Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Defnede gelişme var desene,ee artık yavaş yavş bıraktırma antremanları yapsak fena olmaz..Cornflakes'i bi ara çok yerdim ama bu aralar sarmıyor beni ya. Tuzlu tuzlu çerezza varken kaydirigubbakcemile3
Evet canım şimdi ev bi iyice ısınsın çorapla bile gezmez bizim canı çıkarır hemen yerimseniben
Cip-kola saatinde çay-kurabiye yedim. Patron karşı fırından almış gelmiş sağolsun. İyi gitti valla zemuszemus
Valla eve gidince ne güzel oluyor kuzumun karşılaması ya. Bu arada artık yavaş yavaş bırakmaya alıştırıyoruz. En azından gereksiz emzirmiyorum artık. Mesela 2 gündür arabada emzirmiyorum. Evden dışarıda meme yok dedim tamam dedi bakalım. Gece yatarken de biraz emiyor. Sonra hadi emme bitti şimdi uyucaz diyorum dönüyor hemen arkasını. Böyle gider de inşallah bıraktırırım artık :Saruboceq:
Ohh afiyet olsun paşama a.s. Olanlar bitsin dediğin gibi. Sonra buzdolabı kalan yemeklerle doluyor valla yerimseniben
Cnm yaa çok geçmiş olsun aliye,çok üzüldüm bak şimdi ağız yarası cidden çok zor oluyor,bişeyde yiyemez cnm benim...güzel şeyler yazayım dedim ama olmuyor kızlar gece 10.30 da yatan alişim gece 1 de kalktı sabah 6 kadar uyumadı hep ağladı benide istemiyor babasını istior.....bu kadar ağlayan çocuğa kaynanam hiççç kalkmadı......kaynım bile kalktı....neyse sabah 8.30 uyandı aliş ömer....bardak kırmışlar kaynana söyleniyor.....kalktım temizledim....o gitti tahlil vermeye ben onları besledim...kaynımla kahvaltı yaptım aliş yine ağlıyor....bi baktım ağzınn içinde yaralar var hemen hazırlandım kaynımda yardım etti sağolsun hastaneye geldim...ömeri anneme bırakıp gittik bronşiyolit başlangıcı dedi... doktor 39.8 atesi vardı hemen iğne yapıldı bekliyorum düşmüyor...bi düştü 37.5 biraz daha bekleyin dedi doktor o ara iğenin etkisi ile uyudu aliş bidaha ölçüldü ateşi 38.5 doktorumuz korktu sonra düştü allahtan..
anneme geldim komşu heyeti toplanmış..herkes ömeri bırak öyle git dedi...aksama eve gidecektim....ama alişim yine 39 terece oldu ..şimdi kaynananın yanına gidersem....çocuklara bakmaz bir kap yemek yapmaz....annemde çocuk azcık toplanana kadar kal dedi...olmadı c.tesi gideriz...
haftaya eşim yok annem gelir kalırım 1-2 gün dedi.....
şimdide başım çok dönüyor tansiyonum düşmüş 9-6 olmuş.....bende hastayım öksürüyorum halada
bizden böleeeeeee
ben geçmişe bakimmm
tamam cnm tarifini veriyorum..Iyi Geceler,
Ben iyice gece kusu oldum sanirim. Bu saatler, sakin saatlerim oldugu icin, ancak yazabiliyorum. Forum'da cidden pek durgunlasmis, sahi bebeklerimiz büyüdükce, albenisimi kaybetti burasi. Is-güc, stres tamam ama, bence birazda bahane.:1rolleyes: Gün 24 saat, en azindan bir selam verilebilir. Böyle eli sopali yazinca, aklima Gülsah geldi. Bugün o da gelmemis...
Asli'cigim, anliyorum seni benzer durumlari yasadigim icin. Ama sen cok strese girmissin ve bu kizina yansidigi icin, inatlasiyor seninle. Öncelikle sakin düsün, cözüm bulabilecegine eminim. Yemesi icin baski yapmamak, en iyi yöntem bence. Degisik seyler denemek, yemezse, birkac defa daha denemek. Kendini suclama, hepimizin benzer sorunlari var ve kimse mükemmel degil inan.
Birsen, gecmis olsun Alis'e. O kadar aglayan cocuga tinmayan kaynanada, yuh. 8 dis birden az degilmis, cok zorlaniyordur kuzum. Ciksada rahatlasa.
Pinar'cigim, su Carezza'yi acayip merak ettim. Forumun bu aralar en popüleri o galiba.
Nurten'cigim, gece rüyamda seni gördüm biliyor musun. Dün cok düsündügüm icin olsa gerek. Beyaz bir tülbent var kafanda, kizina kursun döktürüyorsun. Ya da döktürmek icin hazirlik yapiyorsun.
Tülay'cigim, Selin daha iyiymis. Cok sevindim, hafifce atlatacak galiba kuzum.
Banu esinle sohbet etmissiniz. Ne güzel. Biz bazi günler 1 saat bile konusamiyoruz. Calisma saatleri öyle ters oluyor ki.
Gülhan'cigim, Bora'nin istahi daha iyiyceymis. Hep böyle gider insallah.
Ferda'cigim, ev ayakkabisi konusunda haklisin. Bende almistim ama kullanmiyorum. Cocugun ayaklarinin sert zemine basmasi önemliymis. Ici pamuklu, kalinca coraplar giydiriyorum ben. Sebzeli tavuk graten tarifinide yazarsin bir ara, "Bugün ne pisirsem" diye düsündügüm birgün, isime yarar eminim ki...
Unutmadim umarim kimseyi?
İyi Akşamlar Kızlar,,,
Ortalık duruldu bende geldım hemen kk ma.Henus gecmıse bakamadım.Benım ıcın cok yorucu bır gundu.Bora yı zaptedemıyorum bu aralar.Sanırım 2 yas sendromu bas gosterdı.Diş bıttı ben topu buna attım artık.:)))Daha neler bulucam bakalım.Ama 2-3 geceden berı gece uykusu neredeyde yok.11 de uyuyor ve gece 3 gıbı kalkıyor.Bu sabah 8 de gerı uyudu ama o da 2 saat 11 de kaltı yıne.Isın ılgıncı sanırım bunu alıskanlık yaptı.Çunku ağlama yok sabah oldu dıye kalkıp oyun oynamak ıstıyor.Yanımıza alıyorum,sut verıyorum,sallıyorum ama uyumuyor malesef.Tabı esımle ıkımızde gerılıyoruz durum bole olunca.Bakalım bu gece bızı neler beklıyor.Uyansada esıme vermıycem acıdım ışten geldı gozler kıpkırmızı olmus.Istah konusuda ehh ıste gecen haftaya gore daha ıyı sayılır.
Bırsencım cok gecmıs olsun bronsıt gıbı bırsey mı o.Umarım tedavısı hemen cevap verır.Annen de olmam sevındırıcı.Kıyamam yaa.
Fılızcım selam.2.cocuk konusunu bende cok dusunuyorum.Ama karar veremıyorum bır turlu.Heralde Bora krese baslayana kadar yapmıycam ama az yas farkıyla 2 cocuk buyutenlerede ımrenerek bakıyorum.Hatırlarsan esım gecen sene 3 cocuk ıcın cok ısrarcıydı.Şımdı 2 tane olsun ama yas farkı cok olmasın dıyor.Bu bıle sevındırıcı benım ıcın.Çunku Boranın bır senesı cok zordu.Dusunmek bıle kalp carpıntımı hılandırıyor yaa.
Ben Boradan ses cıkmadan gecmıse dalayım.
günaydın teyzelerim güzel birgün diliyorum:))))))))))))
Herkese günaydınlar bacılar a.s.
Anam yağmur durmadı gitti valla. Bende geldim. Geçmişe bakıp kahvaltımı yapayım dedim a.s.
Akşam eve 20:30'da gittik. Defne yolda giderken uyudu. Bende o arada ütülerimi yapayım dedim. Tam 2 saate ancak bitti. O arada Defne uyandı. Uyumadı tekrar. Neyse ütüleri yerleştirdim, eşimin montlarını atmıştım makinaya onları astım, Defne'nin nevresimlerini söktüm kirliye attım. Defdoş'la oynadık falan. Saat 23:30 oldu hadi yatalım dedik. Bizim cadı uyumaz. Nasıl ağlıyor salona gidip oyun oynayacakmışız. Zaten canım çıkmış ütüden. Eşim dedi ben erken geldiğim için uyudum annemde sen git yat. Gittim yattım ama zilli bensiz durur mu? Geldi tepeme kalkkkk diye bağırıyor. Hadi bi yarım saat daha oyalayalım dedik. Sonra babası gel yatakta telefonla oyun oynayalım dedi. Oynadılar , baktım gözlerini kaşıyor. Meme verdim uyudu neyseki zilli ama saat 1 olmuştu o arada kafamçokkarıştı Sabah altını değiştirdim, üstünü giydirdim, aldım , kayınvalideme getirdim hiç uyanmadı. Bende uyudum neyseki bi saat daha. işe geldim ama beynim zonkluyor kafamçokkarıştı
Birsom çok geçmiş olsun canım Aliş'ime. İnşallah toparlar biran önce a.s. Annendeymişsin yine. Azcık sabır tatlım. Bak komşular bile anlamış seni. Ana gibi yar olmaz demişler. Kayınvalidenden daha iyidir en azından a.s.
Kayınvalidene ise söyleyecek laf bulamıyorum. Ruhsuz , sevgisiz kadın. Ömer'imle Aliş'im hatırlamazlar bile bu davranışları sıkma canını a.s. Onlar 2 kardeş birbirleri ile büyüdükçe bişeycik olmaz onlara a.s. Sende hayırlısı ile yeni evine geçince kafan rahat, huzurlu olup bize neşe ile yazmaya devam edeceksin ve bu günleri anmayacağız bile yerimseniben
Filiz'cim 2.çocuğu en çok isteyen bendim heralde bu forumda. Ama şimdi en azından Defne 4 yaşına gelene kadar duralım diyorum. Biliyorum peşpeşe daha iyi olacaktı. Hem benim annem ve kayınvalidem de vardı yardımcı olacak ama ben daha fazla evde oturmaya dayanamayacağımı düşündüm. 2.çocuğu da yapsaydım çalışma hayatı tamamen biticekti benim için. O yüzden 4 yaşına gelsin kuzum. Hayırlısı ile birazda ikinci bebek için ara veririm diye düşünüyorum a.s. Sen de tek başınasın zor olur diye düşünüyorum. Annenin emekliliğine çok var mı?
Birde çerezza sinemayı mutlaka denemelisin yerimseniben
Huri37 valla bizim ız 18 aylık oldu ben hala bıraktıramadım. Bu aralar azalttık ama bi süre daha böyle gidecek sanırım a.s.
Gülhan'cım bilgiler için sağolasın bacım. Hepimizde var bu belli oldu artık. Defne'de yere atıyor kendini, duvara kafa atıyor. Hiç kızmıyoruz. Hemen ilgisini başka yöne çekiyoruz. Doğru yapıyormuşuz demek ki a.s
Semra'cım hadi bakalım aldım günahımı geri kaydirigubbakcemile3 İşiniz zor canım ya takılıyorum öyle a.s. Kuzularım canına okuyor belli oldu Allah kolaylık versin a.s.
Banu'cum günaydın canım. Maşallah Duru kuzuma. Öp benim için akşam onu ya ne tatlı olmuş zilli a.s.
Günaydınlar Herkese,
Bende uzun zamandır yazamıyorum.Sitenin popülaritesinin azalmasından falan bahsetmiş Filiz'cim.Bir noktada haklı sanki.Ama kendi adıma söyleyeyim benim durumum çok farklı.Hamilelik sürecinden başlayan paylaşımlarımız döneminde benim iş tempom çok daha hafifti açıkcası.Şuan inanın gün içinde lavaboya bile gidemediğim zamanlar oluyor.Ayrıca belirsizlik ve sıkıntılı durumlar söz konusu iş konusunda allah sonumu hayır etsin diyorum.Gün içinde msn'im açık ama hiç kimseye tek kelime bile yazmadığım günler oluyor yalan değil.Bizim hatunların hepsinin hamileliği sebebiyle yavaş yavaş hepsinden ufak iş devirleride alıyorum yandımmm diyebiliriz...İş çıkışı akşam 7'de evde oluyorum.Ondan sonrada yemek yapma derdi,bir yandan Yağız'la boğuşma sıkıntısı.Eve girdiğim andan itibaren tuvalete gitmeme bile ağlıyor.Bir yemek yapıyorum o halimi görseniz ağlarsınız :) İşin streside beni çok demotive ettiğinden pek keyfimde olmuyor ne yalan söyliyim.Yemek yap ye,ortalık topla,birkaç iş yap diyene kadar bir bakıyorum gece yarısı olmuş.Öyle bir yatıyorumki sanırım uykuya dalmam 10 sn sürmüyor.Tabi Yağız gece rahat bırakırsa (
Birde garip tembellik çöktü üstüme hiçbişey yapasım gelmiyor.Sürekli dinlenmek uyumak istiyorum.Depresyon belirtileri gibi anlattım yanlız Benden böle işte.Arabamızı aldık işlemlerimizi hallettik.Kasım başı teslim edilecek en geç.Acilen pratik yapmaya başlamam lazım..Yarın Yağızın 18 ay kontrolü var.Önce göz muayenesi sonrasında doktoruyla muayenesi ve aşısı olacak.Bu arada sünnet işinide konuşucaz.Ne diyecek bakalım.
Şuan bile fırsat yok ama toplantıda gizli gizli yazıyorum.Birisi anlatılanlarla ilgili bişey sorsa boş boş bakarım heralde :))
Kuzularımdan hasta olanlara çok geçmiş olsun.Çok geçmişe gidip okuyamadım açıkcası.
Birsomm seni bu akşam arıycam aklımdasın.Konuşuruz durumu telde inşallah..
İki yaş sendromundan bahsedilmiş.Gülhancım yazı çok güzel sağolasın.Bende daha öncesinden bu konu hakkında çok yazı okudum ve aynen söylenildiği üzere ya kayıtsız kalmayı tercih ediyorum yada dikkat dağıtmayı.Umarım sorunsuz ve çabuk atlatırız bu dönemi hepimiz.Boracığın iştahı birazda olsa düzelmiş çok sevindim.
Durucuğun resmine bayıldım Banu kocaman olmuş maşşallah.
Tülaycım çok geçmiş olsun umarım önemli bişey değildir.Habersiz bırakma bizi.
Semroşum seninde başındaki iki kuzu yetiyor allah yardımcın olsun,Birsom ve senin işin çok zor valla.
Esracığımda bizim hamile hatunlar kestane diye tutturunca sağolsun alıp yolladı istanbulda henüz kestane yok.Aman bi yediler çok dua aldın tatlım.Tekrar tekrar çok teşekkürler.
Böyle işte kaçıyorum,sık sık bakmaya çalışıcam gerçi öyle yazınca muhakkak aksatıyorum ama :))))
merhaba kızlar gece güzel güzel uyuduk..sabahta alişin ağlaması ile kalktım kuzumun üstüne biberondan süt dökülmüş..çok mız mızzz zorla üstünü değiiştirdim....ağzının içindeki yaralar artmış pomat iyi gelir umarım....bende öksürüyorum acayip şekilde antibiyotiğe devam etmeliyim kestim 2-3 tane içip...
sabahta annem vız vzz yapmasın diye çayı koydum...bulaşık makinasında temiz bulaşık vardı çocuklarla bulaşık yerleştirdim..oda eline almış yağ sökücü dolap siliyor delirtiyor beni ...kahvaltı edeceğiz...çocuklara yemek vereceğim hiççç başka sevdada...sofrayı kurdum...oda komşu heyetini topladı kahvaltı yapıyoz...oturmuş aaa şunu ver birsen..çay dök birsen ....çocuk gitmiş birsen....ülen bi yemek yiyemedim...kalktık osfradan bulaşığı attım makinaya o çay içiyor hala....yine bişey buyurdu kucağımda aliş uyutmaya gidiyorum...aaaaaaaaaaaaa dedim ne köşeye oturdun da bişiler buyuruyorsun sen dedim..kalk hiç sesi çıkmadı....şimdi kk ya bakma zamanı dedim....kalkıp ilaçlarımı içeyim dilerim alişim yarına daha iyi olur...yoksa o evde ben çocuğuma zor bakarım...hayırlısıı diyorum
pınarcım günaydın tatlım öperim teysezi sende öp prensesimi :))))))
tülaycım nerelerdesin tatlımmmmmmmm
günaydın herkese kızlar...? nasılsınız...
tmm banucum kılar ben çıkıyorum selini bir hastaneye götürücem ishali artmış(
gunaydın cumleten kızlar :))
pınarcım heh aferın öyle gerı al yoksa yanarsın gunahımdan :)))
cadı akşam uyutmamış sizi arada bır tutuyor bunların cadılıgı gercı benımkılerın hıc gecmıyor napalım ıadre edıcez artık
tulay gecmış olsun canım ishal olmuş kuzu doktorladn gelınce haber ver mutlaka
banucum gunaydın canım kocaman olmuş kuzun masallah
Günaydınlar Herkese,
Bende uzun zamandır yazamıyorum.Sitenin popülaritesinin azalmasından falan bahsetmiş Filiz'cim.Bir noktada haklı sanki.Ama kendi adıma söyleyeyim benim durumum çok farklı.Hamilelik sürecinden başlayan paylaşımlarımız döneminde benim iş tempom çok daha hafifti açıkcası.Şuan inanın gün içinde lavaboya bile gidemediğim zamanlar oluyor.Ayrıca belirsizlik ve sıkıntılı durumlar söz konusu iş konusunda allah sonumu hayır etsin diyorum.Gün içinde msn'im açık ama hiç kimseye tek kelime bile yazmadığım günler oluyor yalan değil.Bizim hatunların hepsinin hamileliği sebebiyle yavaş yavaş hepsinden ufak iş devirleride alıyorum yandımmm diyebiliriz...İş çıkışı akşam 7'de evde oluyorum.Ondan sonrada yemek yapma derdi,bir yandan Yağız'la boğuşma sıkıntısı.Eve girdiğim andan itibaren tuvalete gitmeme bile ağlıyor.Bir yemek yapıyorum o halimi görseniz ağlarsınız :) İşin streside beni çok demotive ettiğinden pek keyfimde olmuyor ne yalan söyliyim.Yemek yap ye,ortalık topla,birkaç iş yap diyene kadar bir bakıyorum gece yarısı olmuş.Öyle bir yatıyorumki sanırım uykuya dalmam 10 sn sürmüyor.Tabi Yağız gece rahat bırakırsa (
Birde garip tembellik çöktü üstüme hiçbişey yapasım gelmiyor.Sürekli dinlenmek uyumak istiyorum.Depresyon belirtileri gibi anlattım yanlız Benden böle işte.Arabamızı aldık işlemlerimizi hallettik.Kasım başı teslim edilecek en geç.Acilen pratik yapmaya başlamam lazım..Yarın Yağızın 18 ay kontrolü var.Önce göz muayenesi sonrasında doktoruyla muayenesi ve aşısı olacak.Bu arada sünnet işinide konuşucaz.Ne diyecek bakalım.
Şuan bile fırsat yok ama toplantıda gizli gizli yazıyorum.Birisi anlatılanlarla ilgili bişey sorsa boş boş bakarım heralde :))
Böyle işte kaçıyorum,sık sık bakmaya çalışıcam gerçi öyle yazınca muhakkak aksatıyorum ama :))))
pınarcığım banucuğum teşekkür ederim cnm :)iyi dilekleriniz için
merhaba kızlar gece güzel güzel uyuduk..sabahta alişin ağlaması ile kalktım kuzumun üstüne biberondan süt dökülmüş..çok mız mızzz zorla üstünü değiiştirdim....ağzının içindeki yaralar artmış pomat iyi gelir umarım....bende öksürüyorum acayip şekilde antibiyotiğe devam etmeliyim kestim 2-3 tane içip...
sabahta annem vız vzz yapmasın diye çayı koydum...bulaşık makinasında temiz bulaşık vardı çocuklarla bulaşık yerleştirdim..oda eline almış yağ sökücü dolap siliyor delirtiyor beni ...kahvaltı edeceğiz...çocuklara yemek vereceğim hiççç başka sevdada...sofrayı kurdum...oda komşu heyetini topladı kahvaltı yapıyoz...oturmuş aaa şunu ver birsen..çay dök birsen ....çocuk gitmiş birsen....ülen bi yemek yiyemedim...kalktık osfradan bulaşığı attım makinaya o çay içiyor hala....yine bişey buyurdu kucağımda aliş uyutmaya gidiyorum...aaaaaaaaaaaaa dedim ne köşeye oturdun da bişiler buyuruyorsun sen dedim..kalk hiç sesi çıkmadı....şimdi kk ya bakma zamanı dedim....kalkıp ilaçlarımı içeyim dilerim alişim yarına daha iyi olur...yoksa o evde ben çocuğuma zor bakarım...hayırlısıı diyorum
kızlar selinde hasta yavrum inşallah biran önce iyileşir aklım onlarda kaldı
hasta kuzuların hepsine geçmiş olsun.Umarım bir an önce iyileşirler.
Bizde kayyu karşısında kahvaltı yaptık.Hala kayyu izliyo bizimki.
Bu arada bende size bakayım dedim biraz.Birazdan kayınvalidem gelcek.Canım sıkılıyo evde benimde iyi olcak.
Duru hanıma gelince istemeyince yemiyo kuzu ne yapayım ya.Ben de yesinde televizyon karşısında yesin dedim.Akşam makarnayı yedi mesela,hiç ezmeden verdim yedi.Bi yayla çorbası bi de makarna seviyo o kadar.Başka bi şeyi isteyerek yemiyo.
kızlar selinde hasta yavrum inşallah biran önce iyileşir aklım onlarda kaldı
Defnede gelişme var desene,ee artık yavaş yavş bıraktırma antremanları yapsak fena olmaz..
Sebzeli tavuk graten,,,
bir tavuk göğsü,
2-3 adet orta boy patates
1 tane havuç,
100 gram kadar bezelye
4-5 adet arpacık soğan yada 1 tane orta boy soğan
tavuk göğsünü ve bu malzelemerin hepsini tencereye koyup üzerine gelecek kadar suyla haşlayın.yumuşayınca alıp küp küp doğrayın,yağlanmış unlanmış fırın kabına karışmış halde dökün..
üzerine,,
sıvıyağda iki kaşık un kavurup 2 su bardağı sütle beşamel sos hazırlayın soğuyunca içine bir çırğılmış yumurta ve 100 gram kadar rendelenmiş kaşar ekleyip güzelce çırpın ve sebzeli karışımın üzerine dökün.
Fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin unuttuğum bişey var karışıma tuz ve karabiber eklemeyi unutmayın
Afiyet olsun umarım beğenirsiniz...a.s.
görüyomusun Defenede coşmuş bu gece,arada oluyor Pınarcım,neyseki fazla inatlaşmamış,sende ütüleri halletmişsin valla ben evdeyim ama beceremedim daha bitirmeyi,kk dan fırsat buamıyorumki... kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun cnm ne oldu hayırdır??
Evet canım yavaş yavaş gelişme gösteriyoruz şu meme konusunda bakalım CADIARZU
Allah'tan babası benden sabırlı çıktı. Ben öyle yorgundum ki daha çok inatlaşırdım da babası sakinleştirdi neyseki. Çalışırken daha düzenli oluyor işler hayatım. Tüm gün evde olunca dur o zaman dur bu zaman diye asıyor insan yerimseniben
Ooo tarif süper gözüküyor. Evde olduğum ilk gün denicem mutlaka a.s.
İshal olmuş Tülay doktora götürdü :çok üzgünüm:
Hadi dal bakalım,kolay gelsin,Bende günlük işlerimi hallettim. Şimdi bi firmanın yıl başından beri olan hesaplaına dalıcam. Benden önceki kadın karıştırmışta karıştırmış klava: Biter bitmez gelirim a.s.
sağol ferdacığım cnm yaa evet alişim çok kötü damakları morarmış kuzumun ya çöktüü
ağzıından bişeyde yiyemiyor...kavonoz meyvesi aldım almış eline mama mama diyor ama
verdiğimde ağlıyor...zorlada olsa verdim yedi...
çorbada yemiyor sıcak diye...muhallebi vereceğim...artık....
neyseki oynuyorlar şimdi.....
bende dışarı çıktım çocuklara muhallebi aldım burada bir fırın var oraya gittim simit aldım...paskalya aldım...antibiyotik içtim midem ağrdı yaa...soda içtim şimdi....adet olacağım h.sonu h.başı şiştim
Dene cnm gerçekten güzel oluyor.
ayy Seline üzüldüm şimdii..ishalde çok zor...
Hadi dal bakalım,kolay gelsin,
cnm meyve yakabilir asitli olduğu için bence muhallebi tarzında şeyler ver çorbayıda ılık ılık içebilir aslında ama salçalı ve domatesli olmamsına özen göster o da asitli ya yakar...
Muhallebiyi kedin yapmıyomusun??
sibelciğim cnm aksama ararım ben seni cnm
sibelcim gerçekten zor bir dönem senin için işin yoğunluğu sende Allah yardımcın olsun canım duruda öyle işten geldiğim andan itibaren lavoboya bile benimle girmek istiyor özlüyorlar bizi tatlım
sağol teysezi:)))))))))))))))))))))
birsencim canım merhaba geçmiş olsun tatlım
Ayy cnm seni çok iyi anlıyorum kolay gelsin ne kadar yorgun olduğunu tahmin edebiliyorum,bende çalıştığım zamanlarda nerdeyse 10 da girerdim yatağa..şimdi ne yapıcam bakalım..
18.ay kontrolunuz varmış hadi bakalım sünnet tarihini bekliyoruz.. a.s.
Günaydın bacım hoşgeldin a.s.
Bana günaydın dememişsin ama dalgınlığına veriyorum yerimseniben
Hadi bakalım kuzum aşılarını olsun, muayenesinde de herşey yolunda çıkar inşallah a.s.
Arabanızı da hayırlısı ile teslim alın bi gezdiriver beni yerimseniben
Bende günlük işlerimi hallettim. Şimdi bi firmanın yıl başından beri olan hesaplaına dalıcam. Benden önceki kadın karıştırmışta karıştırmış klava: Biter bitmez gelirim a.s.
sağol ferdacığım cnm yaa evet alişim çok kötü damakları morarmış kuzumun ya çöktüü
ağzıından bişeyde yiyemiyor...kavonoz meyvesi aldım almış eline mama mama diyor ama
verdiğimde ağlıyor...zorlada olsa verdim yedi...
çorbada yemiyor sıcak diye...muhallebi vereceğim...artık....
neyseki oynuyorlar şimdi.....
bende dışarı çıktım çocuklara muhallebi aldım burada bir fırın var oraya gittim simit aldım...paskalya aldım...antibiyotik içtim midem ağrdı yaa...soda içtim şimdi....adet olacağım h.sonu h.başı şiştim
Selam Herkese a.s.
Çok şükür oğlum iki saattir uyuyor bende duşumu aldım.Bu sabah biraz bişeyler de yedi inşallah normale dönüyodur artık sıkıldım yoksa..
Dün gece eşim gelince ona gömlek almaya gidecektik,Dağhanı Ebrulara bırakalımmı dedi tam kapıda olur sor bakalım dedim o da servisten iniyomuş getirin dedi.Bıraktık onlara biraz bekledik kapıda durmazsa geri getirecekti baktık ses yok çıkıp gittik..Valla İmesi n yakınında damat ın outlet mağazası var çok iyi fiyatlar kızlar haberiniz olsun eşlerinize hediye filan alıcaksanız,hem ürünleride tarzıda çok güzel beğeniyorum,neyse gömlekleri aldık,marketede uğrayıp geldik.
Bezimki arada kapıya gidip delda demiş ama bişey yapmamış hatta sen yokken hiçbişeye dokunmadı bile sen gelince kurcalamaya başladı diyor eltim..Garezi bana zaten biliyorum.Neyse birer kahve içip kalktık.Evimize gelince bizimkinin muhallebisini yapıp yedirdim,sözde onu uyutacaktık ama ailecek uyumuşuz..
Sabahta 9 da uyandık,şimdilik herşey yolunda çok şükür...
Bütün kuzularımı ve sizi öpüyorum.Benimki uyanmak üzere ben kaçıyım..