmus oluyor..19da hepten yoruluyor..o arada saklambacti yakalamacti derken iyice yoruyorum onu..20de uyuyor..bende anca dinleniyorum..gec yatinca hiç dinlenemiyorum..uyu kalk gene ayni terane cünkü..biraz keyif yapmam gerekiyor kafami boşaltmam gerekiyor iyice..hem serraninda erken yatmasi gerekiyor..cünkü 1de de yatsa bu kız 6.30a kurulmus bi kere..bi dakika gec kalkmaz..gece uykusunu anca bu şekilde uzatabiliyorum..
ay azönceki aramizdaki diyalogu aynen anlatiyorum..
ben: kizim bu ne (top için)
serra: bop!
ben: top kızım top
serra: tot!
ben: evet kizim top
serra: tot..
ben: neymiş bu?
serra: bop :)))))
alişmiş cocuk bop demeye..gel de değiştir :)) cik cik nerde kizim..gösteriyor kuşu..o ne kizim dik diyor işine nasil gelirse
ya bu kız cok anasi kilikli ya..biraz sert konus hemen gözleri doluyor,içleniyor..resmen kiriliyor ya..püf bende öyleyimdir..istemem öyle olmasini ya...ama sanirim genlerden gelen bişey bu..oyuzden mümkün oldugum kadar kizacagim şeylerden uzak tutuyorum onu..mümkün oldugu kadar sert konusmamaya calişiyorum..zaten cadida cok iyi biliyor beni kizdiracagi şeyleri..
2 yaş sendromunu bende okumustum sefa saygiinin kitabinda..hatta direk yaftayi vurmustum serraya "bu kız ergenlige girdi" diye :))) ama gercekten inatlaşacagi şeylerden uzak tutmak en iyisi..yoksa sonucta ya o agliyor ya ben :)))) hemen aklini dagitiyorum..zaten boga burcu..cok meyilli inatçi olmaya..
yemek konusuna hiç girmiyorum..sabah sabah sinirlenmeyeyim!
pusetimiz hala gelmedi..inanin hergün sayiyorum o kadina! nasil elim ayagimmiş puset ya..serra cok alişmiş hergün cikmaya..pusetsiz cikmakta tam bir eziyet ya..cocuk saga sola bakmaktan yürüyemiyor..pisi pisi hav hav araba ucak derken 5dakikalik yola yarim saatte gidiyoruz ya..ay bana afakanlar basiyor resmen..
ütü işinide hallettim çok sukur..ütüleri bana sorabilirsiniz p bütün tüketici sitelerini okudum neyin ne sorunu var ezberledim araştirmalarim sonucunda delonghiye karar verdim..aldik c.tesi..gerci benim baktigim 2 modelde yoktu..arasindaki modelmiş bu..kazanli ütülerde hemen hemen herkes cok memnun kalmiş..kim söylemişti bilmiyorum ama cok elektirik yakiyor diye..evet tabi yakiyor yakmasina..ama şöyle bir durum var..normal ütüyle yaptigin ütüyü bu ütülerde daha hizli yapiyorsun..bide cok fazla herşeyi ütüleyen bi tip olmayinca benim gibi dengeleniyor :) iyiki 0 200lüğü almamişim ama..cünkü sogutup su koymayi beklemek harbiden sacma bi işmiş..çünkü makine sogumuyor bi türlü 1-2 saatte :))) ben sogumadan su koyulanlardan aldim..aksi takdirde yanmiştim..aklinizda bulunsun bu detay ama harbiden cok sevkli bu ütülerle ütü yapmak D velhasil kazanli ütü alacak varsa 3 seye dikkat etsin..1-su herzaman konuluyormu..2-kireç temizliği..3-hazir olma süresi..evet bu dersimizide bitirdik
ay suan okadr yorgunumki..annemler yolda..kalkip patates salatasi yapicam..çay koyucam..ama cok yorgunum valla..dün temizlik yaptim..çamasir,ütü,yemek yaptim..ee tabi bide serros hanim :)
neysem kalkayim artik..işime bakayim :) hadi öptüm sizi canlarim mucksssssssssssss a.s.
Ay yerim ben onun bop diyen ağzını. Yavrum benim a.s. İşlerine nasıl gelirse öyle söylüyorlar. Defne mesela hala ismini söyleyemediği herkese anna diyor cadı. Allah'tan bana anne yi çok net söylüyor da karışmıyoruz anna ile kaydirigubbakcemile3
Bak sana bişey diyecektim diye hep aklımda tam üstüne denk geldim. Kayınvalidemin kazanla ütüsü de Delonghi. Görümcem anneler gününde almıştı. Çok memnun. Suyu hemen koyulabilir olanını almışsın iyiki çünkü fazla su tüketiyor. Kaynanam için artık ütü yapmak zevk valla. Sende güle güle kullan canım a.s.
Bizim Defne'de çok duygusal canım ya. Babası şakadan bi höt desin hemen gözleri doluyor aynen. Şaka yapsak öyle. Dedim valla içli yaparız bu çocuğu. Çok dikkat etmemiz lazım. Eşimle şimdi çok dikkatli davranıyoruz şaka konusunda CADIARZU
Annenler geliyormuş oh ne güzel. Ben işe başladım başlayalı annemi sadece haftasonu Defne'yi kapıdan bırakıken görüyorum. Şöyle karşılıklı oturmayı özledim valla. En kısa sürede anacğıma gideyim opuyorumnanaktan