2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın cumleten kızlar :))
pınarcım heh aferın öyle gerı al yoksa yanarsın gunahımdan :)))
cadı akşam uyutmamış sizi arada bır tutuyor bunların cadılıgı gercı benımkılerın hıc gecmıyor napalım ıadre edıcez artık
tulay gecmış olsun canım ishal olmuş kuzu doktorladn gelınce haber ver mutlaka
banucum gunaydın canım kocaman olmuş kuzun masallah

Günaydınlar Herkese,

Bende uzun zamandır yazamıyorum.Sitenin popülaritesinin azalmasından falan bahsetmiş Filiz'cim.Bir noktada haklı sanki.Ama kendi adıma söyleyeyim benim durumum çok farklı.Hamilelik sürecinden başlayan paylaşımlarımız döneminde benim iş tempom çok daha hafifti açıkcası.Şuan inanın gün içinde lavaboya bile gidemediğim zamanlar oluyor.Ayrıca belirsizlik ve sıkıntılı durumlar söz konusu iş konusunda allah sonumu hayır etsin diyorum.Gün içinde msn'im açık ama hiç kimseye tek kelime bile yazmadığım günler oluyor yalan değil.Bizim hatunların hepsinin hamileliği sebebiyle yavaş yavaş hepsinden ufak iş devirleride alıyorum yandımmm diyebiliriz...İş çıkışı akşam 7'de evde oluyorum.Ondan sonrada yemek yapma derdi,bir yandan Yağız'la boğuşma sıkıntısı.Eve girdiğim andan itibaren tuvalete gitmeme bile ağlıyor.Bir yemek yapıyorum o halimi görseniz ağlarsınız :) İşin streside beni çok demotive ettiğinden pek keyfimde olmuyor ne yalan söyliyim.Yemek yap ye,ortalık topla,birkaç iş yap diyene kadar bir bakıyorum gece yarısı olmuş.Öyle bir yatıyorumki sanırım uykuya dalmam 10 sn sürmüyor.Tabi Yağız gece rahat bırakırsa (

Birde garip tembellik çöktü üstüme hiçbişey yapasım gelmiyor.Sürekli dinlenmek uyumak istiyorum.Depresyon belirtileri gibi anlattım yanlız Benden böle işte.Arabamızı aldık işlemlerimizi hallettik.Kasım başı teslim edilecek en geç.Acilen pratik yapmaya başlamam lazım..Yarın Yağızın 18 ay kontrolü var.Önce göz muayenesi sonrasında doktoruyla muayenesi ve aşısı olacak.Bu arada sünnet işinide konuşucaz.Ne diyecek bakalım.

Şuan bile fırsat yok ama toplantıda gizli gizli yazıyorum.Birisi anlatılanlarla ilgili bişey sorsa boş boş bakarım heralde :))

Kuzularımdan hasta olanlara çok geçmiş olsun.Çok geçmişe gidip okuyamadım açıkcası.

Birsomm seni bu akşam arıycam aklımdasın.Konuşuruz durumu telde inşallah..

İki yaş sendromundan bahsedilmiş.Gülhancım yazı çok güzel sağolasın.Bende daha öncesinden bu konu hakkında çok yazı okudum ve aynen söylenildiği üzere ya kayıtsız kalmayı tercih ediyorum yada dikkat dağıtmayı.Umarım sorunsuz ve çabuk atlatırız bu dönemi hepimiz.Boracığın iştahı birazda olsa düzelmiş çok sevindim.

Durucuğun resmine bayıldım Banu kocaman olmuş maşşallah.

Tülaycım çok geçmiş olsun umarım önemli bişey değildir.Habersiz bırakma bizi.

Semroşum seninde başındaki iki kuzu yetiyor allah yardımcın olsun,Birsom ve senin işin çok zor valla.

Esracığımda bizim hamile hatunlar kestane diye tutturunca sağolsun alıp yolladı istanbulda henüz kestane yok.Aman bi yediler çok dua aldın tatlım.Tekrar tekrar çok teşekkürler.

Böyle işte kaçıyorum,sık sık bakmaya çalışıcam gerçi öyle yazınca muhakkak aksatıyorum ama :))))

Son düzenleme:
merhaba kızlar gece güzel güzel uyuduk..sabahta alişin ağlaması ile kalktım kuzumun üstüne biberondan süt dökülmüş..çok mız mızzz zorla üstünü değiiştirdim....ağzının içindeki yaralar artmış pomat iyi gelir umarım....bende öksürüyorum acayip şekilde antibiyotiğe devam etmeliyim kestim 2-3 tane içip...
sabahta annem vız vzz yapmasın diye çayı koydum...bulaşık makinasında temiz bulaşık vardı çocuklarla bulaşık yerleştirdim..oda eline almış yağ sökücü dolap siliyor delirtiyor beni ...kahvaltı edeceğiz...çocuklara yemek vereceğim hiççç başka sevdada...sofrayı kurdum...oda komşu heyetini topladı kahvaltı yapıyoz...oturmuş aaa şunu ver birsen..çay dök birsen ....çocuk gitmiş birsen....ülen bi yemek yiyemedim...kalktık osfradan bulaşığı attım makinaya o çay içiyor hala....yine bişey buyurdu kucağımda aliş uyutmaya gidiyorum...aaaaaaaaaaaaa dedim ne köşeye oturdun da bişiler buyuruyorsun sen dedim..kalk hiç sesi çıkmadı....şimdi kk ya bakma zamanı dedim....kalkıp ilaçlarımı içeyim dilerim alişim yarına daha iyi olur...yoksa o evde ben çocuğuma zor bakarım...hayırlısıı diyorum

pınarcığım banucuğum teşekkür ederim cnm :)iyi dilekleriniz için

sibelcim gerçekten zor bir dönem senin için işin yoğunluğu sende Allah yardımcın olsun canım duruda öyle işten geldiğim andan itibaren lavoboya bile benimle girmek istiyor özlüyorlar bizi tatlım
sağol teysezi:)))))))))))))))))))))

birsencim canım merhaba geçmiş olsun tatlım

kızlar selinde hasta yavrum inşallah biran önce iyileşir aklım onlarda kaldı

hasta kuzuların hepsine geçmiş olsun.Umarım bir an önce iyileşirler.
Bizde kayyu karşısında kahvaltı yaptık.Hala kayyu izliyo bizimki.
Bu arada bende size bakayım dedim biraz.Birazdan kayınvalidem gelcek.Canım sıkılıyo evde benimde iyi olcak.
Duru hanıma gelince istemeyince yemiyo kuzu ne yapayım ya.Ben de yesinde televizyon karşısında yesin dedim.Akşam makarnayı yedi mesela,hiç ezmeden verdim yedi.Bi yayla çorbası bi de makarna seviyo o kadar.Başka bi şeyi isteyerek yemiyo.

Defnede gelişme var desene,ee artık yavaş yavş bıraktırma antremanları yapsak fena olmaz..
Cnm yaa çok geçmiş olsun aliye,çok üzüldüm bak şimdi ağız yarası cidden çok zor oluyor,bişeyde yiyemez cnm benim...
sende kendine bak biraz...geçmiş olsun sanada bence ilaçlarını ihmal etme..
tamam cnm tarifini veriyorum..

Sebzeli tavuk graten,,,

bir tavuk göğsü,
2-3 adet orta boy patates
1 tane havuç,
100 gram kadar bezelye
4-5 adet arpacık soğan yada 1 tane orta boy soğan
tavuk göğsünü ve bu malzelemerin hepsini tencereye koyup üzerine gelecek kadar suyla haşlayın.yumuşayınca alıp küp küp doğrayın,yağlanmış unlanmış fırın kabına karışmış halde dökün..

üzerine,,

sıvıyağda iki kaşık un kavurup 2 su bardağı sütle beşamel sos hazırlayın soğuyunca içine bir çırğılmış yumurta ve 100 gram kadar rendelenmiş kaşar ekleyip güzelce çırpın ve sebzeli karışımın üzerine dökün.
Fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin unuttuğum bişey var karışıma tuz ve karabiber eklemeyi unutmayın

Afiyet olsun umarım beğenirsiniz...a.s.

Ayy gülhan seni ikinci çocukla düşünemiyorum şu an nedense kaydirigubbakcemile3 sağolsun Bora iki çocuğa bedelya hani ondan,yoksa yakışır arkadaşıma yani...

günaydın teyzelerim güzel birgün diliyorum:))))))))))))

Ne kadar büyümüş yaa fıstığım benim öptüm yanaklarından...

görüyomusun Defenede coşmuş bu gece,arada oluyor Pınarcım,neyseki fazla inatlaşmamış,sende ütüleri halletmişsin valla ben evdeyim ama beceremedim daha bitirmeyi,kk dan fırsat buamıyorumki... kaydirigubbakcemile3

Ayy cnm seni çok iyi anlıyorum kolay gelsin ne kadar yorgun olduğunu tahmin edebiliyorum,bende çalıştığım zamanlarda nerdeyse 10 da girerdim yatağa..şimdi ne yapıcam bakalım..

18.ay kontrolunuz varmış hadi bakalım sünnet tarihini bekliyoruz.. a.s.

ayy Birsen alemsin kız iyi demişsin valla...Haketmiş yani annecinde...guclubacismile

pınarcım günaydın tatlım öperim teysezi sende öp prensesimi :))))))

tülaycım nerelerdesin tatlımmmmmmmm

Tamam canım öperim zevkle a.s.

günaydın herkese kızlar...? nasılsınız...

tmm banucum kılar ben çıkıyorum selini bir hastaneye götürücem ishali artmış(

Ay Tülay'cım geçmiş olsun ya inşallah önemli bişeyi yoktur kuzumun. Habersiz bırakma bizi a.s.

Korktum ve aldım tatlım kaydirigubbakcemile3

Sorma ya normalde çok düzenli uyuyan çocuk bazen sağıtıyor böyle. Neyse buna da şükür diyelim a.s.

Günaydın bacım hoşgeldin a.s.

Bana günaydın dememişsin ama dalgınlığına veriyorum yerimseniben

Hadi bakalım kuzum aşılarını olsun, muayenesinde de herşey yolunda çıkar inşallah a.s.

Arabanızı da hayırlısı ile teslim alın bi gezdiriver beni yerimseniben

pınarcığım banucuğum teşekkür ederim cnm :)iyi dilekleriniz için

a.s.

Kolay gelsin canım a.s. Tutma içinde söyle usul usul böyle a.s.

kızlar selinde hasta yavrum inşallah biran önce iyileşir aklım onlarda kaldı

İnşallah ya haber alırsan bize de söyle Banu'cum a.s.

Hoşgeldin Aslı'cım. Neyi severek yerse o yarar çocuğa derler tatlım , hiç yememesinden iyidir a.s.

Evet canım yavaş yavaş gelişme gösteriyoruz şu meme konusunda bakalım CADIARZU

Allah'tan babası benden sabırlı çıktı. Ben öyle yorgundum ki daha çok inatlaşırdım da babası sakinleştirdi neyseki. Çalışırken daha düzenli oluyor işler hayatım. Tüm gün evde olunca dur o zaman dur bu zaman diye asıyor insan yerimseniben

Ooo tarif süper gözüküyor. Evde olduğum ilk gün denicem mutlaka a.s.

geçmiş olsun cnm ne oldu hayırdır??

İshal olmuş Tülay doktora götürdü :çok üzgünüm:

Bende günlük işlerimi hallettim. Şimdi bi firmanın yıl başından beri olan hesaplaına dalıcam. Benden önceki kadın karıştırmışta karıştırmış klava: Biter bitmez gelirim a.s.

sağol ferdacığım cnm yaa evet alişim çok kötü damakları morarmış kuzumun ya çöktüü
ağzıından bişeyde yiyemiyor...kavonoz meyvesi aldım almış eline mama mama diyor ama
verdiğimde ağlıyor...zorlada olsa verdim yedi...

çorbada yemiyor sıcak diye...muhallebi vereceğim...artık....
neyseki oynuyorlar şimdi.....

bende dışarı çıktım çocuklara muhallebi aldım burada bir fırın var oraya gittim simit aldım...paskalya aldım...antibiyotik içtim midem ağrdı yaa...soda içtim şimdi....adet olacağım h.sonu h.başı şiştim

Selam Herkese a.s.

Çok şükür oğlum iki saattir uyuyor bende duşumu aldım.Bu sabah biraz bişeyler de yedi inşallah normale dönüyodur artık sıkıldım yoksa..

Dün gece eşim gelince ona gömlek almaya gidecektik,Dağhanı Ebrulara bırakalımmı dedi tam kapıda olur sor bakalım dedim o da servisten iniyomuş getirin dedi.Bıraktık onlara biraz bekledik kapıda durmazsa geri getirecekti baktık ses yok çıkıp gittik..Valla İmesi n yakınında damat ın outlet mağazası var çok iyi fiyatlar kızlar haberiniz olsun eşlerinize hediye filan alıcaksanız,hem ürünleride tarzıda çok güzel beğeniyorum,neyse gömlekleri aldık,marketede uğrayıp geldik.

Bezimki arada kapıya gidip delda demiş ama bişey yapmamış hatta sen yokken hiçbişeye dokunmadı bile sen gelince kurcalamaya başladı diyor eltim..Garezi bana zaten biliyorum.Neyse birer kahve içip kalktık.Evimize gelince bizimkinin muhallebisini yapıp yedirdim,sözde onu uyutacaktık ama ailecek uyumuşuz..

Sabahta 9 da uyandık,şimdilik herşey yolunda çok şükür...

Bütün kuzularımı ve sizi öpüyorum.Benimki uyanmak üzere ben kaçıyım..

Dene cnm gerçekten güzel oluyor.

ayy Seline üzüldüm şimdii..ishalde çok zor...
Bende günlük işlerimi hallettim. Şimdi bi firmanın yıl başından beri olan hesaplaına dalıcam. Benden önceki kadın karıştırmışta karıştırmış klava: Biter bitmez gelirim a.s.
Hadi dal bakalım,kolay gelsin,

cnm meyve yakabilir asitli olduğu için bence muhallebi tarzında şeyler ver çorbayıda ılık ılık içebilir aslında ama salçalı ve domatesli olmamsına özen göster o da asitli ya yakar...

Muhallebiyi kedin yapmıyomusun??

hayır ferdacığım yapmıyorum hazr veriyorum gecelleri sadece veriyorum...

Uyanmış da bana karşıdan ce eee yapıyo,şebeklik yapıyoo yicem şimdi yaa...

sibelciğim cnm aksama ararım ben seni cnm

Tamam canım konuşuruz...

Saol canım yaa sorma çok fena oldu bu böcekler bize rahat yok :)

Ferdacım allah kolaylığını veriyor bi şekilde.Alışıyosun bu tempoya.Ama daraldığın bunaldığın zamanlarda olmuyo değil.Bakalım doktoru ne diyecek bende merak ediyorum.

Kuzum sen dalgınlığıma ver evet.Unutmuşum bi daha olmaz. Arabada gelsin bol bol gezeriz.

Kolay gelsin canım.

Kıyamam Alişime yaaaa benim kuzumda 4 üst 4 alt dişlerinden sonra her iki taraftada bir alt bir üst azılarını çıkarmıştı.Az önce kayınvalideyle konuştum.Köpek diş yerleri çok fena olmuş pek yemek istemiyor canı yanıyor belli dedi.Biranönce çıkarsalarda rahatlasak :1no2:

Ne güzel artık sizden bağımsızda kalabiliyor demek.Bundan sonra arada böyle kaçamaklar yaparsınız.aklinialirimsmile Benim eşimde Damat'ın kalıplarını çok beğenir ama bize biraz ters imes.Ben real in içindekinden takip etmeye çalışıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…