2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selamlarrrrr
görümcemle arkadaşı dün büyük görümceme gittiler,eşimde çıktı onlarla gezmişler biraz,biletlerini almış bizm ki,çok paramız varya neyse...bugünde aradılar hava güzel pikniğe gidiyoruz sende gel diye,bizimki de gitti,herşeyi almıştır,napayım alırsa alsın onu düşün bunu düşün gram sütüm kalmadı sinirden...bu sabah yine atıştık,3 gün önede öyleydik,kızlar gelince barıştık,yine başladık,tutumlu değilmişim,para o biriktiremiyomuş ben biriktireymişim,yahu pazara sen gidiyon,markete sen gidiyon nasıl biriktireyim dedim,sana verdğimi diyo,bana verdiğinle arada süt,mama,bez alıyorumuzuzn zamandırda istemiyorum senden elimdekiyle yetiniyorum dedim,eseimi yükseltmişim farkında değilim,senle bişey konuşulmuyo diyo,söylesem kabahat söylemesem kabahat dedi,tamam dedim her hafta para bırak ban bundan sonra heasp da sorma konuyu kapat dedim bizim ki 100 tl bırakmış masaya gitiş,bunda sonra yapacağıumı ben bilirim ,versin bakalı paraları,karttan çekecek yinebize zararı,biriktirsem de isteyecek biliyorum sonumu ama elimde koz olsun,yaptım da ne oldu almdın mı derim...offf....
hava açmışken tüm nevrwesimleri yıkadım astım,4-5 posta çamaşır yıkamıştım,katşanıp ütülenecek,yarın göz dr.una gideceğim,numaram arttı sanırım,mehmet paşam iyi,zeynep kuzum da öyle,herkese cevap yazmam mümkün değil işlerime bakayım azcık,hepinizi öpüyorum
selin nasıl odu onu merak ettim yalnız?iydir inşl

hoşgeldın ozlemcım
senmı logusasın kocanınkılermı bılemedım valla dertlerı bıtmedı valla
kocanda cok bılıyo kendı tutsun parasını pulunu aa herseyi senmı toparlıcan..hiç bukadın yenı dogum yaptı 2cocuklu dıyen yok herkezde bı bencıllık almıs gıdıyorr valla cek restı herseyı senden bekmeesınlerr
mıllete kızıp cocugu sütsüz bırakma:eek:klava: sendee bol bol ye keyfıne bakk
(ayy adım merdanelıye cıkacakkk böyle gıderse:) )

selam hayirli geceler hepinize ben de 2009 mayis annesiyim, gerci mayisin son gunu ama olsun yine mayis oluyor.
bir kizim var 31 mayis 2009 saat 11:00 da dogdu ismi zeyneb beyza...
hoşgeldın aramızaaa.s.

Esencim çok geçmiş olsun Allah herkese sağlık sıhat versin
Beyaz canım valla eşin yine harcadığı paraların acısını senden çıkarmış ne desem boş valla Allah sana sabır versin
Dırım canım aman ihmal etme canım önemli rahatsızlık bunlar artık iki çocuk annesisin bide.
Nurran canım sende baya yoğunsun bu ara
İlgin canım nerdesin sabah sen açardın topiği genelde haftasonunda kaldın galiba
Sibeli görüyorum merhebeler canım
Pınarda hala işe gelmemiş sanırım
Tülayda yok herkes uyuyormu ne?
Gelelim bana ben uyanığım hatta uyumadım dersem yalan olamz cuma akşamından beri dişim ağrıyor hemde öldüresiye apseli olduğu için bişeyde yapamadı dr antibiyotik dahi kesmiyor ağrıyı inmiyoda çıldırcam artık ağzımı açıp konuşamıyorum bide okula gidicem bu halde çok kötüyüm çok 2 gündr Türkize babası bakıyor resmen kafamı kaldıramıyorum ne yapacağımı şaşırdım[/QUOTE

hayatta dişciden korktugum kadar hıcbıseyden korkmam o dişci koltugu benım en buyuk fobımdırr allah yardımcın olsun ama bıan once bak caresıne o agrı benzemez hıc bıseye:KK43:(

Herkese günaydınlar, iyi haftalar, hayırlı pazartesilerrrr a.s.

Anam cuma günü hesaplara bi daldım çıktığımda saat 6'ya geliyordu. Kadın ne karıştırmış ya. Neyseki hallettim. Firma ile mutabık kaldık. Sorun çözüldü. Kayınvalidemde yemek yiyip evimize geçtik.

Cumartesi sabahı daha doğrusu öğlen 12'de uyandık ailecek. Kahvaltı yaptık. Ortalık toparladım. Banyomu tuvaletimi bi güzel temizledim. Saat oldu 4. Eşimin şirket yemeği vardı akşam. Defdoş'u anneme bıraktık. Hemen kuaföre gittim. Neyse gittik yemeğe. Çok eğlendik. Geldiğimizde çok geçti. Tabi sabah yine 12'ye kadar uyuduk. Anam bi uyandık hava mis. Kahvaltı sonrası hemen evimi temizlemeye giriştik. Eşim toz aldı, ben süpürdüm sildim. Mis gibi oldu. Duş aldık hazırlandık 3 gibi lunaparka götürdük Defdoş'umu. Çıldırıyor zaten. 2 saat kaldık. Bi Defne bindi bişeye, bi ben bindim büyüklerinkine. Eşim de garibim habire bilet alıp bize bakındı durdu kaydirigubbakcemile3

Çıktık ordan karnımız acıkmıştı yemeğimizi yedik. Defdoş nerdeyse bir porsiyona yakın köfte yedi. Biz yedikçe onunda yiyesi tuttu. Elleriyle tabaktan alıp alıp yedi kuzum a.s.

Ordan yine anneme bıraktık. Önce market alışverişi yaptık. Çamaşır suyum, deterjanım falan bitmişti. Arkadaşlarla nargile-okey keyfine kaçtık. Eve geldiğimizde 23:30 , poşet yerleştir, kuruyan çamaşırları katla derken yatmamız 1'i buldu.

Artık bu akşam ütülerim kısmetse kafamçokkarıştı

Bide Allah hayıra çıkarsın gece öyle kötü rüyalar gördüm ki. Elimi böcek sokuyor zehirlenip ölüyorum falan. Arkasından bişey bişeyler daha. Sabaha kadar sürekli korku ile uyandım. Eşim de baktı olmayacak habire çığlık çığlığa kalkıyorum. Aldı Defdoş'u odasına kendi yatağına yatırdı. Sarıldı bi güzel bana kaydirigubbakcemile3 Öyle uyumuşum biraz neyseki kaydirigubbakcemile3

Sabahta bi trafik vardı. Yarım saat önce geldim. Bi tost yapayım kendime. Geçmişe bakacağım muckkuuuunnn hepinize a.s.

gunaydın canım
guzel bı hafta sonu gecıormıssınız ne guzelll
ruyaların tersı cıkarrmış bıseyı taktıysan kafana ondanda olur boyle kotu ruyalarr neysekı kocişin duruma el koymuşşş:))
kolay gelsın sanadaaa.s.

GÜNAYDIN KIZLAR HERKES İYİDİR UMARIM.PINARCIM RÜYAN HAYIR OLSUN.

KIZLAR GEÇMİŞ OLSUN DİYEN HERKESE TEŞEKKÜRLER. SELİN MİKROP KAPMIŞ. ALLAHA ŞÜKÜR DAHA İYİ AMA YAVRUM YAZIK 3 GÜNDE YARIM KİLO EVRDİYA KUZUM ANCA KİLO ALMAYA BAŞLAMIŞTI.DR YAPCAK BİŞEY YOK NE KADAR TİTİZ OLSANIZ BİLE BU KAÇINILMAZ ÇÜNKÜ EHRŞEYİ ELLEYİP AĞZINA GÖTÜRÜYOR DEDİ:KK43:( Hafta sonuda eşim balık tutmaya gitti bende cumadan beri ful kış temiziliği yaptım ama bittim resmen. şun anda boynum incinmiş vaziyette işe geldim bizden böyle kızlar.

çok gecmıs olsun canım sevındım selının duzelmesınee
sıcak havlu koy boynuna ıyı gelıcektır
kolay gelsın sanadaaa.s.

Selamlar Kizlar,

Öncelikle, Gülhan paylastigin yazi gercekten, su andaki durumumuzu cok güzel özetliyor. Tesekkürler... Kesinlikle, 2 yas sendromuna tutuldu bunlarin hepsi. Hele birde bizim gibi es zamanli dis cikartanlarin hali var ki, insanin balkondan atlayasi geliyor bazen. Dün gece, 1'de uyandi, 4'de uyudu. 05:30'da uyandi, geri uyumadi. Simdide küp gibi uyuyor, ne zaman kalkar Allah bilir. Hic aglamayan cocuktu, habire agliyor ve dokunmaya korkuyorum artik ya. Birde esim bencilce davraniyor. Tek kendi yorgunlugunu düsünüyor, dinlenemiyorum diyip duruyor. Cok sinir etti beni ise giderken. Ona uzunca bir mektup yazacagim. Hatta her sinir ettiginde sürekli yazacagim. Ama gelgelelim, ofis programlarinin kullanim süreleri dolmus, Word dosyasi acamiyorum. Basligini bile bulmustum oysaki. "Saglikli bir Iliski icin, dogru iletisim Defteri" Neyse artik, bir caresini buluruz. Mail yazarim olmazsa birazdan.

Banu'cugum, Duru cok büyümüs, serpilmis. Kocaman bir masallah diyorum.

Pinar'cigim, bir daha markete gidersem, bakayim senin su cerezza'ya. Ama hic gözüme ilismedi, yoktur büyük ihtimalle. Ayrica, 2. cocuk icin dogru düsünüyorsun. Defne 4 yasina geldiginde, daha bagimsiz olur, sende calismaya bir mola verirsin.

Tülay'cigim, gecmis olsun Selin'e.a.s.

Semra, senin oglun dogustan sendromla dogmamistir, daha neler. Senin kopyan olacak belli, senin gibi muzip iste.

Sibel'cigim, yogunlugunu az-cok tahmin edebiliyorum. Anlatirken bile, basim döndü resmen. Yagiz kuzumda ne yapsin, tüm gün özlüyor annesini, aksam gelince, sadece onunla ilgilenesin istiyor tabi. Allah kolaylik versin diyorum.

Birsen, kiyamam Alis'ime. Mama istiyor ama agzindaki yaralardan yiyemiyor demek. Umarim pomat ise yarar canim.

Ferda, tarif süper görünüyor, denemeli en kisa zamanda. Ellerine saglik canim.

Huri, memeden birakmayi zamana yayarsan, daha basarili olursun hemde strese girmezsiniz. Biz öyle yaptik. Ögünleri ve emme sürelerini azalt öncelikle. Öyle memeyi baglamak, sac takmak, biber sürmek bana hic mantikli gelmiyor. Gün icinde yemek yemeye tesvik edersin. Aksamda icirebilirsen süt icirirsin. Biberona alistir ama öncelikle. Gece uyandiginda ise, sütünü bas ucunda hazir tutarsin. Oda isisina gelir zaten. Sicaga yakin ilik vermek istiyorsanda, yine bas ucunda kücük bir isitici aparat bulundurabilirsin. Uyanma sinyalleri verdigi anda, siseyi icine koyarsin. 10-15 sn'de ilir zaten. Aklima baska bir yol gelmiyor.

merhaba canım
inşallah eşinle sorununuzu çözmüşsünüzdür buara bızımde aramız serin yazmak ıyı fıkır aslında sorunu konusamıyosan eger..benımkı boyle durumlarda sessız kalır ve en cokta bu delı eder benı:KK43:

selam kızlarrra.s.
ay bana bir uyuşukluk çöktü ki sormayın gitsin vaktim yok ama filizin dediği gibi en azından bi günaydın diyebilirim:eek:klava:
benim okul çok yoğun geçiyor şimdi de yazılılar başladı boş derslerde yazılı hazırlıyoruz özel dersimde var hafta sonu da velilerim gelecekmiş kafamçokkarıştı
anlayacağınız cidden çok yorgunum yoruluyorum
Ahsende akşamları çok geç uyuyor uyutmak tam bir eziyet nasıl düzelir bilmiyorum:uhm:
geçmişi çok okuyamadım ama hasta bebişlerimiz varmış çok geçmiş olsun birsencim Alişimi öp benim için

ahsendemı aynı ya bende senın gıbıyım gec yatınca dınlenemıyorum ve hep bı yorgunluk halı var allahtan bu hafta sonu yattım bol bol ıyı geldıı valla
canım cok gecmıs olsun yaa allah daha buyuk dert vermesın ınsallah cok ılerlemıs sara degıldır hastalıgı

Merhaba kızlar ben hala sakaryadayım kısmetse haftaya bursaya evime geçiyorum eşim geldi bu gün Gülceyi anneme bırakıp sinemaya gidicez biraz başbaşa zaman geçirmek iyi gelicek bize konuşmaya ihtiyacımız var tek dileğim herşeyin yolunda gitmesi kızımn mutlu bir aile ortamında anne baba sevgisi aLarak büyümesi yine yeniden toparlanma vakti inanın yoruldum bu gel gitlerden artık huzur istiyorum dinginlik istiyorum kızımla kocamla mutlu olmak istiyorum.Gülcede sanırım 2 yaş sendromuna girdi acayip huy değiştirdi istediği olmayınca yumruklarını sıkıp bağırıyor tepiniyor bide cimdikleme huyu çıktıki sormayın kollarım çürüdü ya bu cadılardan çekeceğimiz var bide bi süslü nerde incik boncuk görse hoop boynuna takıyo nerde tarak görse saçını taramaya çalışıyor ve herşeyi kendii yapmak istiyo ayakkabısını çıkartıp giymeye çalışıyo hanımefendi bizden böyle işte umarım hepimizin gönlünce olur hayat sizleri ve bebişlerinizi öpüyorum.a.s.

merhaba canım
sakaryanın neresınde kardesın..bende adapazarlıyım ee bıde knk nurten var
eşinle durumların duzelmesıne sevındım hakkınızda hayırlısı olur ınsallah
a.s.
merhabalar kızlar bir pazar sabahı daha.....
gece uyukum kaçtığından 1.30 yattım....tam uyuyorum aliş ağlıyor tam uyuyorum ağlıyor....bu çocuğun dişleri mahfetti bizi...ama canı çok acıyor....eskiden eline bisküvi verdikmi hapur hupur yerdi,

şimdi ısıramıyor bile.....demek canı çok acıyor....devamlı ağlıyor....

kaynanaya geldik....aynı hamam aynı tas....ben gittiğimden beridir bişey yapmamış...
hatun dünde pazardan gelmiş çok yorgunum çok yorgunum diyip durdu
eşimede git kıyma al patates köfte yapalım dedi....yani bana yaptıracaktı..ben zaten yorgunum

neyse ......

benimde astımım sıkıştırıyor malesef....3 yıldır tedavi görüdüm kesintisiz bu sene 4 senemizdi...5-6 ay aşı olmadım ondan sanırım bir doz aşı 30 tl ama alamadık sıra gelmedi senelik
muaynem geldi geçti....oda 400 tl valla eşime dedim ne yap et götür beni böyle olmaz dedim..bakalım gideceğiz..................

gülşahcığım evlenincede geçmiyor bitmiyor derteriiii yaaa bizim bittimi sankii

cleries cnm hayırlısı olsun hakkınızda cnm

gecmıs olsun bırsencım anladıgım kadarıyla senın ılaclarını gecıktırmen dahada tetıklıyorr hastalıgı...yılbası gelıyorr ınsallah eşin saglam bı zam alırda rahatlarsınız bırazza.s.
diş jellerınden sürsen bıraz uyusturur ıyı gelmezmı yaa agrısı alır bıraz bı denesen..
allah yardımıcınız olsun canım

Esen'cim çok geçmiş olsun canım ya :çok üzgünüm: Valla dediğin gibi en çok annesi için zor. Allah acil şifasını versin inşallah a.s.

Birsom kesinlikle ihmal etme tedavini. Bak daha kötü olur sonra. Geciktirmeden halledin hemen a.s.

Nuran'cım kayınvalidenlerle tartışmışsın ama inşallah şu iş meselesinde biraz sizi anlarlar a.s. Kitap ta gelmiş sevindim canım a.s.

Claries canım hakkınız da hayırlısı olsun. Tabi ki anne ve babası ile mutlu ortamda büyümesi en iyisi. İnşallah herşey gönlünüzce olur a.s.

Gülşah'cım günaydın canım kız evlenseler de bitmez bizim sıkıntılar. Analığımız baki olduğu sürece aynen devam a.s.

Kız sorma valla ne kötü bi geceydi ya Allah hayırlara çıkarsın. Eşim sabah "Defne'yi aramızdan alıp sarılayım diye yaptın dimi çakal hatun seni" diyor ahaha kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Özlem'cim valla Gülşah'a katılıyorum. Sopayla dalıcam bende sana en sonunda. SIkıntı yapıp ta kuzunu sütsüz bırakma. Eşin zaten artık zıvanadan çıktı kusura bakma ama :eek:klava: Sen de biraz daha rahat ol çok takma kafana. Öyle oldu mu daha kıymetli olursun merak etme yerimseniben

sirine35 hoşgeldin a.s. Benim kızım da 28 Nisan doğumlu. Adı Defne a.s.

Esra'cım çok geçmiş olsun canım ya zordur diş ağrısı. İnşallah ilaçlar etki eder hemen a.s.

Bozon hayırlı olsun canım işin a.s. Benim kız da akşam beni görünce direk memeye saldırıyor. İşe başlayınca azalır emmesi dedim ama tık yok :1no2:

Tülay'cım tekrar geçmiş olsun canım ya hep böyle oluyor zaten. Tam kilo alıyorlar bişey çıkıyor zayıflıyor yavrularım. Allah beterinden saklasın a.s. Sağolasın canım Allah hayırlara çıkarsın diyorum bende a.s.

nurtennn gelmişşşşşşşşş:teytey:
naber canım nasıl defne?

buarada uyku tulumu bakıyorum terletmeyen cınsten
önerınız varmı kızlarr???

canlar selaaaaammm :))

defne öğle uykusunda :)
dün gece toplasanız 3saat uyku uyumuşuzdur.. gözler kapalı ağlıyo ve sallanmak istiyo ne yatagına nede yanımıza yatıyo öylece bacaklarımda uyuyor.. bakıyorumda herkeslerde gece uyku problemi var demekki bu dönem gece uyku sorunları dönemi :)

defneyle 1haftadır evdeyiz, iyi gibi habire onunla uğraştım iyileşmesi icin cok şükür korktugum gibi öksürürğü cogalmadı şimdilik burnu tıkalı..

hafta sonu cok yorucu gecti cuma annmeler, cumartesi kayınvalidemler, dünde temizlik vardı :)

bu hafta sonuda adapazarında dayımın oğlınun düğünü var vegitmeliyiz bide cok istiyorum cok severim dayı oğlunu.. iyi bakıcak biri olsa defneyi götürmem ama malesef.. inş. sorunsuz gidip gelicez 1haftadır uğraşıyorum iyi olsunda oaralarda hasta olmasın..

gülşahcım sagolasın idare ediyoz işte bi iyi, bi kötü.. haftasonu adap. düğün var mecbur gidicez valla yusuf,yusufdurumdayım allahın izniyle hsatalık uğramadan gidip gelicez.. sen nasılsın duru kız nasıl neler yapıyo??

tülaycım seline cok gecmiş olsun hakkaten eller hep agızda ne bulursa agzına sokuyor 24 saat yıka yine mikrop kapıyorlar.. toparlar kendini merak etme..

esencim gecmiş olsun üzüldüm allah bidaha yaşatmasın inş.

pınarcım defneye maş. demek 1porsiyon köfte yedi he kuzu ya maşşallah...

filizcim bizi rüyanda görmüşsün cnm allah hayır etsin.. eşşeğin aklına karpuz kabugu soktun :) adapazarına gidince ilk işim bi kurşuncu bulup defneyede, banada kurşun döktürmek.. rahmetli babannnem kurşun dökerdi inanırım cünki dualar okuyorak cok özenli yapardı..

tutkunum dişin ağrıyormuş geciş olsun cnm ya ayy ne zordur ama bilirim cabucak gecer inş.

gülşahcım rahat durulrmı artık o tulumun icinde ya? robocop gibi ben sevmiyorum..

benim gördüklerim hep elyaftan falan, defneninki pamuklu havlu gibi ama ayaksızdı ayaklarının tümü icine giriyordu yorgan gibi ama cok kalın degildi.. busene olmaz tabi..

iyice bakmak lazım ama benim gözüme hic denk gelmedi şöyle kullanışlı bişi

Bozon hayırlı olsun canım işin a.s. Benim kız da akşam beni görünce direk memeye saldırıyor. İşe başlayınca azalır emmesi dedim ama tık yok :1no2:

.

teşekkürler canım. Benimki gündüz 1 yada iki defa emiyordu ama gece felaket oldu memesiz uyumuyor ve memeyi çektiğim anda uyanıyor. sanırım beni çok özlüyor gece 1 den aşağı yattmıyor. iyice sapıttık. sonumu hayretsin.

naber canım nasıl defne?

nerınız varmı kızlarr???
[/QUOTE
ben motherecare'den alıdm canım. sadece atletle giydiriyorum. yattığı odanın sıcaklığı 20-21 derece filan oluyor. terlemiyor ayaklı oluncada çok rahat oluyor.

Son düzenleme:
Gülşahcım saol canım.sabah eşim kas gevşeticiyle masaj yaptı şu an hafifledi gibi.

Nurtencim saol cnm umarım bişey olmazda gidersin cnaım düğüne.dediğin gibi istersen hijyen içinde yaşat oluyor bir şekilde.

günaydın hatunlarr
sabahın erken vakti kalktık
kahvaltı toparlan derken hanzadeyi zorla uyuttum sıpa yaa
bende az bucuk bişiler yiyip mutfagı topladım camasır astım
ögleden sonra bi tanıdıgın oglu askere gitmişti ona gidicez
cantaları hazırladım kız uyurken bende hazırlanayım corba yapayım uyanır zaten o zamana

özlemcim kıyamam bende hanzadeye aglayınca iim parcalandı ama kendi kendine uyumaya alışması iyi olacak 1 aglar 2 aglar 3ye alısır inşallah
buarada kocana pes neyse sen gene lahavle de dua oku bol bol inşallah hersey düzelecek (sana diyorum ama bizde aynı sayılırız:bbo:)

pınarcım ohh yaa negüzel lunapark felan hanzade cok korkuyor lunaparktan daha dogrusu ben bi kere arabaya bindirdim su hareketlilerden yanındada palyaco oturuyormus cocuk onu görünce kafayı yedi bidaha binmedi alıscak heralde ama sizin adınıza sevindim ohh valla tadını cıkarın

esracım gecmiş olsun sanada ihmal etme diş zor biran önce caresine bak

tülaycım selineden cok gecmiş olsun canım en kısa zamanda normale döner kuzum inşallah

nurten cim sanada merhaba yavrunun iyi olmasına sevindim aman düğünde bişi olmasın inşallah

mutlaka atladıklarım vardır ama kusuruma bakmayın
acele tekra işe gitişmem lazımm

selam kızlar.
uzun bir aradan sonra aranıza döndüm. bayram ertesi evimize döndük. bu arada eşimin tayini çıktı. evi taşı yerleş derken bu zaman oldu. artık aktif olarak katılırım topiğe.
umarım hepiniz iyisinizdir. ceylin çok şeker, cadı ve geveze bir kız oldu teyzeleri. istediği olmadığı zaman bir çığlık atıyor ki kulakları sağır eden cinsten. evi dağıtmaya son sürat devam ediyor. çekmeceleri boşaltmak, oyuncakları etrafa dağıtmak en büyük hobimiz. sağlığı ve iştahı yerinde maşallah gerisi hiç önemli değil. dağıtsın ben toplarım.
evimize geldiğimizden beri gündüz uykusunu teke düşürdüm. çok iyi oldu. akşam 9.30 da uyuyor sabah 8.00 de kalkıyor. öğlen 12 de uyuyor 14 de uyanıyor.bir aydır düzenimiz böyle inşallah da bozulmaz.
neyse ben biraz iş yapayım prenses uyuyorken. ama buralardayım artık. hepinizi ve kuzularınızı öpüyorum.

naber canım nasıl defne?

Valla benim kız giymediği için hiç bakmadım ama görümcem Almanya'dan getirmişti ilk doğduğu sene için. Kadife çok kalın olmayan güzel bişeydi. C&A'dan almış. Palladium'da falan var. Bi bak derim tatlım a.s.

dün gece toplasanız 3saat uyku uyumuşuzdur.. gözler kapalı ağlıyo ve sallanmak istiyo ne yatagına nede yanımıza yatıyo öylece bacaklarımda uyuyor.. bakıyorumda herkeslerde gece uyku problemi var demekki bu dönem gece uyku sorunları dönemi :)

defneyle 1haftadır evdeyiz, iyi gibi habire onunla uğraştım iyileşmesi icin cok şükür korktugum gibi öksürürğü cogalmadı şimdilik burnu tıkalı..

hafta sonu cok yorucu gecti cuma annmeler, cumartesi kayınvalidemler, dünde temizlik vardı :)

bu hafta sonuda adapazarında dayımın oğlınun düğünü var vegitmeliyiz bide cok istiyorum cok severim dayı oğlunu.. iyi bakıcak biri olsa defneyi götürmem ama malesef.. inş. sorunsuz gidip gelicez 1haftadır uğraşıyorum iyi olsunda oaralarda hasta olmasın..

Hoşgeldin Nurten'cim. Kuzumun daha iyi olmasına çok sevindim. Aman Adapazarı'na gidince de dikkat et canım tekrar hasta olmasın kuzum.

Sorma canım ya bende şaşırdım 1-2 köfte yer diye ona ayrı söylememiştik. Baktım benim tabaktakiler bir bir gidiyor. 1 porsiyon daha söyledik kaydirigubbakcemile3

teşekkürler canım. Benimki gündüz 1 yada iki defa emiyordu ama gece felaket oldu memesiz uyumuyor ve memeyi çektiğim anda uyanıyor. sanırım beni çok özlüyor gece 1 den aşağı yattmıyor. iyice sapıttık. sonumu hayretsin.

Yeni ya ondandır canım. Defne'de ilk günler gece sürekli emiyordu şimdi alıştı heralde takmıyor kafayı öyle memeye a.s.

Özlüyordur kolay değil. Alışana kadar idare ediver canım a.s.

günaydın hatunlarr
sabahın erken vakti kalktık
kahvaltı toparlan derken hanzadeyi zorla uyuttum sıpa yaa
bende az bucuk bişiler yiyip mutfagı topladım camasır astım
ögleden sonra bi tanıdıgın oglu askere gitmişti ona gidicez
cantaları hazırladım kız uyurken bende hazırlanayım corba yapayım uyanır zaten o zamana

pınarcım ohh yaa negüzel lunapark felan hanzade cok korkuyor lunaparktan daha dogrusu ben bi kere arabaya bindirdim su hareketlilerden yanındada palyaco oturuyormus cocuk onu görünce kafayı yedi bidaha binmedi alıscak heralde ama sizin adınıza sevindim ohh valla tadını cıkarın

İyi gezmeler canım a.s.

Ay yavrum ya korkar tabi palyaçoyu burnunun dibinde görünce. Alışır zamanla inşallah a.s.

Defne çıldırıyor. Herşeye binmek istiyor. Bizde peşinde koşturup duruyoruz a.s

selam kızlar.
uzun bir aradan sonra aranıza döndüm. bayram ertesi evimize döndük. bu arada eşimin tayini çıktı. evi taşı yerleş derken bu zaman oldu. artık aktif olarak katılırım topiğe.
umarım hepiniz iyisinizdir. ceylin çok şeker, cadı ve geveze bir kız oldu teyzeleri. istediği olmadığı zaman bir çığlık atıyor ki kulakları sağır eden cinsten. evi dağıtmaya son sürat devam ediyor. çekmeceleri boşaltmak, oyuncakları etrafa dağıtmak en büyük hobimiz. sağlığı ve iştahı yerinde maşallah gerisi hiç önemli değil. dağıtsın ben toplarım.
evimize geldiğimizden beri gündüz uykusunu teke düşürdüm. çok iyi oldu. akşam 9.30 da uyuyor sabah 8.00 de kalkıyor. öğlen 12 de uyuyor 14 de uyanıyor.bir aydır düzenimiz böyle inşallah da bozulmaz.
neyse ben biraz iş yapayım prenses uyuyorken. ama buralardayım artık. hepinizi ve kuzularınızı öpüyorum.

Hoşgeldin canım a.s.

Eşinin tayini de yeni evinizde hayırlı olsun a.s. Maşallah kuzuma düzenini kurmuş çok sevindim a.s.

İyi Haftalar Kızlar,,,,,

Umarım herkesler ıyıdır.Bızde durumlar aynı uğrasıp duruyoruz ıste.Haftasonu esımle papazdık.Dun yavas yavas normale donmeye basladık.Benım su mechur araba geldı cuma gunu.Ama sevıncım kursağımda kaldı resmen.Esım anahtarı verırken ama bı sorun var normal vıtes Gulhan dedı.Cıldırdım resmen yaa.Ben 10 senedır hep otomatık vıtes kulanmısım.Şımdı cocukla nasıl normal vıtese geceyım.Ve benı en cok uzen son ana kadar normal olduğunu soylememıs olması.Istemıyorum ıade et dedım.Ama ruhsat,plaka alınmıs ımkansız tabıı.Cok uzdu benı ama yapacak bısey yok.Arabayı ıstemıyorum deyınce gıtmıs abımı getırmıs oda benı ıkna etmeye uğrastı.Ben o sınırle dun aldım araba attım kendımı dısarı.Ayyy o kadar yaygara yaptığımla kaldım.Meğer kullanıyormusum ama.Yınede rampa tedırgınlığı var tabı ustumde.Ben sana öğretıcem vur ıstersen arabayıı ama yeterkı kabul et dıyıp duruyor.Bıraz once bı hocayla ozel ders ısını konustum bakalım 3-4 saat calısıcaz.Yanı usta soför acemı sofore dondu kocası sayesınde.

Bora yemeği reddedıyor hala.Ama bende bıraktım kendı halıne.Cocuğum yemek yemıyor adlı bır kıtap okuyorum.(Bununda kıtabını olkutuyor ya sıpa pess)Ustune gıtmıyorum.10 kasıkmı yıyor devam etmıyorsa alıyorum sandalyeden asağı hemen.Cocukta sapıttı napıyor bu annem dıye.Gelısmelerı yazarım.

Sonracıma cumartesı okula gıttık.Ammaaa fosss cıktı durum okul les gıbı.Bır gorsenız oyuncakların ustu toz ıcınde.Bı yarım saat durdum ama durum hıc hosuma gıtmedı.Aldım Borayı cıktım.Yağmurdan dolayı tatılmıs o yuzden temızlenememıs guya.Ama bu sıkayetı dısardan duymıstum gozlerımle gormus oldum.Bıde ısım yapmıs sozum ona ıyı bır okul.Neyse sağlık olsun arastırmalara devam edıyorum.

Hemen corba yapmalıyom Boraya uyanması yakın.Gelıp gecmıse bakıcam optum.

Tulaycım cok gecmıs olsun.Ama sakın kendını suclama.Herseyı ağızlarına sokuyorlar.Allah baska dert vermesın.

sağol pınar'cım hoşbulduk. balıkesir bandırma'ya çıktı tayinimiz.
nasılsın defdef nasıl. anladığım kadarıyla işe başlamışsın. hayırlı olsun canım. darısı başıma. burada evimin karşısında çok güzel bir kreş var. bakalım ben de düşünüyorum tekrar çalışmayı. ceylini de o kreşe veririm diyorum. bakalım burada iş bulabilecek miyim. senin mesleğin neydi canım?

Son düzenleme:
Ayşe canım hoşgeldin.hayırlı olur inşallah yeni şehir yeni ev. Canım bu cadılar büyüdükçe hem yaramaz hemde bir o kdar tatlı oldular.bizimkide istyemediği bişey olunca bıyak bıyak ofya diye bağırıyor:))

Gülhan canımya eşinle boşuna papaz olmuşssun.aslında hep diyorlar ya otomatik vitesten daha zevkliymiş manuel vites diye.bizde eşimle yavaş yavaş çalışıyoruz ama ben hala üzerimden panik olayını atamıyorum.eşim çok sakin öğretiyor ama ne varsa bende var:))

Selamlar Kizlar,

Öncelikle, Gülhan paylastigin yazi gercekten, su andaki durumumuzu cok güzel özetliyor. Tesekkürler... Kesinlikle, 2 yas sendromuna tutuldu bunlarin hepsi. Hele birde bizim gibi es zamanli dis cikartanlarin hali var ki, insanin balkondan atlayasi geliyor bazen. Dün gece, 1'de uyandi, 4'de uyudu. 05:30'da uyandi, geri uyumadi. Simdide küp gibi uyuyor, ne zaman kalkar Allah bilir. Hic aglamayan cocuktu, habire agliyor ve dokunmaya korkuyorum artik ya. Birde esim bencilce davraniyor. Tek kendi yorgunlugunu düsünüyor, dinlenemiyorum diyip duruyor. Cok sinir etti beni ise giderken. Ona uzunca bir mektup yazacagim. Hatta her sinir ettiginde sürekli yazacagim. Ama gelgelelim, ofis programlarinin kullanim süreleri dolmus, Word dosyasi acamiyorum. Basligini bile bulmustum oysaki. "Saglikli bir Iliski icin, dogru iletisim Defteri" Neyse artik, bir caresini buluruz. Mail yazarim olmazsa birazdan.

Banu'cugum, Duru cok büyümüs, serpilmis. Kocaman bir masallah diyorum.

Pinar'cigim, bir daha markete gidersem, bakayim senin su cerezza'ya. Ama hic gözüme ilismedi, yoktur büyük ihtimalle. Ayrica, 2. cocuk icin dogru düsünüyorsun. Defne 4 yasina geldiginde, daha bagimsiz olur, sende calismaya bir mola verirsin.

Tülay'cigim, gecmis olsun Selin'e.a.s.

Semra, senin oglun dogustan sendromla dogmamistir, daha neler. Senin kopyan olacak belli, senin gibi muzip iste.

Sibel'cigim, yogunlugunu az-cok tahmin edebiliyorum. Anlatirken bile, basim döndü resmen. Yagiz kuzumda ne yapsin, tüm gün özlüyor annesini, aksam gelince, sadece onunla ilgilenesin istiyor tabi. Allah kolaylik versin diyorum.

Birsen, kiyamam Alis'ime. Mama istiyor ama agzindaki yaralardan yiyemiyor demek. Umarim pomat ise yarar canim.

Ferda, tarif süper görünüyor, denemeli en kisa zamanda. Ellerine saglik canim.

Huri, memeden birakmayi zamana yayarsan, daha basarili olursun hemde strese girmezsiniz. Biz öyle yaptik. Ögünleri ve emme sürelerini azalt öncelikle. Öyle memeyi baglamak, sac takmak, biber sürmek bana hic mantikli gelmiyor. Gün icinde yemek yemeye tesvik edersin. Aksamda icirebilirsen süt icirirsin. Biberona alistir ama öncelikle. Gece uyandiginda ise, sütünü bas ucunda hazir tutarsin. Oda isisina gelir zaten. Sicaga yakin ilik vermek istiyorsanda, yine bas ucunda kücük bir isitici aparat bulundurabilirsin. Uyanma sinyalleri verdigi anda, siseyi icine koyarsin. 10-15 sn'de ilir zaten. Aklima baska bir yol gelmiyor.

Saolasın Filizcim çok zor dediğin gibi bütün gün görmeyince kapris yapıyor kuzu :)

selam kızlarrra.s.
ay bana bir uyuşukluk çöktü ki sormayın gitsin vaktim yok ama filizin dediği gibi en azından bi günaydın diyebilirim:eek:klava:
benim okul çok yoğun geçiyor şimdi de yazılılar başladı boş derslerde yazılı hazırlıyoruz özel dersimde var hafta sonu da velilerim gelecekmiş kafamçokkarıştı
anlayacağınız cidden çok yorgunum yoruluyorum
Ahsende akşamları çok geç uyuyor uyutmak tam bir eziyet nasıl düzelir bilmiyorum:uhm:
geçmişi çok okuyamadım ama hasta bebişlerimiz varmış çok geçmiş olsun birsencim Alişimi öp benim için

günaydına.s.
akşam hastanelerde süründük kuzumla ben şimdi kalktım banyo yaptım Ahsen daha uyuyorr
kaynım ağır bir sara nöbeti geçirdi hastaneye kaldırdık saat 2 ye kadar hastanedeydik çok şükür şimdi iyi ama tekrar geçirir diye korkuyoruz çok zor yaa Rabbim evlatlarımızı kötü hastalıklardan muhafaza etsin grip öksürük basit hastalıklar kadıncağazın halini görseydiniz çok kötüydü yaaa :KK43:((

şimdi baba kız uyanırlar ben kahvaltı hazırlıyım herkese hayırlı pazarlar

Esencim geçmiş olsun.Çok zordur insanın evladını o halde görmesi.Sende de yoğunluk varmış benim gibi.Bu tebellik hisside havalardanmı acaba?

selam kızlarrr
uzun bi aradan sonra herkeze merhaba tekrardan
ayy öel yorgunum ki anlatamam
günler yogun geciyor birde hanzadenin huzursuzlugu eklenince cekilmiyor günler vallahi
izmirden teyzem geldi onlarla yıkısııruz kac gündür
hanzadeninde düzeni kactı tabi bu sayede
cok hırcın bagırıyor aglıyor nasıl oldugunu anlatmam
bugun evde durup dinlenelim dedik iyide yaptık
cok sükür saydıklarım dısında iyiyiz
kayınvalidelerle tartısmalar oldu gelişme olarak ama iyi olcaz o konudada inşallah
faceden takip etmeye calısıyorum sizi
inşaşşal p.tesi teyzem gitcekte normal hayata döncez
görüşürüz o zaman

pınarcım şu sipariş ettiğimiz kitap geldi gercekten cok faydalı görünüyor diger kitaplatıda arastırdım ve dergiyide cok hoşuma gitti

neyse kızlar gecmişe bakamadım
cok konusmamıssınızdır dicem ama
neyse okuyabilirsem okucam yoksa sonra görüşürüzzz
öpüyorum hepinizi cimcimeleri ,paşaları

Nurancım kayınvalidenlerle konular birazda olsa çözülmüş gözün aydın.

Merhaba kızlar ben hala sakaryadayım kısmetse haftaya bursaya evime geçiyorum eşim geldi bu gün Gülceyi anneme bırakıp sinemaya gidicez biraz başbaşa zaman geçirmek iyi gelicek bize konuşmaya ihtiyacımız var tek dileğim herşeyin yolunda gitmesi kızımn mutlu bir aile ortamında anne baba sevgisi aLarak büyümesi yine yeniden toparlanma vakti inanın yoruldum bu gel gitlerden artık huzur istiyorum dinginlik istiyorum kızımla kocamla mutlu olmak istiyorum.Gülcede sanırım 2 yaş sendromuna girdi acayip huy değiştirdi istediği olmayınca yumruklarını sıkıp bağırıyor tepiniyor bide cimdikleme huyu çıktıki sormayın kollarım çürüdü ya bu cadılardan çekeceğimiz var bide bi süslü nerde incik boncuk görse hoop boynuna takıyo nerde tarak görse saçını taramaya çalışıyor ve herşeyi kendii yapmak istiyo ayakkabısını çıkartıp giymeye çalışıyo hanımefendi bizden böyle işte umarım hepimizin gönlünce olur hayat sizleri ve bebişlerinizi öpüyorum.a.s.

Elifcim hakkınızda hayırlısı olsun.Umarım sizin için iyi bir başlangıç olur.Gülce içinde anneli babalı bir hayat daha iyi olacaktır.

yaa bariiii diş dıkıntıları bıtırseydı herkezdee öle gırseydık 2yaş sendromuna kızı evlendırene kadar bıtmıcek sıkıntısı anladım ben olayııı:))))
bu hafta cok yogun gectı o yuzden fazla katılamadım sımdıde duru durmuyo gelırım yıneeee

:KK1::KK1: Daha ne sendromlarla karşılaşacağız allah bilir

merhabalar kızlar bir pazar sabahı daha.....
gece uyukum kaçtığından 1.30 yattım....tam uyuyorum aliş ağlıyor tam uyuyorum ağlıyor....bu çocuğun dişleri mahfetti bizi...ama canı çok acıyor....eskiden eline bisküvi verdikmi hapur hupur yerdi,

şimdi ısıramıyor bile.....demek canı çok acıyor....devamlı ağlıyor....

kaynanaya geldik....aynı hamam aynı tas....ben gittiğimden beridir bişey yapmamış...
hatun dünde pazardan gelmiş çok yorgunum çok yorgunum diyip durdu
eşimede git kıyma al patates köfte yapalım dedi....yani bana yaptıracaktı..ben zaten yorgunum

neyse ......

benimde astımım sıkıştırıyor malesef....3 yıldır tedavi görüdüm kesintisiz bu sene 4 senemizdi...5-6 ay aşı olmadım ondan sanırım bir doz aşı 30 tl ama alamadık sıra gelmedi senelik
muaynem geldi geçti....oda 400 tl valla eşime dedim ne yap et götür beni böyle olmaz dedim..bakalım gideceğiz..................

gülşahcığım evlenincede geçmiyor bitmiyor derteriiii yaaa bizim bittimi sankii

cleries cnm hayırlısı olsun hakkınızda cnm

Birsom dün akşam aradın ama açamadım o arada kocamla kavga etmekle meşguldum çok hararetli bir yerine denk geldin alsanaalsanasmile konuşamadıkta.Şu astım tedavinide atlamamaya çalış dikkat et kendine.

selamlarrrrr
görümcemle arkadaşı dün büyük görümceme gittiler,eşimde çıktı onlarla gezmişler biraz,biletlerini almış bizm ki,çok paramız varya neyse...bugünde aradılar hava güzel pikniğe gidiyoruz sende gel diye,bizimki de gitti,herşeyi almıştır,napayım alırsa alsın onu düşün bunu düşün gram sütüm kalmadı sinirden...bu sabah yine atıştık,3 gün önede öyleydik,kızlar gelince barıştık,yine başladık,tutumlu değilmişim,para o biriktiremiyomuş ben biriktireymişim,yahu pazara sen gidiyon,markete sen gidiyon nasıl biriktireyim dedim,sana verdğimi diyo,bana verdiğinle arada süt,mama,bez alıyorumuzuzn zamandırda istemiyorum senden elimdekiyle yetiniyorum dedim,eseimi yükseltmişim farkında değilim,senle bişey konuşulmuyo diyo,söylesem kabahat söylemesem kabahat dedi,tamam dedim her hafta para bırak ban bundan sonra heasp da sorma konuyu kapat dedim bizim ki 100 tl bırakmış masaya gitiş,bunda sonra yapacağıumı ben bilirim ,versin bakalı paraları,karttan çekecek yinebize zararı,biriktirsem de isteyecek biliyorum sonumu ama elimde koz olsun,yaptım da ne oldu almdın mı derim...offf....
hava açmışken tüm nevrwesimleri yıkadım astım,4-5 posta çamaşır yıkamıştım,katşanıp ütülenecek,yarın göz dr.una gideceğim,numaram arttı sanırım,mehmet paşam iyi,zeynep kuzum da öyle,herkese cevap yazmam mümkün değil işlerime bakayım azcık,hepinizi öpüyorum
selin nasıl odu onu merak ettim yalnız?iydir inşl

Özlemcim eşin için bende artık yorum yazmak istemiyorum.Sen hiç bişey için canını sıkma bak sütünde azmış iyice bitmesin kuzucuğun nasibi.Kimsenin yaptığı yanına kalmaz.

Esencim çok geçmiş olsun Allah herkese sağlık sıhat versin
Beyaz canım valla eşin yine harcadığı paraların acısını senden çıkarmış ne desem boş valla Allah sana sabır versin
Dırım canım aman ihmal etme canım önemli rahatsızlık bunlar artık iki çocuk annesisin bide.
Nurran canım sende baya yoğunsun bu ara
İlgin canım nerdesin sabah sen açardın topiği genelde haftasonunda kaldın galiba
Sibeli görüyorum merhebeler canım
Pınarda hala işe gelmemiş sanırım
Tülayda yok herkes uyuyormu ne?
Gelelim bana ben uyanığım hatta uyumadım dersem yalan olamz cuma akşamından beri dişim ağrıyor hemde öldüresiye apseli olduğu için bişeyde yapamadı dr antibiyotik dahi kesmiyor ağrıyı inmiyoda çıldırcam artık ağzımı açıp konuşamıyorum bide okula gidicem bu halde çok kötüyüm çok 2 gündr Türkize babası bakıyor resmen kafamı kaldıramıyorum ne yapacağımı şaşırdım

Esracım hoşgeldin.Çok çok geçmiş olsun bilirim diş acısını çok fenadır.mafoldumben

Herkese günaydınlar, iyi haftalar, hayırlı pazartesilerrrr a.s.

Anam cuma günü hesaplara bi daldım çıktığımda saat 6'ya geliyordu. Kadın ne karıştırmış ya. Neyseki hallettim. Firma ile mutabık kaldık. Sorun çözüldü. Kayınvalidemde yemek yiyip evimize geçtik.

Cumartesi sabahı daha doğrusu öğlen 12'de uyandık ailecek. Kahvaltı yaptık. Ortalık toparladım. Banyomu tuvaletimi bi güzel temizledim. Saat oldu 4. Eşimin şirket yemeği vardı akşam. Defdoş'u anneme bıraktık. Hemen kuaföre gittim. Neyse gittik yemeğe. Çok eğlendik. Geldiğimizde çok geçti. Tabi sabah yine 12'ye kadar uyuduk. Anam bi uyandık hava mis. Kahvaltı sonrası hemen evimi temizlemeye giriştik. Eşim toz aldı, ben süpürdüm sildim. Mis gibi oldu. Duş aldık hazırlandık 3 gibi lunaparka götürdük Defdoş'umu. Çıldırıyor zaten. 2 saat kaldık. Bi Defne bindi bişeye, bi ben bindim büyüklerinkine. Eşim de garibim habire bilet alıp bize bakındı durdu kaydirigubbakcemile3

Çıktık ordan karnımız acıkmıştı yemeğimizi yedik. Defdoş nerdeyse bir porsiyona yakın köfte yedi. Biz yedikçe onunda yiyesi tuttu. Elleriyle tabaktan alıp alıp yedi kuzum a.s.

Ordan yine anneme bıraktık. Önce market alışverişi yaptık. Çamaşır suyum, deterjanım falan bitmişti. Arkadaşlarla nargile-okey keyfine kaçtık. Eve geldiğimizde 23:30 , poşet yerleştir, kuruyan çamaşırları katla derken yatmamız 1'i buldu.

Artık bu akşam ütülerim kısmetse kafamçokkarıştı

Bide Allah hayıra çıkarsın gece öyle kötü rüyalar gördüm ki. Elimi böcek sokuyor zehirlenip ölüyorum falan. Arkasından bişey bişeyler daha. Sabaha kadar sürekli korku ile uyandım. Eşim de baktı olmayacak habire çığlık çığlığa kalkıyorum. Aldı Defdoş'u odasına kendi yatağına yatırdı. Sarıldı bi güzel bana kaydirigubbakcemile3 Öyle uyumuşum biraz neyseki kaydirigubbakcemile3

Sabahta bi trafik vardı. Yarım saat önce geldim. Bi tost yapayım kendime. Geçmişe bakacağım muckkuuuunnn hepinize a.s.

Kuzucuğum yine bol action bol gezinti.Herzamanki gibi evde durduğun yok.Niye öyle rüyalar gördünki hayır olsun bişeyleri kafana takarak uyuduysan onun etkisinde de kalmış olabilirsin.Defne kuzuma da afiyet şeker olsun Yağızda öyle tek başına bir porsiyon köfte yiyor.Köfte canavarı resmen.

GÜNAYDIN KIZLAR HERKES İYİDİR UMARIM.PINARCIM RÜYAN HAYIR OLSUN.

KIZLAR GEÇMİŞ OLSUN DİYEN HERKESE TEŞEKKÜRLER. SELİN MİKROP KAPMIŞ. ALLAHA ŞÜKÜR DAHA İYİ AMA YAVRUM YAZIK 3 GÜNDE YARIM KİLO EVRDİYA KUZUM ANCA KİLO ALMAYA BAŞLAMIŞTI.DR YAPCAK BİŞEY YOK NE KADAR TİTİZ OLSANIZ BİLE BU KAÇINILMAZ ÇÜNKÜ EHRŞEYİ ELLEYİP AĞZINA GÖTÜRÜYOR DEDİ:KK43:( Hafta sonuda eşim balık tutmaya gitti bende cumadan beri ful kış temiziliği yaptım ama bittim resmen. şun anda boynum incinmiş vaziyette işe geldim bizden böyle kızlar.

Tülaycım sanada geçmiş olsun noldu bize böyle hasta olan olana :sinifsinif: kuzucuğumunda iyi olmasına sevindim.

naber canım nasıl defne?

Canım ben havuzluhandan aldım %100 pamuklu çokda hoş hiç terletme yapmıyor.

gülşahcım sagolasın idare ediyoz işte bi iyi, bi kötü.. haftasonu adap. düğün var mecbur gidicez valla yusuf,yusufdurumdayım allahın izniyle hsatalık uğramadan gidip gelicez.. sen nasılsın duru kız nasıl neler yapıyo??

tülaycım seline cok gecmiş olsun hakkaten eller hep agızda ne bulursa agzına sokuyor 24 saat yıka yine mikrop kapıyorlar.. toparlar kendini merak etme..

esencim gecmiş olsun üzüldüm allah bidaha yaşatmasın inş.

filizcim bizi rüyanda görmüşsün cnm allah hayır etsin.. eşşeğin aklına karpuz kabugu soktun :) adapazarına gidince ilk işim bi kurşuncu bulup defneyede, banada kurşun döktürmek.. rahmetli babannnem kurşun dökerdi inanırım cünki dualar okuyorak cok özenli yapardı..

tutkunum dişin ağrıyormuş geciş olsun cnm ya ayy ne zordur ama bilirim cabucak gecer inş.

Nurtencim iyi haberlerle gelmişsin ne güzel.Düğünde de bol bol eğlen bizim için.Hiçte tedirgin olma bişeycik olmaz allahın izniyle.

Ayşe canım hoşgeldin.hayırlı olur inşallah yeni şehir yeni ev. Canım bu cadılar büyüdükçe hem yaramaz hemde bir o kdar tatlı oldular.bizimkide istyemediği bişey olunca bıyak bıyak ofya diye bağırıyor:))

teşekkürler tülay'cım. o kücük cadıyı benim yerime öp annesi. resimde de çok şeker görünüyor. yerim onu ben.

gülhan'cım araban hayırlı olsun. kazasız belasız kullanman dileğiyle.

X