Selamlar Kizlar,
Ay sabahtan beridir bir yazmaya firsatim olmadi. Tam yazacagim bir is cikiyor. Dorugun hesabina gecen para yatirmistim. Online kontrol edeyim dedim, ulasmis mi diye? Kapatmislar girisimi. Müsteri hizmetlerini ariyorum, ya dogru dürüst bilgi vermiyorlar, ya da mesgule aktariyorlar. Sinir küpü oldum resmen. Birde Doruk tepemde, sürekli oyun istiyor. Ona konsantre olmayinca da, dagitmadigi yer kalmiyor. Neyse, o uyudu, bende yemekleri yaptim, ancak firsatim oldu yazmaya.
Gecmis olsun dileklerini ileten tüm herkese tesekkürler. Gercekten ucuz atlattik, Allah kimseye vermesin.
Zehra, biberon cürügü nasil oluyor, ilk kez duyuyorum. Ben, genelde gece beslemiyorum. Ama gece uykusuna yatmadan önce, Aptamil 1 yas üstü mamalardan iciyor 200 ml kadar. Ya da Milupa'nin tahilli gece sütlerinden. Süt ictigide oluyor nadiren. Icine hic bal katmiyorum, ilik olarak veriyorum ben.
Ayse'cigim, Ceylin demek seni satiyor babasini görünce ha. Doruk'da öyle. Ama, babasi benim yanima yaklasinca, babasini uzaklastiriyor genelde "dit" diye. Sadece babasina karsi degil, herkese karsi öyle. Annem'e de tavir almisti bu yüzden. Kiskanc olacaklar galiba.
Gülgün, benimde uykuya cok ihtiyacim var aynen senin gibi. Doruk kurulmus saat gibi, en gec 06:30'da kalkiyor dogdugundan beri. Gecenin bir yarisi yatsin, en fazla bir saat gec uyaniyor. Öglen'de 2 saatten fazla uyumuyor oysaki. Ama senin durum biraz kaynanla ilgili degil mi? Uyutmasa cocugu cok fazla gündüz keske. Ayrica, hala memeye asik mi o cadi? Nasil keseceksin sütten, zor olur bayagi.
Ferda, sizde de var demek gece uykusu düzensizligi. Sanirim bu dönemsel birsey. Gececektir eminim ki. Nasil, acildi mi Daghan'in istahi biraz?
Tuba'cigim, mektupta olmazsa nasil bir cözüm bulurum bilmiyorum, gercekten cok etkili, kurtarici bir yöntem. Demek esin gülüyor. Sinir olurum ben, benimki gülse ya. Kesin kizilca kiyamet kopar. Serros'la dialogunuzda süpermis, ne yapsin cocuk ona göre bop iste. Doruk top'u dogru söylüyor ama ördege "Okka", cay'a "det", karanliga da, "talanlik" diyor. Öyle kodlamis kafasina, dogru söylese bile, tekrar ögrendigi sekline dönüyor. Cok tatli oluyorlar ama konustuklarinda...