2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.027
30.363
60
Temiz başlığa buyrun.Kirası 5 tombik bir bebeğin bir gün tuvalet temizliğini yapmak.

aaaa burayamı yazcaz artık
ayyy bıraz uzuldum
ıns yenı topıgımızdede hep bırlıkte guzel seyler paylasırız kızlar

günaydınlar topiğimiz hayırlı olsunnnnnnnnnnnn

GÜnaydınlar herkese yenı topık hayırlı olsun... Nasılsınız kızlar.tubacım ınŞallah tedavı ıyı geÇer ve dÜzelır ananen.banucum merhaba hava kapalı yıne bugÜn.benım odanın klıması hala bozuk ( ınŞ.bugÜn gelıp bakacaklar.

günaydın kızlar.
yeni topiğimizde hep güzel şeyler, güzel haberler paylaşırız inşallah.

herkese günaydın
yeni topik hayırlı uğurlu olsun hepimize....
neden böyle birşey yapmışlar bilginiz varmı kızlar?

çünki diğer sayfada yazışma fazla idi ağırlaşıyor şimdi daha hızlı oldu cnm

yaw daha benim oğluşum ne sürünüyor ne de diş var....
ne zaman çıkaracak bu çocuk dişi.... :uhm:
sürünmeyide sadece yüzüstü dönüyor kafasını kaldırıyor ama ilerleme yok....sonrada ağlamaya başlıyor...
gerçi dişi bende ta yaşımda çıkarmışım herhelde bana çekmiş kaydirigubbakcemile3

ceren günaydın canım. cerencim olabilir bazı çocuklar özellikle erkek çocuklar kızlara göre daha geç çıkarabiliyorlar.arkadaşımın oğluda nerdeyse yaşına yakın çıkarmaya başladı.

ceren günaydın canım. cerencim olabilir bazı çocuklar özellikle erkek çocuklar kızlara göre daha geç çıkarabiliyorlar.arkadaşımın oğluda nerdeyse yaşına yakın çıkarmaya başladı.

evet canım olabilir ama bende sabırsızlanıyorum artık çıksın istiyorum ya o yüzden taktım kafaya..herhalde bizimkide geç çıkaracak .

esencim ceren papatya günaydın kızlar nasılsınız

ceren her bebekte farklılık gösteriyor tatlım elbette çıkaracaklar:))) durudada yok birşey şuanda

tülaycım aynen sabah zor kalktık valla kızları bıraksam uyuyorlardı sen nasılsın klimanı yaptır tatlım üşütme hasta falan olursun Allah korusun

birsencim günaydın canım

kızlar iki gündür üstümde ağırlık var sanki sizdede öylemi havalardan mı acaba
dün akşam meyva yiyorduk duru nasılda istiyor mam mam diyor mandalinayı verdim nasıl emiyor kuzum görseydiniz teyzeleri

dün akşam yoğurt mayaladım tülaycım günlük süt alamadım kalmamıştı pınarın sütünden yaptım muzlu olanı varya sen hiç yapmışmıydın taş gibi tutmuştu ama tadına bakmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…