2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba..uzun bi aradan sonra bende aranızdayım bilmiyorum beni hatırlayan varmı ama uzun süre girmemiştim bu bölüme hatta siteye..nasılsınız bebişleriniz nasıl?oldu olacak derken yavrularımız 2 yaşına girecekler
hepinizi öpüyorum bebişlerinizide

merhabalar
(tabi bu yazdıklarımı okuyan olur mu bilmiyorum ama) ben bu topiği arada bir ziyaret eden (zaman yetersizliği nedeni ile) bir mayıs annesiyim sizlerin yazdıklarını okumak çocuklarınızla ilgili gelişmeleri takip etmek çok hoşuma gidiyordu fakat görüyorum ki uzun süredir kimse birşey yazmamış çok üzüldüm facebook kullanmıyorum acaba bu forumda 2009 mayıs anneleri buradan devam ediyor gibi biryer var da ben mi göremiyorum tam sizi tüm gün takip edebileceğim bir duruma geldim siz yoksunuz inanın şoktayım hadi elbirlik olup şu topiği canlandıralım kocaman öpüyorum bebişlerinizi sevgiyle kalın burcu...

hoşgeldin cnm ama face daha çok aktif olduğundan sürekli açık olduğundan oradan konuşuyoruz...bide kk çok bakımda oldu yazdıklarımız gitmedi soğduk sanırım

anladım canım cevap verdiğin için çok teşekkür ederim o zaman ben yine üzülmeye devam edeyim face kullanmıyorum olur da tekrar burada yazmaya devam ederseniz çok mutlu olurum aktif olarak katılırım da bu sefer neyse kib hoşçakalın

slmm kızlarr
primanın yarışmasına katıldık
bizi desteklerseniz seviniriz :))
Prima Yıldızını Arıyor
sitesine girip ''medaa'' diye aratırıp oylarınızı verebilirsiniz :))

selam kızlar nasılsınız?

bende seninle aynı fikirdeyim .En son oğluma hamileyken girmiştim bu siteye şimdi ise oğlum 2,5 yaşına giriyor.ama üzüldüm kimse ilgilenmemiş ziyareteden bile yok yorumumu okuyup ta aynı zamanda aynı sevinci paylaşan hanımlar buyrun haydi coşturalım topiğimizi

slm kızlar bende bi nakayım dedim..2009 mayıs annesiyim bende.28 aylık dünya güzeli bir kızım var ve ben yine 26 haftalık hamileyim bi kızım daha olacak Allah ın izniyle 3 ay sonra..öpüyorum hepiniziiiii

slm kızlar bende bi bakayım dedim..2009 mayıs annesiyim bende.28 aylık dünya güzeli bir kızım var ve ben yine 26 haftalık hamileyim bi kızım daha olacak Allah ın izniyle 3 ay sonra..öpüyorum hepiniziiiii

slm kızlar bende bi bakayım dedim..2009 mayıs annesiyim bende.28 aylık dünya güzeli bir kızım var ve ben yine 26 haftalık hamileyim bi kızım daha olacak Allah ın izniyle 3 ay sonra..öpüyorum hepiniziiiii

aboooww bu ne kaç tane msj yazmışım görünüyor..kusura bakmayın pc takıldı herhalde :)

Arada uğrasaydınız arkadaşlar,

sesini duydum ve koştum bak
ama çok sahipsiz burası yaaaa
2009 mayısta doğuran yokmu hiç kk daaaa........

slm kızlar bende bi nakayım dedim..2009 mayıs annesiyim bende.28 aylık dünya güzeli bir kızım var ve ben yine 26 haftalık hamileyim bi kızım daha olacak Allah ın izniyle 3 ay sonra..öpüyorum hepiniziiiii

allah bağışlasın canım bende istiyorum 2, bebişi bana da dua edin
benim de bi oğlum var allah hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın

aboooww bu ne kaç tane msj yazmışım görünüyor..kusura bakmayın pc takıldı herhalde :)

olur böyle arızalar

slm kızlar benimde kızım 28 aylık ve cok öksürüyo sizde bu sorun olunca napıyosunuz evde dogal yöntemlerle gecirebiliyomusunuz

Arada uğrasaydınız arkadaşlar,

slm kızlar benimde kızım 28 aylık ve cok öksürüyo sizde bu sorun olunca napıyosunuz evde dogal yöntemlerle gecirebiliyomusunuz

Hoşgeldiniz kızlar isterseniz yazışabiliriz, wc eğitimini tamamladınız mı, benim oğlum istemiyor bende zorlamıyorum dr öyle söyledi
Tiviti Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş. seni hatırlıyorum ,benimde bir oğlum daha oldu 8 aylık şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…