teşekkürler canım. Benimki gündüz 1 yada iki defa emiyordu ama gece felaket oldu memesiz uyumuyor ve memeyi çektiğim anda uyanıyor. sanırım beni çok özlüyor gece 1 den aşağı yattmıyor. iyice sapıttık. sonumu hayretsin.
nurtennn gelmişşşşşşşşş:teytey:
naber canım nasıl defne?
buarada uyku tulumu bakıyorum terletmeyen cınsten
nerınız varmı kızlarr???[/QUOTE
ben motherecare'den alıdm canım. sadece atletle giydiriyorum. yattığı odanın sıcaklığı 20-21 derece filan oluyor. terlemiyor ayaklı oluncada çok rahat oluyor.
ınternettede cok metedıyolar mothercareyı bı bakıcam akşama bı aksılık cıkmazsa saol canım
İyi Haftalar Kızlar,,,,,
Umarım herkesler ıyıdır.Bızde durumlar aynı uğrasıp duruyoruz ıste.Haftasonu esımle papazdık.Dun yavas yavas normale donmeye basladık.Benım su mechur araba geldı cuma gunu.Ama sevıncım kursağımda kaldı resmen.Esım anahtarı verırken ama bı sorun var normal vıtes Gulhan dedı.Cıldırdım resmen yaa.Ben 10 senedır hep otomatık vıtes kulanmısım.Şımdı cocukla nasıl normal vıtese geceyım.Ve benı en cok uzen son ana kadar normal olduğunu soylememıs olması.Istemıyorum ıade et dedım.Ama ruhsat,plaka alınmıs ımkansız tabıı.Cok uzdu benı ama yapacak bısey yok.Arabayı ıstemıyorum deyınce gıtmıs abımı getırmıs oda benı ıkna etmeye uğrastı.Ben o sınırle dun aldım araba attım kendımı dısarı.Ayyy o kadar yaygara yaptığımla kaldım.Meğer kullanıyormusum ama.Yınede rampa tedırgınlığı var tabı ustumde.Ben sana öğretıcem vur ıstersen arabayıı ama yeterkı kabul et dıyıp duruyor.Bıraz once bı hocayla ozel ders ısını konustum bakalım 3-4 saat calısıcaz.Yanı usta soför acemı sofore dondu kocası sayesınde.
Bora yemeği reddedıyor hala.Ama bende bıraktım kendı halıne.Cocuğum yemek yemıyor adlı bır kıtap okuyorum.(Bununda kıtabını olkutuyor ya sıpa pess)Ustune gıtmıyorum.10 kasıkmı yıyor devam etmıyorsa alıyorum sandalyeden asağı hemen.Cocukta sapıttı napıyor bu annem dıye.Gelısmelerı yazarım.
Sonracıma cumartesı okula gıttık.Ammaaa fosss cıktı durum okul les gıbı.Bır gorsenız oyuncakların ustu toz ıcınde.Bı yarım saat durdum ama durum hıc hosuma gıtmedı.Aldım Borayı cıktım.Yağmurdan dolayı tatılmıs o yuzden temızlenememıs guya.Ama bu sıkayetı dısardan duymıstum gozlerımle gormus oldum.Bıde ısım yapmıs sozum ona ıyı bır okul.Neyse sağlık olsun arastırmalara devam edıyorum.
Hemen corba yapmalıyom Boraya uyanması yakın.Gelıp gecmıse bakıcam optum.
Tulaycım cok gecmıs olsun.Ama sakın kendını suclama.Herseyı ağızlarına sokuyorlar.Allah baska dert vermesın.
canım nıye bukadar panıkledınkı dıreksıyonun varsa alısırsın manuele ne varkı bencede araba kullanacaksam manuel olsunkı keyıf alayım sürerken:))
ıstanbulda olsan anlarımda dur kalk yapmaktan bıara agrı gırıyo bacak bılegımee gecen gun koşuyolundan kadıkoye 3-4km falan 45dk dur kalk gıttım ozaman otomatık olsa super olur dıyorum ama yınede alısınca hıc zorlanmıyacaksın merak etmea.s.
sağol pınar'cım hoşbulduk. balıkesir bandırma'ya çıktı tayinimiz.
nasılsın defdef nasıl. anladığım kadarıyla işe başlamışsın. hayırlı olsun canım. darısı başıma. burada evimin karşısında çok güzel bir kreş var. bakalım ben de düşünüyorum tekrar çalışmayı. ceylini de o kreşe veririm diyorum. bakalım burada iş bulabilecek miyim. senin mesleğin neydi canım?
gönlünce olur ınsallah ceylıncıma.s.
Merhaba Kızlar,
Bu saate kadar ancak alıntılara cevap yazabildim.Kaplumbağa misali :))
Haftasonu Yağız'ı doktor muayenesine götürdük eşimle.Anacım hastane acayip olmuş.Bir kalabalık insan seli resmen.Birkaç seferdir böyle oluyor.Bu yüzden değiştirmeye karar verdim.Halbuki doktorundan çok memnunum.Neyse güzel geçti muayene.Birkaç öğütte bulundu.Birinci muhakkak biberon kullanımını sonlandırıp bardağa geçiş diğeride televizyon seyretmesine yönelik.Televizyonun evde 20 dk fazla açık kalması konuşmasını çok geç sürelerde olmasına neden oluyor.Gelişimi gayet iyi çok şükür 2 tane aşısını oldu.Göz muayenesine girdik.Bir damla damlatıp bekledip daha sonrasında muayene 1 derece astigmat çıktı.Ama çok önemli birşey olmadığını ilkokul döneminde tekrar kontrol etmemiz gerektiğini söyledi.
Biraz uzun sürdü tabi bekleme süresi falan Yağızda çok huysuzlandı.Zar zor eve attık kendimizi.Uğurda kursa gitmekten vazgeçti.Dinlendik bizde.Pazar günüde terzime gittim.6 sında çok samimi arkadaşlarımızın düğünü var.Almak yerine kafama göre diktireyim dedim.Elbisem baya şekillenmiş.Ordanda biraz alışveriş yapıp eve döndük.Pek bişey anlamadım haftasonundan anlıycanız.
Benden böyleeee
hosgeldın sıbelcım
sen aşıları nıye erken oldun bızımkı 12.ayda..bız bıraz gecıkmıştık aşılarda hasta dıye vurmamıslardı ama kafam karıstı nefret edıyorum bu aşı zamanından..huysuzlandımı yagız aşıdan sonra??
her hastane oyle havalar sogudu artık başlar kuyruklarrr
elbısende gonlune gore olur ınsallahh bıttırınde bızde gorelım elbısenı:)
hafta sonu bulusuyomuyuzzz??