Selamlar Kizlar,
Öncelikle, Gülhan paylastigin yazi gercekten, su andaki durumumuzu cok güzel özetliyor. Tesekkürler... Kesinlikle, 2 yas sendromuna tutuldu bunlarin hepsi. Hele birde bizim gibi es zamanli dis cikartanlarin hali var ki, insanin balkondan atlayasi geliyor bazen. Dün gece, 1'de uyandi, 4'de uyudu. 05:30'da uyandi, geri uyumadi. Simdide küp gibi uyuyor, ne zaman kalkar Allah bilir. Hic aglamayan cocuktu, habire agliyor ve dokunmaya korkuyorum artik ya. Birde esim bencilce davraniyor. Tek kendi yorgunlugunu düsünüyor, dinlenemiyorum diyip duruyor. Cok sinir etti beni ise giderken. Ona uzunca bir mektup yazacagim. Hatta her sinir ettiginde sürekli yazacagim. Ama gelgelelim, ofis programlarinin kullanim süreleri dolmus, Word dosyasi acamiyorum. Basligini bile bulmustum oysaki. "Saglikli bir Iliski icin, dogru iletisim Defteri" Neyse artik, bir caresini buluruz. Mail yazarim olmazsa birazdan.
Banu'cugum, Duru cok büyümüs, serpilmis. Kocaman bir masallah diyorum.
Pinar'cigim, bir daha markete gidersem, bakayim senin su cerezza'ya. Ama hic gözüme ilismedi, yoktur büyük ihtimalle. Ayrica, 2. cocuk icin dogru düsünüyorsun. Defne 4 yasina geldiginde, daha bagimsiz olur, sende calismaya bir mola verirsin.
Tülay'cigim, gecmis olsun Selin'e.a.s.
Semra, senin oglun dogustan sendromla dogmamistir, daha neler. Senin kopyan olacak belli, senin gibi muzip iste.
Sibel'cigim, yogunlugunu az-cok tahmin edebiliyorum. Anlatirken bile, basim döndü resmen. Yagiz kuzumda ne yapsin, tüm gün özlüyor annesini, aksam gelince, sadece onunla ilgilenesin istiyor tabi. Allah kolaylik versin diyorum.
Birsen, kiyamam Alis'ime. Mama istiyor ama agzindaki yaralardan yiyemiyor demek. Umarim pomat ise yarar canim.
Ferda, tarif süper görünüyor, denemeli en kisa zamanda. Ellerine saglik canim.
Huri, memeden birakmayi zamana yayarsan, daha basarili olursun hemde strese girmezsiniz. Biz öyle yaptik. Ögünleri ve emme sürelerini azalt öncelikle. Öyle memeyi baglamak, sac takmak, biber sürmek bana hic mantikli gelmiyor. Gün icinde yemek yemeye tesvik edersin. Aksamda icirebilirsen süt icirirsin. Biberona alistir ama öncelikle. Gece uyandiginda ise, sütünü bas ucunda hazir tutarsin. Oda isisina gelir zaten. Sicaga yakin ilik vermek istiyorsanda, yine bas ucunda kücük bir isitici aparat bulundurabilirsin. Uyanma sinyalleri verdigi anda, siseyi icine koyarsin. 10-15 sn'de ilir zaten. Aklima baska bir yol gelmiyor.