- 11 Eylül 2008
- 1.884
- 0
selamlarrrrr
görümcemle arkadaşı dün büyük görümceme gittiler,eşimde çıktı onlarla gezmişler biraz,biletlerini almış bizm ki,çok paramız varya neyse...bugünde aradılar hava güzel pikniğe gidiyoruz sende gel diye,bizimki de gitti,herşeyi almıştır,napayım alırsa alsın onu düşün bunu düşün gram sütüm kalmadı sinirden...bu sabah yine atıştık,3 gün önede öyleydik,kızlar gelince barıştık,yine başladık,tutumlu değilmişim,para o biriktiremiyomuş ben biriktireymişim,yahu pazara sen gidiyon,markete sen gidiyon nasıl biriktireyim dedim,sana verdğimi diyo,bana verdiğinle arada süt,mama,bez alıyorumuzuzn zamandırda istemiyorum senden elimdekiyle yetiniyorum dedim,eseimi yükseltmişim farkında değilim,senle bişey konuşulmuyo diyo,söylesem kabahat söylemesem kabahat dedi,tamam dedim her hafta para bırak ban bundan sonra heasp da sorma konuyu kapat dedim bizim ki 100 tl bırakmış masaya gitiş,bunda sonra yapacağıumı ben bilirim ,versin bakalı paraları,karttan çekecek yinebize zararı,biriktirsem de isteyecek biliyorum sonumu ama elimde koz olsun,yaptım da ne oldu almdın mı derim...offf....
hava açmışken tüm nevrwesimleri yıkadım astım,4-5 posta çamaşır yıkamıştım,katşanıp ütülenecek,yarın göz dr.una gideceğim,numaram arttı sanırım,mehmet paşam iyi,zeynep kuzum da öyle,herkese cevap yazmam mümkün değil işlerime bakayım azcık,hepinizi öpüyorum
selin nasıl odu onu merak ettim yalnız?iydir inşl
hoşgeldın ozlemcım
senmı logusasın kocanınkılermı bılemedım valla dertlerı bıtmedı valla
kocanda cok bılıyo kendı tutsun parasını pulunu aa herseyi senmı toparlıcan..hiç bukadın yenı dogum yaptı 2cocuklu dıyen yok herkezde bı bencıllık almıs gıdıyorr valla cek restı herseyı senden bekmeesınlerr
mıllete kızıp cocugu sütsüz bırakma
(ayy adım merdanelıye cıkacakkk böyle gıderse:) )
hoşgeldın aramızaaa.s.selam hayirli geceler hepinize ben de 2009 mayis annesiyim, gerci mayisin son gunu ama olsun yine mayis oluyor.
bir kizim var 31 mayis 2009 saat 11:00 da dogdu ismi zeyneb beyza...
Esencim çok geçmiş olsun Allah herkese sağlık sıhat versin
Beyaz canım valla eşin yine harcadığı paraların acısını senden çıkarmış ne desem boş valla Allah sana sabır versin
Dırım canım aman ihmal etme canım önemli rahatsızlık bunlar artık iki çocuk annesisin bide.
Nurran canım sende baya yoğunsun bu ara
İlgin canım nerdesin sabah sen açardın topiği genelde haftasonunda kaldın galiba
Sibeli görüyorum merhebeler canım
Pınarda hala işe gelmemiş sanırım
Tülayda yok herkes uyuyormu ne?
Gelelim bana ben uyanığım hatta uyumadım dersem yalan olamz cuma akşamından beri dişim ağrıyor hemde öldüresiye apseli olduğu için bişeyde yapamadı dr antibiyotik dahi kesmiyor ağrıyı inmiyoda çıldırcam artık ağzımı açıp konuşamıyorum bide okula gidicem bu halde çok kötüyüm çok 2 gündr Türkize babası bakıyor resmen kafamı kaldıramıyorum ne yapacağımı şaşırdım[/QUOTE
hayatta dişciden korktugum kadar hıcbıseyden korkmam o dişci koltugu benım en buyuk fobımdırr allah yardımcın olsun ama bıan once bak caresıne o agrı benzemez hıc bıseye(
Herkese günaydınlar, iyi haftalar, hayırlı pazartesilerrrr a.s.
Anam cuma günü hesaplara bi daldım çıktığımda saat 6'ya geliyordu. Kadın ne karıştırmış ya. Neyseki hallettim. Firma ile mutabık kaldık. Sorun çözüldü. Kayınvalidemde yemek yiyip evimize geçtik.
Cumartesi sabahı daha doğrusu öğlen 12'de uyandık ailecek. Kahvaltı yaptık. Ortalık toparladım. Banyomu tuvaletimi bi güzel temizledim. Saat oldu 4. Eşimin şirket yemeği vardı akşam. Defdoş'u anneme bıraktık. Hemen kuaföre gittim. Neyse gittik yemeğe. Çok eğlendik. Geldiğimizde çok geçti. Tabi sabah yine 12'ye kadar uyuduk. Anam bi uyandık hava mis. Kahvaltı sonrası hemen evimi temizlemeye giriştik. Eşim toz aldı, ben süpürdüm sildim. Mis gibi oldu. Duş aldık hazırlandık 3 gibi lunaparka götürdük Defdoş'umu. Çıldırıyor zaten. 2 saat kaldık. Bi Defne bindi bişeye, bi ben bindim büyüklerinkine. Eşim de garibim habire bilet alıp bize bakındı durdu kaydirigubbakcemile3
Çıktık ordan karnımız acıkmıştı yemeğimizi yedik. Defdoş nerdeyse bir porsiyona yakın köfte yedi. Biz yedikçe onunda yiyesi tuttu. Elleriyle tabaktan alıp alıp yedi kuzum a.s.
Ordan yine anneme bıraktık. Önce market alışverişi yaptık. Çamaşır suyum, deterjanım falan bitmişti. Arkadaşlarla nargile-okey keyfine kaçtık. Eve geldiğimizde 23:30 , poşet yerleştir, kuruyan çamaşırları katla derken yatmamız 1'i buldu.
Artık bu akşam ütülerim kısmetse kafamçokkarıştı
Bide Allah hayıra çıkarsın gece öyle kötü rüyalar gördüm ki. Elimi böcek sokuyor zehirlenip ölüyorum falan. Arkasından bişey bişeyler daha. Sabaha kadar sürekli korku ile uyandım. Eşim de baktı olmayacak habire çığlık çığlığa kalkıyorum. Aldı Defdoş'u odasına kendi yatağına yatırdı. Sarıldı bi güzel bana kaydirigubbakcemile3 Öyle uyumuşum biraz neyseki kaydirigubbakcemile3
Sabahta bi trafik vardı. Yarım saat önce geldim. Bi tost yapayım kendime. Geçmişe bakacağım muckkuuuunnn hepinize a.s.
gunaydın canım
guzel bı hafta sonu gecıormıssınız ne guzelll
ruyaların tersı cıkarrmış bıseyı taktıysan kafana ondanda olur boyle kotu ruyalarr neysekı kocişin duruma el koymuşşş:))
kolay gelsın sanadaaa.s.
GÜNAYDIN KIZLAR HERKES İYİDİR UMARIM.PINARCIM RÜYAN HAYIR OLSUN.
KIZLAR GEÇMİŞ OLSUN DİYEN HERKESE TEŞEKKÜRLER. SELİN MİKROP KAPMIŞ. ALLAHA ŞÜKÜR DAHA İYİ AMA YAVRUM YAZIK 3 GÜNDE YARIM KİLO EVRDİYA KUZUM ANCA KİLO ALMAYA BAŞLAMIŞTI.DR YAPCAK BİŞEY YOK NE KADAR TİTİZ OLSANIZ BİLE BU KAÇINILMAZ ÇÜNKÜ EHRŞEYİ ELLEYİP AĞZINA GÖTÜRÜYOR DEDİ( Hafta sonuda eşim balık tutmaya gitti bende cumadan beri ful kış temiziliği yaptım ama bittim resmen. şun anda boynum incinmiş vaziyette işe geldim bizden böyle kızlar.
çok gecmıs olsun canım sevındım selının duzelmesınee
sıcak havlu koy boynuna ıyı gelıcektır
kolay gelsın sanadaaa.s.
merhaba canımSelamlar Kizlar,
Öncelikle, Gülhan paylastigin yazi gercekten, su andaki durumumuzu cok güzel özetliyor. Tesekkürler... Kesinlikle, 2 yas sendromuna tutuldu bunlarin hepsi. Hele birde bizim gibi es zamanli dis cikartanlarin hali var ki, insanin balkondan atlayasi geliyor bazen. Dün gece, 1'de uyandi, 4'de uyudu. 05:30'da uyandi, geri uyumadi. Simdide küp gibi uyuyor, ne zaman kalkar Allah bilir. Hic aglamayan cocuktu, habire agliyor ve dokunmaya korkuyorum artik ya. Birde esim bencilce davraniyor. Tek kendi yorgunlugunu düsünüyor, dinlenemiyorum diyip duruyor. Cok sinir etti beni ise giderken. Ona uzunca bir mektup yazacagim. Hatta her sinir ettiginde sürekli yazacagim. Ama gelgelelim, ofis programlarinin kullanim süreleri dolmus, Word dosyasi acamiyorum. Basligini bile bulmustum oysaki. "Saglikli bir Iliski icin, dogru iletisim Defteri" Neyse artik, bir caresini buluruz. Mail yazarim olmazsa birazdan.
Banu'cugum, Duru cok büyümüs, serpilmis. Kocaman bir masallah diyorum.
Pinar'cigim, bir daha markete gidersem, bakayim senin su cerezza'ya. Ama hic gözüme ilismedi, yoktur büyük ihtimalle. Ayrica, 2. cocuk icin dogru düsünüyorsun. Defne 4 yasina geldiginde, daha bagimsiz olur, sende calismaya bir mola verirsin.
Tülay'cigim, gecmis olsun Selin'e.a.s.
Semra, senin oglun dogustan sendromla dogmamistir, daha neler. Senin kopyan olacak belli, senin gibi muzip iste.
Sibel'cigim, yogunlugunu az-cok tahmin edebiliyorum. Anlatirken bile, basim döndü resmen. Yagiz kuzumda ne yapsin, tüm gün özlüyor annesini, aksam gelince, sadece onunla ilgilenesin istiyor tabi. Allah kolaylik versin diyorum.
Birsen, kiyamam Alis'ime. Mama istiyor ama agzindaki yaralardan yiyemiyor demek. Umarim pomat ise yarar canim.
Ferda, tarif süper görünüyor, denemeli en kisa zamanda. Ellerine saglik canim.
Huri, memeden birakmayi zamana yayarsan, daha basarili olursun hemde strese girmezsiniz. Biz öyle yaptik. Ögünleri ve emme sürelerini azalt öncelikle. Öyle memeyi baglamak, sac takmak, biber sürmek bana hic mantikli gelmiyor. Gün icinde yemek yemeye tesvik edersin. Aksamda icirebilirsen süt icirirsin. Biberona alistir ama öncelikle. Gece uyandiginda ise, sütünü bas ucunda hazir tutarsin. Oda isisina gelir zaten. Sicaga yakin ilik vermek istiyorsanda, yine bas ucunda kücük bir isitici aparat bulundurabilirsin. Uyanma sinyalleri verdigi anda, siseyi icine koyarsin. 10-15 sn'de ilir zaten. Aklima baska bir yol gelmiyor.
inşallah eşinle sorununuzu çözmüşsünüzdür buara bızımde aramız serin yazmak ıyı fıkır aslında sorunu konusamıyosan eger..benımkı boyle durumlarda sessız kalır ve en cokta bu delı eder benı
selam kızlarrra.s.
ay bana bir uyuşukluk çöktü ki sormayın gitsin vaktim yok ama filizin dediği gibi en azından bi günaydın diyebilirimklava:
benim okul çok yoğun geçiyor şimdi de yazılılar başladı boş derslerde yazılı hazırlıyoruz özel dersimde var hafta sonu da velilerim gelecekmiş kafamçokkarıştı
anlayacağınız cidden çok yorgunum yoruluyorum
Ahsende akşamları çok geç uyuyor uyutmak tam bir eziyet nasıl düzelir bilmiyorum:uhm:
geçmişi çok okuyamadım ama hasta bebişlerimiz varmış çok geçmiş olsun birsencim Alişimi öp benim için
ahsendemı aynı ya bende senın gıbıyım gec yatınca dınlenemıyorum ve hep bı yorgunluk halı var allahtan bu hafta sonu yattım bol bol ıyı geldıı valla
canım cok gecmıs olsun yaa allah daha buyuk dert vermesın ınsallah cok ılerlemıs sara degıldır hastalıgı
Merhaba kızlar ben hala sakaryadayım kısmetse haftaya bursaya evime geçiyorum eşim geldi bu gün Gülceyi anneme bırakıp sinemaya gidicez biraz başbaşa zaman geçirmek iyi gelicek bize konuşmaya ihtiyacımız var tek dileğim herşeyin yolunda gitmesi kızımn mutlu bir aile ortamında anne baba sevgisi aLarak büyümesi yine yeniden toparlanma vakti inanın yoruldum bu gel gitlerden artık huzur istiyorum dinginlik istiyorum kızımla kocamla mutlu olmak istiyorum.Gülcede sanırım 2 yaş sendromuna girdi acayip huy değiştirdi istediği olmayınca yumruklarını sıkıp bağırıyor tepiniyor bide cimdikleme huyu çıktıki sormayın kollarım çürüdü ya bu cadılardan çekeceğimiz var bide bi süslü nerde incik boncuk görse hoop boynuna takıyo nerde tarak görse saçını taramaya çalışıyor ve herşeyi kendii yapmak istiyo ayakkabısını çıkartıp giymeye çalışıyo hanımefendi bizden böyle işte umarım hepimizin gönlünce olur hayat sizleri ve bebişlerinizi öpüyorum.a.s.
merhaba canım
sakaryanın neresınde kardesın..bende adapazarlıyım ee bıde knk nurten var
eşinle durumların duzelmesıne sevındım hakkınızda hayırlısı olur ınsallah
a.s.
merhabalar kızlar bir pazar sabahı daha.....
gece uyukum kaçtığından 1.30 yattım....tam uyuyorum aliş ağlıyor tam uyuyorum ağlıyor....bu çocuğun dişleri mahfetti bizi...ama canı çok acıyor....eskiden eline bisküvi verdikmi hapur hupur yerdi,
şimdi ısıramıyor bile.....demek canı çok acıyor....devamlı ağlıyor....
kaynanaya geldik....aynı hamam aynı tas....ben gittiğimden beridir bişey yapmamış...
hatun dünde pazardan gelmiş çok yorgunum çok yorgunum diyip durdu
eşimede git kıyma al patates köfte yapalım dedi....yani bana yaptıracaktı..ben zaten yorgunum
neyse ......
benimde astımım sıkıştırıyor malesef....3 yıldır tedavi görüdüm kesintisiz bu sene 4 senemizdi...5-6 ay aşı olmadım ondan sanırım bir doz aşı 30 tl ama alamadık sıra gelmedi senelik
muaynem geldi geçti....oda 400 tl valla eşime dedim ne yap et götür beni böyle olmaz dedim..bakalım gideceğiz..................
gülşahcığım evlenincede geçmiyor bitmiyor derteriiii yaaa bizim bittimi sankii
cleries cnm hayırlısı olsun hakkınızda cnm
gecmıs olsun bırsencım anladıgım kadarıyla senın ılaclarını gecıktırmen dahada tetıklıyorr hastalıgı...yılbası gelıyorr ınsallah eşin saglam bı zam alırda rahatlarsınız bırazza.s.
diş jellerınden sürsen bıraz uyusturur ıyı gelmezmı yaa agrısı alır bıraz bı denesen..
allah yardımıcınız olsun canım