- 14 Ağustos 2008
- 7.149
- 210
Günaydın canım. Ohh ne güzel uykunu almışsın. ay deliksiz uykuyu çok özledim.
Kolay gelsin canım.
Kızlar bu arada beni ismim Gülgün.
Ay iyi oldu adını öğrendiğimiz canım ya bozon diyip duruyorduk :) Memnun oldum a.s.
Bu aralar daha iyi uyku konusunda Defne. Gece bir kere mama için kalkıyor belki 1 kere de meme için. Yanımda yattığı için emmesi sorun olmuyor canım. İnşallah senin kzuu da alışırda sende rahat edersin a.s.
evet pınarya turşuları bile nasıl yiyorlarsa keskin keskin:))
Ben hamileyken o kadar turşu yedim ki benimki alıştı kesin kaydirigubbakcemile3
sağolun kızlar :)
buarada yağmurum okumaya başladı bir haftadır dergilerini okuyor maşallah çok mutluyum bu yüzden kızlar inci gibide yazmaya başladı anne ve baba için en büyük mutluluk çocuklarının başarılı olmasıymış kızlar çok daha iyi anladım bunu
duruda zeytini çok seviyor çekirdeğinide çıkarıyor yerken
Maşallah kuzuma akıllı yavruşum benim. Bizim içinde bi aferim diyip sarıl kuzuna a.s.
gelelim bize sabah 8 de kalktık yine. babamızı gönderip kahvaltı yaptık kızımla. mutfağı,odaları toparladım evi süpürdüm. ceylin kaka yaptı hadi banyo yaptırayım dedim. bizim cadı bayılıyor yıkanmaya yarım saat suyla oynadı yine kavga kıyamet çıkardım giydirdim. şimdi uyudu ben de buraya geldim hemen. daha yerleri silip toz almam lazım. arada uğrarım yine.
Kolay gelsin canım temizlik günü bugün desene a.s.
Dağhan el atınca yazdıklarım böyle yarım yamalak gönderildi.
Neyse işte bu yüzden yazamadım günlerdir.Bu pc hastalığı nedir anlamadımki,bayılıyorlar...Şimdi odayı birbirine katıyor ama olsun ben yazmakta kararlıyım.. :))
Cumartesi,Pazar dolaştık bizde,Dağhanın bir iki eksiklerini aldım ama bi türlü isteğim gibi pijama takımı bulamadım.bigün ümraniye çarşıya gidip bakmam lazım.İdil Baby dede umduğumu bulamadım.Çıtlı badi,ikili tişört ve külotlu çorap alıp çıktım.Ordanda yemeğimizi yiyip optimuma geçtik ama ben böyle kalabaklık görmedim 1 saat bile durmadan geri çıktık Dağhan bile sıkıldı evemize gelip çay demledik ama o da burnumdan geldi sağolsun oğlum bi bardak çayı halıya döktü,halımda krem renk ben o telaşla kosla halıyı getirip halıya boca ettim,5 dk bekledikten sonra silecektim,aman Allahım siliyorum ama yok temizlenecek gibi değil kova kova köpük döktük,bi süre sonra Anıl sen bırak ben temizlerim dedi adam anladı hjeralde çaresizliğimi kaydirigubbakcemile3 o da çok uğraştı ama vazgeçtik artık bırak köpüklü kalsın dedim,çay lekesi kalmadı zaten bıraktık artık ...:))
Dün akşam da Anıl balık yaparken bende pazara gidip geldim,daha yemeğimizi yerken komşumuz aradı çaya geliyoruz diye apar topar kalktık,toparlandık.Onlarda baya geç kalktılar,uzun zamandır görüşememiştik,iyi oldu ve oğlumun muhallebisini yedirip yatırdık,saat 12 olmuştu tabii.Bizde yattık.Saat 4 de bizimki bi kalktı emzirdim geri yatırdım yok uyumamış daha yatağa gitmeden geri kalktı bu sefer Anıl kalktı o uğraştı uyutmuş sözde bizimkinden bi ses daha ferda kalk şimdi çıldırıcam dedi.Kalktım ama yok bizimki yeine emmek istiyor anılda hayır emzirmiceksin şımardı bu diyor.Ama tam iki saat uğraşmışız saat 6 da daha fazla dayanamadım ve emzirdim anında uyudu sıpa...bende yattım sabahda 9 da uyandı tekrar emzirdim uyumuşuz yanıma almıştım ve 11 e çeyrek vardı kalktık oğlumla,iyi oldu uykumu almışım biraz.Uyku düzenimiz fena halde değişti çok rahatsızız bu durumdan.Nasıl düzelicek bilmiyoruz.Ama ikimizde sıkılmış durumdayız.Bende bu konuyla ilgili bi kitaba başlıcam sanırım.:))
Bu arada Pazar gecesi twilıght ı izledim bende,Anıl izlemiş ama benim için almış.Bende beğendim geçenlerde tv de de bazı sahnelerini izlemiştim ama gerçekten güzel film.Kız Pınar Edward da o kadar yakışıklı değil bee..Aman benim kocam 5 basar ona ...kaydirigubbakcemile3 Tabi bana göre..Sırada 2. ve 3. var fırsat bulursak izlicez inşallah..
Kızlar Dağhan devamına izin vermiyor,alıntılarımı ondan fırsat bulunca yapıcam hepiniz aklımdasınız,öptüm benimki çıldırdı..aklinialirimsmile
[/B]
Hoşgeldin canım a.s. Güle güle kullansın Dağhan kuzum cicilerini a.s.
Anaaa heyecana gelip halıyı beter ettin desene alemsin kız kaydirigubbakcemile3
Dağhan kuzum da niye öyle inat etti ki CADIARZU Bizimkinin de bazen tutuyor öyle meme sevdası. Ama Halit Anıl gibi değil. Dayanamıyor hemen emzir diyor öyle olunca da yüz buluyor Defne cadısı :bbo:
Aaaa Edward'ıma laf yok. Beyaz suratı yeter onun ahahah kaydirigubbakcemile3 Şaka bi yana anam tabiki kocalarımız daha yakışıklı. Ne yapayım elin vampirini. Bana faydası mı var kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
selamlara.s.
sabah kalktık bizde kızımla kayınvalidem geldi kahvaltı hazırladık birlikte yedik onları bırakıp okula geldim
evin halını görseydiniz ben çıkarken içler acısıydı vallaaa:))
şimdi ilk 3 dersim boştu bende yazılı hazırladım size bakayım dedim
geçmişi okuyabildiğim kadar okudum gelen giden tam bakamadım valla:)
Selam canım ah bu evlerin hali ne olacak ya. Bizim evde sadece akşamları geldiğimiz için topluydu. Şimdi Defne bugün evde ya kimbilir ne hale gelmiştir kaydirigubbakcemile3
selam kızlar ben geldim.....
aksam başğarım nedeni ile çocukların ilacını sütünü verdim .....aldım odaya uyutmaya
anam ömer bana sarılarak uyumaya alışmış bana sırnaşıyor....
ali ise sallanmak istiyor....ama dalmıyor ...başım deseniz zonkk zonkkk
en sonunda alişi yere bıraktım o kendi kendine uyudu....ömerede sarldm uyumuşuz...
kaynana bakmadı bile ...bana diyorki ben senle yatayım....gece çocuklara kalkarm...
yok dedim.....çünki o kalkarsa unutuyor diğer çocuğu başlyor bağra bağra konuşmaya...
çok şükür kuzularım yormadı beni...sabahta kalktık...altlarını aldım....üstlerini değiştirim...
çocukların kahvaltısını hazırladım...çayı koydum...çocukları besledim....annem aradı çaya geliyorum diye..
onuda bekledik.....kahvaltı yaptık....sofrayı kaldırdımadım annemle oturdum kaynana kaldırdı yıkadı...
bende çamaşıra baktım attım yıkandı astım....
sonra çocukların birini aldım uyuttum spora gittim ....bana az gelmişti..hocaya sordum
hocada bu ilk haftan bu haftadan sonra arttıracağız..dedi...tamam dedim 3 ayda nasıl olur olur dedim.....baya toplanırsın dedi...evdede koşu bandın varsa onda 20 dk yürü 20 dk.sopa ile yapılan bir hareket var onu yap dedi....
bakalım eve çok yakın olmasından çok iyi iyi gecelecek bana .....
Valla bak bunu atlamışım bacım. Spora başlamışsın harika olmuş. 2-3 aya seni süper görücez eminim a.s.
Tekrar selam a.s.
Az önce apar topar kaçtım ama Dağhan hiç rahat vermiyordu..Aldım onu beraber banyo yaptık güzelce oynadı kuzum küvetinde..Bıdı bıdı diyip duruyodu iyi oldu yani.bu ara yıkama işini biraz seyrelttik malum havalardan dolayı,yazında çok alışık olduğu için hergün yıkanmaya özlüyor.Ama ne yapalım havalar soğuk.Sonra ona çorba ısıtıp yedirdim.Düm şehriyeli yavuk yapmıştım,neyseki severek yedi bikaç kaşıkta yoğurt yedi,beraber evi toparladık bulaşık mak.yerleştirdik,cip yedik :)) Ve nihayet emzirip uyut tum.Bugün geç kalktığı için uykusu bu saate sarktı ama başka da uyutmam akşam erken yatırırız daha iyi olur.Şimdi..
Pınarcım bugün çerezza ve kola yaptınmı tatlım??Aaaa saatin geçiyor ama ...:)) Bu arada geçen gece adama yaptığın numerooo da gözümden kaçmadı değil!!Defneyi satıp ne yaptınız kızzz sarılmakla kaldımı bu işşş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Ayy çok fenayımm...
Ohh yıkanınca rahatlamıştır kuzum. Biz hala hergün yıkıyoruz Defne'yi. Bazen babanesi yıkıyor gündüz. O yıkamazsa evde ben yıkıyorum akşam. Alışkın olunca yıkanmayınca çok rahatsız oluyor kuzum a.s.
Aaaa yaptım bacım yaptım ama çerezza-çay keyfi yaptım az önce. Üzerine de patron gelirken albeni almış. Onu hüplettim süper oldu
Valla belki o kadar korkmasaydım sarılmakla kalmazdım ama çok korkmuştum canım ya. Kısmet başka akşama kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Kızlar pırasa yemeğinin yanına bulgur pilavımı makarnamı yapıyım diyin bakalım..??:)Hangisi iyi olur???
Bence makarna yerimseniben